ONTVANG TOT 3,00 CASHCOINS PLUS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Ontvang net als ik 2,00% CashCoins bij Inktwereld.nl.

Cashback en Korting bij Inktwereld.nl

Bestel je printersupplies met korting bij Inktwereld.nl

Voor al je inkt en printmateriaal kun je terecht bij Inktwereld.be. Voor veel inktjet- en laserprinters levert Inktwereld.nl originele en compatibele inkt en toners. Fotografeer je voor de hobby of professioneel? Bij Inktwereld.nl kun je terecht voor Fine Art papers op rollen en vellen van diverse merken als Epson, Olmec en 3P Textiles.
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie
Shop gereedschap box

Kortingsacties en kortingscodes voor Inktwereld.nl

Geen resultaten gevonden

Inktwereld.nl Beoordelingen 3 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Henk Gesink  | 20/02/22   08:44:24 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke website en bestelling wordt snel geleverd. Heel goed assortiment, de producten voldoen aan de omschrijving. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Dus ik ben heel tevreden over Inktwereld.nl!
Kim Kimich  | 17/01/22   09:39:04 | Winkelbeoordeling :
Na enkele keren printen gaf één van mijn nieuwe cartridges aan dat hij vervangen moest worden terwijl hij net nieuw was. Contact op genomen met Inktwereld.nl. Na enige controles samen te hebben uitgevoerd werkte het nog steeds niet. Ik kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd, kosteloos. Super service!
Jane Van Zonneveld  | 11/08/14   18:59:15 | Winkelbeoordeling :
Deze winkel is geen aanrader voor goedkoop inktcartridges Dis een zeer dure winkel met verzendkosten.Geen originele maar huismerk cartiridges.Alle Epson printer modelen herken.huismerken/navullingen niet zelf met een chiprestter
ONTVANG TOT 3,00 CASHCOINS PLUS
visit register click click