ONTVANG tot 42,50 CASHCOINS ONTVANG tot 42,50 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50

AliExpress Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over AliExpress

Shop voordelig kleding, sieraden, huis & tuin, elektronica, accessoires en nog veel meer bij AliExpress.

Bij AliExpress shop jij héél veel producten tegen de laagste prijzen. In de shop vind je onder andere luchtverversers, sportkleding en -schoenen, tablets, mode en nog veel meer. De producten komen uit meer dan 200 landen en door de overzichtelijke categorien en zoekbalk vind je binnen no-time de producten die je zoekt. Ga snel naar AliExpress om jouw product aan te schaffen tegen te gekke prijzen!

AliExpress Beoordelingen

Jannemiek Ufkes  | 12/07/19  22:20:34 | Winkelbeoordeling :
Leuke site met veel goedkope en leuke spulletjes. Verzenden vaak ook gratis. Duurt vaak maximaal 4 weken voordat het binnen is maar heb soms ook wel wat binnen 6 dagen gekregen. Kleding soms wat lastiger te bestellen qua maten. Valt vaak erg klein.
Henrie Nak  | 12/07/19  00:17:42 | Winkelbeoordeling :
Je kunt goedkoop shoppen bij AliExpress en er is heel veel keus. De levertijd valt soms wat tegen en de kwaliteit is niet altijd wat we hier gewend zijn. De meeste producten worden zonder verzendkosten verzonden.
Jolanda Schuitemaker  | 04/07/19  13:24:29 | Winkelbeoordeling :
super..goedkoop en echt alles te krijgen, van kleding tot gadgets, keukenspullen en speelgoed en uiteraard veel meer...heb er al veel besteld, levertijd is soms wat lang maar voor dat geld wacht ik wel even.
Mark Bakker  | 01/07/19  23:24:23 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een online webwinkel die een verscheidenheid aan goederen tegen een lage prijs aanbied! Je kunt het zo gek niet bedenken of AliExpress heeft het voorradig! Ik beveel AliExpress van harte aan en moedig U/jullie aan om eens een kijkje te gaan nemen!
Samantha van Halen  | 14/06/19  16:31:43 | Winkelbeoordeling :
shop altijd graag bij AliExpress. Veel leuke dingen voor weinig. Al is het vaak wel lang wachten tot het binnen komt. En je moet ook goed in de gaten houden of het ook echt binnenkomt. anders loop je je geld mis!
Diana Otten  | 18/06/19  11:15:43 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop. Overzichtelijk. Soms wel lastig omdat het vanuit Engels vertaald is. Prijzen wel in euro’s.
Ferry Swinkels  | 12/06/19  13:46:16 | Winkelbeoordeling :
Ik ken en shop al jaren bij AliExpress. Het is gemakkelijk, goedkoop, veilig en best wel snel. Zoveel keuze en ook veel dingen die je helemaal niet (meer) in de winkel ziet. Tot nu toe geen enkele miskoop gehad. Wel sommige keren wat langer moeten wachten, wel een aanrader!
Veronika Kalou  | 06/06/19  07:31:31 | Winkelbeoordeling :
Bij AliExpress heb je veel goedkope goede producten, bestel hier vaak wat en de levertijden worden steeds korter, bij AliExpress kun je dingen zo goedkoop krijgen terwijl ze in Nederland heel duur zijn. Ik vind het een goede website en hoop er nog heel vaak te kunnen bestellen!
Harmen Duine  | 04/06/19  09:52:30 | Winkelbeoordeling :
ik koop echt bijna alles bij AliExpress want het is spotgoedkoop en je betaalt geen verzendkosten, tevens hebben ze een ontzettend goede klantenservice, zodat je je nooit ontevreden met een kater blijft zitten, een echte aanrader
Sophie S Steijvers  | 30/05/19  04:54:06 | Winkelbeoordeling :
Waardeloze levering.. te laat of zelfs hekemaal niets ontvangen bij mijn laatste bestelling zo een 5 betaalde en bestelde produchten. Slechte kwaliteit.. voor mij geen aliexpress meer!! Jammer want in heb begin werd alles netjes geleverd..
Rink Mink  | 30/05/19  01:09:59 | Winkelbeoordeling :
AliExpress, waar je ook maar op zoek bent, bij AliExpress is de kans heel groot dat je het vind en ook nog eens voor een goeie prijs. Ik heb nu 3 maal iets besteld via AliExpres en heb tot nu toe alle bestelde artikelen in 3 tot 5 dagen ontvangen, sneller dan ik verwacht had. AliExpres top site.
Olena Palaguta  | 30/05/19  20:46:50 | Winkelbeoordeling :
Bij AliExpress kan ik goedkoop shoppen en er is heel veel keus. De meeste producten worden zonder verzendkosten verzonden. Ik was 4 keer vanaf february bestellen via aliexpress. maar Ik was ik kreeg geen cashbacks! Ik heb status "In behandeling"
Marco Heurter  | 31/05/19  07:03:52 | Winkelbeoordeling :
Ali express is een site 2aar je alles maar dan ook alles kunt kopen en bestellen. de kwaliteit is ook goed de levering is ook zorgvuldig, de verpakking is ook in orde. de spulletjes die je daar kunt bestellen zijn ook leuk.
Freddy Maertens  | 15/05/19  10:58:11 | Winkelbeoordeling :
Shoppen bij AliExpress is een aanrader, heel ruim assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding, aantrekkelijke kortingen. Overzichtelijke site, bestellen en betalen gaat heel makkelijk, iets langzamere bezorging, goede klantenservice, gratis retourneren als het moet, een echte aanrader!
Jacks Teller  | 13/05/19  06:52:01 | Winkelbeoordeling :
Heb al veel dingetjes gekocht bij AliExpress en zal er ook nog vele kopen je kunt er veel vinden tegen heel redelijke prijzen,ik vind het een echte aanrader alleen jammer dat het wel eens wat langer kan duren voordat je je spullen hebt,maar ja dat is ook niet zo gek.
(null) (null)  | 06/05/19  13:26:10 | Winkelbeoordeling :
Ali is altyd goed zodat je er wel bestellen moet leuk voor groot en klein van alles wat alles wat zoekt huis tuin keuken auto voor elk wat wils ga lekker snuffelen op de site er zit altyd wat bij
Vanessa Leman  | 01/05/19  11:03:48 | Winkelbeoordeling :
bij AliExpress bestel ik best wel graag. de levering bij bestelling bij AliExpress verloopt jammer genoeg meestal vrij traag, maar daar hou ik dan rekening mee. problemen heb ik nog niet echt gehad bij een bestelling bij AliExpress, dus daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik dan ook niet beoordelen. er is wel een goede communicatie via mail en via hun app, waar ik wel veel belang aan hecht. ik bestel dus zeker en vast nog terug bij AliExpress
Fred Gasselich  | 26/04/19  14:20:43 | Winkelbeoordeling :
Ik shop veel bij AliExpress. Het is gemakkelijk en goedkoop, veilig en best wel snel. Zoveel keuze en ook veel dingen die je helemaal niet (meer) in de winkel ziet. Tot nu toe geen enkele miskoop gehad. Wel sommige keren wat langer moeten wachten, wel een aanrader!
Wesley Lieverlo  | 23/04/19  18:07:10 | Winkelbeoordeling :
Fijne site met alles wat je nodig hebt. Je vind nieuwe spulletjes die je nergens anders kan vinden. Gebruik dit regelmatig en is altijd iets te vinden, ik raad iedereen deze site aan om goedkoop bruikbare spullen te kopen
 | 22/04/19  15:57:15 | Winkelbeoordeling :
Leuke, verschillende producten. De prijs van de producten is niet duur. Verzending is meestal gratis. Wanneer product niet ontvangen is, wordt het geld snel terug gestort op je rekening. Snelle service
Margreet Stinissen  | 18/04/19  23:18:17 | Winkelbeoordeling :
super leuke site met van alles en nog wat voor een leuke prijs. aardige kwaliteit. de kleding valt vaak wat groter of kleiner maar erg apart spul. voor ieder wat wils en de enige nadeel is de tijd dat het aankomt. Zeker een van mn favoriete webshops!
Joke Eskes  | 08/04/19  21:35:07 | Winkelbeoordeling :
Bij AliExpress heb je veel leuke spullen voor weinig. Het is geen merk maar wel goede kwaliteit. Tegenwoordig duurd het ook niet meer lang voordat je het ontvangt. Kortom het is gewoon een super leuke winkel, waar je alles kan kopen.
Eduard Middelkoop  | 04/04/19  16:19:54 | Winkelbeoordeling :
Bij Ali kan je veel leuke dingen kopen. Dit heb ik al zo'n 10 keer gedaan. Wel moet je erg geduldig zijn, daar het wel een aantal maanden kan duren voordat je je spullen binnenkrijgt. Maar als het niet komt staat je geld weer snel op de bank
Caitlin Vear  | 23/03/19  00:56:10 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne website. Bestel er regelmatig iets. Laatst een product geannuleerd waarna het geld weer binnen 2 dagen op mijn rekening stond. Ook als iets niet binnen komt lost aliexpress dit heel netjes op. Heel tevreden
Kees Kivits  | 23/03/19  16:30:52 | Winkelbeoordeling :
Heb al diverse malen iets besteld wordt altijd netjes en op tijd bezorgd . De artikelen hebben meestal een leuke prijs en ze zijn ook goed van kwaliteit wat wil je nóg meer ? Dan maar weer eens kijken of er weer iets opstaat dat ons zinde.
Dave Donk  | 18/03/19  20:28:39 | Winkelbeoordeling :
Bij AliExpress kun je goedkoop shoppen en er is heel veel keus. De levertijd valt soms wat tegen en de kwaliteit is niet altijd wat we hier gewend zijn. De meeste producten worden zonder verzendkosten verzonden.
 | 19/03/19  09:50:18 | Winkelbeoordeling :
Top site de kwaliteit is soms wat minder maar hangt ervan af wat je wil betalen kwaliteit kost geld dus de ideale online winkel voor iedereen rijk of arm er is voor ieders portefeuille wel iets te vinden
Assumar Gellis  | 15/03/19  08:57:24 | Winkelbeoordeling :
Al jaren shop ik bij AliExpress. Het is gemakkelijk, goedkoop, veilig en best wel snel. Zoveel keuze en ook veel dingen die je helemaal niet (meer) in de winkel ziet. Tot nu toe geen enkele miskoop gehad. Wel sommige keren wat langer moeten wachten, wel een aanrader!
Bert Visser  | 13/03/19  15:41:37 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een ideale webshop voor kleine, goedkope artikelen. Goed te doorzoeken en meestal gratis verzending in deze categorie. Soms iets mindere kwaliteit, maar spullen komen bij mij zo goed als altijd aan. Het is een webshop waar ik graag naar sieraden, kantoorartikelen e.d. shop
Danielle Maas  | 01/03/19  16:26:44 | Winkelbeoordeling :
Super winkel. Leuke spulletjes. gadgets, sieraden, speelgoed en ga zo maar door. Alles voor leuke prijzen. En mocht het niet aankomen is geld zo terug. ook hele goede service bij retourneren of ruilen.
Arianne Leijten  | 27/02/19  10:47:25 | Winkelbeoordeling :
leuke site waar je voor weinig geld leuke spullen koopt. t duurt even voor t binnen is maar ze houden je goed op hoogte en helpen je bij problemen. de cashback was zeer snel binnen. ga hier zeker vaker bestellen.
Harry Webber  | 18/02/19  19:17:11 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn zeer content met AliExpress,er zijn wel af en toe lange leveringstijden maar dat ligt niet aan de winkels zelf omdat zij het product onmiddellijk opsturen. Hebben al meer dan honderd bestellingen hier geplaatst en zijn heel goed tevreden!
valentine Van der hoeven  | 10/02/19  04:44:43 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden over deze winkel ze hebben werkelijk bijna alles. goede kwaliteit ook! blijf zeker spullen bij jullie kopen lekker goedkoop ook ja dan is het nog eens leuk winkelen dus kortom zoek je iets check eerst deze site voordat je ergens anders de hoofdprijs betaald
Berry Stevens  | 06/02/19  19:52:42 | Winkelbeoordeling :
Wij shoppen al jaren bij AliExpress. Het is gemakkelijk, goedkoop, veilig en best wel snel. Zoveel keuze en ook veel dingen die je helemaal niet (meer) in de winkel ziet. Tot nu toe geen enkele miskoop gehad. Wel sommige keren wat langer moeten wachten, wel een aanrader!
Natasja Theuerzeit  | 10/02/19  05:41:58 | Winkelbeoordeling :
Erg leuke en goedkopen online winkel met veel mooie dingen. Vooral kleding schoenen en sieraden!! Love it
Jane Sterling  | 04/02/19  08:24:26 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden met AliExpress, er zijn wel af en toe lange leveringstijden maar dat ligt niet aan de winkels zelf omdat zij het product onmiddellijk opsturen, ik heb al meer dan honderd bestellingen hier geplaatst en ben toch heel goed tevreden!
Pieta Bambergen  | 02/02/19  11:51:24 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een erg goedkope en meestal betrouwbare site. ik maak ook gebruik van de app en daarbij kun je ook punten sparen, uiteindelijk kun je daar ook korting mee krijgen. zelf heb ik al een aantal keer besteld op AliExpress, het is elke keer netjes geleverd, verder een prima webshop!
Suus Van der wolf  | 03/02/19  21:25:22 | Winkelbeoordeling :
Veel goedkope goede producten Bestel hier vaak wat en de levertijden worden steeds korter Bij alliexpress kun je dingen zo goedkoop krijgen terwijl ze in Nederland heel duur zijn Ik vind het een goede webdite en hoop er nog heel vaak te kunnen bestellen
Daniel Ham  | 24/01/19  19:40:58 | Winkelbeoordeling :
Ali express is een perfecte website waar van alles op te vinden is voor jong en oud. De levering duurt soms iets langer maar soms is het er ook heel snel binnen ongeveer 10 werkdagen.
Cindy Cornelisse  | 19/01/19  07:39:16 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van aliexpress. Je moet wel iets langer wachten voor je het thuis hebt, maar dat is het zeker waard. Echt hele leuke dingen voor heel weinig geld. Vaak ook nog gratis verzending. De servive van de aanbieders is echt top! Ze reageren snel op een bericht.
Hans van Hees  | 19/01/19  10:29:51 | Winkelbeoordeling :
Als je goed oplet kan je hier, wel met geduld ivm verzending, tich leuk soul vandaan halen. In vergelijking met wat je hier in Nederland betaald bij winkels als Zeeman, Action en Wibra of voor een telefoonhoesje of schermbeveiliging voor je telefoon kan je hier goed en goedkoop terecht.
Hans Veerhuis  | 06/01/19  12:53:39 | Winkelbeoordeling :
door de jaren heen, met plezier meerdere bestellingen gedaan bij AliExpress.. uiteraard duurt t soms even (weken) voordat je de artikelen in huis hebt ,want t moet per boot vanuit china komen indien t kleinere/lichtere artikelen zijn komt t over het algemeen zeer snel (luchtpost) de kwaliteit is over het algemeen redelijk goed,en zeker gezien de prijs .
Jan Metaal  | 04/01/19  17:54:15 | Winkelbeoordeling :
Voor de zoveelste keer een artikel gekocht bij AliExpress. Het is gemakkelijk, goedkoop maar niet zo snel. Zoveel keuze en ook veel dingen die je niet in de winkel ziet. Tot nu toe geen miskoop gehad. Wel een enkele keer wat langer moeten wachten, maar ja.....
 | 30/12/18  00:21:57 | Winkelbeoordeling :
super goed en zeer goedkoop en veel leuke spullen. Ben een supergrote fan van hun diverse artikelen en snelle leveringen. Ik promoot AliExpress cker bij mijn vrienden en kennissen. Een ieder zou van hun bestaan moeten weten Romana Raymann
Hanna Hoog  | 03/01/19  07:54:38 | Winkelbeoordeling :
Bestelling op woensdag 26 december 2018 geplaatst. Op maandag 31 december 2018 ontvangen. het beeldje was goed verpakt om breuk te voorkomen. Grandioos hoe snel dit verstuurd en aangekomen is. En dat dit tijdens de drukste periode van het jaar zo snel bezorgd is.
Piet Bander  | 28/12/18  18:04:58 | Winkelbeoordeling :
Ik vind online winkelen bij AliExpress leuk, heel ruim assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding, aantrekkelijke kortingen. Overzichtelijke site, bestellen en betalen gaat heel makkelijk, iets langzamere bezorging, goede klantenservice, gratis retourneren als het moet, een echte aanrader!
Hans Veerhuis  | 19/12/18  21:21:25 | Winkelbeoordeling :
Al meerdere jaren diverse artikelen besteld en geleverd gekregen zeer goede prijs produktverhouding ,en vaak zelfs verassend snelle leveringen, zeker als je je bedenkt dat t vanuit china hierheen moet komen.
Aga185  | 19/12/18  09:07:15 | Winkelbeoordeling :
AlieExpress, Ik ben helemaal verslaafd aan deze Chinese webshop. Van nagels tot mooie canvas schilderijen, wat kan je er niet vinden. Het persoonlijk contact verloopt prima, een goed track and trace systeem. Kortom een topsite een blijvertje dus.
Manon Van Van den broek  | 12/12/18  15:53:50 | Winkelbeoordeling :
super goedkoop en vandaag mijn pakket al binnen wat in januari pas zou komen dus super service. veel te vinden voor kinderen en ook spotgoed ik kan niet beter zeggen als dot mijn favorite online winkel is om te schoppen
Anne Mulder  | 09/12/18  13:16:25 | Winkelbeoordeling :
AliExpress ik heb er al vele dingen gekocht,en zal er ook nog vele kopen je kunt er veel vinden tegen heel redelijke prijzen,ik vind het een echte aanrader alleen jammer dat het wel eens wat lang kan duren voordat je je spullen hebt,maar ja dat is ook niet zo gek.dus 100% aanrader
Kluk Kluk  | 12/12/18  14:13:41 | Winkelbeoordeling :
AlieExpress, Ik ben helemaal verslaafd aan deze Chinese webshop. Van nagels tot mooie canvas schilderijen, wat kan je er niet vinden. Het persoonlijk contact verloopt prima, een goed track and trace systeem. Kortom een topsite een blijvertje dus!
S IJpelaar  | 06/12/18  08:17:46 | Winkelbeoordeling :
betaalbare site waar alles is op te vinden is! tegenwoordig is het ook nog snel bezorgd, maximaal 2 weken. goed bij de recensies kijken dan kan je bijna niet een miskoop doen. vooral voor kinderen is er veel te vinden
M. Smits  | 05/12/18  12:07:49 | Winkelbeoordeling :
ideale webshop voor kleine, goedkope artikelen. Goed te doorzoeken en meestal gratis verzending in deze categorie. Soms iets mindere kwaliteit, maar spullen komen bij mij zo goed als altijd aan. Het is een webshop waar ik graag naar sieraden, kantoorartikelen e.d. shop
Arnold Smit  | 05/12/18  11:02:11 | Winkelbeoordeling :
AliExpress daar zweer ik bij het lijkt wel altijd kerst met AliExpress elke keer nieuwe pakjes en ook zo super goedkoop ik kan het echt nergens zo goedkoop krijgen Ja ik zweer bij deze zaak en daarnaast ook een fantastische klantenservice als er wat aan de hand is ze helpen je altijd fantastisch en vriendelijk Ik kan het echt iedereen aanbevelen
Betsie Butsers  | 05/12/18  16:20:49 | Winkelbeoordeling :
Bestel al jaren bij AliExpress. Het is gemakkelijk, goedkoop, veilig en best wel snel. Zoveel keuze en ook veel dingen die je helemaal niet (meer) in de winkel ziet. Tot nu toe geen enkele miskoop gehad. Wel sommige keren wat langer moeten wachten, wel een aanrader!
Renate Verhelst  | 29/11/18  17:04:23 | Winkelbeoordeling :
Erg goedkoop shoppen en heel veel keus. De levertijd valt soms wat tegen en de kwaliteit is niet altijd wat we hier gewend zijn. De maten van kleding wil nog weleens afwijken van de maten die wij hier hebben. goed op de maattabel kijken. De meeste producten worden zonder verzendkosten verzonden.
Samantha Heuvel  | 27/11/18  12:21:58 | Winkelbeoordeling :
Super handig, heeft zoveel mogelijkheden en verschillende prijzen, let op bij de ene verkoper is het goedkoper of duurder dan bij een ander dus daar ff opletten. Maar ik ben officieel alie verslaafd.en kijk minstens 2 keer per week
Lindsay Janssen  | 25/11/18  20:36:32 | Winkelbeoordeling :
Top hoor wel lang dieet het voor het binnenin maar geweldige online webshop toppers hoor echt dikke prima
Roy Schuurmans  | 20/11/18  18:01:35 | Winkelbeoordeling :
Je moet soms lang wachten op je spullen. Maar de prijs kwaliteitsverhouding kan niet beter. De service is wat minder en kan alleen in het Engels. Ik ben altijd tevreden over de spullen ik gekocht heb
Sjaak Swart  | 11/11/18  13:51:08 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een geweldige webshop waar je veel unieke producten kunt vinden uit Azië. De verzending is vaak binnen 2 weken wat best snel is, veel verschillende producten met duidelijke reviews. Je kunt vragen stellen aan de verkopers of aan andere mensen die het product eerder hebben gekocht.
Stefanie Gaatjenix  | 10/11/18  06:40:35 | Winkelbeoordeling :
ali expres ze hebben er echt van alles van kleding tot telefoons tot keukenhulpjes t is lekker goedkoop dus je kan er lekker veel van kopen het komt allemaal uit china en wordt geleverd in nederland de wachtijd bedraagt ongeveer een maand
Gio Santana  | 07/11/18  09:18:52 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen zomer en voorjaar heel veel via AliExpress besteld, er zijn zoveel leuke dingen daar te koop. En dan meestal ook nog eens heel goedkoop! Een enkel item is niet aangekomen/ik ontving het verkeerde, maar je kunt heel makkelijk contact krijgen met de verkoper die het dan netjes oplost.
Annette Agema  | 07/11/18  23:54:04 | Winkelbeoordeling :
Helemaal top.. levering duurt soms wat langer maar het geduld wordt vaak beloond...........,,,,,,,, Als ik een cijfer tussen 1 en 10 moest geven zou alie sowieso die 9 aantikken.., veel keuze altijd lage prijzen
Stefanie Stooker  | 07/11/18  09:55:00 | Winkelbeoordeling :
aliExpress leuke website waar je echt van alles kan vinden van kleding tot telefoons ze hebben van alles en het is echt niet duur het komt allemaal uit china ze sturen het naar je op de levertijd is ongeveer 4 weken ze hebben echt leuke dingen
Janny Sterling  | 05/11/18  21:27:11 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een leuke site, erg goedkoop en meestal betrouwbaar. ik maak ook gebruik van de app en daarbij kun je ook punten sparen, uiteindelijk kun je daar ook korting mee krijgen. zelf heb ik al een aantal keer besteld op AliExpress, het is elke keer netjes geleverd, verder een prima webshop!
Gertie Van bussel  | 05/11/18  17:49:30 | Winkelbeoordeling :
leuke site mooie en betaalbaar voor jong en oud en werkelijk alles verkrijgbaar ik shop daar graag alleen jammer dat je zo lang moet wachten op de bezorging soms maar uiteindelijk is het wachten wel de moeite waard
Reyhan Acikgoz  | 04/11/18  07:50:54 | Winkelbeoordeling :
Leuke site en veel producten voor een lage prijsje. Geweldig! Ik kan niet anders zeggen. Je moet wel lang wachten op je bestelling maar dan heb je ook wel wat. Ik bestel eens in de zoveel tijd van een product een voorraad dan kan ik een tijdje vooruit.
Yvonne Kooij  | 30/10/18  13:32:18 | Winkelbeoordeling :
koop altijd wel heel graag bij aliexpress ze hebben echt heel veel leuke dingen voor eigenlijk een spot goedkoop prijsje meestal vergelijk ik het met een gewone winkel en weet soms niet wat ik zie wat een groot verschil in een hoop artikelen je moet soms wel iets langer wachten tot het produkt binnen komt maar heb dat er graag voor over ik ben echt wel een super fan geworden van aliexpress
Emilia Roelofs  | 29/10/18  21:40:36 | Winkelbeoordeling :
Ali express is een website waarop je veel goedkope dingen kunt bestellen. de levering duurt echter wel lang. Maar als je geduld hebt en goedkoop wilt bestellen, is deze site een aanrader. Tot slot zijn de producten niet altijd kwalitatief goed. Maar dit ligt ook aan het soort product.
Lisanne Oorschot van  | 27/10/18  09:03:47 | Winkelbeoordeling :
Super winkel, ideaal om kleine cadeautjes te kopen. Stickertjes, knutselspulletjes, opbergdoosjes etc. Ook “Lego” Lepin is er zoveel goedkoper en is net zo goed als het dure merk. Soms moet je wel veel geduld hebben omdat het lang kan duren voor je pakketje wordt geleverd maar ik vind dat niet erg. Kwaliteit valt ook wel eens tegen maar daar is de prijs ook naar dan
Debby van der Lee  | 24/10/18  09:25:19 | Winkelbeoordeling :
Bestel regelmatig kleine dingen bij ali en heb nog tot nu toe geen problemen met leveringen gehad. Soms duurt het wat lang voordat het afgelevert wordt, maar dat weet je als je wat bij ali besteld dus ruim op tijd iets bestellen als je het nodig hebt.
miriam piccin  | 20/10/18  15:42:43 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind AliExpress een fantastische website. Ze hebben een breed assortiment en zijn heel goedkoop. Ik kijk regelmatig op AliExpress en doe ook regelmatig een aankoop. Een echte aanrader voor iedereen.
Miriam Piccin  | 20/10/18  15:45:01 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind AliExpress een fantastische website.Ze hebben een breed assortiment en zijn heel goedkoop en kwaliteit is goed. Ik kijk regelmatig op AliExpress en doe ook regelmatig een aankoop. Een echte aanrader.
Harrie Knarrie  | 10/10/18  06:51:45 | Winkelbeoordeling :
Shoppen bij AliExpress is de uitkomst! Je kan er bijna alles kopen, voor hele mooie prijzen. Verzenden duurt soms een week, maar soms ook 4. Ik heb 1 keer een geschil gehad, en naar die uitgesproken te hebben kreeg ik een nieuwe toegestuurd of m'n geld terug. prima site met prima prijzen!
Chanel West Coast  | 05/10/18  07:10:54 | Winkelbeoordeling :
Betrouwbaar : niet ontvangen dan krijg je je betaling retour. Wel je customer protection time goed in de gaten houden. Klantenservice is zeer vriendelijk en geven je goed advies. Alvorens je bevestigt dat je het product hebt ontvangen goed kijken, je kunt anders geen procedure meer opstarten!
Pauline Sloot  | 03/10/18  11:22:58 | Winkelbeoordeling :
hartstikke leuke site, met super veel producten. allemaal voor een spotprijs. als je je eenmaal hebt aangemeld blijf je maar kijken en kijken. helaas is de levertijd wel lang, een aantal weken.aangezien het uit het buitenland komt
Shativa Bien  | 02/10/18  22:19:22 | Winkelbeoordeling :
Geweldig wel goed doorlezen voor het juiste koopje. Kan wel leuke gadgets haln voor goedkoop als je een beetje gedud hebt met de bezorgings tijden. Soms wel maanden maar is de prijs zeker waard. Alleen een beetje geduld
Eda Yildiz  | 26/09/18  00:48:17 | Winkelbeoordeling :
best een vertrouwde website ookal wachtte ik 4 weken op een hangertje het kwam echt wel binnen. het verbaast mij dat het nogsteeds zo goed vertrouwd is met zoveel goedkope dingen. leuk website en best interesante dingen te zien.
Laura De Lang  | 10/09/18  10:53:31 | Winkelbeoordeling :
Geweldige app, heel makkelijk in gebruik. Heb zelf al wat dingen besteld. Levertijd is heel erg verschillend, soms met een week al en soms 2 maanden, maar heb altijd mijn producten geleverd gekregen, en als iets stuk is, kun je gewoon je geld terug krijgen. Het is een hele goeie app, en er zijn zoveel leuke dingen wat je kunt kopen en heel goedkoop, het einige nadeel is dat je een beetje verslaafd wordt aan de app.
Pasviool Welbergen  | 31/08/18  11:33:43 | Winkelbeoordeling :
het is een leuke site om te snuffelen..wij hebben ook wel dingen besteld .het is niet allemaal goede kwaliteit maar daar is de prijs ook na..kleding bestellen wij er niet meer de maten zijn totaal anders als dat wij gewent zijn..
Veronique Bam  | 24/08/18  14:20:56 | Winkelbeoordeling :
Bij AliExpress verkopen ze werkelijk alles, heeft ook een hele leuke website, maar de levering is niet altijd zo heel vlot. Ook de prijzen zijn geweldig. Ik koop heel regelmatig via deze website en zal dat nog lang blijven doen, prima!
Rob Dyrdek  | 22/08/18  09:30:24 | Winkelbeoordeling :
Reeds 10-tallen artikelen gekocht op AliExpress en nog nooit problemen gehad, wel moet je geduld hebben voor de levering,ik heb inmiddels het diamanten lid status bereikt. Vooral veel elektronica koop ik hier.
Sabrina Jauch  | 05/08/18  09:24:42 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een hele leuke webwinkel met voor ieder wat wils ... Ik vind het erg leuk om daar rond te snuffelen en van alles op te zoeken in de zoekmacine van de site en versteld te staan dat bijna alles wel te vinden is en voor niet al te veel geld .Zelf koop ik nooit echt dure dingen ,meer hobby spullen of wat gadgets ...handige hebbedingen voor onderweg!
Harry Nak  | 02/08/18  15:57:28 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al weer voor de zoveelste keer een artikel besteld bij AliExpress. Het is gemakkelijk, goedkoop maar niet zo snel. Zoveel keuze en ook veel dingen die je niet in de winkel ziet. Tot nu toe geen miskoop gehad. Wel een enkele keer wat langer moeten wachten, maar jah.....
jas perrenet  | 01/08/18  21:02:47 | Winkelbeoordeling :
top site. voor soms meer dan de helft dan in nederland spullen kopen. de verzending kan wel lang duren. en ook moet je een beetje engels kunnen om te communiceren met sommige verkopers. ook heb je een risico dat je pakketjes bij de douane ingenomen worden en dat je dus nog invoerrechten moet betalen. dit geld vooral voor dure pakketen en of elektronica.
miriam piccin  | 26/07/18  00:56:45 | Winkelbeoordeling :
Hallo Alie Express vind ik super. Het Is Er GOEDKOOP en mooie producten. Ik bestel al een tijdje bij deze site en kom altijd op tijd. Ik vertrouw erop dat deze site niks toe zegt en niet waar neem. ga ook eens kijken op deze site
marleen de wit  | 19/07/18  14:42:02 | Winkelbeoordeling :
leuke site, erg goedkoop en meestal betrouwbaar. ik maak ook gebruik van de app en daarbij kun je ook punten sparen. daar ben ik erg fanatiek mee bezig. uiteindelijk kun je daar ook korting mee krijgen. zelf heb ik al een aantal spullen bestel op aliexpress. meestal waren het nog goedkope spullen omdat ik dat nog iets meer vertrouw. het is elke keer netkes geleverd alleen een keer gehad dat iets het niet deed en iets te klein was. verder een prima webshop/app
Lewis Hamilton  | 06/07/18  13:00:41 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer content met AliExpress,er zijn wel af en toe lange leveringstijden maar dat ligt niet aan de winkels zelf omdat zij het product onmiddellijk opsturen. Heb al meer dan honderd bestellingen hier geplaatst en ben heel goed tevreden.
lion van der wens  | 24/06/18  05:26:36 | Winkelbeoordeling :
AliExpress een geweldige shop waar je tegen hele lage prijzen dingen kunt kopen . Tegenwoordig zijn je spullen wat sneller binnen. Maar kijk wel uit bij bedragen boven een bepaald bedrag komt er invoerrechten bij
Rick Ricciardo  | 20/06/18  10:22:18 | Winkelbeoordeling :
Ik ben fan van AliExpress, ik bestel hier echt van alles!!! alles komt netjes aan. levertijd is prima. Heel veel keuze en verschillende prijzen. Qua kleding en schoenen moet er wel even op de maattabel gekeken worden. En ook goed kijken naar andere reviews is een tip!!
Fouzia Benboubker  | 17/06/18  11:55:55 | Winkelbeoordeling :
Ik vind online winkelen bij AliExpress.com enig. Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding, aantrekkelijke kortingen. Overzichtelijke site, bestellen en betalen gaat heel makkelijk, snelle bezorging, goede klantenservice, gratis retourneren zonder gedoe. Een echte aanrader.
jacq zwiers  | 11/06/18  08:20:33 | Winkelbeoordeling :
Als je goedkoop wat leuks zoekt voor jezelf of om cadeau te geven dan vind je altijd wel iets op deze site. je weet niet precies hoe lang het duurt voor het artikel aankomt maar die verrassing vind ik ook wel weer leuk. kleding valt vaak wel kleiner uit door de Aziatische maten maar een maatje meer bestellen en geen probleem verder.
elsa fonseca  | 13/06/18  06:44:31 | Winkelbeoordeling :
Hi goedenmorgen allemaal. Dit is echt mijn winkeltje...je kan hier echt van alles vinden en goedkoop. alleen heb je soms dat de kwaliteit heel wat minder is maar over het algemeen valt het wel mee. sokms snelle soms langzame levering. maar ik ben er wel tevreden mee
Laura Jansen  | 30/05/18  14:21:11 | Winkelbeoordeling :
Over het algemeen ben ik erg tevreden over Aliexpress. Ze hebben een heel groot assortiment voor lage prijzen. Bezorging duurt vaak wel lang, maar dat weet je als je daar gaat bestellen en dat is geen probleem.
Jan Buffel  | 28/05/18  06:40:41 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een te geweldige site, goedkoop en meestal gratis bezorgen, daar kunnen Nederlandse website's nog wat van leren, want waarom moeten we buiten Nederland bestellen? De prijs dus, niets aan te doen. Ik bestel geregeld dus goede producten bij AliExpress, en wacht ik wel een weekje!
julia van oosten  | 22/05/18  09:55:37 | Winkelbeoordeling :
Ik vind aliexpress een geweldige webwinkel waar je veel unieke producten kunt vinden uit Azië. De verzending is vaak binnen 2 weken wat ik erg snel vind. En je kunt veel verschillende producten vinden met duidelijke reviews. Je kunt vragen stellen aan de verkopers of aan andere mensen die het product eerder hebben gekocht.
Natascha Luiten  | 12/05/18  21:47:17 | Winkelbeoordeling :
als iets te mooi lijkt om waar te zijn is dat het meestal ook dus ik was heel voorzichtig. ik heb eerst iets van 1 euro besteld zonder verzendkosten en dit ging goed. nu bestel ik er regelmatig en ik heb zelf twee keer een freebie gewonnen. ik ben echt fan van aliexpress en heb al een verlanglijstje voor als het vakantiegeld er is. Let wel zelf goed op de revieuws van de verschillende winkels. soms moet je lang wachten tot het er is maar voor zulke prijzen vind ik dat niet erg
Monique van der Lubben  | 13/05/18  13:20:36 | Winkelbeoordeling :
aliexpress is een superfijne site. Ik bestel hier voornamelijk diamond paintings. Ik ben huiverig om kleding te bestellen vanwege de kledingmaten. ( ik heb een grote maat). alles wat ik tot nu toe heb besteld is goed aangekomen.
christian muller  | 10/05/18  12:46:26 | Winkelbeoordeling :
deze webshop is één van mijn favorieten want ik heb hier goede ervaringen met deze webshop en op deze webshop gaat ik meer op bestellen één keer een probleem gehad met een verkoper van deze webshop is opgelost en als nog gekomen al met al een aanrader
chantal WIJSMAN  | 06/05/18  21:46:08 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel maandelijks bij ali expres zee r leuke webshop met betaalbare prijzen ik koop vcash diamond painting maar ook spullen voor de kids. Eigenlijk is alles te koop op ali expres.lage prijzen geen verzendkosten
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG tot 42,50 CASHCOINS ONTVANG tot 42,50 CASHCOINS
visit register click click