ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Stap nu nog over van zorgverzekering
19/01/2018

Ben jij nog niet overgestapt van zorgverzekering? Geen probleem, je hebt namelijk tot 31 januari de tijd. Dit betekent wel dat je niet meer zo heel lang de tijd hebt. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste verzekering kiest hebben wij nog enkele tips op een rijtje gezet.

Vergelijk
Vergelijk verschillende zorgverzekeringen. Wat voor jou de beste zorgverzekering is hangt helemaal af van jouw persoonlijke situatie. Daarom is het slim om zorgverzekeringen te vergelijken op basis van de kosten die jij verwacht te gaan maken. Let er wel op dat het vergelijken van zorgverzekeringen tijd kost, wacht hier daarom niet te lang mee.

Betaal premie per jaar
De meeste van jullie betalen de premie waarschijnlijk maandelijks, maar kijk eens of jij de mogelijkheid hebt om de premie per jaar te betalen. Dit kan je namelijk geld schelen, als jij je premie per jaar betaald kan dit tot wel 3% korting opleveren.

Hoger eigen risico
In 2018 bedraagt het eigen risico €385, dit betekent dat je de eerste €385 aan zorgkosten zelf zal moeten betalen. Dit eigen risico kan jij verhogen tot maximaal €500. Wanneer je dit doet zal jij korting ontvangen op je premie, dit kan voor jou dus voordeliger zijn.

Aanvullende verzekeringen
Bedenk goed, voor het afsluiten van een zorgverzekering, welke aanvullende verzekeringen jij denkt nodig te hebben. Het is namelijk zonde van je geld om een dure tandartsverzekering af te sluiten als je alleen maar voor controles naar de tandarts moet, dan is het namelijk voordeliger om dit zelf te betalen. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor fysiotherapie.

Je hebt dus nog maar tot 31 januari de tijd om over te stappen, wacht hier niet te lang meer mee.

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
De Friesland Zorgverzekeraar 0,00 CashCoins

De Friesland Zorgverzekeraar

Sluit jouw zorgverzekering af bij De Friesland Zorgverzekeraar

Naar de actie
Close
3,00% CashCoins
Ontvang 15% korting bij IXXI
Code:IXXI15
ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
visit register click click