Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Paasbrunch? Dit zet je op tafel
10/04/2017

Dit weekend vieren we Pasen en dat betekent gezellig met het hele gezin aan de ontbijttafel. Omdat het Pasen is, wil je toch net wat extra wilt uitpakken dan een normale zondagse brunch. Kan je hiervoor wat inspiratie gebruiken? Dan komt goed uit, want wij gingen speciaal voor jou opzoek naar de beste tips voor een Paasbrunch

Vers fruit
Doordat de lente is begonnen, is er weer heel veel vers fruit in de supermarkt verkrijgbaar. Maak daarom een lekkere salade van vers fruit. Denk aan banaan, aardbei, druiven, meloen, kiwi en ga zo maar door. Eigenlijk zijn er voor een fruitsalade niet echt regels, maar probeer niet te veel zuur fruit te kiezen voor je salade.

Smoothie
Je kan in de supermarkt verse jus d’orange meenemen of je kan zelf aan de slag gaan met een heerlijke smoothie. Zo kom je op een eenvoudige en vooral lekkere manier aan een heel hoop vitamines. Je kan eindeloos variëren met smoothies. Kies lekker fruit- en groentesoorten en voeg voor extra roomigheid wat yoghurt toe

Typisch Paas-voedsel
Net als met Kerst zijn er rond Pasen specialiteiten die je alleen dan in de supermarkt kan kopen. Matzes belegd met donkere basterdsuiker kunnen echt niet ontbreken bij jouw Paasbrunch. Vergeet ook de pikhaantjes niet. Ook deze zijn alleen rond de Pasen in de winkel te verkrijgen en horen daarom absoluut thuis op de tafel.

De basics
Een goede brunch kan natuurlijk niet zonder een aantal basics. Croissants, verse broodjes, koffie, thee en diverse soorten beleg.  Als je van plan bent om veel verschillende dingen op tafel te zetten, is het verstandig broodjes en croissants in mini variant te nemen. Zo kan iedereen overal wat van nemen zonder dat je jezelf overeet.

De ontbijttafel
Wij vinden dat naast eten, ook de aankleding van de tafel wat extra aandacht nodig heeft. Denk hierbij aan gele servetten, beschilderde eitjes, voorjaarsbloemen en niet te vergeten paastakken. Je moet toch op één of andere manier ervoor zorgen dat je het gevoel van Pasen krijgt. Wil je echt alles uit te kast halen? Dan kan je zelfs servies in paasthema kopen.  

Een slimme meid is op alles voorbereid! Bestel daarom je producten op tijd en zorg zo dat je alle benodigdheden in huis hebt. Plaats snel je bestelling bij de supermarkt en bestel ook online de versieringen voor de paastafel.

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Xenos 1,50% CashCoins

Xenos

Bijzondere items met korting bij Xenos

Naar de actie
visit register click click