Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Boost jouw saldo voor de feestdagen
27/11/2014

Omdat december al duur genoeg is (sinterklaas, kerst, de jaarwisseling, etentjes, cadeautjes, enzovoorts) wil Enqueteclub jou graag een handje helpen! Bespaar nu geld bij Enqueteclub en boost je saldo, zodat je fluitend de feestmaand in kunt gaan. Zo kun je als hulpsinterklaas gerust online op pad voor te gekke cadeaus en hoef je je ook geen zorgen te maken over de pakjes voor onder de kerstboom.

Boost je saldo door te klikken
Houd je mailbox goed in de gaten en zorg dat je geen kans mist om CashCoins te verdienen met mails van Enqueteclub. Doe je mee aan een gemailde actie? Dan schiet je saldo nog sneller omhoog! Vergeet ook niet de bannerklik op de website, voor extra CashCoins.

Boost je saldo door je vrienden aan te melden
Laat al je vrienden weten dat ze ook deze dure decembermaand extra voordelig kunnen shoppen via Enqueteclub. Help ze op weg door ze jouw persoonlijke aanmeldlink te sturen. Zo krijg jij een mooie bonus voor het aanbrengen van nieuwe leden!

Boost je saldo door over jezelf te vertellen
Zorg dat je account up-to-date en volledig is ingevuld. Alle info in je profiel ingevuld en verzonden? Daar staat een mooie beloning tegenover!

Boost je saldo door te delen
Schreeuw het van de daken, schrijf er een prachtig Sinterklaasgedicht over of…deel de beste aanbiedingen van Enqueteclub met slechts enkele klikken gemakkelijk met al je vrienden via Facebook of Twitter. Je vrienden blij met jouw goede tips, wij blij met de promotie en jij blij met je extra verdiensten. Win-win-win dus!

Boost je saldo door webshops te beoordelen
Help andere shoppers met informatie over jouw ervaringen met een webshop op weg en verdien zelf een leuke beloning voor het schrijven van een review. Je mening over Enqueteclub geven mag ook! Daarvoor kun je een testimonial schrijven, die natuurlijk ook beloond wordt!

Boost je saldo door te shoppen
Geld uitgeven om geld te verdienen klinkt wat tegenstrijdig. Maar besparen begint bij Enqueteclub. Op onze website kies je de beste aanbiedingen en de voordeligste shops voor jouw aankopen. Shop je via Enqueteclub, dan krijg je vaak ook nog een fijne cashback in je account. Door op die manier je saldo te boosten, houdt je in je account weer extra geld over om…jawel…te shoppen!

Genoeg saldo bij elkaar verzameld? Vergeet dan niet om Sinterklaas of de Kerstman dan even langs de Enqueteclub Cadeaushop te sturen. Leuke cadeaus voor iedereen en snelle verzending dus snel in huis!

   
visit register click click