ONTVANG 2,75% CASHCOINS Belvilla

AliExpress Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over AliExpress

Shop voordelig kleding, sieraden, huis & tuin, elektronica, accessoires en nog veel meer bij AliExpress.

Bij AliExpress shop jij héél veel producten tegen de laagste prijzen. In de shop vind je onder andere luchtverversers, sportkleding en -schoenen, tablets, mode en nog veel meer. De producten komen uit meer dan 200 landen en door de overzichtelijke categorien en zoekbalk vind je binnen no-time de producten die je zoekt. Ga snel naar AliExpress om jouw product aan te schaffen tegen te gekke prijzen!

AliExpress Beoordelingen

Toon Diepstraten  | 28/05/20  16:43:47 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al meerdere bestellingen gedaan. Ze hebben een fijne app waar snel te vinden is wat je moet hebben en de bestellingen zijn altijd goed geleverd al moest ik soms wel lang wachten maar dit werd vooraf al goed aangegeven
Gert R  | 29/05/20  06:37:02 | Winkelbeoordeling :
Altijd lekker goedkoop en ook nog nooit problemen gehad met de levering van de producten. Wanneer je een wat duurdere betaalmethode kiest heb je de producten ook lekker snel in huis. Ideaal als je er ook nog een cashback voor krijgt.
Menyhert  | 27/05/20  10:27:35 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is supergoedkoop, vaak veel goedkoper dan bestellen via gewone bedrijven. De kwaliteit is echter wisselend. Als je geluk hebt, heb je gewoon een goed produkt, maar het kan ook voorkomen dat je een kat in de zak koopt. Met niet al te dure produkten kan je de gok wel wagen.....
judyta wrobel  | 26/05/20  17:45:28 | Winkelbeoordeling :
Altijd goedkoop. Wel even geduld wan je moet lang wachten op je pakketje aangezien het uit China komt . Meestal als de maat niet klopt kreeg ik een andere gratis. Meestal geen verzendkosten of lage verzendkosten.
Anja Verslegers  | 26/05/20  13:15:41 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer te vreden over alliexpres vriendelijk mijn bestellingen zijn altijd goed aan gekomen snelle service ook niks op aan te merken ze antwoorden heel snel en zijn vriendelijk alleen de het verzenden van de pakjes duurt lang
Floortje Hack  | 26/05/20  08:58:11 | Winkelbeoordeling :
Via AliExpress nu al een paar keer goedkoop spulletjes kunnen bestellen die in andere webshops veel duurder zijn. De producten komen uit China, waardoor je soms een paar weken moet wachten voordat je je aankoop in huis hebt. Toch krijg ik het vaak sneller, dan de verwachte leveringsdatum.
marco Rampollo  | 24/05/20  08:20:53 | Winkelbeoordeling :
soms goedkoop,maar soms lijkt het goedkoop,duurt erg lang voor dat je artikel in huis heb,wel redelijk betrouwbaar,retour sturen artikel vaak onmogelijk vanwege de kosten,je kan ze telefonisch niet bereiken,wel via chatcontact
sonja van den beemd  | 24/05/20  13:08:57 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop. veel winkels onder 1 dak. heel leuke aanbiedingen. Maar lees wel altijd goed de reviews van eerder verkopers. want niet alles is altijd wat het lijkt. alleen levertijd duurt soms lang soms gaat het snel. als er problemen zijn dan word het netjes opgelost en heb je zo jue geld terug
Miranda Kivits  | 22/05/20  14:03:28 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al diversen aanbiedingen gekocht via Ali Express en was altijd zeer tevreden over wat ik gekocht had.Het enigste nadeel kan zijn dat het product niet zo snel geleverd kan worden,maar dat vind ik niet zo,n probleem.
saskia swaen  | 18/05/20  13:46:17 | Winkelbeoordeling :
goedkoop en alles komt netjes verpakt! Soms duurt het iets langer, maar de prijzen zijn zeer goed. Ik heb al heel veel dingen besteld, in verschillende catagorieen. En alles komt perfect aan. ik heb nog geen 1 keer gehad dat iets niet is aangekomen
Ireen Slootmaaker  | 19/05/20  09:07:21 | Winkelbeoordeling :
prima webshop waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. soms duurt het even voordat het in huis is, maar het kan ook zomaar zijn dat je het binnen 2 weken hebt. Komt het niet aan, doen ze er nooit moeilijk over om je geld terug te storten.
Jos Coenen  | 13/05/20  23:10:06 | Winkelbeoordeling :
Een prima webshop. Zeer veel keus. De levertijd is wel lang. Maar de prijzen zijn laag. En vaak zijn er geen verzendkosten. Een echte aanrader. Ook omdat je er achteraf kunt betalen. Ik heb er al vaak besteld. Met name elektronica en pc accessoires.
Sjaak Swart  | 08/05/20  19:26:02 | Winkelbeoordeling :
Al mijn bestellingen tijdens COVID19 gewoon op tijd gekomen in NL van AliExpress, zo nu ook met wegwerphandschoenen. Licht, en gemakkelijk om elke dag mee te nemen zodat je ze voorhanden hebt indien nodig. Perfect voor veilig shoppen in de corona-crisis !
Gioia Huizenga  | 09/05/20  18:56:57 | Winkelbeoordeling :
Fantastische webwinkel! Het assortiment is gigantisch en de prijzen zijn natuurlijk net zo geweldig. Als je iets besteld heb ik het meestal na 2 weken al in huis. Mocht er iets fout gaan heb ik binnen een week mijn geld terug.
robin wijnen  | 10/05/20  19:48:57 | Winkelbeoordeling :
aliexpress is leuk voor kleine dingen waar de kwaliteit van de bestelde producten niet optimaal hoeven te zijn, kleding en of tunnels raad ik niet aan kwaliteit is slecht en betaal dan liever wat meer voor beter.
Leandros Van dongen  | 08/05/20  14:25:20 | Winkelbeoordeling :
leuke spulletjes. leuke gadgets. en na lang wachten komt het ook aan. meerdere malen al iets besteld. nu wachten op het volgende artikel. echt alles kun je vinden. van sokken tot onderdelen van een Nintendo ds. zeker een aanrader.
Lian Vermeer  | 04/05/20  09:13:55 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen voor weinig geld soms lange wachttijden, maar dat is per winkel verschillend. Al verschillende aankopen gedaan, vooral Diamond painting. Erg leuk om te doen en heel rustgevend. Veel artikelen goedkoper dan in een reguliere winkel
Rolf Roffa  | 04/05/20  14:47:57 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is mijn favoriete winkel omdat ze altijd de beste en leukste acties hebben! Vaak goedkoper dan wish of andere webshops. Als je als verkoper koopt krijg je mooie kortingen! De MyFlavours korting komt er nog bovenop. Super fijn!
Margreet Rolink  | 03/05/20  17:10:12 | Winkelbeoordeling :
Vandaag weer goedkoope lampjes gekocht met batterijen! Nu met IPAY extra voordelig! Daarom koop ik iedere keer hier. Ik kreeg nu extra korting door een coupon. Binnen 1 week was het ontvangen en ben er erg tevreden over!
Christa  | 01/05/20  06:37:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb geen enkel probleem ondervonden, Duurt lang voordat je alles hebt ontvangen maar tegenover de prijzen die je betaald is dat natuurlijk bijzaak. ik heb mijn bestelling ver voor de Corona-crisis gedaan dus nu kan het uiteraard anders zijn.
Theo Jonker  | 28/04/20  21:19:00 | Winkelbeoordeling :
supergoedkoop spul hebben ze daar. bestel regelmatig wat bij hun. ik snap niet dat ze het zo ontzettend goedkoop kunnen leveren. voor zo weinig verzendkosten. werkelijk waar echt ongelofelijk hoor . super
Sylvia Lenting  | 26/04/20  14:43:22 | Winkelbeoordeling :
Ik ben vaste klant bij aliexpres en heb er al heel veel gekocht, zoals bijvoorbeeld daimont painting, loep met lamp, smart horloge, en heel veel sieraden. Ze hebben er werkelijk alles en over het algemeen heel goedkoop. Echt een aanrader
Patty Groeneveld  | 26/04/20  04:30:29 | Winkelbeoordeling :
Bijna alles is vrij goedkoop vergeleken met de prijzen in Nederland. De webshop is makkelijk in gebruik, bied ook een hoop vergelijkbare producten. Wel even goed kijken of er nog verzendkosten bij het product komen.
jochem van sloten  | 23/04/20  10:14:44 | Winkelbeoordeling :
hier kun je zowat alle artikelen vinden en ook heel goedkoop en je kunt het als ware niet bedenken of ze hebben het er wel dus bij deze die een goede webshop winkel die aliexpress als je iets nodig hebt dan vind je het hier wel en het is er in het algemeen goed betaalbaar wat je ook zoekt.
jeldau dijkstra  | 21/04/20  13:26:41 | Winkelbeoordeling :
Dit is een hele grote webshop en je kunt hier bijna alles vinden. De prijzen zijn heel laag, het duurt dan ook even voordat je je producten hebt, maar voor die prijs maakt dat niet zo veel uit. Je kunt ook heel makkelijk vergelijkbare producten zoeken, en zo nog wat geld besparen.
sjoukje hoekstra  | 17/04/20  08:21:42 | Winkelbeoordeling :
De prijs is het wel waard, niet alle producten zijn goed. Vaak kan ik het na 1 week weggooien, ook de wacht tijd is soms een paar maand. Aan de andere kant is het wel de moeite waard zo kun je een product wel mooi uit proberen.
tim wormgoor  | 15/04/20  08:13:10 | Winkelbeoordeling :
Fijne site met een heel breed assortiment. Voor werkelijk ieder wat wils. Lage prijzen en bij het selecteren van Aliexpress shipping is het ook nog eens vrij snel binnen. Nadeel is dat ruilen en/of terugsturen niet mogelijk is.
Harry Spotter  | 09/04/20  10:04:34 | Winkelbeoordeling :
Heel goede manier om goedkoop aan producten te komen bij AliExpress, betrouwbaar, niet goed geld terug of het product niet ontvangen, ook geld terug. Je moet wel een beetje meer geduld hebben als bij andere webshops, product komt 99% van de tijd aan, prima dus!
Debbie Ceylan-stek  | 10/04/20  10:14:24 | Winkelbeoordeling :
Heel goed en goedkoop, ruime keuze.Soms lange overeenkomst duur.foto en werkelijk niet altijd hetzelfde.Als je een klacht heb dan storten zij het bedrag terug.Dat vind ik wel een goede service.Je heb voor weinig geld een leuk product.
Carla Visser  | 08/04/20  17:01:52 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een fijne online winkel waar je bijna alles kunt krijgen. Prijzen bij AliExpress zijn vaak stukken goedkoper als andere online winkels. De verzendkosten zijn schappelijk soms helemaal gratis. De service is ook goed mocht je een probleem hebben met het product kun je de verkoper mailen en een geschil openen. Ook snelle cashback dus toppie.
Mandy  | 04/04/20  16:22:33 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met veel variatie in de producten. Altijd goed geleverd en verpakt. Wanneer een product door omstandigheden niet aankomt kan je een dispuut openen, op deze manier krijg je altijd netjes je geld terug.
Berry Stevens  | 02/04/20  18:56:41 | Winkelbeoordeling :
Bij AliExpress kun je zoveel leuke dingen en originele spullen en ook nog eens niet duur de producten zijn er vaak eerder dan gepland het is een echte aanrader voor jong en oud ,echt voor ieder is er genoeg te vinden bij AliExpress!
Bjorn  | 31/03/20  11:52:31 | Winkelbeoordeling :
ik vind het een fijne site je kan er makkelijk van alles op vinden van kleding tot elektronica ook is het goedkoop waardoor het voor iedereen betaalbaar is alleen je moet opletten wat je besteld want soms is het nep merk en kan het door de douane tegen gehouden worden als vervalsing
Ferry Swinkels  | 31/03/20  16:24:24 | Winkelbeoordeling :
Je kunt prettig shoppen bij AliExpress, duidelijke website en zeer goedkoop. Spullen snel geleverd, vaak sneller als vermeld. Veilig betalen en goede service en klantbescherming. 1 of 2 weken wachten maar dan heb je de producten wel veel goedkoper dan in de winkel.
 | 31/03/20  07:05:25 | Winkelbeoordeling :
Hele goede site. Je kunt er van alles bestellen, echt alles. Het is super goedkoop en nog goede kwaliteit. Alleen de verzend kosten zijn af en toe heel erg lang. Kortom echt een top webshop raad ik aan
Robin van den Herik  | 29/03/20  12:55:48 | Winkelbeoordeling :
Je kunt verschillende producten voor heel weinig geld kopen. Wel kan dat er voor zorgen dat de kwaliteit niet altijd helemaal goed is. Ook moet je altijd bij kleding naar de maat tabel kijken zodat je niet een te klein kledingstuk koopt.
Belinda  | 29/03/20  14:47:44 | Winkelbeoordeling :
Ben heel te vrede met Ali express, ze hebben zo veel uit zoek en zo veel mooie lage prijzen en dat ook nog eens over het algemeen goede kwaliteit, hele goede service, komt het niet aan of is het onvoorzien kapot dan geld terug
Renske Van Slooten - van der Wal  | 26/03/20  16:18:47 | Winkelbeoordeling :
Helaas duurt het vaak lang voor de bestelling er is en klopt de omschrijving van het product niet. Het terug sturen is ook niet al te makkelijk. Doordat je met een buitenlandse appt is de communicatie van niet goed.
Hans Kazan  | 23/03/20  14:00:15 | Winkelbeoordeling :
Van kleine dingetjes tot grote dingen. Allemaal aparte spullen die je in Nederland nergens kunt vinden. Het enigste minpuntje is de langere bezorgtijd, aangezien het uit China moet komen, prima webshop!
Kees Veerman  | 22/03/20  16:15:35 | Winkelbeoordeling :
Al jaren klant bij AliExpress. Zeer groot assortiment en vrijwel altijd de laagste prijs. De enkele dagen bezorgtijd neem ik op de kooo toe. Ook nog nooit problemen met de duane gehad gelukkig! Kortom Super!
anne postanus  | 17/03/20  15:34:59 | Winkelbeoordeling :
Goeie site! Producten zijn van goede kwaliteit in verhouding met de prijs. Levering altijd binnen een maand! Ik bestel hier vaak verschillende producten en ben altijd tevreden!! Het contact met de verkoper verloopt altijd soepel! Zeker een aanrader!
Tine Cnos  | 15/03/20  09:39:27 | Winkelbeoordeling :
Het is makkelijk bestellen, het duurt iets langer maar dat is geen probleem. Van te voren weet je wel als je iets nodig bent en dan bestel je het maar iets eerder. Tot nu toe altijd perfect geleverd. Het scheelt behoorlijk in prijs.
Samantha  | 13/03/20  01:01:29 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een aanbieder van een ongelooflijk ruim assortiment. Deze Chinese webstore is echt super. Heel goedkoop en je kunt er uren rondkijken op zoek naar iets wat je altijd al had willen hebben. De betaling en verzending verloopt altijd prima.
Samantha van Haalen  | 13/03/20  00:55:17 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een aanbieder van een ongelooflijk ruim assortiment. Deze Chinese webstore is echt super. Heel goedkoop en je kunt er uren rondkijken op zoek naar iets wat je altijd al had willen hebben. Ik vind dat de betaling en verzending ook altijd soepel verloopt.
Nathaly Schilder  | 11/03/20  22:10:14 | Winkelbeoordeling :
Hebben veel artikelen, dus veel keuze, vaak ook goedkoop, al veel besteld bij alieexpres en ben vaak tevreden, soms duurt het wel heel lang voordat je je bestelde artikel ontvangt. Toch blij met Alie!
Tine Van Oene  | 11/03/20  07:19:59 | Winkelbeoordeling :
Heel veel verschillende spullen leverbaar voor een klein bedrag. De levertijden zijn enorm verschillend maar wel de moeite waard. Vooral veel foto spullen aangeschaft via ali express en ben ik tevreden mee.
Henri van Heijningen  | 10/03/20  18:16:10 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al een aantal keer via AliExpress mogen bestellen en het is, bij ons tenminste, altijd goed gegaan. Wij hebben wel gehoord dat het bij anderen mis ging. Ja het kan gebeuren dat er een container overboord gaat.
gerry van dinther  | 10/03/20  19:02:01 | Winkelbeoordeling :
AliExpress Wat een leuke site is dat alles is er te koop . Voor de kinderen auto of tuin in de keuken slaapkamer of huiskamer alles is er . En wel zo goedkoop het duurt dikwijls wel wat langer dat het in huis is.
nicole wenneker  | 06/03/20  14:38:40 | Winkelbeoordeling :
leuke webshop. fijne ervaring mee. bestellingen komen goed aan. heel veel keuze in het ruime assortiment. makkelijk contact met de verkoper. vooral voor veel hebben dingetjes kleine prijzen. spaarsysteem met munten voor leuke korting
Esther Smink  | 04/03/20  14:18:44 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al erg vaak via Aliexpress besteld en dit is mij altijd goed bevallen! Wanneer er wel een probleem was met een bestelling werd dit altijd goed opgelost of kreeg ik mijn geld terug. Al met al, top!
Mandy Kramer  | 03/03/20  22:24:53 | Winkelbeoordeling :
Wat is Aliexpress toch een leuke veelzijdige webshop je kan hier echt alles vinden .Ik heb zelf niet zo veel geld te besteden en bij Aliexpress vind ik bijna alles wat ik nodig heb tegen een lage prijs .
Laura Niesse  | 29/02/20  18:44:51 | Winkelbeoordeling :
Aliexpress is heel handig, goedkoop en redelijk makkelijk in gebruik. Door even goed te zoeken kan je producten vinden tegen een lage prijs. Wel is de verzending onduidelijk. Vaak een goedkoop product met veel verzendkosten, of een duurder product zonder verzendkosten. Daarnaast is de levering wat langer, maar dat is logisch.
Flash Gordon  | 24/02/20  16:58:12 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel graag bij AliExpress omdat het zo goedkoop is, de ene keer is het er snel in een week en soms moet je wat langer wachten, ik bestel behoorlijk veel op AliExpress, alles is nog altijd goed geregeld, wanneer het product niet aan kwam kreeg ik mijn geld terug. De service is heel goed!
Kyra van der Sluis  | 24/02/20  15:07:42 | Winkelbeoordeling :
Heeel veel keuze via deze chinese website. Van kleine dingentjes tor grote dingen. Allemaal aparte spullen die je in Nederland nergens kunt vinden. Het enigste minpuntje is de lange bezorgtijd, aangezien het uit China moet komen. Soms zijn de artikelen in het echt ook anders dan op de afbeeldingen aangegeven.
lily debije  | 24/02/20  01:30:55 | Winkelbeoordeling :
Heel handig en goede kwaliteiten. Soms duurt het wel lang voordat de producten binnen zijn maar het is het wachten waard
 | 22/02/20  11:10:22 | Winkelbeoordeling :
hele fijne webshop met vele artikelen voor een zeer scherpe prijs. ook een goede klantenservice. de levertijd kan wel lang zijn, maar als je geen haast hebt dan is het wel voordeliger om via deze site iets te bestellen. echt een aanrader
Eveline Minnee  | 23/02/20  19:28:52 | Winkelbeoordeling :
Onlangs een mooi honden jasjes besteld. Erg snel binnen en mooi van kleur. Helaas niet helemaal waterdicht zoals aangegeven maar dmv een spray is dat euvel verholpen. Zeer tevreden dus. Het jasje sluit goed aan en de rits op de rug is makkelijk in gebruik.
Patrick Kerpels  | 22/02/20  08:58:34 | Winkelbeoordeling :
Super winkel bestel er vaak leuke spullen te koop voor een klein prijsje alleen verzending duurt veel te lang daar moet wel een oplossing voor komen dat het iets sneller gaat als er iets stuk gaat krijg je ook snel je geld terug
Angela Zwanenburg  | 23/02/20  09:02:33 | Winkelbeoordeling :
Ik kan altijd goed winkelen op Aliexpress. De producten zijn erg goed te doen, de prijzen zijn nog beter!! Ik kijk er graag rond en beveel het anderen ook heel erg aan. Je moet alleen geduld hebben met verzending
Bianca Bosscha  | 23/02/20  12:34:16 | Winkelbeoordeling :
ze hebben werkelijk alles! soms moet je even geduld hebben, maar een aantal artikelen waren er al met 10 dagen. En als iets niet goed is, of niet aan komt, dan komt de winkelier veel al met een goede oplossing. Ik ben tot nu toe erg tevreden!!
Linda Zonne  | 19/02/20  19:23:28 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete webshop, wat kan je er niet krijgen? De spullen zijn spot goedkoop maar moet wel even geduld hebben op je bestelling. Je moet wel goed naar de reviews kijken voordat je wat besteld, soms zijn de spullen mooier op de foto dan in het echt.
nathalie heijerman  | 19/02/20  14:47:56 | Winkelbeoordeling :
topshop lekker goedkoop ,alleen duurt het heel lang voor dat het verzonden word en de verzendkosten zijn vaak hoger dan het bestelde item maar nog is het wel voordelig winkelen je moet alleen geduld hebben
Peter Tosh  | 19/02/20  13:38:33 | Winkelbeoordeling :
AliExpress heeft een echte super webshop, alles wat je zoekt is er wel bijna te krijgen. Ik ben zeer tevreden over de verzendingen het word altijd wel ruim op tijd geleverd nog voor de bezorg datum. Meer keuze uit betaal mogelijkheden. Fijn shoppen! en een echte aanrader!
Jacob Smeets  | 18/02/20  13:41:19 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een aanbieder van ongelooflijk veel spullen.Deze Chinese webstore is werkelijk bewondering waardig.Zeer goedkoop en je kunt er uren rondsnuffelen op zoek naar iets wat je altijd al had willen hebben.betaling en verzending loopt altijd perfect.
Hugo de Boer  | 19/02/20  03:00:34 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding! Het was ook heerlijk snel geleverd in ons koude kikkerlandje en dat was maar goed ook want zonder muts is het koud met de kale bats. Ali express kan ik iedereen aanraden.
Sabine  | 18/02/20  07:00:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al regelmatig iets besteld en vooral de prijs vin ik erg aantrekkelijk. Je moet wel langer op de artikelen wachten dan gebruikelijk maar als je dat weet, is het geen probleem. De klantenservice is top! Snelle reactie en goede afwikkeling.
Tatjana Bosman  | 14/02/20  18:03:05 | Winkelbeoordeling :
alles maar dan ook echt alles is hier te vinden en dat ook nog eens voor een superleuke prijs. het is wel langer wachten maar ja wat wil je voor die prijs. een aanrader om hier je aankoop aan te schaffen
Barbara  | 14/02/20  21:19:35 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop,met kleding is het afwachten hoe de maat werkelijk uitvalt .Maar als je de reacties onder het product leest krijg je wel een idee van het product / hoe de maat uitvalt. Sommige spullen duren maanden voor je het in huis hebt en sommige binnen 10 dagen
AJC Lips  | 08/02/20  21:06:04 | Winkelbeoordeling :
Vele leuke goedkope gadgets en huishoudelijke artikelen. Hou wel rekening met vaak lange wachttijden tot soms 5 a 6 weken. Niet tevreden dan wordt je geld snel teruggestort. Heb zelf al heel veel besteld maar nooit voor meer dan een.paar €€. Heb dus geen ervaring met duurdere artikelen zoals telefoons.
Hendrik  | 06/02/20  20:56:28 | Winkelbeoordeling :
Fijne shop, alles te vinden. Kijk wel heel goed wat je komt, voordat je het weet heb je iets neps te pakken. Veel arduino spullen gekocht en die werken allemaal fantastisch. Koop geen plastic kinder speelgoed, dat is van slechte kwaliteit
Freddy Maertens  | 06/02/20  06:53:13 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een betrouwbare webshop met wat langere levertijd omdat de leveranciers zich in China bevinden. Maar er wordt altijd geleverd en in de gevallen dat dit niet zo was heb ik netjes mijn geld terug ontvangen. Wel opletten dat je boven de 23 euro eventuele douanekosten moet betalen!
Anouska Poets  | 31/01/20  17:05:19 | Winkelbeoordeling :
Ik heb door de jaren heen al veel besteld bij AliExpress is. Alles is aangekomen en wanneer het product was verloren of niet klopte kreeg ik mijn geld terug. De service is heel goed. De meeste verkopers zijn heel snel in reageren. Ik raad het dus aan!
Anne Kocken  | 01/02/20  07:07:00 | Winkelbeoordeling :
voor de prijs krijg je een goede kwaliteit. ze hebben erg veel en ook verschillende aanbieders. vaak kun je met de verkopers ook eigen inbreng afspreken op bv knopen of labels. al met al tussen de 100.000den producten zit altijd wel iets voor iedereen.
Dirk Visser  | 01/02/20  19:29:41 | Winkelbeoordeling :
Een fantastische website om leuke deals te vinden voor jong en oud. Ben je opzoek naar betaalbare producten en die ook nog snel geleverd worden, dan zit je hier bij AliExpress.com zeker goed. Veel keus uit diverse categorieën, van consumenten elektronica tot sport artikelen.
Veronika Kalou  | 27/01/20  18:13:02 | Winkelbeoordeling :
Microfoons gekocht en ontvangen binnen de aangegeven tijd. Weliswaar heb ik invoerrechten moeten betalen maar dan was het nog goedkoper .Bestelling plaatsen en producten uitzoeken gaat heel gemakkelijk bij Ali. Ik raad daarom AliExpress ook een ieder aan!
Ellen Bakker  | 27/01/20  16:35:45 | Winkelbeoordeling :
Ik heb meerdere keren verschillende producten via AliExpress besteld en tot nu toe is het elke keer nog goed gegaan. Het was goed te volgen wanneer de producten aan zouden komen en tot op heden hebben wij ook alles in goede en nette staat ontvangen.
Ayenda Haj Husain  | 26/01/20  18:09:25 | Winkelbeoordeling :
Aliexpress is geweldig als je niet veel wilt uitgeven en je bent bereid om ongeveer een maand voor te wachten. want het duurt best lang tot je het binnen hebt, wat niet gek is, want het komt helemaal van china.
RC Cai  | 23/01/20  15:38:53 | Winkelbeoordeling :
altijd plezier im via Ali te shoppen. als er iets niet goed gaat word ik altijd uitstekend geholpen. Soms iets moeilijk met communiceren, maar met geduld komen we er altijd uit. prijzen zijn zeer redelijk
Tamara  | 17/01/20  13:55:56 | Winkelbeoordeling :
altijd fijn die ali. ik bestel er graag omdat het zo goedkoop is.. de ene keer is het er snel in een week en soms moet je wat langer wachten. pas lego besteld en was er toch in 2 weken en was rond de kerstdagen.
Ben Thuis  | 22/01/20  17:11:38 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen behoorlijk veel op AliExpress, alles is nog altijd goed geregeld, wanneer het product was verloren of niet klopte kreeg ik mijn geld terug. De service is heel goed. De meeste verkopers zijn heel snel in reageren, AliExpress is echt wel betrouwbaar!
mandy  | 22/01/20  10:32:13 | Winkelbeoordeling :
Prettig winkelen, duidelijke website en zeer goedkoop. Spullen snel geleverd, vaak sneller als vermeld. Veilig betalen en goede service en klantbescherming. 1 of 2 weken wachten maar dan heb je de producten wel veel goedkoper dan in de winkel.
sjoerd Krul  | 20/01/20  07:41:59 | Winkelbeoordeling :
ik vind alie xpress heerlijk alles wat je wil kan je bestellen en erg goedkoop van lampjes tot elektrische dingen alles voor je auto en veel goedkoper dan bij de auto dealer en alles met verzend kosten.
Gio Santana  | 15/01/20  16:46:55 | Winkelbeoordeling :
Je hebt bij Aliexpress echt een mega aanbod en de prijzen zijn een stuk lager dan menig ander webwinkel. Het is wel aan te raden om eerst de product beoordelingen te checken, maar daarna kan je gewoon heerlijk shoppen!
 | 02/01/20  11:57:31 | Winkelbeoordeling :
Grote keuze uit verschillende producten. Zeer lage prijzen. Vaak gratis levering of goedkope levering. Het kan soms alleen wel lang duren voordat producten en zijn en heel af en toe komen producten niet aan.
Petra Krekel  | 01/01/20  19:39:45 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat je hier veel leuke hebbedingetjes voor weinig geld kunt kopen. Je kunt wel eens kwaliteitsverschil zien in verhouding tot de originele producten maar daar is het bedrag dan ook naar. Ik ben altijd tevreden over hetgeen ik heb besteld. De bezorgtijd kan wel eens iets lang zijn. Maar als een product niet of verkeerd wordt geleverd krijg je makkelijk je geld terug.
Romy Praag  | 11/01/20  20:05:56 | Winkelbeoordeling :
AliExpress heeft altijd leuke dingetjes voor weinig.. soms ook echt hele handige dingen je kan er van alles vinden. Het zenden duurt wel vaak wat langer. Maar ik vindt dat voor de prijs het wachten wel waard in Nederland vindt je zulke dingentjes nooit voor zoon bedrag
Marianne Gommers  | 11/01/20  15:34:22 | Winkelbeoordeling :
Als je iets nodig hebt of een leuke trui zie kijk dan eerst bij AlieExpress. Super goedkoop scheelt soms echt de helft. Truien gekocht die ergens anders 2x duurder waren. Duurt wat langer eer je het in huis hebt maar moeite waard
Willem De Jong  | 10/01/20  15:53:28 | Winkelbeoordeling :
ben zeer tevreden met aliexpres wij hebben vaak bij ze besteld en er zijn nog nooit problemen geweest met de bestellingen,het afleveren van de bestellingen of met de betalingen,ik raad deze aan bij iedereen
Jane V vliet v sligtenhorst  | 08/01/20  05:52:38 | Winkelbeoordeling :
leuke webwinkel,leuke hebbedingetjes. ga zo door. winkelen waarneer het jouw uitkomt. tot nog toe alles gehad wat ik besteld heb. en alles word netjes afgeleverd, goede prijs. netjes verpakt. als je goed oplet geen verzendkosten
Aisha Van Der Hurk  | 05/01/20  00:07:07 | Winkelbeoordeling :
Ali express is gewoon een heerlijke website om lekker te snuffelen. Ik kan hier altijd wel wat leuks vinden,voor mezelf maar ook voor cadeautjes voor bijvoorbeeld de kinderen.. Het is jammer dat je soms wat lang moet wachten.maar dat geeft niks..
Danielle  | 01/01/20  16:59:58 | Winkelbeoordeling :
Hele overzichtelijke websites met voor iedereen wat wils! De levertijd die door de verkopers wordt aangegeven klopt bij mij altijd, vaak is het pakketje zelfs eerder. Door de lage prijs kun je nieuwe hobby's proberen!
Marian de Vries  | 12/01/20  02:52:03 | Winkelbeoordeling :
Super webshop, alles wat je zoekt is er wel bijna te krijgen. Ik ben zeer tevreden over de verzendingen het word altijd wel ruim optijd geleverd nog voor de bezorg datum. Meer keuze uit betaal mogelijkheden. Fijn shoppen en zou de webshop zeker aan anderen aanraden!
Carel Aukes  | 10/01/20  13:20:56 | Winkelbeoordeling :
Heel goede winkel snelle levering, koop hier veel maar blijf altijd onder 20 euro in verband met douane controle ,en belasting je kan hier veel spul kopen voor je smart telefoon zoals hoesjes kabels ook veel voor je auto of tuin
Anja van vessem  | 06/01/20  13:06:28 | Winkelbeoordeling :
pas iets besteld levering duurde wel erg lang voor ik het in huis had maar was niet teleurstellend, het product was zoals op de foto , ben er blij mee ben dus tevreden met het bestelde product zal zeker nog es bestellen
Lucas Van Es  | 05/01/20  10:11:44 | Winkelbeoordeling :
AliExpress goede en vertrouwde webshop. Snelle en betrouwbare levering. Ze hebben bijna alles van klein tot heel groot; Je hebt heel veel gadgets.kleding en noem maar op. Alles is bijna goedkoper dan bij een andere webshop. Gewoon een goede aanrader.
 | 30/12/19  13:44:02 | Winkelbeoordeling :
Een van china's grootste web winkel kijk maar naar de beschrijving van het artikel dat je wilt bestellen daar is niet altijd correct bij geschreven wat het artikel inhoud moeilijk te retourneren van je artikel
Phyllis Richoux  | 27/12/19  16:25:22 | Winkelbeoordeling :
leuke winkel met veel keuze. Alleen spijtig dat je soms echt wel maanden moet wachten. Ik heb graag dat het de volgende dag al geleverd wordt. Het is meestal veel goedkoper dan in andere winkels. Ik heb het niet alleen over online
lachmipersad tedjai  | 29/12/19  08:22:55 | Winkelbeoordeling :
2 draadloze microfoons gekocht en ontvangen binnen de aangegeven tijd. Weliswaar invoerrechten betaald, maar dan nog goedkoper .Bestelling plaatsen en produkten uitzoeken gaat heel gemakkelijk . Ik raad daarom Ali express ook een ieder aan .
Priscilla Dekker  | 30/12/19  05:49:51 | Winkelbeoordeling :
Zo veel leuke dingen en origineele spullen en ook nog eens niet duur de producten zijn er vaak eerder dan gepland het is een echte aanrader voor jong en oud ,echt voor ieder is er genoeg te vinden
Chantal Hendrikx  | 28/12/19  02:41:14 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke webwinkel/app. Goede kortingen, snelle verzending met volgen pakket en snelle communicatie. Fijn om ook de productfoto's van andere kopers te kunnen zien evenals de sterren en reviews.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,50% CashCoins
Ontdek jouw verrassingskorting bij Body & Fit
Code:SURPRISE
ONTVANG 2,50% CASHCOINS Smartphonehoesjes.nl
visit register click click