Meld je aan en ontvang direct 7,50

ah.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ah.nl

Jouw boodschappen shop je voordelig bij ah.nl

Boodschappen bij jouw favoriete winkel doe jij nu online bij ah.nl De webshop helpt jou met het maken van een boodschappenlijst. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben zij ook diverse recepten online voor een overheerlijk avondmaal! De boodschappen die jij online koopt, worden ook nog thuisbezorgd tot helemaal in jouw keuken. Ga lekker onderuit zitten op de bank en bestel jouw boodschappen nu online bij ah.nl!

ah.nl Beoordelingen

Fred Gasselich  | 20/03/19  07:00:19 | Winkelbeoordeling :
Onze boodschappen halen we bij de Albert Heijn of laten onze boodschappen bezorgen als we wat minder tijd hebben, super ideaal allemaal bij AH, geweldige winkel, groot en altijd opgeruimd en altijd alles op voorraad. Leuke bonusaanbiedingen en vriendelijk personeel bij ons in de stad.
Bram Schars  | 16/03/19  14:21:43 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Albert Heijn in Haarlem en de bezorgservice super goed. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik kies voor Albert Heijn voor de goede service, goede produkten en het aardige personeel.
Burcu  | 17/03/19  18:32:21 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijen is een top supermarkt met heel veel acties. Ik vind het makkelijk en snel om mijn aankopen online te doen. Ik ben hier hartstikke tevreden mee. Ik doe mijn boodschappen zowel in de winkel als onlilne
RPP Lemlijn  | 18/03/19  11:40:13 | Winkelbeoordeling :
Hele prettige webshop heeft AH. Duidelijk en overzichtelijk waar je producten kunt vinden en hoe je ze kunt bestellen. Goede service, je kunt zelf aangeven welke tijd het geleverd dient te worden en ze hebben heel veel producten. Goede prijs- kwaliteit verhouding.
Rens Plaschek  | 17/03/19  12:00:03 | Winkelbeoordeling :
Er zijn winkel met nu ook een hele goede website fijn dat ze eten ook thuis bezorgen Het is een overzichtelijke site en duidelijk Ik kan wel weg goed vinden dus ik zou het zeker adviseren vooral omdat het na €20 gratis bezorgen is
Ilja Van bremen  | 17/03/19  13:07:05 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Albert Heijn echt een heel erg goede uitgebreide winkel. Er is altijd genoeg keuze en de levering gaat altijd supersnel. De maaltijden die ze leveren zijn altijd erg lekker en gezond te noemen.
Freddy Maertens  | 13/03/19  15:24:05 | Winkelbeoordeling :
AH heeft een leuke winkel, heerlijk eten, geweldig zeker een aanrader, ik doe daar dagelijks mijn boodschappen. zeker goedkoop. leuke medewerkers. leuk bedrijf en als ik echt geen tijd heb, doe ik online mijn boodschappen, super handig!
caroline  | 12/03/19  10:30:36 | Winkelbeoordeling :
Een handige webshop om te gebruiken. Je hoeft dan niet naar een ah-winkel te gaan om je dagelijkse boodschappen te doen. Dat bespaart een hoop tijd, zeker als je boodschappen worden thuisbezorgd. Voor het aanbod hoef je het ook niet te laten.
Jane Sterling  | 11/03/19  19:59:18 | Winkelbeoordeling :
Boodschappen doen is niet echt mijn hobby. Soms ben je ook niet in staat om te gaan. Daarvoor is ah.nl een geweldige oplossing. Als ik te weinig tijd heb bestel ik het via de site en ga het later zelf ophalen, prima oplossing dan!
ROBERT Lutgert  | 11/03/19  14:21:37 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel met een zeer uitgebreid assortiment. Heeft ook prima artikelen voor een altijd lage prijs dus ook een winkel voor de kleinere beurs. Prima behulpzaam personeel en vriendelijke bediening !!
Ilonka  | 11/03/19  09:28:37 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen paar weken boodschappen besteld via AH.NL. Wat een gemak, 10 minuten om alles in mijn mandje te stoppen en een dag later word het bezorgd. Geen wachtrijen meer in de winkel, ik kan het iedereen aanraden!
Jauqueline 't Jong  | 09/03/19  09:42:39 | Winkelbeoordeling :
Met kerst een box besteld voor te gourmetten, deze ook gekregen, maar voor 4 personen niet veel dus andere schaal uit de vriezer gehaald.Dit gemeld. Kreeg een te goed bon maar wat er niet bij werd gemeld is dat je dan wel eerst voor €70.moet bestellen anders werkt de code niet
Johan Knippels  | 11/03/19  08:06:02 | Winkelbeoordeling :
voor het eerst via ah.nl besteld en laten bezorgen. moet zeggen dat alles gewoon weg makkelijk en foutloos werd geleverd. handig in krat die ik volgende keer kan inruilen. ook keurig netjes cashback registratie en mijn airmiles en zegels ook dik in orde. ik ben overtuigd.
Bianca  | 07/03/19  06:34:16 | Winkelbeoordeling :
Een handige manier om snel je dagelijkse boodschappen thuis te laten bezorgen, zodat je niet naar een drukke supermarkt hoeft te gaan en in de rij bij een kassa moet wachten om af te rekenen. Bespaart je een hoop tijd en je kan thuis alles rustig bekijken.
Aya Zohra Salah  | 02/03/19  17:45:33 | Winkelbeoordeling :
Heel fijn om hier iets te bestellen, je krijgt zomaar cashback en je hoeft er nauwelijks iets voor te doen. Ik ben hartstikke tevreden. De uitbetaling gaat snel. Ik raad zeker aan om deze site met nucash te bezoeken!
Froukje Rooy de  | 04/03/19  09:33:10 | Winkelbeoordeling :
Via de computer komen de nieuwe aanbiedingen binnen voor de persoonlijke bonus van de geldige week.Bovendien zijn er andere aanbiedingen de bonus aanbiedingen voor alle klienten.Op dit moment zijn er weer kortingen van 50 procent.
Richard Storm  | 23/02/19  07:24:19 | Winkelbeoordeling :
Het is een zeer fijne, goede webshop. Alles goed te vinden. Prima overzichtelijk. Het is voordelig en groot assortiment. Echt een aanrader voor iedereen die zijn of haar boodschappen via internet wil gaan bestellen.
Ilonka  | 28/02/19  17:56:39 | Winkelbeoordeling :
Boodschappen opgehaald bij een pick-up point van Albert Heijn. Zo gemakkelijk, binnen een minuut staan je boodschappen in de auto. Scheelt heel veel moeite en tijd! Kost ook maar 2,50 en een euro op zaterdag.
emma govers  | 24/02/19  10:28:39 | Winkelbeoordeling :
wat is dit een gemak, ik ben helemaal fan je besteld gemakkelijk je producten snel besteld en snel geleverd je komt niet meer in de verleiding om meer te kopen dan je eigenlijk nodig hebt en met een glimlach brengen ze de boodschappen binnen hier wordt ik helemaal blij van
Anoniem  | 01/03/19  07:30:06 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Albert Heijn een hele prettige winkel, zowel fysiek als online. Fysiek doe ik er vaak mijn boodschappen, maar laat ook af en toe de boodschappen thuis bezorgen. De kwaliteit is goed, er zijn vaak leuke persoonlijke acties met de AH bonuskaart.
Chanel West Coast  | 23/02/19  16:26:18 | Winkelbeoordeling :
Wij gaan steeds meer online boodschappen doen bij AH, het is niet goedkoper, maar het scheelt wel een hoop tijd, daar wil ik dan wel voor betalen. De service is ook prima. De bezorgers zijn altijd vriendelijk, voor ons een echte uitkomst.
Marc Houtepen  | 20/02/19  10:33:39 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijn is een superfijne supermarkt, die ook nog eens een hele fijne webshop hebben. De site is erg gebruiksvriendelijk en je kunt makkelijk selecteren op aanbiedingen of bepaalde producten. De functie vanuit de allerhande recepten is helemaal super!
Danique  | 15/02/19  21:22:35 | Winkelbeoordeling :
Ik heb voor de eerste keer bij de albert Heijn besteld en het beviel me goed, alleen twee minpuntjes dat de bezorgkosten best wel prijzig zijn en de bezorgtijden heel erg uit elkaar liggen. Het is makkelijker dan in de winkel boodschappen te doen
Berry Stevens  | 15/02/19  07:27:45 | Winkelbeoordeling :
Wij doen onze boodschappen al jaren bij de Albert Heijn of laten onze boodschappen bezorgen als we wat minder tijd hebben, super ideaal allemaal bij AH, geweldige winkel, groot en altijd opgeruimd en altijd alles op voorraad. Leuke bonusaanbiedingen en vriendelijk personeel bij ons in de stad.
Jaco Tol  | 12/02/19  12:50:33 | Winkelbeoordeling :
Een leuke site om online boodschappen te doen. De boodschappen worden keurig op tijd afgeleverd in blauwe statiegeld kratten. Deze nemen ze bij een volgende bestelling weer mee, maar ook de flessen. Alleen zouden er geen verzendkosten berekend moeten worden vanaf een bepaald bestelbedrag.
Harry Webber  | 11/02/19  14:30:00 | Winkelbeoordeling :
Wij doen onze boodschappen altijd bij AH, we weten alles daar goed te vinden en vinden er ook altijd wat we moeten hebben, hebben we minder tijd, bestellen we gewoon online onze boodschappen! De klantenservice is ook heel goed, ik voel me wel prettig en vertrouwd bij de AH.
Christini Induzzi Lopes  | 05/02/19  12:34:06 | Winkelbeoordeling :
Ik shop altijd bij AH. Ik hou van de variëteiten. Ik hou van de bonuskaart. Ik sta op het punt om een gratis voedselkrat te verdienen. Ik win altijd met AH. en aanbevelen aan iedereen die houdt van goede service, prijs en kwaliteit.
Hennie Loriaux  | 31/01/19  20:34:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met ah.nl Groot assortiment van heel veel artkelen ,en interessante aanbiedingen en acties met interessante prijzen.Goede service in winkels en leuke spaaracties
Cindy Cornelisse  | 29/01/19  12:44:09 | Winkelbeoordeling :
Dit is echt makkelijk en iedereen aan te bevelen! Online boodschappen doen, gewoon op je gemakje vanaf de bank. Vaak gratis bezorgmogelijkheden bij aankoop van bepaalde producten. Krijg half uur voordat bezorger komt smsje.
Piet Bander  | 25/01/19  18:01:12 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het prima dat AH destijds online is gegaan. Het thuis bezorgen van dingen was vroeger heel gewoon. Na de tijd dat je alles in de winkel ging halen is er nu weer een markt van ouderen, tweeverdieners en gemakzuchtige, die de boodschappen thuis willen laten bezorgen, prima van AH!!
john velema  | 23/01/19  02:00:51 | Winkelbeoordeling :
helle mooi waar ik werk van gemakken zie er heel goed uit ga zo door er mijn ah heel goed winkel daar moet is kijk er op ah zie er heel goed uit kom er elk week in de winkel werk heel leuk mensen daar in de winkel jij word er goed geholpen
Mark Van der Baan  | 22/01/19  15:10:16 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk te bestellen en ontvangt alles snel. Erg tevreden. Alles is erg overzichtelijk en de met de allerhande kun je op een makkelijke manier toch snel iets lekkers maken en fijn dat het allemaal automatisch in het madje wordt gelegd
Natalia Diachkina  | 21/01/19  19:08:39 | Winkelbeoordeling :
Prachtige winkel! Mijn favoriet . Super goede aanbiedingen , altijd verse producten. Heel goede keuze van dieren eten. Altijd verse brood en super lekkere taartjes. Ik ga paar keer per week naartoe .Aanrader!
Evelien van Meggelen-Arends  | 17/01/19  20:51:39 | Winkelbeoordeling :
Ik doe vaak online boodschappen via ah.nl en ben erg tevreden. Erg klantgericht bedrijf, wanneer er iets verkeerd is gegaan wordt er naar een oplossing gezocht. Heel fijn! Er zijn ook vaak aanbiedingen zodat je de bezorgkosten niet hoeft te betalen.
Ahmed Elyakoubi  | 12/01/19  23:06:32 | Winkelbeoordeling :
Ik doe er altijd me boodschappen van brood tot drinken toetjes en soms sushi en koop paysafecard of speel ook voetbal toto perfecte winkel voor mij kan alles daar bijna kopen daarom krijgt Albertheijn van mij een dikke 8+
Gio Santana  | 12/01/19  11:12:06 | Winkelbeoordeling :
Voor mij is boodschappen doen niet echt een hobby. Soms ben je ook niet in staat om te gaan. Daarvoor is ah.nl een geweldige oplossing. Als ik te weinig tijd heb bestel ik het via de site en ga het later zelf ophalen, prima oplossing dan!
Jackys  | 08/01/19  20:05:59 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete supermarkt. De prijzen zijn soms wat hoger dan bnij andere supermarkten maar ik voel me hier het meeste thuis mede door de zelfscankassa kom ik hier graag mijn boodschappen doen. Ze hebben ook alles wat ik graag eet en drink.
Mohamed Mechchate  | 04/01/19  10:27:04 | Winkelbeoordeling :
Heel leuk denk dat Albert een zeer goede jachthavensupermarkt heeft die veel promotie biedt. Ik raad aan om te gaan winkelen. Er is iets dat echt goed is voor iedereen in het bereik van elke portemonnee.maar op dit moment is er veel promotie die het mogelijk maken om veel dingen
Harm Raspe  | 06/01/19  12:39:17 | Winkelbeoordeling :
Website ziet er zeer mooi en handig uit Ik bestel hier regelmatig en ben zeer tevreden met de levering en de kwaliteit van de producten. En de prima service. Het is best de moeite waard om de website te bekijken en een bestelling te plaatsen
Sabrien Elidrissi  | 23/12/18  15:19:46 | Winkelbeoordeling :
De boodschappen zijn vers en net zo verzorgd in de winkel en snelle bezorging ook. Erg fijn. De albert heijn To Go to is ook erg handig. De medewerks in de winkel zijn vaak vriendelijk dn helpen je altijd! Complimenten. Bedankt!
Ingrid Fernandes  | 26/12/18  18:23:51 | Winkelbeoordeling :
prettige ervaring dat ze overal te vinden zijn, deze AH winkels. Alles te vinden voor moeder de vrouw.. voor mij in elk geval. altijd schone winkel, goed gesorteerd, jammer van de rijen bij de kassa, maar dat komt door de goede sales.... interessante inruil acties
Thea Yuin  | 27/12/18  08:44:07 | Winkelbeoordeling :
Ah.nl is een grote supermarkt waar je voor al je dagelijkse boodschappen goed terecht kan ze hebben zelfs ook kleine prijsjes en ze bezorgen het als je wilt zelfs tot in je keuken a-merken hebben ze ook als je dat liever hebt
Priscilla ras  | 28/12/18  08:12:47 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijn heeft een mooie en vooral duidelijke website. Ook de goedkope producten staan ertussen. Alleen jammer dat ze een hoop producten gaan schrappen. Verder veel keus van momenten dat je het bezorgd wilt hebben en de bezorgers zijn altijd vriendelijk
Assumar Gellis  | 21/12/18  11:27:40 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn zeer tevreden over de Albert Hein! Grote winkel, met veel keus, altijd behulpzame mensen die je overal mee willen helpen. Maar ook de bezorging is helemaal top! De aanbiedingen zijn ook top! Vooral de hamsterweken!
Betsie Butsers  | 26/12/18  11:02:09 | Winkelbeoordeling :
ik kom niet zo heel vaak bij de AH omdat ik meestal gewoon online winkel bij de AH, mooie site en overzichtelijk en sommige producten zijn goedkoop maar veel producten vind ik erg duur maar op de site kan ik eigenlijk alles makkelijk vinden en hoef ik er geen extra tijd in te steken!
Frank Kuyl  | 29/12/18  09:32:23 | Winkelbeoordeling :
goede kruidenier en ook online bestellingen wordt op de kleintjes gelet. chauffeur keurig op tijd aanwezig om de besteld e biodschappenbaf te leveren. keurig fruit en alles mooi kloppend. Het aanvmbevelen waard
saraaa  | 02/01/19  21:12:59 | Winkelbeoordeling :
leuke winkel heerlijk eten geweldig zeker een aanrader. doe daar dagelijks boodschappen. zeker goedkoop. leuke medewerkers. leuk bedrijf. k hoop dat dit je overtuigd heeft. en je daar te zien. fijne dag
Gerdiene Huibers  | 23/12/18  10:13:19 | Winkelbeoordeling :
fijne supermarkt,laatst was ik bij Albert Heijn en wilde een soort wijn. Werd niet verkocht. De medewerker ging voor mij googlen waar het verkrijgbaar was. Na een half uur zoeken had hij het juiste adres gevonden. Geweldig dat is pas service! Verder een fijne winkel om je dagelijkse boodschappen te doen.
C. van den Brink  | 23/12/18  17:01:57 | Winkelbeoordeling :
Met zowel de reguliere AH als AH online heb ik goede ervaringen. Van AH wordt altijd gedacht dat ze vreselijk duur is, maar uiteindelijk valt dat wel mee als je op de prijs let. De Route 99 is altijd een leuke actie en zo kun je veel voor weinig inslaan. Het is fijn dat AH vaak alles heeft.
Danielle Pronk  | 20/12/18  07:06:30 | Winkelbeoordeling :
Ook op de webshop blijft deze Nederlands grootste kruidenier op de kleintjes letten. Ook de bonus aanbiedingen zijn uitstekend. Bestellen is eenvoudig en je kan kiezen om het thuis te laten bezorgen of om zelf op te halen in een winkel naar keuze
Alex van Vlierden  | 14/12/18  09:23:57 | Winkelbeoordeling :
Voor alle dagelijkse boodschappen kunt u bij AH.nl terecht u hoef er de deur niet voor uit u laat ze gewoon thuis tot in de keuken brengen met ah.nl kunt u online regelen en de prijs is ook betaalbaar ze letten namelijk op de kleintjes
Janny Sterling  | 17/12/18  07:29:26 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete supermarkt is zeker AH. Ik weet alles goed te vinden en vind er altijd wat ik zoek, heb ik minder tijd, bestel ik gewoon online mijn boodschappen! De klantenservice is ook heel goed, ik voel me wel prettig en vertrouwd bij de AH.
S.M.J. Kelner  | 15/12/18  16:20:57 | Winkelbeoordeling :
Super dat thuis bezorgen en goede verse producten. Makkelijk en snel niet de deur uit te hoeven en toch je spullen in huis. Netjes afgeleverd. Volgende keer doe ik het weer op deze manier. Aardige bezorger.
Jonas Pater  | 09/12/18  13:45:21 | Winkelbeoordeling :
Laatst ben ik bij albert heijn geweest en heb ik niet zon fijne ervaring gehad met de security omdat hij dacht ik iets gestolen te hebben buiten dat kom ik er vaker om mijn boodschappen te doen en geeft ook aan dat het een goeie winkel is
Patricia Dongor  | 03/12/18  20:07:07 | Winkelbeoordeling :
Bij ah.nl is het prettig winkelen zowel in de fysieke winkel als online. Ik mag geen zware dingen tillen ivm operaties. Ideaal, ze bezorgen alles in de keuken en zijn vriendelijk. Ik koop graag bonusaanbiedingen en bespaar veel euro’s De producten zijn van uitstekende kwaliteit. Top...
Kluk Kluk  | 26/11/18  07:02:08 | Winkelbeoordeling :
Al jaren doen wij onze boodschappen bij Albert Heijn of laten onze boodschappen bezorgen als we minder tijd hebben, super ideaal allemaal bij AH, geweldige winkel, groot, schoon en altijd opgeruimd en altijd alles op voorraad. Leuke bonusaanbiedingen en vriendelijk personeel bij ons in de stad.
Ricco  | 20/11/18  13:43:17 | Winkelbeoordeling :
Met heel veel producten de goedkoopste!! Vanwege elke week fantastische aanbiedingen en vanwege de supervoordelige AH basic-artikelen is AH ook passend voor mijn zeer kleine gezinsbudget. Fantastische supermarkt, overzichtelijke website, enorm assortiment en unieke service.
Stefanie Stooker  | 14/11/18  17:28:52 | Winkelbeoordeling :
Alberthein een leuke winkel ik kom er graag en vaak ze hebben vanalles eten drinken en ga zo maar door ook hebben ze veel non food pruducten zoals pannen bakjes ga zo maar door ook hebben ze bonus systeen voor kortingen en je kan ook online bij ze bestellen
Audrey Van delden  | 16/11/18  13:21:47 | Winkelbeoordeling :
Veel producten! Snelle cashback ontvangen en personeel is altijd vriendelijk. Beginnen snel met acties die ze te bieden hebben. Ook hebben zij snel door wat te duur is in hun winkel waardoor ze met meerdere acties komen
Veronika Kalou  | 14/11/18  08:16:13 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen de boodschappen al weer sinds een lange tijd bij de AH online, niet het goedkoopste, maar het scheelt een hoop stress en nog veel meer tijd,daar wil ik dan wel meer voor betalen. De service is ook prima. De bezorgers zijn altijd vriendelijk, voor mij een uitkomst.
lion van der wens  | 13/11/18  02:56:07 | Winkelbeoordeling :
Albert Hein wie kent de winkel niet . Alles wat je nodig hebt in een huishouden is er te koop . Voor een lekkere maaltijd of lunch . Heb je een feestje dan kun je daar de heerlijkste gerechten kopen .
Jaylee Deinum  | 12/11/18  11:24:19 | Winkelbeoordeling :
Online vind je soms dingen die niet in de winkel te koop zijn. Bestellen en dan bij de AH winkel ophalen ging goed en ik heb van mijn eten genoten. Wel een beetje duurder, dat wel. maar ja, gemak is ook wat waard.
Antoon Rossum  | 12/11/18  22:38:35 | Winkelbeoordeling :
keurig nette winkel, verzorgt en vriendelijk personeel makkelijk bereikbaar met auto of fiets ruime parkeer gelegenheid, en altijd wel iets in de bonus of reclame, vaak open sluiting en openings tijden prima voor ieder wat wils, ook zondag open mvg antoon
Rpj Straat  | 03/11/18  21:30:01 | Winkelbeoordeling :
Gewoon lekker overzichtelijke winkel altijd vriendelijk en helpende personeelsleden en prijs qualiteits verhouding is uitermate goed.goede huisaanhuis leveringsmogelijkheden en op tijd thuis geleverd.
Frank De Mug  | 02/11/18  02:32:11 | Winkelbeoordeling :
Goede en verse producten Winkels zien er altijd keurig uit Makkelijk je producten te vinden Personeel is altijd keurig netjes en hulp vaardig Winkels zijn goed te bereiken en worden vroegtijdig aan gegeven hoe je moet rijden
Nines  | 30/10/18  18:13:02 | Winkelbeoordeling :
Voor mij geen gesjouw meer met zware tassen of lang zoeken naar een parkeerplek. Tegenwoordig doen ik mijn boodschappen lekker online via ah.nl Dit is handig, snel en heel eenvoudig. ah.nl heeft een zeer ruim assortiment aan versproducten. En de volgende dag al bezorgd. Topservice !!!
Veronique Bam  | 26/10/18  13:45:12 | Winkelbeoordeling :
Het is prima dat AH destijds ook online is gegaan. Het thuis bezorgen van dingen was vroeger heel gewoon. Na de tijd dat je alles in de winkel ging halen is er nu weer een markt van ouderen, tweeverdieners en gemakzuchtige, die de boodschappen thuis willen laten bezorgen, prima van AH!!
Annie Van Pelt  | 25/10/18  07:05:39 | Winkelbeoordeling :
ik vind het een geweldige site het is handig een leuk je kunt er snel geld verdienen en het is beschikbaar voor alle mensen als je bijvoorbeeld graag en cadeaukaart wilt dan zou ik deze site aanraden.
Roos Stam  | 13/10/18  11:44:09 | Winkelbeoordeling :
De plek/de supermarkt die bij iedereen in de buurt zit. Ik gebruik de online service van de AH voornamelijk met verjaardagen. Toch even gebruik maken van het gemak dat ze alles voor je in de keuken neerzetten zodat je zelf natuurlijk niet met de kratten bier bijvoorbeeld hoeft te sjouwen.
Adeshina Adeoye  | 11/10/18  10:14:45 | Winkelbeoordeling :
95 percent of their product are good and satisfactory. i have been shopping and doing my groceries here so i feel comfortable with them. i also enjoy the bakery service given. hot and sweet on a daily bases.
Rick Ricciardo  | 09/10/18  12:19:26 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel nu alweer een tijdje online mijn boodschappen bij AH, het is wel heel makkelijk en het scheelt een hoop stress en nog veel meer tijd,daar wil ik dan wel wat meer voor betalen. De service is ook prima. De bezorgers zijn altijd vriendelijk, voor mij een super uitkomst.
Pieta Bambergen  | 06/10/18  08:58:21 | Winkelbeoordeling :
AH heeft een perfecte site voor online mijn boodschappen te doen, recepten op te zoeken. Hier kan je inspiratie op doen als je niet weet wat je wil eten. Super handig en bestelling is zo gedaan. Wordt keurig thuis afgeleverd op het afgesproken tijdstip, super handig!
Nancy Nijsten  | 03/10/18  17:55:40 | Winkelbeoordeling :
Zeer ruim assortiment ook in buitenlandse producten Altijd verse producten op de broodafdeling en groente afdeling Zeer behulpzaam personeel die je altijd om raad kunt vragen en altijd bereid voor een praatje
Marianne Hiemstra  | 30/09/18  20:16:32 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen regelmatig bij Ah - Albert onze boodschappen. Als we alle twee een drukke week hebben gehad is dit hemels. We hebben een vast lijstje, dus bestellen is zo gebeurd. Ook voor foto's bestellen weten we AH te vinden!
Shanice Pieternella  | 26/09/18  16:17:53 | Winkelbeoordeling :
Super geode supermarkt! Je kan er veel lekkere dingen kopen voor een goedkoop prijsje. Voor het ah huismerk is goedkoop. De winkel staat op veel plekken en is daardoor ook een bekende supermarkt. Ik doe eigenlijk altijd m'n boodschappen hier voor de goedkoopheid.
Anoniem  | 22/09/18  09:02:13 | Winkelbeoordeling :
Heel blij met de appie bezorgservice! Als je het een beetje slim speelt kan je altijd wel korting krijgen op de bezorging. En het scheelt echt in het gesleept met zware boodschappen. Houd wel rekening met statiegeld op de bezorgkratten
Buddie Spencer  | 24/09/18  07:57:46 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen al vanaf het begin bij de AH toen het destijds mogelijk werd om online te kunnen bestellen, het is niet goedkoper, maar het scheelt wel een hoop tijd, daar wil ik dan wel voor betalen. De service is ook prima. De bezorgers zijn altijd vriendelijk, voor ons een echte uitkomst.
Margreet Ridderbos  | 19/09/18  05:20:48 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijn biedt prima service met zijn thuisbezorging. Het is prettig werken met hun webshop en de keuze is prima. Kan de bonusproducten gemakkelijk bestellen, terwijl die in de winkel nog wel eens op zijn. Bespaar ook nog met Cashback!
Harry Nak  | 17/09/18  07:12:03 | Winkelbeoordeling :
Wij doen onze boodschappen bij Albert Hein omdat ze hele goede kwaliteit producten hebben en ook een ruim assortiment hebben. Ook kan je via de site van ah online je boodschappen bestellen, zodat ze het ook komen bezorgen, wanneer jezelf wilt ook dat gaat allemaal heel makkelijk!
Brigitte Leduc  | 17/09/18  10:35:05 | Winkelbeoordeling :
Vele aanbiedingen en deze zijn goed. De normaal prijs van de producten is iets te hoog. Het brengen van de producten is bij ziekte en heel goed idee. Ik was daarmee tevreden. Het is alleen jammer, dat man niet achteraf kan betalen.
BnB te S  | 12/09/18  07:55:58 | Winkelbeoordeling :
Fijne overzichtelijke winkel, vooral de XXL. Goede prijs en kwaliteit. Veel aanbiedingen, goed personeel, kassa's maar ook mogelijkheid om zelf te scannen. Razendsnel en goedkoop boodschappen doen, ook online!
Christine  | 11/09/18  10:58:31 | Winkelbeoordeling :
Albert heijn is een supermarkt van goede kwaliteit. Ze hebben altijd goede aanbiedingen, producten zijn vers. De mensen in de winkel zijn erg aardig en behulpzaam. De winkel is altijd netjes en overzichtelijk
Aziza Akrouch  | 07/09/18  16:43:35 | Winkelbeoordeling :
Lekker makkelijk online bestellen en handig ook als je geen zin hebt om te sjouwen met de boodschappentas. Is op tijd bezorg en altijd vriendelijke bezorgers:) En de service is gewoon top! Alles bij elkaar is gewoon handig
Kees Beest  | 01/09/18  10:50:36 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel waar ik elke week meerdere keren mijn bonusaanbiedingen koop met mijn bonuskaart. Groot assortiment AH XL 3 minuten lopen van mijn appartement. Vriendelijk personeel en goede servicebalie.
Anne de Valk  | 31/08/18  11:44:44 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijn is een hele fijne webshop. Ik vind het alleen wel jammer dat de minimale bestelprijs en de bezorgkosten zo hoog zijn, als je een klein huishouden hebt kom je niet zo snel aan €75 per keer.
Lewis Hamilton  | 31/08/18  09:41:15 | Winkelbeoordeling :
AH heeft een prettige winkel maar online bestellen is ook makkelijk producten worden snel thuis bezorgt , je hoeft niet naar de winkel en de bezorging kost niet veel meer. alle producten bij een gewone winkel zijn ook online te koop. en wordt bezorgd wanneer je wilt, ideaal!
susanna Zeeman  | 28/08/18  21:27:14 | Winkelbeoordeling :
Goeie winkel,ruime keus in het assortiment. Van veggie tot vlees. Van baby tot kinderen. Een kinder hoekje aanwezig met tv. Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig. Het assortiment is er voor iedereen.
Wilfred Bakx  | 28/08/18  13:23:52 | Winkelbeoordeling :
AH online is makkelijk producten worden thuis bezorgt , je hoeft niet naar de winkel en het is niet duur de bezorging. alle producten bij een gewone winkel zijn ook online te koop. en wordt bezorgd wanneer je wild .en ook bun je etos en gal en gal producten kopen. het is een aanrader.
Anna Sollie  | 25/08/18  21:55:32 | Winkelbeoordeling :
Ben vanmiddag weer naar de AH geweest, Het is en fijne supermarkt. Altijd genoeg keus, heel veel aparte artikelen. De versafdeling is ook zeer goed. De acties van deze week waren echt de moeite waard. Bij heel veel artikelen de tweede gratis, en deze week ook een actie met gratis bezorgen..
Carla Stoorvogel  | 29/08/18  20:14:34 | Winkelbeoordeling :
ik kom niet vaak bij a h maar ik vind het een mooie site overzichtelijk en sommige producten zijn goedkoop maar veel producten vind ik erg duur maar op de site vind ik alles makkelijk te vinden er hoeft niks meer aan te gebeuren.
Thijsien Driesprong  | 24/08/18  07:28:15 | Winkelbeoordeling :
Een zeer gebruiksvriendelijke webshop,alles per categorie gerangschikt. Hun leveringstermijnen zijn ook prima, alles wordt tot in de keuken gebracht, dus absoluut geen gesjouw. Een volle krat wordt gebracht, de lege gaat mee terug, dus je kunt alles op je gemak uitpakken.
Ingrid  | 23/08/18  06:45:15 | Winkelbeoordeling :
Mooie winkel.Veel goede aanbiedingen.goede acties.groot assortiment.Lekker brood en lekkere broodjes.Vriendelijk personeel.Mooie planten en bloemen die ook echt lang mooi zijn.Goede openingstijden.De hele week open elke dag
Harrie Knarrie  | 08/08/18  11:11:01 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn zeer tevreden over AH, altijd goede aanbiedingen en ook alles voorradig. ook over het online boodschappen doen zijn wij zeer tevreden. Ze hadden een artikel niet geleverd dit werd gelijk opgelost door het met de eerst volgende keer te verrekenen. Zeer goede service van AH!
mimimi  | 15/08/18  12:01:53 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over de albert hein! Grote winkel, met veel keus, altijd behulpzame mensen die je overal mee willen helpen. Maar ook de bezorging is top! De aanbiedingen zijn helemaal top! Vooral de hamsterweken!
Natacha Guiny  | 11/08/18  22:36:10 | Winkelbeoordeling :
Ah is een fijne winkel om boodschappen te halen en is klantvriendelijk. De acties die ze hebben zijn geniaal de hamsterweken en 1+1 halen, zijn fijne acties en vaak zijn het de producten die je net nodig hebt. De ah producten zelf zijn ook niet verkeerd, een stuk goedkoper en lekker.
Mirjam Engels  | 08/08/18  21:01:13 | Winkelbeoordeling :
Echt mijn favorilere site om online boodsschappen te doen hebben alles Wat je nodig hebt en ook voor elke prijsklasse ook vind ik het super dar er speciale online aanbiedingen zijn waardoor je extra voordeliger uitbent.
stefanie stooker  | 01/08/18  16:58:48 | Winkelbeoordeling :
albert hein daar kun je lekkere boodschappen halen van melk tot hondenvoer kattenvoer van a tot b merk ook hebben ze bepaalde uitgebreide vers afdeling zoals brood vleeswaren sushi groente enz ze verkopen ook keukengereli en je hebt de bonuskaart ze hebben ook een deur tot deur service
Suzy Van Nauw  | 31/07/18  09:41:29 | Winkelbeoordeling :
Ik ben Blij dat er een AH bij ons in de buurt zit. Zij hebben fantastische aanbiedingen die je nergens anders vindt. Spijtig dat ik niet online kan bestellen. Heel veel produkten die je nergens anders vindt
Mariet Coppers  | 29/07/18  16:25:55 | Winkelbeoordeling :
ah, een supermarkt waar ook wat luxere spullen worden verkocht, een uitgebreider assortiment voor elk wat wils, maar eens goed rond kijken wat er overal staat, wellicht wat voor U tussen, of niet? En verder moeten we allen eten.
Sarella Kleijngeld  | 30/07/18  13:52:18 | Winkelbeoordeling :
Een goeie winkel voor ieder wat wil Altijd alles op voorraad snelle levering thuis Altijd nwrjtes tot aan de keuken super fijn voor mensen die geen auto hebben. En dus thuis bezorgen fijn vinden. Ook is het voordelig en goedkoop
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

visit register click click