Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Huur een auto voor vakantie
24/07/2017

Ben je al aan het aftellen voor je vakantie? Indien je met het vliegtuig of groepsbus weggaat hebben wij nog 1 tip voor je. Doordat je geen eigen vervoer hebt op je vakantiebestemming ben je niet zo mobiel en dat is zonde. Huur daarom een auto zodat je kan gaan en staan waar je wilt. Waarom je een auto moet huren? Lees verder en ontdek de voordelen van een huurauto.

Ontdek de parels uit de omgeving
Het stadje waar jij verblijft heb je na 2 dagen vast en zeker wel gezien. Waarschijnlijk is er ook niet heel veel te beleven binnen de afstand die jij te voet kan/wil afleggen. Toch zijn er op niet al te lange afstand vast en zeker een hoop bezienswaardigheden die jouw vakantie compleet maken. Met een auto kan je hier gemakkelijk heen gaan en haal je dus alles uit je vakantie wat erin zit.

Lekker buiten de deur eten
Hou je ervan lekker buiten de deur te eten? Dat kan ook valkbij je hotel, maar vaak vind je rondom hotels en complexen niet de beste restaurants. Deze tentjes zijn gericht op toeristen die voor niet al te veel willen eten en dat gaat ten koste van de kwaliteit. Met een auto kan je een fijn restaurantje in de buurt opzoeken waar je écht lekker kan eten. Je vind hier op de kaart eens iets anders dan een burger, pizza, patat of steak en kan de gerechten uit de omgeving proeven.

Niet sjouwen met boodschappen
Hoewel er vast en zeker een supermarkt in de buurt is, wil je met de hoge temperaturen niet met pakken melk, watermeloenen en andere boodschappen sjouwen. Met een auto hoeft dat niet. Je kan voor meerdere dagen boodschappen meenemen zodat je niet iedere dag van je welverdiende vakantie in de supermarkt staat.

Een huurauto hoeft niet duur te zijn
Wil je in het allernieuwste model rijden, dan zal je daar ook voor betalen. Er zijn ook prima alternatieven waar je niet veel geld voor hoeft te betalen. Daarnaast kan je een huurauto reserveren met Cashback via bijvoorbeeld Expedia, RentalCars, Avis en SIXT

   
visit register click click