Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Perfecte jurkje bij jouw lichaam
26/07/2017

Er is geen vrouwelijker kledingstuk dan een jurk. Iedere vrouw heeft er dan ook vast wel een aantal in haar kast hangen. Iedere vrouw kent dan ook vast wel de struggle om een goede jurk te vinden. Dit heeft allemaal te maken met je figuur. Bij ieder figuur staat een ander model mooi. Wil je weten welk model goed staat bij jouw figuur? Wij zochten het voor je uit, zodat je voortaan de perfecte jurk binnen no-time gevonden hebt.

Peerfiguur
Vrouwen met een peerfiguur zijn te herkennen aan een smal bovenlichaam en bredere heupen. Het is de kunst om op de juiste plek het accent te leggen en de juiste plekken te verbergen. In het geval van een peerfiguur zijn dat de heupen. Wat je wilt benadrukken is je smalle taille.
Do’s
- A-lijn
- Empire-lijn
- Riem in de taille
Don’ts
- Strakke jurk
- Rechte jurk
- Halternek

> Shop hier jurken voor peerfiguren

Appelfiguur
Heb je slanke benen, kleine schouders en een rondere romp? Dan heb je een appelfiguur. Ook hebben appelfiguren vaak grotere borsten. Je wilt het accent leggen op je benen, want deze zijn mooi slank. Je buik/romp wil je juist verdoezelen.
Do’s
- Korte jurk
- Jurk met split
- Empire-lijn
- V-hals
Don’ts
- Hooggesloten jurk
- Strakke jurk 

> Shop hier jurken voor appelfiguren

Zandloperfiguur
Het zandloperfiguur is te herkennen aan een smalle taille, ronde heupen en borsten. Dit is eigenlijk het perfecte figuur, want er is geen jurk die je niet zal staan. Toch zijn er altijd tips en jurken die je beter staan dan de rest.
Do’s
- Ruches
- Spaghettibandjes
Don’ts
- Alles staat je goed, er is niks wat je beter kan vermijden.

> Shop hier jurken voor zandloperfiguren

Diamantfiguur
Een diamantfiguur is eigenlijk een omgekeerde peer. Je hebt brede schouders en smalle heupen. Je wilt dus niet te veel nadruk leggen op je schouders en heupen creëren. Kies altijd voor een jurkje met mouw en vermijd boothalzen. 
Do’s
- Jurk met mouwtjes
- A-lijn model
- Wijd uitlopend
Don’ts
- Strapless
- Pofmouwen

> Shop hier jurken voor diamantfiguren 

Rechtfiguur
Vrouwen met even brede schouders als heupen hebben een rechtfiguur. Je hebt niet echt een taille, maar die kan je zelf creëren. Je wilt het rechte breken en daardoor zijn effen jurken niks voor jou. Kies liever een leuke jurk met een
Do’s
- Taille riem
- Horizontale strepen
Don’ts
- Rechte jurk
- Verticale strepen
- Effen jurken
- Jurken met all-over dezelfde print

> Shop hier jurken voor rechte figuren

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Bonprix 4,00% CashCoins

Bonprix

Mode van hoge kwaliteit en lage prijzen shop je met korting bij Bonprix.

Naar de actie
visit register click click