ONTVANG 4,00% CASHCOINS Hotels.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

ABOUT YOU Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ABOUT YOU

Alles op het gebied van mode bij ABOUT YOU

Van shirts tot jassen, van casual tot zakelijk; bij ABOUT YOU vind je alles op het gebied van mode voor het hele gezin. Laat je inspireren door de outfits van bekende modebloggers, vind de musthaves die je graag wilt hebben of neem eens een kijkje in de sale. Je vindt alles wat je nodig hebt nu bij ABOUT YOU.

ABOUT YOU Beoordelingen

Gisela Van Hoorn  | 11/08/22  19:03:49 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel met goede aanbiedingen. Zeer groot assortiment van vele topmerken en bij vragen een snelle reactie van klantenservice. Bestel er regelmatig en blijf dat ook zeker doen. Echt een aanrader, voor elk wat wils!
Gea Uffing  | 30/06/22  10:27:32 | Winkelbeoordeling :
ik ben fan van about you. leuke kortingen en mooie kleding. Ook het verzenden gaat vlot en als je iets terug stuurt werkt dat ook heel handig. ook de app van about you is zeer makkelijk in het gebruik.
Xantippe Visser  | 27/05/22  18:20:14 | Winkelbeoordeling :
De bestelling kwam keurig op de beloofde dag en netjes verpakt, Retour zenden gaat ook erg makkelijk bij ABOUT YOU en prettig dat het geld is vlot terug gestort indien noodzakelijk. Prima dus te bestellen bij ABOUT YOU.
DUNCAN MARVIN HEKKER  | 10/04/22  08:28:01 | Winkelbeoordeling :
Super fijn en super leuk. Zeer betaalbaar en goeie kwaliteit. ik was erg verrast. leuk ook om dit zo te doen en iedereen te laten verlangen na about you.
Loise Hamilton  | 02/03/22  08:54:49 | Winkelbeoordeling :
Betrouwbare webshop van ABOUT YOU. De jas was te klein en helaas een maat groter uitverkocht, maar wel van mooie kwaliteit. Na retourzending had ik de retourbetaling binnen 24 uur op mijn rekening staan. Dat is echt een record!
Frank de Boer  | 28/02/22  08:57:22 | Winkelbeoordeling :
Duidelijk, efficiënte website van About You, snelle levering en artikel 100% zoals omschreven en naar wens. Zeer snelle levering en goede prijsverhouding plus mooie kwaliteit, het is zeker een aanrader om bij About You te bestellen!
Charley Brown  | 25/02/22  09:24:23 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop van ABOUT YOU, gevonden waar ik al lang naar zocht. Snelle verzending en een goede verpakking. Gratis verzending en retour, incl de mogelijkheid tot achteraf betalen! Dat vind ik erg prettig aan een kledingshop!
John Wayn  | 21/02/22  09:46:08 | Winkelbeoordeling :
Top assortiment bij ABOUT YOU, Mooie jas besteld, fijne service, Produkt helemaal conform wat ik besteld had. Levertijd helaas ietsje langer, maar om dat goed te maken, kreeg ik een mooie korting aangeboden op mijn volgende bestelling, top!
Henk van Dorp  | 03/12/21  13:33:43 | Winkelbeoordeling :
Echt een top online webwinkel, ik bestel hier het liefst. Kijk ook altijd eerst als ik wat tegen kom op online of ze het dan ook bij ABOUT YOU hebben. Groot assortiment, snelle levering en topservice, zeker een aanrader!
Harry Webber  | 25/10/21  14:35:02 | Winkelbeoordeling :
Prima service, ik ben zeer tevreden ook na een telefoontje van de klantenservice van ABOUT YOU, toppie hoor, alleen als je iets besteld duurt het paar daagjes maar voor de rest prima en duidelijke webshop!
Jos Thi  | 16/10/21  15:53:18 | Winkelbeoordeling :
Ik had sneakers besteld bij ABOUT YOU, helaas te groot, retour gestuurd en dezelfde dag maat kleiner besteld. Alles heel snel geleverd, geld retour en je wordt via de mail duidelijk op de hoogte gehouden. Top service. Ga hier zeker nog vaker bestellen!
Vladimir Bepnikov  | 02/08/21  18:24:40 | Winkelbeoordeling :
Artikelen waren goed....levering duurde wat langer , maar kreeg een mailtje met sorry en een kortingscode dus vond dat wel netjes van ABOUT YOU. Super mooie kleding in grotere maten en de kleding is van mooie kwaliteit!
 | 13/07/21  21:07:56 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren fan van de app. Er is veel aanbod, ik shop er graag mijn favoriete merken, niet alleen voor mezelf maar ook voor kinderen kan ik altijd wel iets leuks meebestellen. Ook is het best snel in huis.
Anouska Bepnikova  | 14/06/21  08:31:03 | Winkelbeoordeling :
Zeer te tevreden over de kwaliteit van de kleding die ik heb ontvangen. De pasmaat is precies goed. Prima geregeld, bestelling goed te zien en te volgen. Eventueel retourneren is ook makkelijk te regelen. Ik kom zeker terug bij ABOUT YOU!
Sjaak Swart  | 07/05/21  16:23:17 | Winkelbeoordeling :
Super leuke, uitgebreide collectie, veel betaalbare leuke merken, goede hele handige maat adviezen bij de diverse items. Dat kleine detail dat er in je account bij ABOUT YOU komt te staan ‘About (je voornaam)’ is ook geweldig!
Crash Chenko  | 12/04/21  19:14:08 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling bevalt me super, mooie broek, zit super goed, mooie jas, past perfect. Met andere woorden ben ik weer super tevreden. Altijd goede ervaring met de winkel gehad. ABOUTYOU is echt een aanrader!
Jax Teller  | 24/03/21  12:31:44 | Winkelbeoordeling :
Al meerdere malen kleding online besteld bij ABOUTYOU. Veel keuze en met behulp van ingevulde maten en voorkeuren. Zeer tevreden! Je krijgt wat je besteld, goede kwaliteit, levering zoals beloofd. Bestellen is een feestje...Kortom Dik tevreden!
Piet Vettel  | 01/02/21  20:07:30 | Winkelbeoordeling :
Ik heb wel wat langer op mijn bestelling moeten wachten, dit had te maken met de grote drukte van begin januari, maar ik heb wel excuses gekregen plus een mooie kortingscode voor de volgende keer, kortom goede service van ABOUT YOU.
Casper  | 11/01/21  08:14:58 | Winkelbeoordeling :
Op zich is de webshop prima. Vlotte levering en prijzen ook okee. De cashback werd echter niet geregistreerd en zonder opgaaf van reden afgekeurd door de webshop. Dit alles duurde eindeloos en zonder enige toelichting. Ik bestel hier niet meer.
C.J. Nell  | 07/12/20  20:22:46 | Winkelbeoordeling :
Prijzen op About You zijn niet bijzonder, levering was in orde. Cashback werd niet geregistreerd. Lang moeten wachten na het registreren via een helpticket van de gemiste cashback (15%) en deze is zonder reden afgekeurd.
Harry Spotter  | 20/11/20  18:10:31 | Winkelbeoordeling :
Bestellen bij About You gaat makkelijk en snel. Naast onbekende merken, verkopen zij ook grote bekende merken. De mooie sale-afdeling bezoek ik ook graag. Ze bezorgen snel en de eventuele terug bezorging is ook kosteloos. Ik bestel graag en veel bij About You!
Freddy Maertens  | 28/10/20  12:52:40 | Winkelbeoordeling :
Door de kortingsactie duurde de levering enkele dagen langer. Maar prima op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling en korting gekregen op mijn volgende aankoop. Prima tevreden over ABOUT YOU !!
Rob Dyrdek  | 07/09/20  14:58:22 | Winkelbeoordeling :
Snelle levertijd en goede retour voorwaarden, Ik had sneakers besteld. Deze bleken helaas toch niet helemaal te zijn qua kleur maar zeker van goede kwaliteit. Dus teruggestuurd. Kreeg al gauw een retourbevestiging, geld stond een paar dagen later weer op mijn rekening. Echt een prima afhandeling.
Kyra van der Sluis  | 08/07/20  01:15:55 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze aan assortiment van heel veel verschillende merken kleding. Gemakkelijk op een website te bekijken. Ze hebben goede afbeeldingen en beschrijvingen van de producten. Het bestellen en betalen gaat gemakkelijk en snel. De levering is ook goed.
Charlotte Rozel  | 30/06/20  07:21:24 | Winkelbeoordeling :
about you is een fijne site om kleding te bestellen. En zeker voor de vrouwen met een maatje meer, kan je op deze website erg goed slagen. verder gaat bestellen snel en is de bezorging ook wel vrij vlot.
Manuela V Renswoude  | 09/06/20  10:41:10 | Winkelbeoordeling :
about you is een hele fijne webwinkel met alles aan kleding en schoeisel wat je je maar wensen kunt en ook in alle maten. de kwaliteit is erg goed en de prijs/kwaliteitverhouding is ook goed...ze hebben n nette en snelle levering en ze hebben ook vaak leuke kortingen
Rawina Lalai  | 25/02/20  13:10:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier afgelopen week voor het eerst besteld en ik ben dik tevreden! Het aanbod is onwijs gevarieerd en uitgebreid. Ik kon met een gerust hart bestellen, want er is gratis verzending en retourneren. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden van het verzendingsproces.
Adri Veltman  | 06/02/20  11:49:46 | Winkelbeoordeling :
Na het overlijden van mijn moeder vond ik de bij About You bestelde kleding in de kast. De periode voor terugsturen was al gepasseerd. Na uitleg aan de telefoon mocht ik de spullen toch retouneren en kreeg netjes het geld terug. Goede service.
Anne Smit  | 15/01/20  00:13:38 | Winkelbeoordeling :
about.you is mijn favoriete Fashion online webshop! een geweldige keuze echt gigantisch En dat allemaal voor een prijs dat bijna niet te geloven is zo goedkoop! waarschijnlijk omdat het een online webshop is en dat scheelt een hoop kosten dat is echter fijn voor de klanten tevens heeft about you een hele goede klantenservice en een super snelle Levering Ik ben er zeer content over en kan het iedereen aanbevelen
Marianne Gommers  | 01/12/19  09:20:45 | Winkelbeoordeling :
Bij about you heb je echt leuke koopjes van de duurste merken. Veel keus en heel vaak goedkoper. Je betaald geen verzendkosten en kan ook achteraf betalen. Super tevreden
Adje Meijers  | 25/09/19  07:04:10 | Winkelbeoordeling :
Bij About you vindt je een heel scala van bekende merken zoals Tommy Hilfiger, Nike, Adidas enz. Vandaag besteld en je hebt het na 3 á 4 dagen in huis. Makkelijk betalen via IDEAL of achteraf. Een van de beste kleding webshops!!
Sanne Scheeres  | 06/09/19  16:56:02 | Winkelbeoordeling :
Na Zalando is About You mijn favoriete webshop om lekker te shoppen. Ze hebben alle bekende merken zoals Vero Moda, Superdry etc. Verzenden en retourneren is gratis en je hebt je bestelling ook redelijk snel in huis. Ook een pluspunt is dat je achteraf kan betalen. Zeker een aanrader!!
F. Vos  | 13/01/19  20:52:34 | Winkelbeoordeling :
Prima site met leuk (kleding) assortiment en aanbiedingen. We hebben voor onze zoon diverse kleding gekocht.Ondanks dat levering echter wel behoorlijk later was is deze site mede door de goede voorwaarden een aanrader voor iedereen!
Nines  | 07/04/18  10:13:27 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het heerlijk om online te shoppen bij ABOUT YOU. Ik kan kiezen uit een ruim assortiment kleding en schoenen van topmerken zoals Anna Field, Diesel en Peter Kaiser. Verzending en retourneren is ook nog eens gratis. Mijn favoriete webwinkel !!!
Marianne Hiemstra  | 18/03/18  08:48:36 | Winkelbeoordeling :
Fantastische aankoop gedaan bij ABOUT YOU. Ik had in de winkels al dit model tas van Spikes and Sparrow gezien, maar ze hadden nergens de kleur die ik wilde. Bij ABOUT YOU hadden ze alle kleuren en leuk geprijsd ook nog. Gelijk lid geworden!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
4,00% CashCoins
Kortingscode voor 5% korting bij G-Star
Code:SUMSALE5
ONTVANG TOT 5,00% CASHCOINS Groupon Shopping
visit register click click