Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Je hebt nog 4 dagen om over te stappen...
28/12/2015

Ben je druk met oliebollen of Nieuwjaarsfeestjes? Probeer tussendoor nog even tijd vrij te maken voor het belangrijkste punt op je To Do list. Want alleen als je voor 31 december overstapt krijg je korting en profiteer je van een gratis vliegvakantie of mini-cruise via EnqueteClub.nl. En de verzekeraars wachten niet! Bekijk jouw huidige zorgverzekering kritisch, vergelijk verschillende verzekeraars en kies de zorgverzekering die het beste bij jou past.

Overstappen zorgverzekering

Je kunt nog tot 1 januari overstappen
Eigenlijk is 'te druk om over te stappen' helemaal geen excuus. Juist nu moet je tijd vrij maken om eens kritisch naar je zorgverzekering én je zorgbehoeftes te kijken. Wat gaat er komend jaar allemaal veranderen? Ben je misschien zwanger? Staat er een operatie op de planning? Heb je al tijden last van je knie en wil je in 2016 naar de fysiotherapeut? Of laat je volgend jaar al je tanden trekken en ga je voor een kunstgebit? Natuurlijk kun je je niet overal op voorbereiden. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Maar voor dit soort 'zorg met voorbedachte rade' kun je je prima verzekeren.

Overstappen veel gedoe? Nee hoor!
Ben je bang dat overstappen van zorgverzekeraar een hele rompslomp met zich meebrengt? Valt best wel mee. EnqueteClub.nl heeft een prettig overzicht van de verschillende zorgverzekeraars gemaakt, en als je een 'op maat gemaakte' verzekering wil kun je via de handige vergelijkingswebsites precies zien welke zorgverzekering voor jou het beste en/of goedkoopste uitvalt. Daarnaast zegt je nieuwe verzekeraar je oude verzekering voor je op. Zo geregeld.

Overstappen zorgverzekering

Niet overstappen? Kijk eens naar je eigen risico!
Het is ook handig om je eigen risico eens onder de loep te leggen. Hier schreven we heel uitgebreid over het eigen risico 2016. Kort samengevat is het belangrijk om voor jezelf te bepalen of je alleen het verplicht eigen risico van €385 wil betalen of je vrijwillig eigen risico wil verhogen naar in totaal €885. Dit bedrag moet je wel op kunnen hoesten als je opeens in het ziekenhuis terecht komt. Een hoger eigen risico betekent lagere maandlasten, maar wel een vergroot risico. Ook je eigen risico voor 2016 moet je voor 1 januari aanpassen.

Eerst opzeggen, dan overstappen
Weet je nog niet naar welke zorgverzekeraar je wil overstappen, maar wel dat je weg wilt bij je huidige verzekeraar? Dan kun je ook alvast je zorgverzekering opzeggen. In 2016 heb je dan nog tot 1 februari om (met terugwerkende kracht) een nieuwe zorgverzekeraar te kiezen. Maar als je dat vergeet zit je zonder zorgverzekering en dat is in Nederland illegaal.

Overstappen zorgverzekering

Let op: veel van de acties (zoals de gratis vliegvakantie naar Turkije of de mini-cruise) gelden tot 1 januari. Als je later van zorgverzekeraar wisselt kun je dus geen aanspraak maken op deze acties.

 

> Bekijk hier alle zorgverzekeraars met korting via EnqueteClub.nl en stap meteen over!

   
Close
2,00% CashCoins
Euromaster: 20% korting op alle remmen
Code:
visit register click click