Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Wat doe jij met jouw vakantiegeld?
26/05/2014

Voor de meeste mensen brengt het loonstrookje van mei meer mee dan alleen het gewone salaris. Het hele jaar heb je er voor ‘gespaard’, en daar is het dan: het vakantiegeld!

Met het steeds mooier wordende weer, een paar extra vrije dagen rond Hemelvaart en Pinksteren en de zomervakantie op komst hoor je ons over een wat vollere bankrekening zeker niet klagen! En het mooie is, dat jij je vakantiegeld uit kunt geven aan wat je maar wil! Een nieuwe televisie, een heerlijke zonvakantie of een nieuwe garderobe..alles kan. Keuzes maken is niet altijd makkelijk. Daarom hieronder een paar suggesties.

Lekker op vakantie
Met Vakantiegeld – het woord zegt het al – kun je een fijne vakantie boeken. Een weekendje weg, een zonvakantie voor 2 of lekker weg met het hele gezin. Gebruik je vakantiegeld voor een vakantie die bij jou past. En of dat nou dichtbij huis is op een CenterParcs vakantiepark of een zonvakantie verder weg maakt niet uit, als jij maar kunt ontspannen.Vakantie zonder zorgen
Wie zijn/haar vakantie al geboekt heeft, kan het vakantiegeld ook voor tijdens de vakantie betalen. Zo heb je een mooi potje voor etentjes, boodschappen, shoppen en het bezoeken van leuke attracties. Handig toch? Zo kun je onbezorgd genieten van je vakantie (en hoef je niet ieder dubbeltje om te draaien voor je op een terrasje neerploft).

Klussen, hoge uitgaven en dure hobby’s
Kan jouw tuin een opknapbeurt gebruiken, wil je al tijden een nieuwe keuken, een ander bankstel of een nieuwe tv? Ook dat zijn mooie (en nuttige) bestemmingen voor jouw vakantiegeld. En daar heb je dan ook nog eens jarenlang plezier van!
Je vakantiegeld uitgeven aan je hobby kan natuurlijk ook! Misschien wil je graag een bootje kopen om op het water van de zon te genieten. Ook wie graag in de weer gaat met goed gereedschap, auto’s opknappen, of andere dure hobby’s is het vakantiegeld een uitkomst.

Ook shoppen is een ‘dure hobby’
Hoe vaak leg je niet iets in je digitale winkelmandje om vervolgens – zonder een aankoop te doen – de webshop weer te verlaten? NEE je hebt die nieuwe tas niet nodig en JA je hebt al heel veel zomerjurkjes.. maar jezelf een keer verwennen mag best! En nu het vakantiegeld op je rekening staat is het moment daar..dus klik jezelf happy in jouw favo webshop en shop iets van jouw wensenlijstje. Gewoon, omdat het kan :-)

   
Door Emma Vergoossen op 05-06-2014 om 17:54:49
ik hou van nederland en blijf hier , en geniet hier van t vakantiegeld...!!!
: Enqueteclub.nl Team
   Beste Jackie, bedankt voor jouw bericht. Voor elke aangemelde vriend/vriendin ontvang jij nu tijdelijk 5,00 vriendenbonus zodra ze 5,00 goedgekeurde Cashback in hun account hebben gespaard. We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Team ShopBuddies.be
Door Emma Vergoossen op 05-06-2014 om 17:54:49
ik hou van nederland en blijf hier , en geniet hier van t vakantiegeld...!!!
: Enqueteclub.nl Team
   Der Fehler ist jetzt behoben. Die Links funktionieren wieder einwandfrei. Viel Spaß!
Door Wim de Zwart op 01-06-2014 om 23:09:19
Ik ga niet met vakantie waar ik woon heb ik alles bij de hand .
Test : Enqueteclub.nl Team
   Hope your New Year has got off to a flying start Hayley!
Door Wim de Zwart op 01-06-2014 om 23:09:19
Ik ga niet met vakantie waar ik woon heb ik alles bij de hand .
: Enqueteclub.nl Team
   Vielen Dank für euren Hinweis! Leider hat sich ein kleiner Fehler bei unseren Links eingeschlichen. Diesen haben wir jetzt behoben und ihr könnt euch jetzt ohne Fehlermeldung zu den entsprechenden Shops durchklicken. Viel Spaß beim Stöbern!
Door Wim de Zwart op 01-06-2014 om 23:09:19
Ik ga niet met vakantie waar ik woon heb ik alles bij de hand .
R : Enqueteclub.nl Team
   Duidelijkheid :-) Voorheen kon je bij sommige shops punten verdienen, bij andere cashback. Met de nieuwe naam trekken we 1 lijn en kun je overal CashCoins verdienen.
Door anke plomp op 26-05-2014 om 17:46:40
Ik zet het weg,voor als er iets kapot gaat, b.v. wasmachine.
Test : Enqueteclub.nl Team
   Thanks for the comment! We love that you love LadyCashback, like us on Facebook and get 0.10 CashCoins. Have a great 2016!
Close
5,00% CashCoins
20% korting bij besteding vanaf €100,- bij Spartoo.nl
Code:NLMEI20
visit register click click