OTTO
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Ontvang net als ik 37,50 CashCoins bij UnitedConsumers Zorgverzekering.

Cashback en Korting bij UnitedConsumers Zorgverzekering

bij deze shop ontvang je cashback + extra korting met 1 acties

Stap over naar UnitedConsumers zorgverzekering en bespaar 10% op je zorgverzekering of kies voor één van de luxe kado’s

Samen staan we sterk, dat is het motto van UnitedConsumers. Als grote groep consumenten dwingt UnitedConsumers kortingen af op grote kostenposten, zoals de zorgverzekering. Zorgverzekeringen strijden al jaren om de laagste premies, maar met het UnitedConsumers programma worden de kosten nóg lager. Stap over naar de zorgverzekering van UnitedConsumers en krijg 10% korting op je zorgverzekering. Je kunt er ook voor kiezen om jouw korting om te zetten in een gratis cadeau: HP Notebook, uitgebreid Xbox One Pakket of een Asus T100 (tablet en laptop in-1)!
Categorieën
CashCoins
  • Belangrijke webshop informatie
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
Statistieken
  • Snelheid CashCoins toekennen:0.72 snel met 0.72 dagen
  • Betrouwbaarheid: 80% 80
cbk-alertbar-banner
Direct tijdens het browsen zien bij welke shops je cashback krijgt? Gebruik onze gratis alertbar

Kortingsacties en kortingscodes voor UnitedConsumers Zorgverzekering

37,50 CashCoins
banner
Ben jij op zoek naar een betrouwbare zorgverzekeraar? Je kunt nu bij United Consumers Zorgverzekering 10% op je premie besparen. Iets voor jou?
Geldig t/m: 31-10-2018 Naar de actie

Blog UnitedConsumers Zorgverzekering

UnitedConsumers Zorgverzekering Beoordelingen 24 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Arian Zondag  | 16/07/18   20:41:34 | Winkelbeoordeling :
Ik zit bij VGZ via United Consumers en ben daar erg positief over. Ik spaar korting voor cadeaus of voor uitbetaling. Ik zit er al jaren met veel plezier bij. En ben niet van plan de komende jaren om over te stappen
Sumitra Stigter  | 26/04/18   10:37:36 | Winkelbeoordeling :
VGZ is een goede verzekeraar. Ik ben al jaren verzekerd bij hun. Ik kwam jaren geleden bij hun binnen met een actie dat ik een gratis tablet erbij kreeg. Leuke actie was dat, om klanten te trekken. Ik ben nu inmiddels 5 jaar verzekerd bij VGZ en altijd goed verzekerd geweest. Ook voor tandarts verzekering. Ik betaal niet zoveel premie per maand naar mijn idee met een tandarts verzekering erbij. Qua bevallingen, was ik ook goed verzekerd, wat mooi vergoed werd. Ik ben blij dat ik al jaren bij VGZ zit en ben niet van plan snel over te stappen.
fouzia benboubker  | 14/03/18   16:44:34 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Unitedconsumers zorgverzekering een van de beste zorgverzekeraars in Nederland. Overzichtelijke site, een contract afsluiten gaat heel makkelijk, maandelijks korting op je basispremie, op je account vind je een uitgebreid overzicht van je contract, premie, declaraties, facturen...Je kan ook maandelijks je verzekering wijzigen. Een echte aanrader.
  Manfield
Hotels.com
visit register click click