Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Wist je al dat jij je saldo kan laten uitbetalen in cadeaukaarten?
11/02/2017


Wanneer je je op onze website laat uitbetalen, klinkt het misschien voor de hand liggend dat je dit krijgt in de vorm van geld. Ook is het mogelijk om saldo om te zetten in cadeaus. Maar wist je dat het ook een optie is om je te laten uitbetalen in cadeaukaarten? Nee? Lees dan snel verder!

Een cadeaukaart voor jou of iemand anders

Wat is er nou leuker dan jezelf een cadeau geven, waardoor je precies het artikel kan shoppen wat jij nog wilde hebben. Of misschien ken je wel iemand die nog iets specifieks zoekt? Verras diegene met een cadeaukaart, gekocht van jouw saldo!

Zo heb je al de keuze uit cadeaukaarten van bijvoorbeeld Bol.com van €10.-, €25,- of €50,-, of ga je liever voor een Nationale Bloemenbon? Ook zou je kunnen kiezen voor een Webshop Giftcard, waarmee je kan shoppen bij honderden webwinkels!

Zoals al eerder gezegd is de cadeaukaart dus ook overdraagbaar op anderen. Wanneer je de cadeaukaart per e-mail hebt ontvangen (op het e-mailadres dat bij ons bekend is in jouw account) kun je deze zelf gebruiken of aan een ander cadeau doen. Let op, de unieke cadeaukaart code in de e-mail is natuurlijk wel maar 1x te gebruiken.

> Ga hier direct naar het overzicht van mogelijk cadeaukaarten!    
visit register click click