Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Shoptips voor een klein budget
10/07/2017

Ben je genoodzaakt te shoppen met een klein budget? Of let je gewoon graag goed op de kleintjes? Dan is het soms best lastig om goed te kunnen shoppen en tevens met de laatste mode trends mee te kunnen gaan. Kleding lijkt soms wel steeds duurder te worden en dat is niet echt bevorderlijk voor je kleine budget. Toch zijn er wel slimme manieren om ook met een klein budget te shoppen.

Investeer in de basics
Hoewel we snappen dat je het liefst alles wilt hebben, zal je met een beperkt budget keuzes moeten maken. Eén van die keuzes is volgens ons investeren. Je kan beter investeren in een wat duurdere maar kwalitatief goede jas, dan dat je een goedkope jas na 2 maanden weer de prullenbak in kan gooien. Ditzelfde geldt voor schoenen. Niet alleen zijn budget schoenen slecht voor je voeten, je doet er veel minder lang mee.

Accessoires maken je outfit
De modetrends vliegen je om de oren en dat kan nu eenmaal niet iedere portemonnee bijhouden. Wel kan je op een andere manier de trends bijhouden. Accessoires zijn een stuk voordeliger dan kleding. Mocht je dus graag mee willen doen met de laatste trends, ga dan voor een nieuwe sjaal, ketting, armband, oorbellen, haardband en ga zo nog maar door.

Overdenk je aankopen
Soms koop je een leuke top, die je vervolgens maar met 1 broek/rok kan combineren. Je draagt de top vervolgens amper en eigenlijk was het dus een miskoop. Om dit te voorkomen is het verstandig je aankopen te overdenken. Dus: deze top is leuk, maar kan ik ‘m ook goed combineren met mijn huidige garderobe? Denk er ook aan of je deze top het hele jaar kan doordragen. Bijvoorbeeld door een jasje eroverheen te gooien.

Shop tijdens de sale
Heb je iedere maand een smal budget wat je uit kan geven? Spaar dit dan op tot de sale periodes en sla dan toe. In juni en juli profiteer je van een knallende zomersale. Shops willen de zomercollectie kwijt om zo plaats te maken voor de nieuwe wintercollectie. In de winter wordt hetzelfde gedaan, in december en januari geven shops hoge kortingen op de wintercollectie. Gelukkig hoef je niet een half jaar te wachten op een nieuwe sale. Tussen beide sales periodes zijn er midseason sales. Deze vinden vaak plaats in september/oktober en maart/april. Ook dan profiteer je van spetterende kortingen en hoef je dus niet veel neer te leggen voor de mooiste artikelen.

 

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Bonprix 4,00% CashCoins

Bonprix

Mode van hoge kwaliteit en lage prijzen shop je met korting bij Bonprix.

Naar de actie
visit register click click