Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Tijd voor zomervakantie
29/07/2014

Hier bij Enqueteclub zijn we gek op de zomer! Het is mooi weer, iedereen is vrolijk en de meesten van ons hebben een zomervakantie in het vooruitzicht. En of je nou vrij neemt om thuis te ontspannen of naar het buitenland te gaan voor een vakantie, het is sowieso heerlijk om lekker te relaxen tijdens de zomer.

Tussen de meest favoriete webwinkels op Enqueteclub van dit moment, staan een aantal goeie websites voor het boeken van een last-minute zomervakantie of hotel. Enqueteclub biedt veel webshops waar je de perfecte vakantiebestemming kunt vinden! En nog beter, als je boekt via Enqueteclub krijg je – naast een te gekke vakantie – ook nog eens extra cashback in je account :-)Klik hier om jouw perfecte (last-minute) zomervakantie te vinden >>

   
Door Lendie Wintermans op 01-08-2014 om 10:44:10
nr 2 rust en ruimte is wat ik zoek ,normaal fruk en beperkt in ruimte
Svenja : Enqueteclub.nl Team
   Op NuCash.be kun je gratis geld verdienen door mee te doen aan acties (waarbij je ook prijzen kunt winnen) en door het lezen van e-mails.

In principe verloopt alles automatisch, zijn er vragen dan kun je een ticket openen vanuit de contact pagina. De vragen zullen wij uiteraard netjes beantwoorden.
Door Lendie Wintermans op 01-08-2014 om 10:44:10
nr 2 rust en ruimte is wat ik zoek ,normaal fruk en beperkt in ruimte
R : Enqueteclub.nl Team
   Wat de waarde betreft is er geen verschil, de korting bij iedere shop is gelijk gebleven. Maar om verwarring te voorkomen (bij de ene shop verdiende je voorheen cashback, bij andere shops kreeg je punten) noemen we de verdiensten nu overal CashCoins.
Close
10,00 CashCoins
Tot €85,- korting + gratis cadeaus bij HelloFresh
Code:ORANGE85
visit register click click