Hotels.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Ontvang net als ik 7,50 CashCoins bij Tele2 Mobiel.

Cashback en Korting bij Tele2 Mobiel

bij deze shop ontvang je cashback + extra korting met 1 acties

Al 10 jaar gaat Tele2 Mobiel in Nederland tegen de stroom in, en verrassen ze iedereen met zeer scherpe aanbiedingen voor telefonie

Tele2 Mobiel is geen standaard telecomaanbieder! Al 10 jaar streven ze ernaar om de beste prijzen voor mobiele abonnementen aan te bieden, en daarmee stevig te concurreren met de andere telecomaanbieders. Bij Tele2 Mobiel vind je de beste aanbiedingen en pakketten voor mobiele abonnementen.
Categorieën
CashCoins
7,50
Lees meer
5,00%
Lees meer
4,00%
Lees meer
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
Statistieken
  • Snelheid CashCoins toekennen:15.54 snel met 15.54 dagen
  • Betrouwbaarheid: 86% 86
cbk-alertbar-banner
Direct tijdens het browsen zien bij welke shops je cashback krijgt? Gebruik onze gratis alertbar

Kortingsacties en kortingscodes voor Tele2 Mobiel

tot 7,50 CashCoins
banner
Profiteer van Knockout Knallers bij Tele2 Mobiel. Zo ontvang je nu een Samsung Galaxy S9 met 64 GB + 10GB data heel voordelig!
Geldig t/m: 31-07-2018 Naar de actie

Tele2 Mobiel Beoordelingen 8 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Chanel West Coast  | 27/06/18   10:51:22 | Winkelbeoordeling :
Ontzettend tevreden met Tele2, al jaren klant en nooit problemen gehad met bereik of mijn verbruik. Ik heb een abbo lopen van 2 jaar, tussentijds is mijn toestel helaas kapot gegaan. Tele2 bood mij aan om mijn contract vroegtijdig te verlengen, zo dat ik een nieuw toestel zou krijgen, perfect!
Pieta Bambergen  | 18/04/18   08:34:52 | Winkelbeoordeling :
Zowel voor internet en televisie als voor mobiel maak ik gebruik van Tele2. Het internet is wel wat traag, maar dat ligt aan de afstand tot het wijkcentrum. Toen de router stuk ging en uitviel kregen we direct een nieuwe toegestuurd. Voor mobiel ben ik pas overgestapt. Tot nu toe zeer tevreden!
Yvonne Kooij  | 27/03/18   16:16:02 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al jaren een mobiel abonnement bij tele 2 ben begonnen met een simkaart waar ik alleen mee kon bellen dit kosten mij 3 euro per maand en toch als ik contact zocht met tele 2 werd ik altijd prima geholpen vandaar dat ik nu bij tele 2 een telefoon met abonnement heb genomen en dat bevalt mij prima heb ook een handige app waar ik alles op kan zien hoeveel mb ik nog heb en mijn rekeningen ook duidelijk worden weergegeven ik ben zeer tevreden over tele 2 en krijgen van mij een dikke

Populaire webshops:

  Radisson Blu
Vacanceselect
visit register click click