ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Kraambezoek? Dit geef je cadeau
06/04/2017

Er is bijna niets leuker dan nieuw leven. Lieve kleine snoetjes met alles erop en eraan, zo lief! Het is dan ook zo leuk dat je na 9 maanden eindelijk op kraambezoek kan gaan om de kersverse papa en mama te feliciteren en het kleine wondertje de bewonderen. Alleen daar is dan altijd het bekende probleem: wat geef je cadeau? Dit kan nog een lastige opgave zijn, want je wilt gewoon altijd het leukste cadeau geven.

Wat geef je niet
Om te bedenken welk cadeau je wel wilt geven, is het soms handig eerst te bedenken wat je absoluut niet wilt geven. Bijvoorbeeld knuffels…. Hier krijgt een kind er misschien wel 15 van en wil jij nummer 16 zijn? Dacht het niet. Zo is het net met heel veel kleertjes. Super leuk en lastig te weerstaan in de winkel, maar dit wordt echt door heel veel kraambezoek cadeau gedaan. We willen graag origineel zijn, toch?

Praktisch
Wil je een cadeau geven waar zowel ouders als kind echt iets aan hebben? Denk aan zaken die ontzettend veel gebruikt zullen worden zoals rompertjes, snoetenpoeters, speentjes of luiers. Misschien niet de leukste cadeaus om te kopen, maar je weet zeker dat jouw cadeau gebruikt zal worden en echt goed van pas zal komen. Om het cadeau nog net wat leuker aan de kleden, kan je er een soort van kraampakket van maken. Dat geeft toch net wat leuker dan een ingepakt doosje speentjes.

Origineel
Wil je echt een origineel cadeau geven waaraan het meeste kraambezoek vast niet aangedacht heeft? Denk dan aan bijvoorbeeld een gepersonaliseerd speenkoord, -boxkleed, -omslagdoek, of -kleed met de naam van het kind erop. Deze cadeaus zullen wel iets duurder zijn, maar door samen met vrienden het cadeau te geven kan je de kosten delen.

Voor mama
Vergeet ook moeder niet. Die heeft na al haar harde werk wel een extraatje verdiend. Zorg dat ze wat tijd voor haarzelf krijgt door een tijdschrift, gezichtsmasker of iets in die richting cadeau te geven. Het is net dat ene extra kleinigheidje wat enorm gewaardeerd zal worden.

Bedenk ook wat je zelf zou willen krijgen of hoe je het zelf hebt ervaren. Wat miste jij tussen al jouw kraamcadeaus? Als je antwoord kan geven op deze vraag, dan weet jij wat je cadeau gaat geven. 

   
Close
1,00 CashCoins
€2 korting op accessoires bij VignetBestellen.nl
Code:TRDAFBL
ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
visit register click click