Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Nieuw: de Enqueteclub Jackpot
02/07/2015

Tijd voor iets nieuws op Enqueteclub.nl: de jackpot! Meedoen is gratis en je maakt iedere dag kans op een mooie geldprijs!

Het startsaldo van de jackpot is 5 CashCoins en elke dag wordt er automatisch een mogelijke winnaar geselecteerd. Het is dus de moeite waard om even te checken of het Enqueteclub systeem jou heeft geselecteerd, zodat je de jackpot kunt claimen. Want alleen als de geselecteerde winnaar de jackpot diezelfde dag ook claimt is hij echt de winnaar. Wordt de prijs niet geclaimd? Dan wordt de jackpot per dag met 1 CashCoin verhoogd. De jackpot kan dus aardig oplopen!

Koop een Jackpot ticket en vergroot je kans
Het is natuurlijk zonde als je net op die ene dag dat jij geselecteerd bent als mogelijke winnaar van de jackpot vergeet te kijken op Enquteclub.nl om je prijs te claimen.. Daar hebben we een oplossing voor: Een Jackpot ticket. Zo’n Jackpot ticket kost 0,25 CashCoins en zorgt ervoor dat je prijs geclaimd wordt als jij de winnaar bent! Lekker makkelijk toch?

De prijs voor een Enqueteclub Jackpot ticket wordt automatisch in mindering gebracht op jouw account onder ‘Overige Transacties’. Het ticket blijft geldig vanaf de dag van aankoop tot de Jackpot prijs door iemand wordt geclaimd. Tot die tijd weet je dus zeker dat de Jackpot aan jou wordt uitgekeerd als jij de gelukkige winnaar bent :-)

Ben jij vandaag de winnaar?
Wil je kijken of jij vandaag als winnaar bent geselecteerd, kijken hoe hoog de Jackpot op dit moment is of een Jackpot ticket kopen? Het kan op de speciale Enqueteclub Jackpot pagina.

   
visit register click click