Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Leukste buitenspeelgoed voor je kids
19/07/2017

Met het mooie weer kunnen je kinderen lekker buitenspelen. Wanneer je kinderen nog te klein zijn om op eigen houtje buiten de tuin te spelen, is het wel zo leuk als ze ook wat te doen hebben in de tuin. Dat kan je heel eenvoudig oplossen door wat buitenspeelgoed aan te schaffen. Natuurlijk is ieder kind ander en speelt ieder kind met ander speelgoed. Maar met deze tips sla je de plank nooit mis.

Klein speelgoed
Is er weinig plek in jouw tuin voor kinderspeelgoed? Deze artikelen nemen weinig ruimte is beslag en staan ook gegarandeerd voor veel speelplezier: skippybal, springtouw, reuze bellenblaas, hoelahoep, Jeu De Boule voor kinderen, badmintonset of bowlen. Natuurlijk bestaat er nog veel meer buitenspeelgoed, maar dit zijn de meest populaire artikelen.

Schommel
Met een schommel hebben je kinderen jarenlang speelplezier. Wanneer ze nog erg klein zijn kan je een speciale babyschommel eraan hangen. Je kindje wordt zo goed ondersteunt. Zodra je kind ouder wordt, kan de babyschommel worden vervangen door een standaard zitje. Zijn jouw kinderen echte acrobaten? Dan zullen ze ook veel plezier beleven aan de trapeze schommel met ringen. Met een schommel kan je jarenlang variëren waardoor het altijd leuk blijft. Misschien vind je het zelf zo nu en dan ook nog wel leuk ;-)

Trampoline
Met een trampoline zijn je kinderen urenlang zoet. Trucjes oefenen en lekker met alle vriendjes en vriendinnetjes springen. Kinderen kunnen er vaak geen genoeg van krijgen. Hoewel laatst bekend werd dat veel trampolines niet aan de veiligheidsnormen voldoen, zijn er ook nog heel veel trampolines die daar wel aan voldoen. Zo zijn er inground trampolines welke laag bij de grond zijn en  de trampoline hierdoor minder is het zicht is. Ook zijn er trampolines met veiligheidsnetten. Zo is het vrijwel onmogelijk om van de trampoline af te vallen.

Zwembad
Met mooi weer is er niets leuker dan een zwembad op te zetten. Dit is de perfecte verkoeling op een super warme dag. Een zwembad is er natuurlijk in veel verschillende formaten. Stem dit af op je situatie. Met kleine kinderen heb je meer dan voldoende aan een peuterbadje. Heb je oudere kinderen en wil je zelf ook lekker zwemmen? Dan zal je wel aan een wat groter formaat moeten denken. Let er wel op dat je in zo’n groot bad kleine kinderen beter niet alleen kan laten.

 

   
visit register click click