Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Vergelijk en kies de goedkoopste zorgverzekering
23/12/2015

December is traditiegetrouw de maand van de zorgverzekeraars. Jaarlijks stappen ongeveer één miljoen Nederlands over naar een andere zorgverzekering! Door over te stappen kun je honderden euro's besparen. Wil je wel geld besparen, maar heb je geen zin om de websites en polisvoorwaarden van al die verschillende verzekeraars door te spitten? Met deze vier handige vergelijkingswebsites weet je binnen vijf minuten welke verzekeraar het beste bij jou past én je krijg ook nog eens korting via EnqueteClub.nl.

Independer vergelijkingswebsite

Independer - Krijg 10,00 cashback + Gratis tandongevallen-verzekering
Snel en eenvoudig een goedkope zorgverzekering voor 2016 vinden? Bij Independer kun je gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Want zorgverzekeringen zijn best ingewikkeld. Independer zet alles helder op een rij en helpt je met kiezen, afsluiten en overstappen. De experts staan voor je klaar met advies en beantwoorden graag je vragen over je zorgverzekering in 2016. Daarbij krijg je een gratis tandongevallen-verzekering wanneer je via Independer een zorgverzekering afsluit!

Zorgkiezer vergelijkingswebsite

ZorgKiezer.nl - Krijg 10,00 cashback + Gratis healthcheck
ZorgKiezer.nl is al 10 jaar de grootste onafhankelijke vergelijkingssite van ziekenhuizen en zorgverzekeringen. De website weet inmiddels alles van zorg en helpt je met het kiezen van de beste zorgverzekering en met het besparen op je zorgkosten. Daarnaast is ZorgKiezer.nl echt onafhankelijk en betrouwbaar én krijg je een gratis healthcheck onder begeleiding van een Sportcity coach. Je mag gebruik maken van alle wellnessfaciliteiten. Zo ga je gezond het nieuwe jaar in!

Pricewise zorgverzekeringen vergelijken

Pricewise - Krijg 10,00 cashback
Vergelijkingswebsite Pricewise is uitgeroepen tot Beste Website van 2015! Hier kun je dus prima terecht om over te stappen van verzekeraar. Via Pricewise vergelijk je 39 verschillende zorgverzekeraars en je kunt tot wel 10% korting krijgen. De website krijgt maar liefst gemiddeld een 8,8 van zijn leden. Ben jij de volgende tevreden klant?

HoyHoy zorgverzekeringen vergelijken

HoyHoy.nl - Krijg 10,00 cashback
De reclames van HoyHoy.nl kun je niet gemist hebben. De grote -uitgestorven- Mammoet die klaagt over zijn gezondheid en de luiaard die ondanks zijn luiheid via HoyHoy gemakkelijk een nieuwe verzekering afsluit. HoyHoy.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen die jou helpt de verzekering te vinden met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Sluit 'm meteen af en bespaar je jezelf flink wat geld en uitzoekwerk.

> Ben jij al overgestapt van zorgverzekeraar? Via een vergelijkingswebsite?

   
visit register click click