Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
How to: movie night
17/10/2016

Het is koud buiten en dus is het echt tijd om ons binnen te vermaken. Hoe kan je dit beter doen dan met een goede film of serie? Heb je zin in een romantische komedie, actie film, animatie of een goede serie? Je vindt hier van al deze categorieën de top 5!

Romantische komedies
Heerlijk weg zwijmelen met een fantastische romantische komedie, daar wordt toch iedere vrouw vrolijk van? Verstand op nul, bak popcorn erbij en je komt de dag wel door!

Top 5 romantische komedies
#5 Crazy, Stupid, Love
#4 Silver Linings Playbook
#3 He’s Just Not That Into You
#2 Easy A
#1 The Proposal

Netflix series
Ben je al geabonneerd op Netflix? Als dat niet het geval is, raden we je zeker aan dit te doen. Het kost slechts €7,99 per maand en je hebt toegang tot heel veel series en film. De eerste maand is gratis, dus als het toch niet helemaal is wat je ervan verwachtte, kan je opzeggen zonder dat het je iets heeft gekost.

Top 5 Netflix series
#5 Suits
#4 Sons Of Anarchy
#3 Prison Break
#2 The Walking Dead
#1 Orange Is The New Black 

Actie
Heb je zin in actie en spektakel? Ga dan voor 1 van de onderstaande actiefilms. Hier zal de spanning en sensatie van het scherm afspatten! Misschien niet zo geschikt voor alle leeftijden, maar zeker enorm geschikt voor een avond/dagje films kijken!

Top 5 actiefilms
#5 Batman v Superman
#4 X-Men
#3 Legend of Tarzan
#2 The Matrix
#1 Captain America 

Animatie
Animatie is leuk voor de kids, maar ook onder volwassenen is het een erg populaire film categorie. De films hebben altijd een happy ending en zitten vaak boordevol humor. Mochten je kids mee willen kijken, dan is deze top 5 enorm aan te raden!

Top 5 animatie
#5 Ice Age
#4 Kung Fu Panda
#3 Finding Nemo
#2 Toy Story
#1 Up

Overige ingrediënten
Je hebt nu genoeg kijk-inspiratie. Het enige wat je nu nog nodig hebt is een bak popcorn, een goede TV en een kleedje waar je lekker onder kan liggen! Veel kijkplezier!

   
visit register click click