ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Bereid je voor op Pasen
07/04/2017

Pasen staat voor de deur en dat betekent dat het tijd wordt om ons hierop voor te bereiden. Je zal vast wat extra dingen in huis willen halen om er 2 gezellige dagen van te maken. Pasen wordt misschien niet zo groot gevierd als Kerst, maar van die 2 daagjes vrij wil je toch zeker intens genieten? Dat vraagt om enige voorbereiding waarbij wij je graag helpen en je eraan willen helpen herinneren dat je met deze voorbereidingen extra Cashback kan sparen.

1. Liefde gaat door de maag
Pasen is een gelegenheid waarbij we met de hele familie rond de tafel zitten om samen lekker van een ontbijt of brunch te genieten. Wil jij helemaal goed voorbereid zijn op de brunch? Bestel dan nu al jouw boodschappen online. Bestel bijvoorbeeld bij ah.nl en ontvang Cashback én je profiteert van gratis bezorging.

2. Oh paastakken, oh paastakken
Met Pasen hebben we geen dennenboom, maar paastakken in de woonkamer staan. Deze kan je versieren met vrolijke eitjes en staat dat ontzettend gezellig. Sommige mensen hangen ook wat gezellige slingertjes tussen de paastakken om de takken nog net wat extra te versieren. Kan jij nog wel wat attributen voor jouw paastakken gebruiken? Natuurlijk hebben wij een fijne adresjes voor je waar je deze met cashback kan bestellen, namelijk HEMA.

3.   Tafeltje dekje
Bij een feestelijk ontbijt hoort een feestelijk gedekte tafel. Heb je hier alles voor in huis? Voldoende borden voor alle gasten? Vergeet ook de eierdopjes niet! Mocht je nog wat nodig hebben, dan wordt het nu wel tijd dat te gaan bestellen. Ook daarvoor shop je met extra voordeel en cashback. Bij Xenos profiteer je van de actie 2+1 gratis + ontvang je cashback.

4. Paashaas spelen
Heb jij kleine kids in de familie? Hoe leuk is het dan om paaseieren te gaan zoeken. Pak net even iets meer uit dan normaal en bestel allerlei verschillende formaten eieren. Je kan deze eenvoudig bij HEMA of ah.nl bestellen en zo ontvang je er ook cashback over ;-)

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Xenos 1,50% CashCoins

Xenos

Bijzondere items met korting bij Xenos

Naar de actie
Close
Tot 2,00% CashCoins
Ontvang €15 korting op je eerste bestelling bij LensOnline
Code:15INTRO
ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
visit register click click