ONTVANG 37,50% CASHCOINS NordVPN

Blokker Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Blokker

Huishoud, speelgoed, tuinmeubilair en luxe producten koop je met korting bij Blokker

Blokker is de grootste aanbieder op het gebied van huishoudelijk, wonen, keuken & koken, persoonlijke verzorging, speelgoed en tuin. Blokker verkoopt producten van vele bekende merken, onder andere: Babyliss, Philips, Logitech, Princess en Sola. Zo heeft Blokker een goed en betaalbaar assortiment. Deze samenstelling van het assortiment, met de nadruk op het dagelijks gebruik bekent dat Blokker er voor iedereen is.

Blokker Beoordelingen

Jan van Nood  | 17/05/20  11:31:41 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft een prima webshop en sommige prijzen zijn iets duurder dan bij andere zaken, maar de kwaliteit maakt dit ruimschoots goed. De verzending is meestal stipt op tijd en de klantenservice helpt haar klanten bijzonder deskundig. Prima zaak!!!
Marjolijn Loopstra  | 18/05/20  10:39:47 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk om zaken te bestellen bij Blokker. Ze hebben een uitgebreid assortiment daar en snelle bezorging. Zeker nu met de COVID-19 crisis is het fijn dat ze gewoon thuis en tijdig bezorgen zodat je niet de winkel in hoeft,
Peter Tosh  | 15/05/20  06:31:37 | Winkelbeoordeling :
Assortiment in de online winkel is groter dan in de fysieke winkels. Je krijgt meerdere mailtjes betreffende het verzendproces en wanneer het kan worden afgehaald. De wijze van verpakking van het bestelde is uitstekend; een binnen -en een buitendoos zodat er niks beschadigd raakt, super!
Steelo Brim  | 13/05/20  17:36:34 | Winkelbeoordeling :
Ons bestelde product voldeed niet aan de online presentatie. Na deze terug gestuurd te hebben, 2x gebeld te hebben en 3 mails gestuurd te hebben dan toch eindelijk de juiste variant ontvangen. Service/behulpzaamheid kan verbeterd worden, echter is het wel goed afgehandeld door Blokker.
Nicky Schoenmakers  | 13/05/20  17:21:14 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel Bestelling was snel binnen en we hebben veel plezier van onze aankoop.. Heb er ook vertrouwen in dat het product nog jaren mee zal gaan Ik zou deze winkel aanraden bij vrienden en familie
Marijke Blok  | 04/05/20  13:40:33 | Winkelbeoordeling :
Een stoomstrijkbout teruggebracht deze werd niet erg warm meer. Was ongeveer een half jaar oud. Viel dus onder de garantie. Kreeg zonder problemen een andere stoomstrijkbout. Dit was een ander model., goedkoper en kreeg geld terug.
Peter Faber  | 24/04/20  11:20:07 | Winkelbeoordeling :
Al een paar keer via de webshop van Blokker spullen besteld. Het word heel snel geleverd. De laatste bestelling waren borden en schalen. Het word thuis bezorgt door post.nl, dus was benieuwd of alles heel zou aankomen. Maar alles zat ook geweldig verpakt.
Joyce Martens  | 20/04/20  18:09:18 | Winkelbeoordeling :
Ideaal online winkelen en bestellen, alles is makkelijk vindbaar per categorie. Alles word snel en goed bezorgd. Niet goed dan is het makkelijk te retourneren kortom we zijn erg tevreden. we zullen Blokker aanbevelen.
jeltje dijkstra  | 20/04/20  07:57:50 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft een enorm groot assortiment. Ze hebben naast hun eigen producten ook producten van andere aanbieders. De prijzen zijn ook heel aantrekkelijk hierdoor. Ik raad aan om altijd eerst de webshop te bekijken voordat je naar de winkel gaat.
Sjaak Swart  | 03/04/20  14:00:40 | Winkelbeoordeling :
Blokker is 1 van de leukere Nederlandse winkels, ook met de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen, of ophalen in de winkel, gaat vlot. Retourneren is ook geen enkel probleem bij Blokker!
Samantha van Haalen  | 04/04/20  00:54:18 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Blokker een hele fijne webshop. Ook de winkel zelf vind ik erg fijn. Veel verschillende aanbiedingen en goedkope artikelen. Ook de service is super! Mocht er een probleem zijn wordt het altijd direct opgelost. Een aanrader dus, top!
Samantha  | 04/04/20  00:38:37 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Blokker een hele fijne webshop. Ook de winkel zelf vind ik erg fijn. Veel verschillende aanbiedingen en goedkope artikelen. Ook de service is top, mocht er een probleem zijn wordt het altijd direct opgelost. Een aanrader dus, super!
Freddy Maertens  | 25/03/20  09:03:53 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft heel veel huishoudelijke producten. Alles van goede kwaliteit en ook nog betaalbaar. Leuke aanrader om spullen te kopen als je net op je zelf gaat wonen. Ook de webwinkel van Blokker is goed en erg overzichtelijk.
Kyra van der Sluis  | 24/03/20  18:59:17 | Winkelbeoordeling :
Opzich fijne winkel, zowel fysiek als online. prijzen zijn redelijk, assortiment is oke. Persoonlijk zou ik wat meer goede aanbiedingen willen zien. In de webshop makkelijk te winkelen en te bestellen.
Veronika Kalou  | 23/03/20  13:39:19 | Winkelbeoordeling :
Al heel lang kopen we bij Blokker, benodigdheden voor het huishouden en dan natuurlijk met de feestdagen ook DE winkel voor leuke kleine cadeautjes is Blokker de geschikte winkel, en tegenwoordig kun je alles ook gewoon thuis alles bestellen op Blokker.nl, top!!
Jeannette Van Gool  | 16/03/20  15:36:44 | Winkelbeoordeling :
blokker al jaren een begrip in ons land. Doorgaans goede prijs/kwaliteit verhouding en ook een mooi breed assortiment. Ik bezoek blokker regelmatig zowel.online als fysiek een winkel en vind altijd wel wat ik zoek.
Rob Dyrdek  | 08/03/20  08:39:57 | Winkelbeoordeling :
Snelle bezorging en alles goed verpakt, ik heb nog nooit klachten over online spullen gehad bij Blokker. Ik winkel eenmaal liever online dan naar een winkel toe te gaan, er is ook vaak een beperkter voorraad dan online en het is online overzichtelijker.
 | 06/03/20  21:36:30 | Winkelbeoordeling :
ik vind Blokker op zich een fijne winkel, meestal zijn de medewerkers behulpzaam en hebben ze de spullen die ik nodig heb. ook het bestellen via de site gaat gemakkelijk en snel, verder geen op of aanmerkingen
Henriette  | 04/03/20  07:20:33 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop kom je soms aan leuke artikelen voor je huis. Door het gevarieerde aanbod aan huishoudelijke producten en de regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen is het de moeite waard om deze webshop te bezoeken.
Hans Kazan  | 29/02/20  13:22:40 | Winkelbeoordeling :
Prima prijs kwaliteit verhouding. Ik koop al jaren bij de Blokker, zowel fysiek in de winkel als online. Laatst heb ik nog een airfrayer online bij de Blokker gekocht, in de winkel kon ik hem de volgende dag al op halen, Top!
Esther Roodenburg  | 22/02/20  18:24:29 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over mijn winkel waar ik al zeker meer dan 10 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtige telefoon gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
George Westerhof  | 21/02/20  06:23:41 | Winkelbeoordeling :
Blokker is toch wel een heel gezellige winkel om naar toe te gaan. Zoveel artikelen, je kijkt je ogen uit ! En heb je even minder tijd ? Op de website kan je alles vinden wat je nodig hebt ! Waarom zou je nog langer wachten ?
christina verschoor  | 19/02/20  15:22:09 | Winkelbeoordeling :
Heel veel dingen tegen leuke prijzen. Ook vaak reclames met dure merken. Bezorgen thuis gaat ook vlot. Je kan het ook in de winkel afhalen is ook wel handig. Veel tuinartikelen voor leuke prijzen ook .
remond reichwein  | 19/02/20  11:34:01 | Winkelbeoordeling :
een van Nederlands grootste leukste winkel en web shop winkel hier vind je alles van stofzuigers koffiemachines schoon maak spullen radio dieet spullen verzorging spullen heel veel spullen die elk persoon nodig heeft
Anouska Poets  | 14/02/20  07:41:55 | Winkelbeoordeling :
Je hebt bij Blokker heel veel fijne huishoudelijke producten ook de webshop is super veel keuze maar wel alles makkelijk te vinden, niet te duur en het bestelproces verloopt gemakkelijk, maar ook de klantenservice is top!
Jacks Teller  | 22/01/20  17:06:24 | Winkelbeoordeling :
Bestellingen van Blokker worden bij mij supersnel bezorgd, alles goed verpakt. Nooit klachten over online spullen. Ik winkel eenmaal liever online dan naar een winkel toe te gaan, er is ook vaak een beperkter voorraad dan online en het is online ook overzichtelijker!
Manuela V Renswoude  | 31/12/19  20:42:51 | Winkelbeoordeling :
zowel de blokkerwinkel als blokker online zijn erg fijn om te winkelen vanwege t zeer ruime assortiment van speelgoed tot huishoudartikelen tot kaarsen en de prijzen zijn ook redelijk en als je online besteld wordt t ook snel en netjes geleverd...n echte aanrader dus de blokker!
Bert Visser  | 01/01/20  11:50:56 | Winkelbeoordeling :
Super webshop van Blokker, veel verschillende aanbiedingen en goedkope artikelen, de service is uitstekend en eventuele ruilingen zijn ook geen enkel probleem. Kortom een goede webshop waar je altijd wat vind.
danielle visscher  | 27/12/19  23:37:31 | Winkelbeoordeling :
Deze winkel heeft zo veel producten. Alles van goede kwaliteit en betaalbaar. Leuke aanrader om spullen te kopen als je net op je zelf gaat wonen. Ook de online shop van deze winkel is goed. Erg overzichtelijk.
david ghys  | 30/12/19  17:03:45 | Winkelbeoordeling :
In alle winkels kun je betalen met een Blokker cadeaukaart. Het bedrag dat op de cadeaukaart staat, wordt bij de betaling door de kassamedewerker in mindering gebracht. Wanneer je het saldo wilt weten van je Blokker cadeaukaart, kun je dit vragen aan de kassamedewerker
Madelyn Rodriguez  | 25/12/19  17:43:04 | Winkelbeoordeling :
Grote keuze van goede kwaliteit assortiment. Blokker heeft van alles voor het huishouden en voor iedereen wat met leuke aanbiedingen, je kan fysiek winkelen of online winkelen, de bezorging en service zijn uitstekend
Clint Eastwood  | 13/12/19  18:09:47 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat Blokker het nog steeds heel goed doet! Met een goed basisassortiment van goede merken bieden ze daarnaast ook altijd een voordelige optie. De seizoensartikelen zijn altijd leuk om daar doorheen te snuffelen. Ervaring met online bestellen en in de winkel laten bezorgen zijn ook top.
Kim Nettenbreijers  | 11/12/19  07:43:24 | Winkelbeoordeling :
Goede, duidelijke winkel. Alles wat je nodig hebt qua huishoudelijke spullen, kun je hier vinden. Tevens breiden zij hun assortiment ook steeds verder uit. Ze verkopen de meest bekende merken en hebben mooie aanbiedingen.
Harry Webber  | 02/12/19  20:44:36 | Winkelbeoordeling :
Wij kopen al jaren onze spulletjes bij Blokker, benodigdheden voor het huishouden en dan natuurlijk met de feestdagen ook DE winkel voor leuke kleine cadeautjes is Blokker de geschikte winkel, en tegenwoordig kun je alles ook gewoon thuis alles bestellen op Blokker.nl, top!!
Carmen  | 09/12/19  14:42:52 | Winkelbeoordeling :
Prima website als een product niet meer op voorraad is in de winkel. Doet wat het moet doen, maar niet mijn favoriete webshop. Niet alles verkrijgbaar helaas en duurt vrij lang voor je alles hebt wat je besreld
Rita Stolle  | 25/11/19  14:52:43 | Winkelbeoordeling :
Hier kun je hele leuke dingen scoren. Voor elk wat wils. Prijzen zijn lekker laag. Wordt snel en gratis thuisbezorgd. iets niet goed, retour zenden geen probleem. Alles keurig netjes via postnl. Kortom ga zo door.
Renske Van Bergen  | 18/11/19  12:15:55 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel, waar vanalles en nog wat verkocht wordt. Ik kom er vooral voor huishoud artikelen. Goede (web)winkel en goede service (snelle bezorging etc.). Ik kan blokker aanraden aan iedereen voor huishoud artikelen.
Roos Stam  | 18/11/19  14:47:27 | Winkelbeoordeling :
Oerhollands! De blokker is de winkel waar ik nog steeds naartoe ga voor de huishoud artikelen. Zowel online als naar de fysieke winkels. Mocht ik een bezem nodig hebben, een tosti apparaat, knijpers. Noem maar op.. Blokker blijft voor me DE winkel waar ik naartoe ga.
Berry Stevens  | 06/11/19  08:50:20 | Winkelbeoordeling :
Super handige webshop van Blokker, veel verschillende aanbiedingen en goedkope artikelen, de service is uitstekend en eventuele ruilingen zijn ook geen enkel probleem. Kortom een goede webshop waar je altijd wat vind.
Jannine  | 04/11/19  20:26:16 | Winkelbeoordeling :
De blokker webshop is een uitgebreide website met heel veel aanbiedingen en leuke kadotips voor de feestdagen bijvoorbeeld. Ze hebben een heleboel verschillende merken machines en apparaten, waaronder koffiezetters, stofzuigers en vele andere artikelen, welke je snel in huis hebt na bestellen.
Shirley Stuijfzand  | 28/10/19  13:51:48 | Winkelbeoordeling :
blokker is een goede winkel en verkoopt heel veel goede producten en ook echt van hele goede kwalitiet ook vindt ik dat je atijd wel hele goede service aangeboden word met de blokker en het wordt ook altijd netjes optijd geleverd
wendy  | 26/10/19  13:18:26 | Winkelbeoordeling :
Prima website, het is overzichtelijk en duidelijk. Niet echt een goedkope winkel, maar soms zijn er wel leuke acties. Levering kan soms wel sneller, het gratis ophalen in de winkel is handig. Ook het aanbod van de DE producten is leuk, maar weer niet bij alle winkels is het zelfde aanbod aanwezig.
Kluk Kluk  | 28/10/19  12:56:16 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel van Blokker, ga regelmatig naar de fysieke winkel, maar als het even niet uitkomt of bij bepaalde aanbiedingen is het zeker handig om via de webshop te bestellen. Levering is prima en snel.
ouardia sojah  | 25/10/19  20:05:20 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel erg tevreden met blokker en ook mee levering en klantvriendelijk heid snel en makkelijk besteld en ook weinig bezorgkosten heerlijk gemakkelijk tot aan huis of bij een klarna punt op te halen
Lotte Enserink  | 28/10/19  12:00:23 | Winkelbeoordeling :
Servies gekocht bij de Blokker. Ik ben er super blij mee en het staat zeer mooi in de kast. Daarnaast krijg ik er ook veel complimenten over van familie en vrienden. Aan de hand van de track&trace kon ik het pakketje gemakkelijk volgen en in de winkel ophalen, wanneer mij dit uit kwam, ideaal!
Chris Te Lintelo  | 27/10/19  08:22:57 | Winkelbeoordeling :
Blokker is de winkel waar je werkelijk alles kunt kopen op huishoudelijk gebied. Kwaliteit en een een goede prijs gaan hand in hand. En de website is nog mooier en overzichtelijker geworden. Daarom naar de vertrouwde Blokker gaan!
Gio Santana  | 23/10/19  07:53:34 | Winkelbeoordeling :
Bij Blokker heb je een snelle bezorging, alles goed verpakt. Nooit klachten over online spullen. Ik winkel eenmaal liever online dan naar een winkel toe te gaan, er is ook vaak een beperkter voorraad dan online en het is online overzichtelijker.
Ria van Delen  | 19/10/19  08:50:45 | Winkelbeoordeling :
afgelopen voorjaar heb ik bij de blokker een keer online besteld, goed geregeld allemaal fijn dat het online kon is heel goed bevallen zeker voor herhaling vatbaar, vooral met de feestdagen in vooruitzicht zeker een aanrader.
Tatjana Juginovic  | 21/10/19  05:52:22 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig goede aanbiedingen, overzichtelijke site, personeel in de winkel behulpzaam. Bestellen gaat ook makkelijk en zonder problemen en het is fijn dat je je internet bestelling ook in de winkel zelf kan afhalen.
Peter Voogt  | 15/10/19  21:15:46 | Winkelbeoordeling :
Al je huishoudelijke artikelen bestel je makkelijk en snel bij Blokker. Voor 10 uur 's avonds besteld betekent volgende dag je bestelling is huis. Als je voor meer dan 40 euro bestelt betaal je geen verzendkosten.
Harm Raspe  | 11/10/19  10:08:53 | Winkelbeoordeling :
Mooi werkende website Hun producten zijn goed te vinden door de diverse links die ze gebruike. En altijd prima aanbiedingen voor een goede prijs. Het is best de moeite waard om via hun website een bestelling te plaatsen.
Leen van Soest  | 13/10/19  10:43:52 | Winkelbeoordeling :
Leuke website/webshop van toch wel 1 van de leukere Nederlandse winkels. Zowel in de webshop als in de winkels lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen gaat vlot. Geld terug bij retourneren is geen probleem.
Lieve 1 Thoelen  | 02/10/19  14:36:24 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een fijne webshop. Je vindt er kleine electro voor in de keuken en voor persoonlijke verzorging zoals tandenborstels. Het voordeel is dat je vanuit je luie zetel kan winkelen. Geen gedoe met wachten aan de kassa.
Roelfiena Aukema  | 01/10/19  22:49:56 | Winkelbeoordeling :
blokker hheft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Leuke aanbiedingen en vlotte levering na een online bestelling. Ik kijk vaak even op de site voor een product om te zien of ze hem hebben en kan altijd goed slagen
Gina van Ooijen-Klasens  | 01/10/19  12:54:49 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een hele fijne webshop om te kopen, Het wordt altijd goed bezorgd en met niet te lange levertijd en altijd goed verzorgd. En wat je ook besteld de artikelen zijn uitstekend en je krijgt precies wat je ziet.
Robert  | 28/09/19  07:37:29 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop lukt het je soms te profiteren van een goede aankoop. Er worden namelijk regelmatig leuke aanbiedingen gedaan met een verrassend hoge korting. De nieuwe opzet van Blokker biedt weer perspectief voor de toekomst.
Mark Bakker  | 28/09/19  01:30:13 | Winkelbeoordeling :
In deze tijden van tegenwoordig is de Blokker nog steeds een groot begrip! Dit oer Hollandse warenhuis heeft de tand des tijds zeker doorstaan! Met zowel een fysieke winkel als internet-voorziening, haal je de meest praktische goederen tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Zeker een aanbeveling waard!
Ben Thuis  | 16/09/19  07:07:30 | Winkelbeoordeling :
Bij Blokker koop ik eigenlijk al mijn benodigdheden voor het huishouden en dan natuurlijk met de feestdagen ook de winkel voor leuke kleine cadeautjes is Blokker de geschikte winkel, en tegenwoordig kun je alles ook gewoon thuis alles bestellen op Blokker.nl, top!!
Frank  | 12/09/19  18:34:46 | Winkelbeoordeling :
Volop keuze voor iedereen,niet duur,snelle levering en keurig verpakt,ook wanneer de verkoop via een partner van Blokker gaat verloopt alles perfect.Een goede aanvulling zou betaling via PayPal zijn.Echt een aanrader
Bianca  | 12/09/19  02:21:40 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop kun je verrassend genoeg leuke aankopen doen voor huishoudelijke producten. Vaak zijn er leuke kortingsacties te vinden die de moeite waard zijn om tegen een redelijke prijs iets te gaan kopen.
Ilja Van bremen  | 01/09/19  22:50:15 | Winkelbeoordeling :
Voor de allerbeste aanbiedingen en koopjes ben je bij Blokker sowieso altijd op het juiste adres. Vooral op het gebied van huishouden en praktische zaken biedt Blokker een geweldige site met voor ieder iets naar zijn gading.
Harry Nak  | 01/09/19  11:41:08 | Winkelbeoordeling :
Wij komen geregeld bij de Blokker, zowel in de winkel als online. Goede prijs kwaliteit verhouding. Laatst heb ik nog een airfrayer online bij de Blokker gekocht, in de winkel kon ik hem de volgende dag al op halen, Top!
Cindy Kalou  | 11/08/19  07:13:26 | Winkelbeoordeling :
Blokker is makkelijk en handig, zowel in de winkel als online. Goede prijs kwaliteit verhouding. Laatst heb ik nog een airfrayer online bij de Blokker gekocht, in de winkel kon ik hem de volgende dag al op halen, Top!
Ferry Swinkels  | 07/08/19  07:05:57 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft een prettige webshop, veel verschillende aanbiedingen en goedkope artikelen, de service is uitstekend en eventuele ruilingen zijn ook geen enkel probleem. Kortom een goede webshop waar je altijd wat vind.
Chanel West Coast  | 27/07/19  19:39:13 | Winkelbeoordeling :
Blokker is één van mijn favoriete winkels, zowel in de winkel als online. Goede prijs kwaliteit verhouding. Laatst heb ik nog een airfrayer online bij de Blokker gekocht, in de winkel kon ik hem de volgende dag al op halen, Top!
Sophie S Steijvers  | 19/07/19  03:43:03 | Winkelbeoordeling :
Zeer ruime keuze assortiment, goede en betaalbare producten en kwalitatief geen rotzooi. Snelle en correcte bestellingen via internetwinkelen. Goede service en klantgericht. Ik kom er regelmatig iets halen
John Maas  | 13/07/19  16:34:09 | Winkelbeoordeling :
ik heb iets besteld bij blokker een scheerapparaat werd heel snel gelevert achteraf betalen was ook geen probleem daarom zal ik er wel vaker iets gaan bestellen dit jaar al voor de derde maal iets besteld.
dilek duran  | 10/07/19  14:17:14 | Winkelbeoordeling :
Goede service en duidelijke prijzen verzending is ook zoals op de site staat producten zijn niet altijd te reserveren via de site zodat het opgehaald kan worden in de winkel
lion van der wens  | 10/07/19  03:26:17 | Winkelbeoordeling :
Blokker alles te koop voor huishoudelijk gebruik . Voor je keuken of voor in de tuin ze hebben allerlei leuke en gemakkelijke artikelen . Ook kun je hier de douwe egberts punten inleveren tegen leuke cadeau's
Fred Gasselich  | 03/07/19  15:53:27 | Winkelbeoordeling :
Wij komen al jaren bij de Blokker, zowel in de winkel als online gaat alles prima. Goede prijs kwaliteit verhouding. Laatst heb ik nog een airfrayer online bij de Blokker gekocht, in de winkel kon ik hem de volgende dag al op halen, Top!
rene sluis  | 01/07/19  14:48:55 | Winkelbeoordeling :
de Blokker heeft een uitgebreid assortiment aan huishoudelijke artikelen voor een scherpe prijs en de service is perfect niet goed is geld terug daarom koop ik graag en geregeld producten bij de Blokker ik kan de Blokker aanbevelen aan iedereen die iets nodig is in de huishouding
Wilfred Bakx  | 29/06/19  18:16:26 | Winkelbeoordeling :
Blokker.nl heeft veel producten voor een goede prijs. Ook de service is zeer goed. je hebt keus uit veel producten onder een dak,en ook snel geleverd. Ook is de garantie top zonder zuren krijg je je geld terug als het product niet voldoet.
Melody  | 26/06/19  13:45:11 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een handiger winkel je kan zoveel voor je uitzet halen. Veel goede kwaliteit pannen heb ze nu al 8 jaar en nog even mooi. Ben meer dan tevreden over blokken goede kwaliteit kom ik atijd terug!
Marianne Gommers  | 16/06/19  09:50:32 | Winkelbeoordeling :
Handig om bij Blokker online te bestellen . Goede service en erg goed. Je kan laten bezorgen of in de winkel ophalen boven de 30 euro gratis verzenden . Ook leuk online cashcoins verdienen
Sjaak Swart  | 31/05/19  08:34:47 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft een prima website/webshop van toch wel 1 van de leukere Nederlandse winkels. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen, of ophalen in de winkel, gaat vlot. Retourneren is ook geen probleem!
Miriam Piccin  | 23/05/19  17:04:49 | Winkelbeoordeling :
Hallo, ik vind Blokker een heel groot assortiment hebben en goede prijzen van uitstekende kwaliteit. Ik koop er regelmatig en ben zeer tevreden. Bent u ook benieuwd, neem dan ook een kijkje op de website van Blokker.
Jan Metaal  | 17/05/19  07:07:17 | Winkelbeoordeling :
Veel producten voor een lage prijs. De producten van Blokker zijn ook van een goede kwaliteit. Als we iets bestellen laten we het wel bezorgen bij de blokker winkel in de buurt, dit is altijd gratis en komt handiger uit aangezien we met ons werk zitten.
Hennie Loriaux  | 05/05/19  13:32:47 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Blokker. Groot assortiment van artikelen interessante prijzen,leuke aanbiedingen, goede service.Tegenwoordig ook DE produkten te koop. Met vriendelijke.groeten. Hennie Loriaux.
emma govers  | 04/05/19  10:21:05 | Winkelbeoordeling :
Het is een winkel met heel veel fijne huishoudelijke producten ook de webshop is super veel keuze maar wel alles makkelijk te vinden, niet te duur en het bestelproces verloopt gemakkelijk, ook de klantenservice is top.
Mohammed Mechchate  | 02/05/19  01:04:11 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel voor gebruiksvoorwerpen en nuttige dingen. Regelmatig ook wel leuke lage prijzen. Laatst tuinstoelen besteld waarvan er 1 al was gebroken bij aflevering. Zonder gezeur werd direkt een nieuw exemplaar opgestuurd. Top !
Christine  | 30/04/19  09:54:58 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een leuke winkel voor huishoudspullen. Op de site staat veel van hun assortiment, en dus ook handig om daar spullen te bestellen en te laten bezorgen. Ook goede acties en aanbiedingen.
Willem De Jong  | 29/04/19  15:10:43 | Winkelbeoordeling :
Ik heb in de winkel en online diverse artikelen gekocht en ik heb alleen maar goede ervaringen bij de winkel en online, ook de communicatie verliep altijd goed, als er iets was werd je gelijk goed geholpen, voor mij 5 sterren.
Wilfried Van Droogenbroeck  | 30/04/19  11:40:20 | Winkelbeoordeling :
Ik ben deze shop naarmate in ouder ben geworden steeds meer beginnen waarderen omdat ze allelei dingen te koop aanbieden. De zaken die ze aanbieden zijn van een zeer goede kwaliteit en kan je dus in vertrouwen kopen
Vanessa Leman  | 24/04/19  22:09:04 | Winkelbeoordeling :
bij Blokker bestel ik best wel graag. de levering bij bestelling bij Blokker verloopt vrij snel. problemen heb ik nog niet gehad bij een bestelling bij Blokker, dus daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik dan ook niet beoordelen. er is wel een goede communicatie via mail, waar ik wel veel belang aan hecht. ik bestel dus zeker en vast nog terug bij Blokker
Assumar Gellis  | 12/04/19  13:52:15 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren bij de Blokker, zowel in de winkel als online. Goede prijs kwaliteit verhouding. Laatst heb ik nog een airfrayer online bij de Blokker gekocht, in de winkel kon ik hem de volgende dag al op halen, Top!
Sandra  | 18/03/19  12:10:56 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Blokker een fijne winkel, ga regelmatig naar de fysieke winkel, maar als het even niet uitkomt of bij bepaalde dagaanbiedingen is het zeker handig om via de webshop te bestellen. Levering is prima en snel.
Sophie  | 16/03/19  08:21:08 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat blokker enorme verbeteringen heeft ondergaan. Naast dat de winkels er een stuk leuker en overzichtelijker uitzien, is het ook niet allemaal meer zo ontzettend duur. Ze hebben goede acties tegenwoordig!
Nicole Glorie  | 08/03/19  18:49:53 | Winkelbeoordeling :
Ik koop altijd online en de zending is goed en klantenservice help je goed en als er iets niet is dan helpen ze je goed om een oplossing te vinden en als prudrukt niet doet dan is het meestal dan ik dan nieuwe mee krijgt
Christini Induzzi Lopes  | 06/03/19  21:20:06 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van winkelen in deze winkel. Ik hou van de variëteit van deze winkel. Ik hou van kwaliteit en prijs. Ik koop bij deze online winkel en bezoek ook de fysieke winkel. Ik raad aan alle mensen. Ik wil delen.
Wendy van Mansom  | 23/02/19  12:21:19 | Winkelbeoordeling :
Ik heb de blokker altijd wel een leuke winkel gevonden. Een vriend van mij heeft er gewerkt en hij vond dat heel leuk. Leuk personeel en alles. Ze hebben altijd leuke en vooral handige spullen voor goede prijzen. Top winkel.
wim speelberg  | 17/02/19  07:21:41 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, verzorgde en nette site waar ik zeker in het jaar 2019 nog eens een kijkje zal nemen. Een aanrader voor jong en oud. Dus vooral leg een bezoek af aan deze site en je zal vinden wat je nodig hebt.
Barbara  | 11/02/19  15:22:45 | Winkelbeoordeling :
Vind het een mooie winkel. Wel vind ik het erg jammer dat veel blokker winkels weg zijn. Je kan gelukkig wel makkelijk via de web shop shoppen Ze hebben vaak leuke aanbiedingen Meer weet ik niet te schrijven
Froukje Rooy  | 08/02/19  10:27:49 | Winkelbeoordeling :
De Blokkerwinkel in Zwolle is recent verhuisd naar een nieuwe locatie op de diezerpromenade.Het nieuwe pand is kleiner en er is flink gekort in het aanbod van nieuwe productenDe prijzen zijn gedaald via sale acties.
Karin Gerritsen  | 06/02/19  06:45:09 | Winkelbeoordeling :
De webwinkel van Blokker is super fijn en ze doen ook wat ze beloven! Van het shoppen tot het bezorgen thuis verloopt vlekkeloos. Jammer is het dan de "gewone" winkels van Blokker steeds meer verdwijnen en je verder weg moet om het eventueel op te halen.
Hennie Oosterink  | 07/02/19  15:04:29 | Winkelbeoordeling :
Een leuke winkel heb weleens iets gekocht bijv stofzuigerzakken,waterkoker,speelgoed,schoonmaskgerei enz. Ze verkopen goed kwalitatief goed spullen. Kom niet vaak meer omdat er minder winkels van zijn en ze falliet zijn.
annie deinum  | 02/02/19  10:44:05 | Winkelbeoordeling :
Een jaar geleden een curver prullenbak gekocht, helaas kapot gegaan. 1 telefoontje en alles geregeld met Blokker in de garantie. Binnen 2 dagen hadden we een nieuwe prullenbak, nog wel thuis afgeleverd ook!
Jaylee Deinum  | 02/02/19  10:42:08 | Winkelbeoordeling :
Bestelling was snel en zonder problemen verzonden en ontvangen. De doos was wel heel groot voor het product maar dat is een bijzaak. Verder zeer tevreden en zou het aanraden om de producten zelf en online te bestellen.
T. Mani  | 03/02/19  10:40:36 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft de handigste dingen voor je huis - van lepel tot stofzuiger, alles is er. Altijd een ruim aanbod scherp geprijsde artikelen, snelle bezorging of ophalen bij een vestiging in de buurt, en dan heeft Blokker ook nog een outlet met extra voordeel.
Cindy Cornelisse  | 29/01/19  12:57:55 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de blokker een hele betrouwbare winkel. Als ik iets huishoudelijks nodig heb, ga ik altijd naar deze winkel. Ze hebben een groot assortiment. Ook zijn er vaak aanbiedingen, zoals de koekenpannen.
Poeskin  | 30/01/19  15:51:41 | Winkelbeoordeling :
Al jaren kom ik al bij de blokker. Zowel in de winkel als online. Goede prijs kwaliteit verhouding. Laatst heb ik een air frayer online bij de blokker gekocht. In de winkel kon ik hem de volgende dag al op halen. Top.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 37,50% CASHCOINS NordVPN
visit register click click