Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
De leukste Halloween fims voor dit weekend
27/10/2015

Komend weekend is het Halloween. Én het is zaterdag. Ben je wel in voor een gezellige avond voor de TV, maar heb je geen zin in die griezelige films vol geesten, vampieren en enge dorpjes waar het altijd mistig is? Wij hebben vijf Halloween films geselecteerd die heel goed bij het thema passen, maar dan zonder dat bloed en die spoken. Maar wel met de gezelligste familie van televisie, heksen (veel heksen) en jongetjes met scharen als handen... Kijk mee!

Halloween films

1. The Addams Family
Inspiratie opdoen voor een Halloween-kostuum, of gewoon lekker een avondje mee-neuriën met de theme song? The Addams Family's got it all! Je wordt helemaal nostalgisch (ligt wel aan de versie die je kijkt) van de avonturen van Gomez and Morticia Addams, Frankenstein-butler Lurch en de kwaadaardige kids.

Halloween films

2. Edward Scissorhands
Dat Johnny Depp ook met scherpe messen aan zijn handen nog vertederend kan zijn bewijst Edward Scissorhands. Deze klassieker, en de eerste Tim Burton film in dit lijstje, over een kunstmatige mens gemaakt door zijn 'vader' slaat in als een bom. Zijn vader overlijdt voordat hij zijn handen af heeft kunnen maken, waardoor Edward moet leven met scharen als handen.

Halloween films

3. Roald Dahl's The Witches
Een kinderfilm, maar veel te leuk om als volwassen niet nog eens te kijken. De film waarin de hoofdpersoon verandert in een muis en de heksen bijeenkomen tijdens een heuse conferentie. Het boek is fantastisch, maar de film net zo goed.

Halloween films

4. The Nightmare Before Christmas
Deze fantastische Tim Burton film kun je met Kerst nog een keertje recyclen, want hij heeft zowel een Halloween- als een kerstmis-thema. The Nightmare Before Christmas is een geanimeerde tekenfilm over Jack Skellington, Halloweentown's geliefde pompoenenkoning. Wanneer hij de kerstman ontvoert zijn de rapen gaar...

Halloween films

5. Sabrina, the Teenage Witch
Wij zien deze thema-avond helemaal voor ons: nodig een groep vriendinnen uit, breek de prosecco aan en schenk er wat druppels kleurstof doorheen voor een griezelig tintje aan de avond. Daarna kijk je de hele avond 'Sabrina, the Teenage Witch' en haal je jeugdherinneringen op. Deze serie is puur sentiment voor iedereen geboren na 1990.

Zin in een niet-zo-griezelige Halloween avond? Probeer Videoland hier twee weken gratis zodat je de leukste Halloweenfilms onbeperkt kunt kijken!

   
visit register click click