Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Black Friday korting scoor je hier
15/11/2017

Op 24 november is het weer Black Friday. Dat betekent dat er geshopt kan worden met enorm hoge kortingen. Black Friday is officieel een Amerikaanse traditie die jaren geleden is overgewaaid naar Nederland.

Wat is Black Friday eigenlijk?
Black Friday is dus van origine een Amerikaanse traditie die plaatsvindt op de dag na Thanksgiving. Deze dag wordt beschouwt als het begin van het seizoen voor de kerstaankopen. Om zoveel mogelijk bezoekers te trekken op Black Friday adverteren winkels met belachelijk hoge kortingen. In Nederland zijn grote webshops in 2015 ook begonnen met verschillende Black Friday kortingen, dit sloeg goed aan dus hebben veel bedrijven dit voorbeeld over genomen. Geef je saldo een boost en shop bijvoorbeeld op Bol.com, hier doen ze aan enorme Black Friday kortingen.

Wat is dan Cyber Monday?
Cyber Monday is eigenlijk precies hetzelfde concept als Black Friday maar dan echt gericht op online shoppen. Cyber Monday vindt plaats op de maandag na thanksgiving. Ook op deze dag kun je dus shoppen met hoge kortingen!

Sneak preview
Maar waarom vertellen wij je nu al over Black Friday en Cyber Monday? Omdat we vanaf 20 november een speciale pagina hebben waar je kunt profiteren van heel veel Black Friday en Cyber Monday korting. Door al die acties raak je misschien het overzicht een beetje kwijt, daarom komen wij met een speciale én overzichtelijke pagina. Houd vanaf 20 november dus de website heel goed in de gaten, want dan profiteer je van heel veel korting én je geeft je saldo meteen een boost!

   
visit register click click