ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Dit zijn de leukste, nieuwe boeken van 2017
18/02/2017

Er is soms niks fijner dan wegkruipen onder een dekentje op de bank met een boek. Helemaal wanneer het eigenlijk te koud is om naar buiten te gaan, lees jij er waarschijnlijk heel wat boeken doorheen. Gelukkig zijn er in het nieuwe jaar veel nieuwe boeken op de markt gekomen om die trend voort te kunnen zetten, daarom een lijstje met de meest recente en leukste boeken.

1. Judas, Astrid Holleeder

Als je van waargebeurde verhalen met een flinke dosis drama en spanning houdt, is ‘Judas’ van Astrid Holleeder een echte aanrader. In dit boek vertelt Holleeder onder andere over haar jeugd, de moeizame relatie met haar alcoholistische vader en haar steeds gewelddadiger wordende broer Willem. Laatstgenoemde zal veel mensen niet onbekend zijn; de topcrimineel heeft de meest gruwelijke dingen op zijn geweten. Doordat zij enige tijd Willems vertrouwenspersoon was, kan zij nu een grote inkijk geven in haar leven met een criminele broer. In het boek ligt de nadruk echter op haar beweegredenen om samen met haar zus tegen haar broer te getuigen.

2. Het Bucketlist-boek, Elise de Rijck
Heb jij nog veel dingen waarvan je denkt: “dat wil ik ooit nog eens doen”? Koop dan nu het Bucketlist-boek en zet die gedachten om in daden! Bucketlists zijn lijstjes met dromen die je ooit nog eens wil verwezenlijken, en door het maken van zo’n lijstje kom je al een stap dichterbij.

3. 999 vragen over jezelf, Nicole Neven
Laten we eerlijk zijn: het liefst praten we over onszelf. De schrijfster van ‘999 vragen over jezelf’ dacht dat ook, en schreef een boek waarin je wel bijna duizend vragen aan jezelf kan stellen. Er is geen betere manier om je ei kwijt te kunnen, toch?

4. Nooit meer te druk, Tony Crabbe
Druk, druk, druk. Het is het grootste probleem van ons moderne leven dat we te druk zijn, volgens Tony Crabbe is dat niet nodig en hij belooft ons dan ook een opgeruimd hoofd. "Een levensveranderend boek dat evalueert wat je aan het doen bent, waarom je het doet en op welke manier," aldus Daily Express.

5. De verwarde cavia, Paulien Cornelisse
Misschien ken je Paulien Cornellise nog van ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’ of ‘En dan nog iets’, en weet je daarmee ook gelijk dat het een schrijfster vol humor is. Ook dit keer laat zij zich van haar beste kant zien in het boek ‘De verwarde cavia’; een echte aanrader voor iedereen die weleens op kantoor heeft gewerkt, dat op dit moment doet, of het vanuit de hoofdpersoon Cavia op een humoristische manier wil ervaren.

Lijkt één van bovenstaande boeken jou wel wat? Ga dan snel naar Bol.com en bestel!

   
Close
7,00 CashCoins
Kook gezond met tot €90,- korting bij Green Chef
Code:GCHEF50
ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
visit register click click