Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Sinterklaas is in aantocht!
10/11/2014

De pepernoten liggen al een aantal weken in de schappen (en in menig Nederlands huis) en winkeliers bereiden zich voor op een periode vol ‘5 december aankopen’. Van puzzels tot fotocamera’s, van barbies tot tablets en van snoepgoed tot gezelschapsspellen, voor ieder wat wils. Fantastisch natuurlijk! Al kan het zoeken naar de perfecte cadeaus ook een hele zoektocht zijn.

Voorkom urenlange tochten door de stad, door weer en wind sjouwen met tassen vol Sinterklaascadeaus en het afspeuren van parkeerplaatsen naar een plekje om de auto te parkeren. Hoe? Shop online! Maak het jezelf gemakkelijk en comfortabel. Kies een fijn plekje om achter de computer te zitten, schenk een lekkere kop thee of warme chocolademelk in, snijd een extra groot stuk gevulde speculaas af (mag best voor een keertje!) en ga aan de slag.

Speciaal voor jou als ‘online hulp-Sinterklaas’ heeft Enqueteclub de beste shops en tips op een rijtje gezet, zodat je de zak nu extra snel kunt vullen met de mooise cadeaus. Benieuwd van welke aanbiedingen en webwinkels wij helemaal blij worden? Je ziet het op de speciale Enqueteclub Sinterklaas pagina.

Heb jij nog tips voor andere hulp-Sinterklazen? Laat het dan weten via een reactie op dit nieuwsbericht. Zo maken we er samen weer een te gek Sinterklaasfeest van dit jaar.

   
visit register click click