ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Carnavalskleding: tips en inspiratie!
09/02/2015
Carnaval 2015

 

Hoe gekker, hoe beter! Er is heel veel keuze in carnavalskleding en met deze inspiratie hopen wij je een beetje op weg te helpen. Carnaval is voor velen vooral het feest van hossen en heel veel bier drinken. Maar een originele carnavalsoutfit is net zo belangrijk. Wees niet bang iets geks aan te trekken, want tijdens carnaval kan en mag alles!

Dierenpak
Dierenpakken hebben Carnaval overgenomen! Je ziet ze ook regelmatig op muziekfestivals en studentikoze feestjes. Vroeger moest je ze apart bestellen of op maat laten maken, tegenwoordig koop je een onesie. Dan bestaat je pak uit één stuk. Heel makkelijk om over je kleding heen te trekken, zodat je lekker warm blijft. Alleen als je naar de WC moet is het even hannessen... Ga bijvoorbeeld als pinguïn, spiderman, beer of Pikachu.

Filmhelden
Ga je voor iets unieks? Kies dan voor je favoriete filmheld. Arnold Schwarzenegger, de Hulk, Rocky Balboa, Jigsaw, het kan allemaal. Met laatst genoemde laat je ongetwijfeld wat mensen schrikken. Dan kun je het kostuum nog eens hergebruiken met Halloween. 

Hippies
De jaren '70 waren fantastisch, en het is tijd om ze opnieuw te beleven! Stap in de tijdmachine en spendeer de carnavalsdagen als hippie. Denk aan broeken met wijduitlopende pijpen, het liefst in geel/oranje of bruin. Het topje mag kort; blote buiken waren hét kenmerk van de hippies. Toch iets te koud? Trek er gewoon een t-shirt onderaan. Tot slot nog een enorme zonnebril, een ketting met het peaceteken en een kleurrijke haarband.

Kijk bijvoorbeeld bij Carnavalskostuumwinkel of Carnavalvoordeel voor meer inspiratie! Wat wordt jouw carnavalspak dit jaar?

   
Close
Tot 3,50% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij één bestelling bij Pazzox.nl
Code:WELKOM5
ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
visit register click click