Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Ontvang net als ik 3,50% CashCoins bij Plantje.nl.

Cashback en Korting bij Plantje.nl

Plantje.nl heeft het grootste online assortiment binnen -en buitenplanten tegen aantrekkelijke prijzen!

Doe eens een plant cadeau in plaats van het standaard bosje bloemen! Een fleurige kamerplant blijft veel langer mooi en is uitermate geschikt als duurzaam groencadeau of relatiegeschenk. Ook als je jezelf wil verwennen heeft Plantje.nl meer dan genoeg keuze. Van bijzondere arrangementen tot Funky Ficussen en exotische geschenkmanden. Laat je adviseren over de buitenplanten die bij jouw tuin passen en schaf coniferen, heesters, bodembedekkers en siergrassen eenvoudig online aan. Ook de binnenplanten zijn goed vertegenwoordigd. Met een enorm aanbod bamboe, bonsai, hangplanten, orchideeën en begonia's zit er altijd wat voor jou tussen.
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie
Shop gereedschap box

Kortingsacties en kortingscodes voor Plantje.nl

Geen resultaten gevonden

Blog Plantje.nl

  • Je kent het wel: je koopt leuke nieuwe bloemen of planten voor in de woonkamer en na een maand kan je ze weer weggooien omdat...

    Lees verder

Plantje.nl Beoordelingen 24 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Lee Wang  | 03/07/23   16:09:59 | Winkelbeoordeling :
De kneusjes kamerplantenbox was echt de moeite waard. Supermooie planten gekregen, ik zie ze niet als kneusjes ;) S'avonds besteld en de volgende middag al in huis, ik zeg een super service van Plantje.nl, kom er zeker terug!
Peter Bosz  | 11/05/23   09:39:22 | Winkelbeoordeling :
De kneuzenbox is zeker de moeite waard! Ik had een kneuzenbox gekocht en er zaten 11 prachtige planten in waarvan er 2 echt kneusjes waren, maar ook die doen het inmiddels hartstikke goed. Snelle levering en netjes verpakt, super van Plantje.nl!
Luc Nilis  | 26/04/23   16:50:26 | Winkelbeoordeling :
Planten en potten keurig verpakt in milieuvriendelijk karton, snelle bestelling en prima kwaliteit van de planten bij Plantje.nl en ook een fijn informatief foldertje erbij voor de gebruiksaanwijzing, dan hoef ik tenminste niet te shouwen bij een tuincentrum!

Vergelijkbare shops

visit register click click