Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Black Friday & Cyber Monday
20/11/2016
 

Ben je al bekend met Black Friday? Deze shopping dagen zijn erg populair in onder andere Amerika. Je kan dan namelijk met gigantisch hoge kortingen shoppen en daar maken dan ook veel mensen met liefde gebruik van. De straten zien figuurlijk gezien “zwart van de mensen” en daar heeft Black Friday dan ook zijn naam aan te danken. Gelukkig voor ons, komt het ook overwaaien naar Nederland en kunnen dus ook wij shoppen met super hoge kortingen!

Hoge kortingen
Hoge kortingen bij webshops kunnen we zeker rond deze tijd erg goed gebruiken. We moeten Sinterklaas- en Kerstinkopen doen en daar kunnen we wel een financiële meevaller bij gebruiken. De kortingen lopen soms wel op tot 70%, dat is zeker de moeite waard toch?

Online korting
In eerste instantie bestond alleen Black Friday, maar sinds de opkomst van online shoppen is ook Cyber Monday in het leven geroepen. Ook deze dag staat in het teken van hoge kortingen. Omdat Cyber Monday vlak na Black Friday volgt, kiezen veel winkeliers ervoor om 4 dagen lang hoge kortingen weg te geven.
 
Waar krijg je korting?
Wil je weten bij welke webshops je welke kortingen ontvangt? Kijk dan hier voor het hele overzicht van kortingen en sla direct je slag! De korting is maar tijdelijk, het is dus raadzaam om direct je aankopen te doen om zo de korting niet mis te lopen!

 

   
visit register click click