Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Valentijnsdag cadeautips
31/01/2015

Valentijnsdag 2015

Le jour d'amour, de dag waarop verliefde stelletjes elkaar diep in de ogen kijken boven een bord gedeelde spaghetti en de dag waarop singles naar Ben & Jerry's grijpen. De leukste cadeautips voor iedereen - dus ook voor singles!

Voor de échte Valentijn
Oorspronkelijk is Valentijnsdag het enige moment van het jaar waarop je je geheime liefde kenbaar kunt maken. Klassieke Valentijnscadeaus zijn nog altijd populair - denk aan een boeket rozen, een chocotelegram met persoonlijke boodschap of een luxe wenskaart.

Voor de voor-altijd-samen relatie
Zijn jullie al wat jaren bij elkaar en wordt het tijd om na te denken over een volgende stap? Valentijnsdag is het perfecte moment om uit te pakken met iets bijzonders. Van een ontbijtje waar veel liefde in is gestoken tot een vliegticket naar één van de door CheapTicket.nl uitgekozen romantische bestemmingen, van een chique lingeriesetje tot een uniek sieraad van Lucardi.

Voor de eeuwige single
Ken je een eeuwige single voor wie Valentijnsdag het perfecte excuus is om de liefde te vervloeken? Die bak ijs (of Large Double Tasty van New York Pizza) helpt - voor even. Misschien is een 3 dagen gratis Lexa.nl Full Membership voor nieuwe leden een beter idee. Of vier het single bestaan met een goeie fles wijn, een heet bad en een bestseller van bol.com. Je moet immers genieten van de tijd die je hebt voor jezelf! Fijne Valentijnsdag!

   
visit register click click