ONTVANG 2,25% CASHCOINS HEMA
Meld je aan en ontvang direct 7,50

ah.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ah.nl

Jouw boodschappen shop je voordelig bij ah.nl

Boodschappen bij jouw favoriete winkel doe jij nu online bij ah.nl De webshop helpt jou met het maken van een boodschappenlijst. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben zij ook diverse recepten online voor een overheerlijk avondmaal! De boodschappen die jij online koopt, worden ook nog thuisbezorgd tot helemaal in jouw keuken. Ga lekker onderuit zitten op de bank en bestel jouw boodschappen nu online bij ah.nl!

ah.nl Beoordelingen

Ilonka  | 17/06/19  09:17:17 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel elke week boodschappen online bij AH. Je kan de dag ervoor de boodschappen nog wijzigen wat het flexibel houd. Kan een tijdsvak kiezen dus je hoeft niet de hele dag thuis te blijven, echt top!
Hans Kazan  | 14/06/19  12:49:55 | Winkelbeoordeling :
AH heeft altijd alles op voorraad, zeer klantvriendelijk. goedkoop. verzending altijd netjes op tijd. vriendelijke chauffeurs en ook de klantenservice is zeer vriendelijk. leuke bonussen en altijd sparen voor leuke acties!
Bert Visser  | 17/06/19  06:11:01 | Winkelbeoordeling :
Super handig en makkelijk om te winkelen bij de AH, want ze hebben heel veel producten op voorraad. Ook is het gemakkelijk om online een bestelling te plaatsen en je kan kiezen hoe je deze bestelling geleverd ziet worden. Je kan de boodschappen zelf ophalen, maar ook thuis laten bezorgen.
M.s Stooo  | 11/06/19  22:17:48 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel,zowel in t echt als online. Je kunt je boodschappen bestellen en krijgt via grkkengoud een bedrag terug. Super chill dit!! Verder zijn de prijze goed en zijn er lekker veel aanbiedingen
Ben Thuis  | 10/06/19  08:07:42 | Winkelbeoordeling :
Online bestellen bij AH gaat super handig! Zelf je boodschappen doen op de website veel mooie aanbiedingen en het thuis laten bezorgen wanneer jij dat wilt! Wel goed kijken naar de bezorgkosten want die verschillen sterk per dag en per uur!
Louise Deckers  | 04/06/19  13:29:23 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijk, ze zijn altijd op tijd voordat de aanbiedingen beginnen krijg ik een mail, en ze hebben ook leuke acties. Met mijn Bonuskaart krijg ik nog eens extra persoonlijke aanbiedingen elke week.
Ferry Swinkels  | 05/06/19  10:11:06 | Winkelbeoordeling :
Natuurlijk ga je voor de beste aanbiedingen naar AH, niet voor niets de grootste supermarktketen van ons land. Bekijk de wekelijkse folder of nog makkelijker ga naar de website en plaats daar je bestelling, super handig!
Ann Blauw  | 02/06/19  07:56:55 | Winkelbeoordeling :
AH. Vanaf mijn jeugd tot nu, 55 jaar oud. Wat duurder, maar kwaliteit producten zoveel beter. En, toen ik vorig jaar mijn knie had verdraaid voor het eerst online besteld. Eenmalig dacht ik... nu al bijna 10 keer besteld. Enige minpuntje: voor eenpersoonshuishouden bijna geen vp meer. Zoals beleg.
 | 31/05/19  11:48:41 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Albert Heijn heel fijn om boodschappen te doen. Ik kom er vaak en jullie hebben echt alles. Natuurlijk kan soms de prijs iets omlaag Maar Dat is in iedere supermarkt wel. Ik geef jullie zeker 5 sterren!
Peter Van Den Dungen  | 30/05/19  09:43:56 | Winkelbeoordeling :
Bij AH kan je voordeliger winkelen dan vaak wordt gedacht. Veel interessante aanbiedingen. Goede bezorg service. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De filialen waar wij komen hebben uitstekende gratis parkeergelegenheid.
R.Aukema  | 28/05/19  19:27:26 | Winkelbeoordeling :
Geweldige winkel om je boodschappen te doen,Breed assortiment en veel verse producten. Leuke aanbiedingen en vriendelijk personeel. Goede keuze in producten en ook leuk de allerhande recepten van AH ! Aanrader
Raymond de Zwart  | 27/05/19  12:56:23 | Winkelbeoordeling :
Bij ah.nl kan je makkelijk boodschappen doen , en thuis laten afleveren.Het is eenvoudig om je boodschappen te vinden.Je ziet ook meteen alle acties en kan daar ook gebruik van maken. De service is prima , en de bezorgdienst is zeer vriendelijk , en zet de boodschappen neer in de keuken.
Fred Bonaparte  | 27/05/19  08:15:38 | Winkelbeoordeling :
AH is een top supermarkt met heel veel acties. Ik vind het super makkelijk en snel om mijn aankopen online te doen. Ik ben hier hartstikke tevreden mee. Ik doe mijn boodschappen zowel in de winkel als online.
emma govers  | 23/05/19  05:36:48 | Winkelbeoordeling :
Heel erg gemakkelijk je boodschappen bestellen bij Appie, het bestelproces is heel erg gemakkelijk en je kan een tijd kiezen dat ze moeten bezorgen, je komt ook niet meer in de verleiding om impuls aankopen te doen, helemaal Top.
Pieter Gabes  | 22/05/19  21:53:24 | Winkelbeoordeling :
AH levert steeds op tijd (via computer aangegeven) en het wordt in de keuken neer gezet en ik laats steeds de blauwe kratten mee terug nemen en dat scheelt geld en opslag. Het enige dat ik vervelend vind is de hoogte ven het te bestellen bedrag en de brengkosten. Verder ben ik zeer tevreden
Freddy Maertens  | 22/05/19  10:32:01 | Winkelbeoordeling :
Ik doe altijd mijn boodschappen online bij ah.nl, een handige manier om snel je dagelijkse boodschappen thuis te laten bezorgen, zodat je niet naar een drukke supermarkt hoeft te gaan en in de rij bij een kassa moet wachten om af te rekenen, bespaart je gewoon een hoop tijd!
Dian Degenkamp  | 20/05/19  14:47:35 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit aan producten en services maar voor mij is de Albert Heijn een te dure winkel om al mijn wekelijkse boodschappen te doen. Voor een aantal producten koop ik het liefst bij AH maar de grote boodschappen doe ik toch elders omdat het echt veel bespaard.
Esther Roodenburg  | 20/05/19  16:03:58 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over mijn supermarkt waar ik al zeker meer dan 10 jaar boodschappen doe en nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtige korting gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
Imme T.  | 19/05/19  18:32:47 | Winkelbeoordeling :
Ik winkel nu al zo'n beetje mijn hele leven bij de AH. Ik ben enorm positief over deze winkel, maar zo'n beetje nog enthousiaster over de webshop! Het aanbod is vrijwel hetzelfde als in de echte winkel, alleen hoef je op deze manier het huis niet uit! Helemaal top.
Patrick De Bie  | 20/05/19  02:41:35 | Winkelbeoordeling :
Ik ben geboren in 1979 en ik ken de Appie al vanaf kleins af aan... Het is mijn meest vertrouwde, ook de goedkoopste als je voor de goedkoopste keus gaat, En ook vooral de BESTE kwaliteit van alle supermarkten! Appie! Dankjewel!!!!!
Mark Bakker  | 12/05/19  02:10:57 | Winkelbeoordeling :
Albert Hein vind ik een Nederlandse "super"- winkel! Met de AH bonuskaart krijg je veel en regelmatig diverse kortingen! En Albert Hein is ook begonnen met het thuisbezorgen van hun prima en diverse producten!
annie deinum  | 10/05/19  12:39:35 | Winkelbeoordeling :
Probleemloze levering van online bestelde boodschappen. Zeer ruim assortiment, redelijke prijzen en prima bestelproces. Vooral heel handig is de mogelijkheid om nog tot dag voor levering producten toe te voegen.
Sjaak Swart  | 10/05/19  07:05:54 | Winkelbeoordeling :
Prima keten!, heerlijk eten, geweldig zeker een aanrader, ik doe bij AH dagelijks mijn boodschappen. zeker goedkoop. leuke medewerkers. leuk bedrijf en als ik echt geen tijd heb, doe ik online mijn boodschappen bij AH, super handig!
Felicia Rossignol  | 08/05/19  14:44:31 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijn has very good price. It always have bonus promotion every week. When one finishes another one is on There is a lot of choice for all type of products. They offer an online delivery service, which is very convenient
Dave Donk  | 06/05/19  21:46:12 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel van AH, heerlijk eten, geweldig zeker een aanrader, ik doe daar dagelijks mijn boodschappen. zeker goedkoop. leuke medewerkers. leuk bedrijf en als ik echt geen tijd heb, doe ik online mijn boodschappen, super handig!
sonja van den beemd  | 05/05/19  17:00:13 | Winkelbeoordeling :
super winkel altijd alles op voorraad, zeer klantvriendelijk. goedkoop. verzending altijd netjes op tijd. vriendelijke chauffeurs en ook klantenservice zeer vriendelijk. leuke bonussen en altijd sparen voor leuke akties
Samantha Van de merbel  | 05/05/19  12:03:28 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig bestel ik mijn boodschappen online bij de Albert Heijn. Het word netjes thuisgebracht en scheelt daardoor enorm in het sjouwen en impuls aankopen. Regelmatig is er een kortingscode waardoor het bezorgen gratis is.
Danielle Pronk  | 01/05/19  09:37:06 | Winkelbeoordeling :
De grootste supermarkt van het land blijft op de kleintjes letten met hun scherpe bonus aanbiedingen. Bestellen via de website is simpel en je kan kiezen of de bestelling thuis wordt bezorgd of dat je deze op wilt halen in de winkel.
Denis Plaat  | 24/04/19  14:22:21 | Winkelbeoordeling :
De ah is een handige site als je niet naar de winkel kan of wil. Je kan alles bestellen en wordt gewoon geleverd. Heel fijn is dat. Wie wil dat nou niet. Ze leveren zelfs in je huis. Je kan eenvoudig je producten zoeken en in de winkelwagen doen. Afrekenen en de supermarkt kan je overslaan!
Berry Stevens  | 24/04/19  09:24:48 | Winkelbeoordeling :
Prima aanbiedingen van AH, ook voor alle dagelijkse boodschappen kunt u bij ah.nl terecht u hoef er de deur niet voor uit u laat ze gewoon thuis tot in de keuken brengen met ah.nl kunt u online regelen en de prijs is ook betaalbaar ze letten namelijk op de kleintjes.
robert  | 20/04/19  22:44:46 | Winkelbeoordeling :
De website van deze supermarkt biedt ruime mogelijkheden om op je gemak thuis je boodschappen uit te zoeken voor de komende week. Het bespaart je een hoop tijd als je geen zin hebt om naar een winkel van bijvoorbeeld AH te gaan
Jacks Teller  | 22/04/19  06:40:47 | Winkelbeoordeling :
Wij doen al jaren onze boodschappen bij Albert Hein, vooral om de goede kwaliteit van de producten en ook een heel ruim assortiment hebben. Ook kan je via de site van ah online je boodschappen bestellen, zodat ze het ook komen bezorgen, wanneer jezelf wilt ook dat gaat allemaal super makkelijk!
Jan Metaal  | 19/04/19  17:30:59 | Winkelbeoordeling :
Soms ben je gewoon niet in staat om boodschappen te doen, daarom is ah.nl een geweldige oplossing, als ik dus te weinig tijd heb bestel ik het via de site en ga het later zelf ophalen, prima oplossing dan! maar boodschappen doen is dan ook niet echt mijn hobby!
Elfriede Tol  | 18/04/19  22:19:23 | Winkelbeoordeling :
Vroeger heel vroeger heette het dat AH 's producten heel hoog van waarde waren maar heel duur. tegenwoordig is de waarde nog heel hoog maar de prijzen naar normale standaarden zijn gebracht, Bravo AH
Myrthe Postma  | 16/04/19  20:56:07 | Winkelbeoordeling :
Lekker makkelijk vanuit huis boodschappen doen. Groter assortiment dan in de winkel, en het wordt bij de deur afgeleverd! Handig als je weinig tijd hebt om boodschappen te doen door bijvoorbeeld werk of studie
Peter Voogt  | 16/04/19  21:57:51 | Winkelbeoordeling :
Koop jij je boodschappen ook wel eens online? Houd je van gemak, snelheid en zelf je bezorgmoment kiezen? Bestel dan je boodschappen op AH.nl. Doe dat via Ipay.nl en je krijgt ook nog eens een mooie cashback in je saldo bijgeschreven.
Miriam piccin  | 16/04/19  01:04:12 | Winkelbeoordeling :
Ik doe altijd mijn boodschappen bij Albert Hein. Ik vind dat ze een groot assortiment hebben met aantrekkelijke prijzen. Ook zijn er veel aanbiedingen elke week. Ik ben zeer te spreke erover en raad iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen bij Albert Hein.
Edwin Megazen  | 12/04/19  14:27:14 | Winkelbeoordeling :
ik ben een trouwe klant van de ah doe er 3a4 x per week boodschappen ze hebben ruime assortiment a en b producten en daarom ook verschillen in prijs ze hebben regelmatig aanbiedingen of acties en als je die een beetje in de gaten houd. en ook de 35% stikker in de gaten houden
Hanny Van Eden  | 10/04/19  08:53:37 | Winkelbeoordeling :
Bestel al vanaf het begin bij ah super snelle en goede service .en mocht er perongeluk een keer wat fout gaan wat altijd kan gebeuren wordt het altijd netjes opgelost . ben er heel blij. Ook super aanbiedingen
els veldt  | 07/04/19  15:10:49 | Winkelbeoordeling :
Heel handig de bestel service van AH ! Zelf je boodschappen doen op de website veel mooie aanbiedingen en het thuis laten bezorgen wanneer jij dat wilt! Wel goed kijken naar de bezorgkosten want die verschillen sterk per dag en per uur!
Amanda Zwaan  | 03/04/19  22:00:11 | Winkelbeoordeling :
Mijn bootshapen vers van de ah besten supermarkt alteid vriendelijk en alles te krijgen prima service zou niet zonder deze supermarkt kunnen tot laat in de avond nog even bootshapen kunnen doen supper
LJD Arnold  | 02/04/19  16:15:13 | Winkelbeoordeling :
Dit is een overzichtelijke en zeer gebruiksvriendelijke website! De site bevat een ruime keuze uit food- en nonfood-producten. Regelmatig interessante aanbiedingen. Makkelijk selecteren en bestellen; werkt snel.
Marco Van Den Brink  | 01/04/19  22:18:03 | Winkelbeoordeling :
Nette website overzichtelijk en makkelijk toegankelijk. Zeer uitgebreid assortiment ook al zijn ze misschien niet overal de goedkoopste mee er zijn genoeg artikelen met een leuke prijzen, bijvoorbeeld het ah eigen merk. Word gewoon bij je thuis afgeleverd. ik vind het super.
tim koolen  | 29/03/19  01:30:03 | Winkelbeoordeling :
de albert heijn is vewelding ze hebbnen alles in de winkel staan wat je je maar kan bedrnken je hoeft niet naar een andere winkel als je bij albert heijn bent langsgeweest super service ook als je laat bezorgen
Marianne Jansen  | 26/03/19  12:40:52 | Winkelbeoordeling :
Albert hein is een supermarkt waar je alles kunt kopen,het brood,vlees,groente en fruit is altijd vers. Het is een schone winkel en het personeel neemt de tijd om je te helpen,ook zijn er goede aanbiedingen.
Gerrit Finke  | 26/03/19  09:47:09 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijn was is en blijft mijn supermarkt. Ik kan daar alles kopen wat ik nodig heb. Ze hebben ruime keuze in zowel A-merken als Eigen merk. Biologische. Dus waarom zou ik dan moeten veranderen van Supermarkt. Happie doet je bij Appie.
=Derks  | 22/03/19  18:10:40 | Winkelbeoordeling :
De fijnste winkel voor mijn boodschappen. Ook de bezorgservice is top, moet je uitproberen. In het weekend lekker hapjes proeven, veel recepten die origineel zijn. Goede aanbiedingen zodat je nooit teveel betaalt.
Fred Gasselich  | 20/03/19  07:00:19 | Winkelbeoordeling :
Onze boodschappen halen we bij de Albert Heijn of laten onze boodschappen bezorgen als we wat minder tijd hebben, super ideaal allemaal bij AH, geweldige winkel, groot en altijd opgeruimd en altijd alles op voorraad. Leuke bonusaanbiedingen en vriendelijk personeel bij ons in de stad.
Bram Schars  | 16/03/19  14:21:43 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Albert Heijn in Haarlem en de bezorgservice super goed. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik kies voor Albert Heijn voor de goede service, goede produkten en het aardige personeel.
Burcu  | 17/03/19  18:32:21 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijen is een top supermarkt met heel veel acties. Ik vind het makkelijk en snel om mijn aankopen online te doen. Ik ben hier hartstikke tevreden mee. Ik doe mijn boodschappen zowel in de winkel als onlilne
RPP Lemlijn  | 18/03/19  11:40:13 | Winkelbeoordeling :
Hele prettige webshop heeft AH. Duidelijk en overzichtelijk waar je producten kunt vinden en hoe je ze kunt bestellen. Goede service, je kunt zelf aangeven welke tijd het geleverd dient te worden en ze hebben heel veel producten. Goede prijs- kwaliteit verhouding.
Rens Plaschek  | 17/03/19  12:00:03 | Winkelbeoordeling :
Er zijn winkel met nu ook een hele goede website fijn dat ze eten ook thuis bezorgen Het is een overzichtelijke site en duidelijk Ik kan wel weg goed vinden dus ik zou het zeker adviseren vooral omdat het na €20 gratis bezorgen is
Ilja Van bremen  | 17/03/19  13:07:05 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Albert Heijn echt een heel erg goede uitgebreide winkel. Er is altijd genoeg keuze en de levering gaat altijd supersnel. De maaltijden die ze leveren zijn altijd erg lekker en gezond te noemen.
caroline  | 12/03/19  10:30:36 | Winkelbeoordeling :
Een handige webshop om te gebruiken. Je hoeft dan niet naar een ah-winkel te gaan om je dagelijkse boodschappen te doen. Dat bespaart een hoop tijd, zeker als je boodschappen worden thuisbezorgd. Voor het aanbod hoef je het ook niet te laten.
Jane Sterling  | 11/03/19  19:59:18 | Winkelbeoordeling :
Boodschappen doen is niet echt mijn hobby. Soms ben je ook niet in staat om te gaan. Daarvoor is ah.nl een geweldige oplossing. Als ik te weinig tijd heb bestel ik het via de site en ga het later zelf ophalen, prima oplossing dan!
ROBERT Lutgert  | 11/03/19  14:21:37 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel met een zeer uitgebreid assortiment. Heeft ook prima artikelen voor een altijd lage prijs dus ook een winkel voor de kleinere beurs. Prima behulpzaam personeel en vriendelijke bediening !!
Ilonka  | 11/03/19  09:28:37 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen paar weken boodschappen besteld via AH.NL. Wat een gemak, 10 minuten om alles in mijn mandje te stoppen en een dag later word het bezorgd. Geen wachtrijen meer in de winkel, ik kan het iedereen aanraden!
Jauqueline 't Jong  | 09/03/19  09:42:39 | Winkelbeoordeling :
Met kerst een box besteld voor te gourmetten, deze ook gekregen, maar voor 4 personen niet veel dus andere schaal uit de vriezer gehaald.Dit gemeld. Kreeg een te goed bon maar wat er niet bij werd gemeld is dat je dan wel eerst voor €70.moet bestellen anders werkt de code niet
Johan Knippels  | 11/03/19  08:06:02 | Winkelbeoordeling :
voor het eerst via ah.nl besteld en laten bezorgen. moet zeggen dat alles gewoon weg makkelijk en foutloos werd geleverd. handig in krat die ik volgende keer kan inruilen. ook keurig netjes cashback registratie en mijn airmiles en zegels ook dik in orde. ik ben overtuigd.
Bianca  | 07/03/19  06:34:16 | Winkelbeoordeling :
Een handige manier om snel je dagelijkse boodschappen thuis te laten bezorgen, zodat je niet naar een drukke supermarkt hoeft te gaan en in de rij bij een kassa moet wachten om af te rekenen. Bespaart je een hoop tijd en je kan thuis alles rustig bekijken.
Aya Zohra Salah  | 02/03/19  17:45:33 | Winkelbeoordeling :
Heel fijn om hier iets te bestellen, je krijgt zomaar cashback en je hoeft er nauwelijks iets voor te doen. Ik ben hartstikke tevreden. De uitbetaling gaat snel. Ik raad zeker aan om deze site met nucash te bezoeken!
Froukje Rooy de  | 04/03/19  09:33:10 | Winkelbeoordeling :
Via de computer komen de nieuwe aanbiedingen binnen voor de persoonlijke bonus van de geldige week.Bovendien zijn er andere aanbiedingen de bonus aanbiedingen voor alle klienten.Op dit moment zijn er weer kortingen van 50 procent.
Richard Storm  | 23/02/19  07:24:19 | Winkelbeoordeling :
Het is een zeer fijne, goede webshop. Alles goed te vinden. Prima overzichtelijk. Het is voordelig en groot assortiment. Echt een aanrader voor iedereen die zijn of haar boodschappen via internet wil gaan bestellen.
Ilonka  | 28/02/19  17:56:39 | Winkelbeoordeling :
Boodschappen opgehaald bij een pick-up point van Albert Heijn. Zo gemakkelijk, binnen een minuut staan je boodschappen in de auto. Scheelt heel veel moeite en tijd! Kost ook maar 2,50 en een euro op zaterdag.
emma govers  | 24/02/19  10:28:39 | Winkelbeoordeling :
wat is dit een gemak, ik ben helemaal fan je besteld gemakkelijk je producten snel besteld en snel geleverd je komt niet meer in de verleiding om meer te kopen dan je eigenlijk nodig hebt en met een glimlach brengen ze de boodschappen binnen hier wordt ik helemaal blij van
Anoniem  | 01/03/19  07:30:06 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Albert Heijn een hele prettige winkel, zowel fysiek als online. Fysiek doe ik er vaak mijn boodschappen, maar laat ook af en toe de boodschappen thuis bezorgen. De kwaliteit is goed, er zijn vaak leuke persoonlijke acties met de AH bonuskaart.
Chanel West Coast  | 23/02/19  16:26:18 | Winkelbeoordeling :
Wij gaan steeds meer online boodschappen doen bij AH, het is niet goedkoper, maar het scheelt wel een hoop tijd, daar wil ik dan wel voor betalen. De service is ook prima. De bezorgers zijn altijd vriendelijk, voor ons een echte uitkomst.
Danique  | 15/02/19  21:22:35 | Winkelbeoordeling :
Ik heb voor de eerste keer bij de albert Heijn besteld en het beviel me goed, alleen twee minpuntjes dat de bezorgkosten best wel prijzig zijn en de bezorgtijden heel erg uit elkaar liggen. Het is makkelijker dan in de winkel boodschappen te doen
Jaco Tol  | 12/02/19  12:50:33 | Winkelbeoordeling :
Een leuke site om online boodschappen te doen. De boodschappen worden keurig op tijd afgeleverd in blauwe statiegeld kratten. Deze nemen ze bij een volgende bestelling weer mee, maar ook de flessen. Alleen zouden er geen verzendkosten berekend moeten worden vanaf een bepaald bestelbedrag.
Harry Webber  | 11/02/19  14:30:00 | Winkelbeoordeling :
Wij doen onze boodschappen altijd bij AH, we weten alles daar goed te vinden en vinden er ook altijd wat we moeten hebben, hebben we minder tijd, bestellen we gewoon online onze boodschappen! De klantenservice is ook heel goed, ik voel me wel prettig en vertrouwd bij de AH.
Christini Induzzi Lopes  | 05/02/19  12:34:06 | Winkelbeoordeling :
Ik shop altijd bij AH. Ik hou van de variëteiten. Ik hou van de bonuskaart. Ik sta op het punt om een gratis voedselkrat te verdienen. Ik win altijd met AH. en aanbevelen aan iedereen die houdt van goede service, prijs en kwaliteit.
Hennie Loriaux  | 31/01/19  20:34:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met ah.nl Groot assortiment van heel veel artkelen ,en interessante aanbiedingen en acties met interessante prijzen.Goede service in winkels en leuke spaaracties
Cindy Cornelisse  | 29/01/19  12:44:09 | Winkelbeoordeling :
Dit is echt makkelijk en iedereen aan te bevelen! Online boodschappen doen, gewoon op je gemakje vanaf de bank. Vaak gratis bezorgmogelijkheden bij aankoop van bepaalde producten. Krijg half uur voordat bezorger komt smsje.
Piet Bander  | 25/01/19  18:01:12 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het prima dat AH destijds online is gegaan. Het thuis bezorgen van dingen was vroeger heel gewoon. Na de tijd dat je alles in de winkel ging halen is er nu weer een markt van ouderen, tweeverdieners en gemakzuchtige, die de boodschappen thuis willen laten bezorgen, prima van AH!!
john velema  | 23/01/19  02:00:51 | Winkelbeoordeling :
helle mooi waar ik werk van gemakken zie er heel goed uit ga zo door er mijn ah heel goed winkel daar moet is kijk er op ah zie er heel goed uit kom er elk week in de winkel werk heel leuk mensen daar in de winkel jij word er goed geholpen
Mark Van der Baan  | 22/01/19  15:10:16 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk te bestellen en ontvangt alles snel. Erg tevreden. Alles is erg overzichtelijk en de met de allerhande kun je op een makkelijke manier toch snel iets lekkers maken en fijn dat het allemaal automatisch in het madje wordt gelegd
Natalia Diachkina  | 21/01/19  19:08:39 | Winkelbeoordeling :
Prachtige winkel! Mijn favoriet . Super goede aanbiedingen , altijd verse producten. Heel goede keuze van dieren eten. Altijd verse brood en super lekkere taartjes. Ik ga paar keer per week naartoe .Aanrader!
Evelien van Meggelen-Arends  | 17/01/19  20:51:39 | Winkelbeoordeling :
Ik doe vaak online boodschappen via ah.nl en ben erg tevreden. Erg klantgericht bedrijf, wanneer er iets verkeerd is gegaan wordt er naar een oplossing gezocht. Heel fijn! Er zijn ook vaak aanbiedingen zodat je de bezorgkosten niet hoeft te betalen.
Ahmed Elyakoubi  | 12/01/19  23:06:32 | Winkelbeoordeling :
Ik doe er altijd me boodschappen van brood tot drinken toetjes en soms sushi en koop paysafecard of speel ook voetbal toto perfecte winkel voor mij kan alles daar bijna kopen daarom krijgt Albertheijn van mij een dikke 8+
Gio Santana  | 12/01/19  11:12:06 | Winkelbeoordeling :
Voor mij is boodschappen doen niet echt een hobby. Soms ben je ook niet in staat om te gaan. Daarvoor is ah.nl een geweldige oplossing. Als ik te weinig tijd heb bestel ik het via de site en ga het later zelf ophalen, prima oplossing dan!
Jackys  | 08/01/19  20:05:59 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete supermarkt. De prijzen zijn soms wat hoger dan bnij andere supermarkten maar ik voel me hier het meeste thuis mede door de zelfscankassa kom ik hier graag mijn boodschappen doen. Ze hebben ook alles wat ik graag eet en drink.
Mohamed Mechchate  | 04/01/19  10:27:04 | Winkelbeoordeling :
Heel leuk denk dat Albert een zeer goede jachthavensupermarkt heeft die veel promotie biedt. Ik raad aan om te gaan winkelen. Er is iets dat echt goed is voor iedereen in het bereik van elke portemonnee.maar op dit moment is er veel promotie die het mogelijk maken om veel dingen
Harm Raspe  | 06/01/19  12:39:17 | Winkelbeoordeling :
Website ziet er zeer mooi en handig uit Ik bestel hier regelmatig en ben zeer tevreden met de levering en de kwaliteit van de producten. En de prima service. Het is best de moeite waard om de website te bekijken en een bestelling te plaatsen
Sabrien Elidrissi  | 23/12/18  15:19:46 | Winkelbeoordeling :
De boodschappen zijn vers en net zo verzorgd in de winkel en snelle bezorging ook. Erg fijn. De albert heijn To Go to is ook erg handig. De medewerks in de winkel zijn vaak vriendelijk dn helpen je altijd! Complimenten. Bedankt!
Ingrid Fernandes  | 26/12/18  18:23:51 | Winkelbeoordeling :
prettige ervaring dat ze overal te vinden zijn, deze AH winkels. Alles te vinden voor moeder de vrouw.. voor mij in elk geval. altijd schone winkel, goed gesorteerd, jammer van de rijen bij de kassa, maar dat komt door de goede sales.... interessante inruil acties
Thea Yuin  | 27/12/18  08:44:07 | Winkelbeoordeling :
Ah.nl is een grote supermarkt waar je voor al je dagelijkse boodschappen goed terecht kan ze hebben zelfs ook kleine prijsjes en ze bezorgen het als je wilt zelfs tot in je keuken a-merken hebben ze ook als je dat liever hebt
Priscilla ras  | 28/12/18  08:12:47 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijn heeft een mooie en vooral duidelijke website. Ook de goedkope producten staan ertussen. Alleen jammer dat ze een hoop producten gaan schrappen. Verder veel keus van momenten dat je het bezorgd wilt hebben en de bezorgers zijn altijd vriendelijk
Assumar Gellis  | 21/12/18  11:27:40 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn zeer tevreden over de Albert Hein! Grote winkel, met veel keus, altijd behulpzame mensen die je overal mee willen helpen. Maar ook de bezorging is helemaal top! De aanbiedingen zijn ook top! Vooral de hamsterweken!
Betsie Butsers  | 26/12/18  11:02:09 | Winkelbeoordeling :
ik kom niet zo heel vaak bij de AH omdat ik meestal gewoon online winkel bij de AH, mooie site en overzichtelijk en sommige producten zijn goedkoop maar veel producten vind ik erg duur maar op de site kan ik eigenlijk alles makkelijk vinden en hoef ik er geen extra tijd in te steken!
Frank Kuyl  | 29/12/18  09:32:23 | Winkelbeoordeling :
goede kruidenier en ook online bestellingen wordt op de kleintjes gelet. chauffeur keurig op tijd aanwezig om de besteld e biodschappenbaf te leveren. keurig fruit en alles mooi kloppend. Het aanvmbevelen waard
saraaa  | 02/01/19  21:12:59 | Winkelbeoordeling :
leuke winkel heerlijk eten geweldig zeker een aanrader. doe daar dagelijks boodschappen. zeker goedkoop. leuke medewerkers. leuk bedrijf. k hoop dat dit je overtuigd heeft. en je daar te zien. fijne dag
Gerdiene Huibers  | 23/12/18  10:13:19 | Winkelbeoordeling :
fijne supermarkt,laatst was ik bij Albert Heijn en wilde een soort wijn. Werd niet verkocht. De medewerker ging voor mij googlen waar het verkrijgbaar was. Na een half uur zoeken had hij het juiste adres gevonden. Geweldig dat is pas service! Verder een fijne winkel om je dagelijkse boodschappen te doen.
C. van den Brink  | 23/12/18  17:01:57 | Winkelbeoordeling :
Met zowel de reguliere AH als AH online heb ik goede ervaringen. Van AH wordt altijd gedacht dat ze vreselijk duur is, maar uiteindelijk valt dat wel mee als je op de prijs let. De Route 99 is altijd een leuke actie en zo kun je veel voor weinig inslaan. Het is fijn dat AH vaak alles heeft.
Alex van Vlierden  | 14/12/18  09:23:57 | Winkelbeoordeling :
Voor alle dagelijkse boodschappen kunt u bij AH.nl terecht u hoef er de deur niet voor uit u laat ze gewoon thuis tot in de keuken brengen met ah.nl kunt u online regelen en de prijs is ook betaalbaar ze letten namelijk op de kleintjes
Janny Sterling  | 17/12/18  07:29:26 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete supermarkt is zeker AH. Ik weet alles goed te vinden en vind er altijd wat ik zoek, heb ik minder tijd, bestel ik gewoon online mijn boodschappen! De klantenservice is ook heel goed, ik voel me wel prettig en vertrouwd bij de AH.
S.M.J. Kelner  | 15/12/18  16:20:57 | Winkelbeoordeling :
Super dat thuis bezorgen en goede verse producten. Makkelijk en snel niet de deur uit te hoeven en toch je spullen in huis. Netjes afgeleverd. Volgende keer doe ik het weer op deze manier. Aardige bezorger.
Jonas Pater  | 09/12/18  13:45:21 | Winkelbeoordeling :
Laatst ben ik bij albert heijn geweest en heb ik niet zon fijne ervaring gehad met de security omdat hij dacht ik iets gestolen te hebben buiten dat kom ik er vaker om mijn boodschappen te doen en geeft ook aan dat het een goeie winkel is
Patricia Dongor  | 03/12/18  20:07:07 | Winkelbeoordeling :
Bij ah.nl is het prettig winkelen zowel in de fysieke winkel als online. Ik mag geen zware dingen tillen ivm operaties. Ideaal, ze bezorgen alles in de keuken en zijn vriendelijk. Ik koop graag bonusaanbiedingen en bespaar veel euro’s De producten zijn van uitstekende kwaliteit. Top...
Kluk Kluk  | 26/11/18  07:02:08 | Winkelbeoordeling :
Al jaren doen wij onze boodschappen bij Albert Heijn of laten onze boodschappen bezorgen als we minder tijd hebben, super ideaal allemaal bij AH, geweldige winkel, groot, schoon en altijd opgeruimd en altijd alles op voorraad. Leuke bonusaanbiedingen en vriendelijk personeel bij ons in de stad.
Ricco  | 20/11/18  13:43:17 | Winkelbeoordeling :
Met heel veel producten de goedkoopste!! Vanwege elke week fantastische aanbiedingen en vanwege de supervoordelige AH basic-artikelen is AH ook passend voor mijn zeer kleine gezinsbudget. Fantastische supermarkt, overzichtelijke website, enorm assortiment en unieke service.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 4,50% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Voordeeldrogisterij.nl
visit register click click