ONTVANG TOT 15,00 CASHCOINS NHA
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Blokker Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Blokker

Huishoud, speelgoed, tuinmeubilair en luxe producten koop je met korting bij Blokker

Blokker is de grootste aanbieder op het gebied van huishoudelijk, wonen, keuken & koken, persoonlijke verzorging, speelgoed en tuin. Blokker verkoopt producten van vele bekende merken, onder andere: Babyliss, Philips, Logitech, Princess en Sola. Zo heeft Blokker een goed en betaalbaar assortiment. Deze samenstelling van het assortiment, met de nadruk op het dagelijks gebruik bekent dat Blokker er voor iedereen is.

Blokker Beoordelingen

Jan Metaal  | 17/05/19  07:07:17 | Winkelbeoordeling :
Veel producten voor een lage prijs. De producten van Blokker zijn ook van een goede kwaliteit. Als we iets bestellen laten we het wel bezorgen bij de blokker winkel in de buurt, dit is altijd gratis en komt handiger uit aangezien we met ons werk zitten.
Fred Gasselich  | 10/05/19  07:20:42 | Winkelbeoordeling :
Webshop van Blokker is duidelijk en overzichtelijk, je kan heel gemakkelijk het aanbod overzien. De prijzen zijn wat mij betreft oke' je kan merken dat door de webshop de prijzen naar beneden zijn bijgesteld.
Hennie Loriaux  | 05/05/19  13:32:47 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Blokker. Groot assortiment van artikelen interessante prijzen,leuke aanbiedingen, goede service.Tegenwoordig ook DE produkten te koop. Met vriendelijke.groeten. Hennie Loriaux.
Jan Van Nood  | 05/05/19  08:27:04 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een zeer goede zaak op het gebied van huishoudelijke artikelen. De producten zijn van goede kwaliteit en tegen alles redelijke prijzen. Met name de aanbiedingen zijn interessant. Het personeel zal u graag adviseren.
George Westerhof  | 04/05/19  08:00:34 | Winkelbeoordeling :
Bij de Blokker zijn wel heel veel voordelige aanbiedingen te vinden. En mocht iets niet in de aanbieding zijn, dan nog zijn de prijzen bij de Blokker altijd laag ! Ga naar de website of bezoek een winkel .
emma govers  | 04/05/19  10:21:05 | Winkelbeoordeling :
Het is een winkel met heel veel fijne huishoudelijke producten ook de webshop is super veel keuze maar wel alles makkelijk te vinden, niet te duur en het bestelproces verloopt gemakkelijk, ook de klantenservice is top.
Mohammed Mechchate  | 02/05/19  01:04:11 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel voor gebruiksvoorwerpen en nuttige dingen. Regelmatig ook wel leuke lage prijzen. Laatst tuinstoelen besteld waarvan er 1 al was gebroken bij aflevering. Zonder gezeur werd direkt een nieuw exemplaar opgestuurd. Top !
Christine  | 30/04/19  09:54:58 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een leuke winkel voor huishoudspullen. Op de site staat veel van hun assortiment, en dus ook handig om daar spullen te bestellen en te laten bezorgen. Ook goede acties en aanbiedingen.
Willem De Jong  | 29/04/19  15:10:43 | Winkelbeoordeling :
Ik heb in de winkel en online diverse artikelen gekocht en ik heb alleen maar goede ervaringen bij de winkel en online, ook de communicatie verliep altijd goed, als er iets was werd je gelijk goed geholpen, voor mij 5 sterren.
Wilfried Van Droogenbroeck  | 30/04/19  11:40:20 | Winkelbeoordeling :
Ik ben deze shop naarmate in ouder ben geworden steeds meer beginnen waarderen omdat ze allelei dingen te koop aanbieden. De zaken die ze aanbieden zijn van een zeer goede kwaliteit en kan je dus in vertrouwen kopen
Vanessa Leman  | 24/04/19  22:09:04 | Winkelbeoordeling :
bij Blokker bestel ik best wel graag. de levering bij bestelling bij Blokker verloopt vrij snel. problemen heb ik nog niet gehad bij een bestelling bij Blokker, dus daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik dan ook niet beoordelen. er is wel een goede communicatie via mail, waar ik wel veel belang aan hecht. ik bestel dus zeker en vast nog terug bij Blokker
Assumar Gellis  | 12/04/19  13:52:15 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren bij de Blokker, zowel in de winkel als online. Goede prijs kwaliteit verhouding. Laatst heb ik nog een airfrayer online bij de Blokker gekocht, in de winkel kon ik hem de volgende dag al op halen, Top!
Sandra  | 18/03/19  12:10:56 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Blokker een fijne winkel, ga regelmatig naar de fysieke winkel, maar als het even niet uitkomt of bij bepaalde dagaanbiedingen is het zeker handig om via de webshop te bestellen. Levering is prima en snel.
Sophie  | 16/03/19  08:21:08 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat blokker enorme verbeteringen heeft ondergaan. Naast dat de winkels er een stuk leuker en overzichtelijker uitzien, is het ook niet allemaal meer zo ontzettend duur. Ze hebben goede acties tegenwoordig!
Nicole Glorie  | 08/03/19  18:49:53 | Winkelbeoordeling :
Ik koop altijd online en de zending is goed en klantenservice help je goed en als er iets niet is dan helpen ze je goed om een oplossing te vinden en als prudrukt niet doet dan is het meestal dan ik dan nieuwe mee krijgt
Christini Induzzi Lopes  | 06/03/19  21:20:06 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van winkelen in deze winkel. Ik hou van de variëteit van deze winkel. Ik hou van kwaliteit en prijs. Ik koop bij deze online winkel en bezoek ook de fysieke winkel. Ik raad aan alle mensen. Ik wil delen.
Wendy van Mansom  | 23/02/19  12:21:19 | Winkelbeoordeling :
Ik heb de blokker altijd wel een leuke winkel gevonden. Een vriend van mij heeft er gewerkt en hij vond dat heel leuk. Leuk personeel en alles. Ze hebben altijd leuke en vooral handige spullen voor goede prijzen. Top winkel.
wim speelberg  | 17/02/19  07:21:41 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, verzorgde en nette site waar ik zeker in het jaar 2019 nog eens een kijkje zal nemen. Een aanrader voor jong en oud. Dus vooral leg een bezoek af aan deze site en je zal vinden wat je nodig hebt.
Barbara  | 11/02/19  15:22:45 | Winkelbeoordeling :
Vind het een mooie winkel. Wel vind ik het erg jammer dat veel blokker winkels weg zijn. Je kan gelukkig wel makkelijk via de web shop shoppen Ze hebben vaak leuke aanbiedingen Meer weet ik niet te schrijven
Froukje Rooy  | 08/02/19  10:27:49 | Winkelbeoordeling :
De Blokkerwinkel in Zwolle is recent verhuisd naar een nieuwe locatie op de diezerpromenade.Het nieuwe pand is kleiner en er is flink gekort in het aanbod van nieuwe productenDe prijzen zijn gedaald via sale acties.
Leen van Soest  | 09/02/19  09:45:55 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke website/webshop van toch wel 1 van de leukere Nederlandse winkels. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen, of ophalen in de winkel, gaat vlot. Retourneren is geen probleem.
Karin Gerritsen  | 06/02/19  06:45:09 | Winkelbeoordeling :
De webwinkel van Blokker is super fijn en ze doen ook wat ze beloven! Van het shoppen tot het bezorgen thuis verloopt vlekkeloos. Jammer is het dan de "gewone" winkels van Blokker steeds meer verdwijnen en je verder weg moet om het eventueel op te halen.
Hennie Oosterink  | 07/02/19  15:04:29 | Winkelbeoordeling :
Een leuke winkel heb weleens iets gekocht bijv stofzuigerzakken,waterkoker,speelgoed,schoonmaskgerei enz. Ze verkopen goed kwalitatief goed spullen. Kom niet vaak meer omdat er minder winkels van zijn en ze falliet zijn.
annie deinum  | 02/02/19  10:44:05 | Winkelbeoordeling :
Een jaar geleden een curver prullenbak gekocht, helaas kapot gegaan. 1 telefoontje en alles geregeld met Blokker in de garantie. Binnen 2 dagen hadden we een nieuwe prullenbak, nog wel thuis afgeleverd ook!
Jaylee Deinum  | 02/02/19  10:42:08 | Winkelbeoordeling :
Bestelling was snel en zonder problemen verzonden en ontvangen. De doos was wel heel groot voor het product maar dat is een bijzaak. Verder zeer tevreden en zou het aanraden om de producten zelf en online te bestellen.
T. Mani  | 03/02/19  10:40:36 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft de handigste dingen voor je huis - van lepel tot stofzuiger, alles is er. Altijd een ruim aanbod scherp geprijsde artikelen, snelle bezorging of ophalen bij een vestiging in de buurt, en dan heeft Blokker ook nog een outlet met extra voordeel.
Cindy Cornelisse  | 29/01/19  12:57:55 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de blokker een hele betrouwbare winkel. Als ik iets huishoudelijks nodig heb, ga ik altijd naar deze winkel. Ze hebben een groot assortiment. Ook zijn er vaak aanbiedingen, zoals de koekenpannen.
Poeskin  | 30/01/19  15:51:41 | Winkelbeoordeling :
Al jaren kom ik al bij de blokker. Zowel in de winkel als online. Goede prijs kwaliteit verhouding. Laatst heb ik een air frayer online bij de blokker gekocht. In de winkel kon ik hem de volgende dag al op halen. Top.
André Van Dillen  | 30/01/19  09:37:01 | Winkelbeoordeling :
Vaak koop ik spullen bij Blokker. Een vertrouwd adres waar je altijd terecht kunt wat betreft huishoudelijke zaken. Vooral is het plezierig dat een Blokker filiaal in de buurt zit. Het komt maar al te vaak voor dat je onmiddellijk iets nodig hebt en uit een groot assortiment kunt kiezen / kopen.
miriam piccin  | 06/01/19  23:56:20 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik doe al jaren winkelen bij Blokker. Ik doe het nu ook via de website van Blokker en vindt dat reuzefijn en snel. De service van Blokker is uitstekend en behulpzaam. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen op de website van Blokker.
Shpresa van der Meulen  | 20/11/18  09:19:57 | Winkelbeoordeling :
The best shop ever.I always buy at Blokker because there is always things in sale.I like to shop here because they have everything what I want and the service is really good and they have a best quality
lion van der wens  | 13/11/18  02:25:03 | Winkelbeoordeling :
Blokker een hele goede winkel met veel huishoudelijke artikelen van hoge kwaliteit . Er is ontzettend veel keuze . Een goede service en garantie . Dus nu voor de feestdagen houd de actie's in de gaten.
Petronella Smit  | 27/10/18  07:38:15 | Winkelbeoordeling :
Blokker is voor mij al heel lang de winkel waar ik eigenlijk al mijn benodigdheden voor het huishouden koop. En dan natuurlijk met de kerstdagen ook de winkel voor leuke kerstversiering, en ook voor kleine cadeautjes is Blokker de geschikte winkel, en tegenwoordig kun je alles ook gewoon thuis alles bestellen op Blokker.nl, top!!
Bertje Mol  | 28/09/18  18:32:52 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik ga graag naar de stad toe om te winkelen en kom dan altijd langs Blokker. Ik ga er altijd naar binnen want er zijn altijd leuke aanbiedingen. Ook op de website van Blokker kun je je aankopen doen. Het is overzichtelijk en makkelijk om te bestellen. Je hebt je producten snel thuis. Mocht je vragen hebben dan is er een klantenservice die u goed te woord staat. Prima zaak Blokker.
Miriam Piccini  | 13/09/18  21:43:11 | Winkelbeoordeling :
Hallo, ik vind Blokker een geweldige website hebben. Het is overzichtelijk en de prijzen van de producten zijn erg aantrekkelijk. Ik kom ook nog in de stad maar vanwege werkzaamheden is het makkelijker voor mij om online te bestellen. En dat doe ik graag ook vanwege de vele aanbiedingen.
Anne Ter Horst  | 24/08/18  11:35:43 | Winkelbeoordeling :
Eerst een verkeerde product ontvangen maar dit snel en goed opgelost na een telefoontje met se klantenservice, met een leuke korting op het bestelde product. Een geluk bij een ongelukje dus kunnen we zeggen.
Adri Veltman  | 27/07/18  19:40:37 | Winkelbeoordeling :
met de hitte ben ik (net als vele anderen) op zoek naar een ventilator. Eindelijk via de site van Blokker gelukt. Bevestiging bleef echter uit. Nu blijkt de bestelling mislukt en moet ik 3 weken op mijn geld wachten omdat het zo druk is.
gerry van dinther  | 14/07/18  05:09:31 | Winkelbeoordeling :
" Blokker "altijd een fijne webshop geweest . Verschillende aanbiedingen en goedkope artikelen . de service is uitstekend . Ruilingen zijn ook geen probleem. Kortom een goede webshop waar je altijd wat vind.
Fouzia Benboubker  | 01/06/18  18:53:35 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Blokker.nl een van de beste websites in Nederland. Ruim assortiment, goede prijs/ kwaliteitsverhouding, elk week aantrekkelijke kortingen. Overzichtelijke site, bestellen en betalen gaat heel makkelijk, snelle bezorging, goede klantenservice, gratis retourneren zonder gedoe. Een echte aanrader.
Wendy Hollemans  | 26/03/18  08:22:12 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft tegenwoordig veel producten voor een lagere prijs. De producten zijn ook van een goede kwaliteit. Als we iets bestellen laten we het wel bezorgen bij de blokker winkel in de buurt, dit is altijd gratis en komt handiger uit aangezien we met ons werk zitten.
Adri Veltman  | 17/03/18  10:50:23 | Winkelbeoordeling :
Als op maandag in de na-middag de koffiezetapparaat kapot gaat ben je echt niet blij. Snel naar de webstore van blokker. Daar hebben ze verschillende apparaten op voorraad. Rustig uitkiezen, bestellen en de volgende dag ophalen in de winkel.
Ron Veltman  | 17/03/18  19:39:21 | Winkelbeoordeling :
Weet u dat het nadelen heeft als je (bijna) nooit glazen, borden of kopjes breekt. Na zoveel jaar wil je wel eens iets anders. Ook als de noodzaak ontbreekt. Gelukkig is alles bij Blokker mooi met elkaar te combineren en goed te betalen.
Danny Van den Bosch  | 27/11/17  20:00:06 | Winkelbeoordeling :
Online bestellen en in de winkel ophalen werkt ideaal. snel en makkelijk bestellen. 1 keer een defect product gehad en de klantenservice in moeten schakelen. Dezelfde dag meteen kunnen ruilen in de winkel, top geregeld.
Erik Wouters  | 02/11/17  13:11:54 | Winkelbeoordeling :
Prima producten voor een goede prijs. Al vanaf 25 euro heb je gratis verzendkosten. Service is uitstekend, geen probleem als je iets verkeerd besteld hebt, je ka n het zo omruilen of terug brengen. Een prima winkel voor een ieder.
Tilly  | 10/10/17  09:00:08 | Winkelbeoordeling :
Leuke site, makkelijk zoeken. Er is veel keus en bestellen gaat heel makkelijk. Iedere dag een leuke dagaanbieding. Bestelling kan thuis of in de winkel bezorgd worden. De site is heel overzichtelijk . Top site
Omega Yard  | 12/09/17  18:39:25 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft goeie kwaliteit aan spullen. En Is 1 van de betere winkels met altijd een goeie prijs. Daarom winkelen wij graag altijd bij blokker ook vanwege dat ik al 20 jaar naar blokker toe ga en een huiselijk gevoel bij krijg
Mon Davids  | 10/09/17  12:52:49 | Winkelbeoordeling :
Bestelling van Blokker kwam erg snel. Rond 20.00 uur besteld en de volgende ochtend al bezorgd. zo snel dat de bezorger voor de deur stond zonder aan te bellen om 7.30 uur! Of had hij geen zin de grote doos naar boven te brengen. wellicht keuze mogelijkheid tot afhaalpunt selecteren invoeren
Frank Miltenburg  | 27/08/17  08:14:38 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de webshop van blokker duidelijk, overzichtelijk je kan heel gemakkelijk het aanbod overzien. De prijzen zijn wat mij betreft oke' je kan merken dat door de webshop de prijzen naar beneden zijn bijgesteld.
Nika Lemson  | 31/07/17  23:49:57 | Winkelbeoordeling :
In tegensteling tot de gemoderniseerde winkels van Blokker, is de website wel een succes wat mij betreft. Omdat veel dingen in de "uitgeklede" Blokkerwinkels zelf niet meer op voorraad zijn, is het erg prettig dat alles via Internet gratis in de winkels voor je bezorgd wordt.
Sharida  | 24/07/17  14:23:28 | Winkelbeoordeling :
Super winkel! Alles wat je nodig hebt voor een goede prijs. Je kunt zelfs op rekening spullen kopen wat voor mijn werk perfect was. Je kan het direct meenemen waardoor je niet hoefde te wachten op je spullen wie je direct nodig had.
Olivier  | 18/07/17  13:34:05 | Winkelbeoordeling :
Blokker is mijn favoriete warenhuis voor huishoudelijke producten. Ze hebben echt een enorm ruim assortiment en hebben de beste merken zoals Philips, BK, Brabantia en Curver. En alles tegen hele redelijke prijzen. Ik kan Blokker met een gerust hart aanbevelen!
Els Veldt-de Keijzer  | 02/06/17  20:14:41 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke webshop! Ze hebben altijd precies dat wat ik nodig heb! Pas nog een aantal dingen besteld alles was weer perfect en zeer snelle bezorging! Binnen 24 uur heb je het in huis! Fantastisch! Fijn geprijsde aanbiedingen ,heel veel keuze uit zeer goede producten! Ik ben een blokker fan!
Martien Kouwenberg  | 05/04/17  14:32:28 | Winkelbeoordeling :
een mooie winkelketen en je wordt er vriendelijk geholpen. De meeste artikelen die wij nodig hebben zijn wel in de winkel te vinden. Dus vinden wij een heerlijke winkel om onze boodschappen te doen. We gaan zeker 1a2keer in de week naar de blokker winkel.
Kimberley Suiskens  | 03/03/17  06:19:58 | Winkelbeoordeling :
Goede vernieuwde webwinkel. Prima levering. Snel en netjes. Top winkel.
Adje Meijers  | 08/02/17  10:10:38 | Winkelbeoordeling :
Op de Blokker site vind je hetzelfde uitgebreide assortiment dat je ook in de winkel kan vinden. Een bestelling boven de €25 word gratis verzonden,ophalen in de winkel is altijd gratis. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd.
Nicole Snellen  | 07/01/17  13:21:08 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft zijn suffige imago goed weten op te poetsen. Met een goed basisassortiment van goede merken bieden ze daarnaast ook altijd een voordelige optie. De seizoensartikelen zijn altijd leuk om daar doorheen te snuffelen :) Ervaring met online bestellen en in de winkel laten bezorgen zijn top.
Mikela  | 24/12/16  22:17:54 | Winkelbeoordeling :
Een leuke winkel die eigenlijk van alles heeft. Je kunt bij blokker terecht voor speelgoed, dvd’s, huishoudelijke apparatuur en inrichting voor zowel je huis als tuin. De spullen hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Toon Philipsen  | 06/12/16  11:19:46 | Winkelbeoordeling :
Prima assortiment en prettige fysieke winkels, maar het is vervelend dat je bij online aankopen niet een uitgeprinte versie van de factuur bij je pakketje geleverd krijgt; deze moet je nu zelf uitprinten als je het product wil ruilen in bvb de winkel.
Mirjam Schotman  | 13/11/16  19:51:39 | Winkelbeoordeling :
De nieuwe Blokker is zeer overzichtelijk alleen de prijzen zijn erg hoog, toch kom ik er wel om ideeën op te doen, daarna haal ik mijn producten die vergelijkbaar zijn in een andere goedkopere winkel
Nicole  | 25/10/16  12:52:19 | Winkelbeoordeling :
Blokker is n winkel voor jong en oud zeker de moeite waard om eens te bezoeken van speelgoed tot huishoudartikelen ook van bekende merken goede kwaliteit prima service betrouwbaar betaalbaar ze hebben ook cadeaukaarten
Adil A  | 25/10/16  12:58:59 | Winkelbeoordeling :
betaalbaar betrouwbaar prima kwaliteit goede service voor jong en oud er is altijd wel iets te vinden van speelgoed tot huishoudartikelen ook van bekende merken zeker de moeite waard om eens te bezoeken
tiny van oers  | 15/10/16  10:30:07 | Winkelbeoordeling :
Een prima winkel met veel aanbiedingen, ik kom er bijna elke week.Er is voor ieder wat te koop,zeker nu zo tegen sinterklaas,heel veel leuke en goedkoop speelgoed.Met vriendelijk personeel,die altijd behulpzaam is.
Leo Paans  | 12/09/16  03:19:00 | Winkelbeoordeling :
Ik kom al vanaf de oprichting bij Blokker en sinds kort hebben zij het roer om moeten gooien om de concurrentie aan te kunnen, en dat lijkt goed gelukt. De winkels hebben een moderne uitstraling en online zijn zij ook helemaal up to date.
Gera POngers  | 04/09/16  09:32:21 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een ideale winkel voor alles wat je thuis nodig hebt. Blokker heeft vaak leuke aanbiedingen. Prijs/kwaliteit is goed! Ook voor vakantie hebben ze vaak de juiste spullen wat je nodig hebt. Ik kies voor Blokker!
Sanne Scheeres  | 20/08/16  14:19:15 | Winkelbeoordeling :
Bij Blokker vind je een groot assortiment aan huishoudproducten. Wanneer je voor 22.00u besteld heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Verzending is gratis wanneer je het afhaalt in de winkel of vanaf €25. Aanrader!
Siedo Henstra  | 13/07/16  21:51:56 | Winkelbeoordeling :
De vertrouwde blokker zoals jaar en dag maar dan online. Kwaliteitsproducten voor aantrekkelijke prijs veel keuze en de nieuwste snufjes als eerste. Altijd leuk om rond te kijken op de site. Extra bonus via deze site!
Jan van der Plas  | 30/05/16  14:29:00 | Winkelbeoordeling :
De verbouwingen van de winkels kan als zeer geslaagd worden beschouwt, hier door is het nog gezelliger om te winkelen in de "blokker". De aangeboden artikelen staan zeer overzichtelijk in de daarvoor bestemde etalages geplaatst. Zelfs zeer goed bereikbaar met een rolstoel.
annie deinum  | 30/05/16  12:23:28 | Winkelbeoordeling :
Nergens kunnen vinden wat ik wilde hebben maar uiteindelijk bij blokker gevonden! Van tevoren even gebeld, artikel was niet aanwezig in de winkel. Dezelfde middag even langsgeweest en betaald en de volgende dag om 2 uur was de bestelling binnen.
Harry van de Sunweb  | 30/05/16  09:05:54 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een echt goede online winkel ik heb er al enkele bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt en zo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende dag al in huis.
Erik Duit  | 29/05/16  18:40:46 | Winkelbeoordeling :
Aangezien ik weinig tijd heb bestel ik regelmatig huishoud artikelen via de blokker website. over de kwaliteit en prijsverhouding ben ik enorm tevreden. Bij blokker krijg je echt waar voor je geld. Ik raad blokker zeker aan !!!.
Ingrid van Loon  | 29/05/16  13:24:48 | Winkelbeoordeling :
Handig dat je bij blokker spullen kunt bestellen en ook af kunt laten leveren in de winkel. Je hoeft dus niet thuis te blijven wachten op je pakketje. Nadeel is wel dat ze met een hoop artikelen in de aanbieding toch nog erg duur zijn
dick sar  | 29/05/16  11:33:26 | Winkelbeoordeling :
De vernieuwde Blokker is zeker aan te raden ,de winkels ogen nu fris en eigentijds ,ook de website is goed ,eenvoudig zoeken en afrekenen online,aflevering binnen de gestelde tijd en keurig verpakt ,kortom Blokker is op de goede weg !
Els van Oortmerssen  | 28/05/16  13:39:45 | Winkelbeoordeling :
Ik volg Blokker op de voet omdat ze vaak heel goede acties hebben. Pas heb ik een oude pan ingeruild voor 30% korting op een nieuwe Tefalpan. Is dus erg makkelijk verdiend. En altijd een goede service, ook online.
Nizar Abdat  | 28/05/16  10:25:06 | Winkelbeoordeling :
Blokker is misschien niet eenvan de goedkoopste winkel in Nederland. Maar de kwaliteit van hun producten is gegarandeerd! Hun klantenservice en medewerkers in de winkel zijn beide een topppie!. Ik heb nooit problemen gehad & ben heel tevreden met de artikelen die ik bij hun heb gekocht.
Shalini Bhulai  | 28/05/16  00:53:08 | Winkelbeoordeling :
Blokker biedt tegenwoordig alle spullen ook online aan. Ook de wekelijkse/maandelijkse aanbiedingen zijn ook online geldig. Je kunt je spullen snel en gemakkelijk bestellen en ze daarna thuis bij je laten bezorgen.
Erik Geldermann  | 26/05/16  06:24:42 | Winkelbeoordeling :
De keuze is reuze. Het assortiment is gigantisch en de prijs prestatie verhouding is zeer goed. Je kunt op deze site alles kopen wat je maar kunt bedenken. De verzending is ook goed geregeld. Als je vandaag besteld heb je het in de meeste gevallen morgen thuis.
Gina  | 25/05/16  23:13:54 | Winkelbeoordeling :
Ik vind blokker.nl een heel handige site. Ik ben wat slecht ter been, dus kan ik allerlei dingen online bekijken en uitzoeken om dan gericht naar een filiaal hier in de stad te gaan. Scheelt een stuk tijd.
Raoul Cruysberg  | 25/05/16  14:02:41 | Winkelbeoordeling :
Sinds ze het waardepuntenprogramma van Douwe Egberts hebben overgenomen winkel ik regelmatig bij Blokker, vanwege de voordelige prijzen. Ik ben zeer tevreden over de klantenservice. Ik ben ook erg benieuwd naar de airfryer. Alleen jammer dat ze geen koffiebonen voor hun producten verkopen.
Carla van der Zanden  | 24/05/16  22:49:50 | Winkelbeoordeling :
Blokker in de nieuwe vorm, leuke opstellingen in de winkels, ruime paden en erg overzichtelijk leuke aanbiedingen iedere week, verleden week heb ik er een Tefal stoomstrijkijzer gekocht. Hoop dat de winkels van Blokker blijven bestaan.
Marijke Wieren  | 24/05/16  10:15:15 | Winkelbeoordeling :
Ik wist niet dat Blokker zo'n groot assortiment had online, heel handig! Met ook mooie, luxe merken. Bij alle andere bestellingen had ik ze snel in huis, in goede staat en niet duur. Het is dus een ideale webshop
dine bhulai  | 23/05/16  22:33:06 | Winkelbeoordeling :
Op de site van Blokker worden alle producten en wekelijkse aanbiedingen ook aangeboden. Je kun snel en gemakkelijk je producten opzoeken en deze meteen bestellen. Binnen korte tijd ontvang je de spullen thuis.
emma govers  | 23/05/16  05:56:09 | Winkelbeoordeling :
fijne website makkelijk en zeer overzichtelijk, niet te duur zoals je van blokker gewend bent simpel te bestellen en het wordt dan snel geleverd alleen maar lof over deze site ik kan hem iedereen aanraden.
Lewis Hamilton  | 23/05/16  10:07:53 | Winkelbeoordeling :
Bestelling geplaatst bij Blokker en al snel in huis. Helaas had ik een verkeerde bestelling geplaatst en moest deze geretourneerd worden. Binnen 3 werkdagen had ik het geld weer netjes op mijn rekening ontvangen. Hier kunnen veel bedrijven van leren!
emma govers  | 23/05/16  06:22:03 | Winkelbeoordeling :
fijne website makkelijk en zeer overzichtelijk, niet te duur zoals je van blokker gewend bent simpel te bestellen en het wordt dan snel geleverd alleen maar lof over deze site ik kan hem iedereen aanraden.
sjanie van zomeren  | 22/05/16  16:39:26 | Winkelbeoordeling :
mooie webshop, verandering in winkel hardenberg, ziet er goed uit. alleen zijn er producten uit de verkoop gehaald. veel vraag naar bv tonic stampers....ook ik heb ze daar altijd gekocht. helaas, niet meer in de verkoop.
Johan Cruijff  | 22/05/16  14:11:25 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een perfecte webwinkel ik heb er al enkele bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt en zo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende dag al in huis.
Christine Chu  | 21/05/16  11:01:09 | Winkelbeoordeling :
blokker is een erg handige winkel voor huishoudspulletjes. Ze hebben nu ook bezorging, wat erg handig is als je grote spullen wilt bestellen. Verder hebben ze de blokker net vernieuwd, wat er erg mooi uitziet.
p. ramautar  | 20/05/16  23:38:27 | Winkelbeoordeling :
Op de site van Blokker kun je de producten vinden welke ook in de winkels te verkrijgen zijn. Ook de aanbiedingen zijn online geldig. Door op de site te bestellen bespaar je reistijd. Je kunt gemakkelijk bestellen.
Manon Feijter  | 19/05/16  13:26:09 | Winkelbeoordeling :
Blokker kennen we allemaal, een winkel waar je voornamelijk huishoudartikelen kunt kopen, maar waar ze ook leuk speelgoed hebben enz. Bij de nieuwe formule hoort ook een goede webshop waar je ook al die producten kunt kopen.
Pauline Dam  | 18/05/16  20:44:41 | Winkelbeoordeling :
Ik heb onlangs bij de Blokker online een partytent gekocht. Je kan de producten makkelijk met elkaar vergelijken zodat je het best passende kan uit kiezen. Er was en gemakkelijke en snelle levering. Ik zou de Blokker aanbevelen aan vrienden en familie.
patrick oligschlager  | 18/05/16  10:32:38 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel en voor bepaalde spullen leuke actie en mooi goedkoop. Veel mensen gaan er winkelen . Nu hebben ze leuke actie voor de zomer . Kwaliteit is er ook goed nooit mis koop gehad. En je word er goed bediend
shalini ram  | 17/05/16  15:04:38 | Winkelbeoordeling :
Blokker biedt vele soorten artikelen aan zoals huishoudspullen. Je kunt gemakkelijk zoeken en je producten bestellen. Dan worden deze binnen enkele dagen thuis bij je bezorgd. Met de aanbiedingen kun je extra besparen.
Jaap de Groot  | 16/05/16  16:35:27 | Winkelbeoordeling :
Blokker is de laatste tijd niet altijd even positief in het nieuws geweest. Gelukkig heb ik zelf altijd heel goed kunnen slagen bij Blokker. Het aanbod is altijd heel gevarieerd en het komt maar zelden voor dat ik niet kan slagen. Vooral op huishoudelijk gebied ga ik graag naar Blokker.
Jetje Raha  | 16/05/16  23:18:35 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een toppie winkel weet je dat je tegenwoordig bijna van alles bij blokker kan vinden zelfs zulke mooie prulletjes om je huis heel gezellige te versieren op te tutten niet alleen potten en pannen
din bhulai  | 16/05/16  23:39:04 | Winkelbeoordeling :
Op de site van Blokker vindt je alle artikelen en aanbiedingen wat je in de winkels ook aantreft. Je kunt gemakkelijk zoeken en je producten bestellen. Zo bespaar je extra tijd en eventueel geld. De producten ontvang je snel.
Marijke Vogel  | 16/05/16  20:13:55 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een zaak waar je echt alles kunt krijgen voor o.a. het huishouden en in de tuin van goede kwaliteit en niet al te duur. De service is ook uitstekend. Ik ben blij dat er een Blokker winkel in de buurt is
Marco Knol  | 16/05/16  20:02:19 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende webshop, veel keuze in diverse artikelen en ik zou het zeker aanraden aan vrienden en familie! jammer dat de verzendingen soms een beetje lang duurd, toch erg tevreden over het product en de prijs
Petra Jansen  | 16/05/16  15:45:29 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke webwinkel met veel keus! Hebben altijd leuke acties! U kunt ook hun nieuwsbrief aanvragen om op de hoogte te blijven van alle acties. Ze hebben meer dan 600 afhaalpunten! Dus altijd wel 1 in de buurt..Op werkdagen voor 22 uur besteld,de volgende dag in huis, gratis vanaf 25.- !!
Michelle Sibbing  | 16/05/16  15:12:53 | Winkelbeoordeling :
Erg leuke spulletjes heb je er! Nu kun je oom via internet wat bestellen maar vind het zelf altijd erg leuk om even in de winkel te snuffelen en naar de aanbiedingen te kijken. Kom altijd met meer thuis maar heb dan wel een koopje
louis roodenburg  | 16/05/16  13:51:38 | Winkelbeoordeling :
Natuurlijk weet u dat Blokker de voordeligste en vertrouwde winkel voor al uw huishoudelijke artikelen in bijna iedere stad is,maar nu komt Blokker ook met de nieuwste Blokker,nog meer aanbiedingen en super scherpe prijzen,dus neem een kijkje en pak uw voordeel
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 4,50% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Voordeeldrogisterij.nl
visit register click click