Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Budget recepten van healthy foodbloggers
20/02/2017

Het nieuwe jaar is al eventjes begonnen, en hoewel de meesten hun goede voornemens al overboord hebben gegooid, hoeft het voor jou nog niet te laat te zijn! Veel mensen linken gezond eten echter aan duur, en grijpen toch sneller naar goedkoop ongezond eten. Wij tippen je een aantal blogs met gezonde budget recepten, zodat je toch voor gezond kiest!

Keukenliefde.nl

Deze foodblogger is geen standaard meisje van in de 20, maar een getrouwde moeder uit het Betuwse Tiel! Ze houdt van lekker eten, wat bereidt is met liefde en aandacht. Volgens haar zijn moeders dan ook de beste koks ter wereld. Op haar website zijn vele recepten te vinden, waaronder de budget spaghetti met tonijnsaus. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Klik dan hier voor het recept.

Healthy Vega
Heb jij het niet zo op vlees of vis? Myriam en Frank maken simpele en makkelijke plantaardige recepten, welke vrij zijn van geraffineerde suikers en veelal zonder tarwe en gluten. Klinkt niet voor iedereen als een droom, maar wist je dat je binnen dit dieet gewoon een burger kan eten? Van kikkererwten weliswaar, maar het is een burger! Benieuwd naar dit recept? Klik dan hier!

2catsandthekitchen
Vind je bovenstaande twee budgetrecepten niet genoeg? Kijk dan op 2catsandthekitchen.com! Hier vind je een hele blog vol met budget recepten. Van romige boerenkoolsoep, tot worteltjestaart.

Voor meer inspiratie kan je ook eens op Superfood centre kijken of Superfood.nl. Hier vind je de lekkerste en gezondste producten, met korting!
 

   
visit register click click