Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Welke maaltijdbox past bij jou?

Ken je de maaltijdboxen al? Je ontvangt voor een paar dagen ingrediënten voor diner, welke je zelf klaarmaakt aan de hand van een recept. Zo hoef je niet na te denken wat je moet gaan eten, geniet je van de lekkerste recepten en hoef je niet naar de supermarkt. Wil je van dit gemak genieten? Er zijn veel aanbieders van deze maaltijdboxen. Vind je het lastig om te kiezen welke maaltijdbox bij jou past? Gebruik onze vergelijker en vind de maaltijdbox die perfect bij jou past!

 

Wat is een maaltijdbox?
In een maaltijdbox zitten ingrediënten om jouw avondmaal mee te koken. Hierbij vind je een heerlijk en met zorg samengesteld recept die jou op weg helpt naar een heerlijke avondmaaltijd. Je kan vaak kiezen voor hoeveel avonden je de maaltijdbox wilt en voor hoeveel personen er gekookt moet worden. Zo kan je kiezen of je bijvoorbeeld een maaltijdbox met 1,2 of 3 maaltijden wilt ontvangen.

Waar kan ik uit kiezen?
Er is een ruime keuze uit aanbieders van maaltijdboxen. Misschien heb je er wel eens van gehoord, Hello Fresh, Allerhande, Mathijs Maaltijdbox, Beebox, Streekbox en Marley Spoon. Al deze aanbieders hebben verschillende specialiteiten zoals voordelig, biologisch, seizoensgebonden, glutenvrij, detox of koolhydraatarm. Daarnaast bieden sommige aanbieders naast diner ook boxen aan met allen sapjes, fruit of snacks.


Welke maaltijdbox past bij mij?
Er is een veel keuze! Dit is erg fijn, maar maakt het kiezen van de ideale maaltijdbox lastig. Om je een handje te helpen hebben we de Voedselboxvergelijker! Je kan hier eenvoudig filteren en zo aangeven waar een maaltijdbox volgens jou aan moet voldoen. Je kan kiezen uit de volgende filters:

- Kenmerken (glutenvrij, seizoensproducten, biologisch etc.)
- Aantal personen
- Maaltijden per week (1, 2,3 of meer)
- Box type (diner, fruit, sapjes of snacks)
- Totaalprijs
- Keuken (Lokale of internationale keuken)
- Keurmerken (EKO, ASC, MSC etc.)
- Type bestelling (Eenmalig, abonnement of proefabonnement)

Niet alle filters hoeven voor jou van belang te zijn. In dit geval hoef je geen gebruik te maken van dat filter.

Aan de slag! Wil je het gemak van een maaltijdbox gaan ervaren? Klik dan hier en ontdek welke maaltijdbox het best bij je past!

   
visit register click click