ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Sluit je zorgverzekering 2016 af via EnqueteClub!
04/12/2015

December is de maand van glitters, kerstdiners van 6-gangen en gezelligheid. Enne, van zorgverzekeringen. Is dat nou niet iets waar je vrolijk van wordt, dan helpen we je graag een handje op weg. Zelfs van zorgverzekeringen kunnen we een feestje van maken, bijvoorbeeld door exclusieve kortingen aan te bieden of zelfs reizen weg te geven! Hieronder lees je alle redenen om je zorgverzekering 2016 met korting via EnqueteClub.nl af te sluiten.

Zorgverzekering 2016

1. Fijn overzicht + direct vergelijken
Zie je door de bomen het bos niet meer? Er zijn een hele hoop partijen die allemaal beloven de goedkoopste zorgpremie of het beste pakket te hebben. De Zorgpagina op EnqueteClub.nl laat je precies zien wat de best beoordeelde verzekeringen zijn. Ook kun je vergelijken op het bedrag of percentage cashback.

2. Zelfs als je via een andere vergelijkingswebsite afsluit krijg je korting!
Te weinig vergelijkingsmogelijkheden? Zelfs als je via Independer, Zorgkiezer, Pricewise of hoyhoy.nl je zorgverzekering afsluit krijg je cashback. Let op: vaak ligt de vergoeding hier wel een stuk lager dan wanneer je de verzekering direct via EnqueteClub.nl afsluit.

zorgverzekering met korting

3. Bij geselecteerde verzekeraars geven we een reisje weg
De beste en goedkoopste zorgverzekering én een gratis minicruise of vliegreis naar Turkije? At your service. Je krijgt niet alleen een flinke korting wanneer je een nieuwe zorgverzekering afsluit, maar ook nog eens een zonnig cadeau. Bij veel zorgverzekeraars geven wij namelijk een gratis reis weg. Ga op vakantie naar Turkije of op een minicruise naar Noord-Engeland (al kunnen we de zon daar niet garanderen! ;-)).

> Bekijk hier het aanbod zorgverzekeraars met exclusieve kortingen via EnqueteClub.nl!

   
Close
6,25% CashCoins
Profiteer van feestelijke kortingen: smartphoto 5 jaar oud
Code:5JAAR
ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
visit register click click