ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
6x Schoencadeaus inspiratie
23/11/2016

Nu de lieve Sint weer in het land is, is het tijd voor de kids om de schoenen te zetten. Een schoencadeautje hoeft niet altijd veel te kosten of groot te zijn. Het gaat om het feit dat er iets in zit. Wat zijn leuke kleine cadeautjes om in de schoen te stoppen?

1. Snoepgoed
Iets om te snoepen is altijd goed, gelukkig is er meer dan voldoende keuze aan snoepgoed tijdens Sinterklaas. Chocoladeletters, chocolade munten, een Sinterklaas of pieten pop en ga zo nog maar even door.

2. Kleren
Aangezien kinderen altijd hard groeien en je toch kleding voor ze zal moeten kopen, kan je dit ook als schoencadeau geven. Misschien zullen ze van een nieuwe spijkerbroek niet erg enthousiast worden maar een leuke pyjama van hun favoriete stripfiguur of held zal vast goed in de smaak vallen.

3. Knutselspullen
Een kleurboek of knutsel spulletjes zijn ook altijd handig en leuk. Ook dit is een cadeautje wat je anders ook wel voor jouw kinderen zou hebben gekocht, dus waarom zou je het dit keer niet als schoencadeau geven?

4. Boekjes
Een leuk boek om uit voor te lezen of waar je kinderen zelf in kunnen bladeren is ook een goede optie. Ieder kind houdt ervan om voorgelezen te worden. Dit cadeau kan misschien waar duurder zijn, maar zal dan ook echt veel gebruikt gaan worden. Lees hier welke kinderboeken het meest populair zijn!

5. Spelletjes
Deze cadeaus zijn leuk voor het hele gezin. Er mag daarom ook wel iets meer aan besteed worden. Monopoly of De Kolonisten van Catan zijn spellen waar je jaren lang plezier van zal hebben met het hele gezin.

6. Budget
Je kan vaak hele goedkope cadeautjes vinden door reclamefolders door te spitten, naar budget winkels te gaan of een bezoekje te brengen aan de kringloopwinkel. Hier kan je vaak de leukste cadeautjes voor een prikkie kopen.

Wanneer je schoencadeaus gaat shoppen en twijfelt wat je moet kopen, maak dan de afweging of je voor een goedkopere prullaria gaat of voor een iets duurder product wat veel gebruikt zal gaan worden. 

   
Close
Tot 3,50% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij één bestelling bij Pazzox.nl
Code:WELKOM5
ONTVANG 1,50% CASHCOINS LEGO
visit register click click