ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Blokker Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Blokker

Huishoud, speelgoed, tuinmeubilair en luxe producten koop je met korting bij Blokker

Blokker is de grootste aanbieder op het gebied van huishoudelijk, wonen, keuken & koken, persoonlijke verzorging, speelgoed en tuin. Blokker verkoopt producten van vele bekende merken, onder andere: Babyliss, Philips, Logitech, Princess en Sola. Zo heeft Blokker een goed en betaalbaar assortiment. Deze samenstelling van het assortiment, met de nadruk op het dagelijks gebruik bekent dat Blokker er voor iedereen is.

Blokker Beoordelingen

Frank  | 12/09/19  18:34:46 | Winkelbeoordeling :
Volop keuze voor iedereen,niet duur,snelle levering en keurig verpakt,ook wanneer de verkoop via een partner van Blokker gaat verloopt alles perfect.Een goede aanvulling zou betaling via PayPal zijn.Echt een aanrader
Bianca  | 12/09/19  02:21:40 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop kun je verrassend genoeg leuke aankopen doen voor huishoudelijke producten. Vaak zijn er leuke kortingsacties te vinden die de moeite waard zijn om tegen een redelijke prijs iets te gaan kopen.
Ben Thuis  | 09/09/19  06:39:51 | Winkelbeoordeling :
Prima producten voor een goede prijs,ook de service is zeer goed van Blokker. je hebt keus uit veel producten onder een dak,en ook snel geleverd. Ook is de garantie top zonder zuren krijg je je geld terug als het product niet voldoet.
Peter Voogt  | 04/09/19  11:47:59 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft het in huis! Zowel in de winkel als online. Bestel snel jouw product (voor 22:00 uur) en de volgende dag heb je het al in huis. Bestel je voor meer dan 40 euro dan wordt het ook nog eens gratis thuisbezorgd.
Ilja Van bremen  | 01/09/19  22:50:15 | Winkelbeoordeling :
Voor de allerbeste aanbiedingen en koopjes ben je bij Blokker sowieso altijd op het juiste adres. Vooral op het gebied van huishouden en praktische zaken biedt Blokker een geweldige site met voor ieder iets naar zijn gading.
Harry Nak  | 01/09/19  11:41:08 | Winkelbeoordeling :
Wij komen geregeld bij de Blokker, zowel in de winkel als online. Goede prijs kwaliteit verhouding. Laatst heb ik nog een airfrayer online bij de Blokker gekocht, in de winkel kon ik hem de volgende dag al op halen, Top!
Fred Gasselich  | 09/08/19  21:59:10 | Winkelbeoordeling :
Super handig om bij Blokker online te bestellen, ze hebben een goede service . Je kan je producten laten bezorgen of in de winkel ophalen boven de 30 euro, wordt het gratis verzonden, Ook leuk online cashback verdienen.
Cindy Kalou  | 11/08/19  07:13:26 | Winkelbeoordeling :
Blokker is makkelijk en handig, zowel in de winkel als online. Goede prijs kwaliteit verhouding. Laatst heb ik nog een airfrayer online bij de Blokker gekocht, in de winkel kon ik hem de volgende dag al op halen, Top!
Ferry Swinkels  | 07/08/19  07:05:57 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft een prettige webshop, veel verschillende aanbiedingen en goedkope artikelen, de service is uitstekend en eventuele ruilingen zijn ook geen enkel probleem. Kortom een goede webshop waar je altijd wat vind.
Freddy Maertens  | 31/07/19  20:15:27 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft een fijne winkel, ga regelmatig naar de fysieke winkel, maar als het even niet uitkomt of bij bepaalde aanbiedingen is het zeker handig om via de webshop te bestellen. Levering is prima en snel.
Chanel West Coast  | 27/07/19  19:39:13 | Winkelbeoordeling :
Blokker is één van mijn favoriete winkels, zowel in de winkel als online. Goede prijs kwaliteit verhouding. Laatst heb ik nog een airfrayer online bij de Blokker gekocht, in de winkel kon ik hem de volgende dag al op halen, Top!
Berry Stevens  | 24/07/19  19:30:26 | Winkelbeoordeling :
Voor alle huishoudspullen kun je het beste terecht bij de Blokker. Op de site staat ook veel van hun assortiment, en dus ook handig om daar spullen te bestellen en te laten bezorgen. Ook goede acties en aanbiedingen.
Sophie S Steijvers  | 19/07/19  03:43:03 | Winkelbeoordeling :
Zeer ruime keuze assortiment, goede en betaalbare producten en kwalitatief geen rotzooi. Snelle en correcte bestellingen via internetwinkelen. Goede service en klantgericht. Ik kom er regelmatig iets halen
John Maas  | 13/07/19  16:34:09 | Winkelbeoordeling :
ik heb iets besteld bij blokker een scheerapparaat werd heel snel gelevert achteraf betalen was ook geen probleem daarom zal ik er wel vaker iets gaan bestellen dit jaar al voor de derde maal iets besteld.
dilek duran  | 10/07/19  14:17:14 | Winkelbeoordeling :
Goede service en duidelijke prijzen verzending is ook zoals op de site staat producten zijn niet altijd te reserveren via de site zodat het opgehaald kan worden in de winkel
lion van der wens  | 10/07/19  03:26:17 | Winkelbeoordeling :
Blokker alles te koop voor huishoudelijk gebruik . Voor je keuken of voor in de tuin ze hebben allerlei leuke en gemakkelijke artikelen . Ook kun je hier de douwe egberts punten inleveren tegen leuke cadeau's
rene sluis  | 01/07/19  14:48:55 | Winkelbeoordeling :
de Blokker heeft een uitgebreid assortiment aan huishoudelijke artikelen voor een scherpe prijs en de service is perfect niet goed is geld terug daarom koop ik graag en geregeld producten bij de Blokker ik kan de Blokker aanbevelen aan iedereen die iets nodig is in de huishouding
Henriette  | 28/06/19  21:19:16 | Winkelbeoordeling :
Bij deze webshop kun je de laatste tijd best leuke spullen kopen, zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen. Met name de kortingsacties bieden veel mogelijkheden om goede en goedkope aankopen te doen.
Jacks Teller  | 01/07/19  07:08:17 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een hele leuke website/webshop van toch wel 1 van de leukere Nederlandse winkels, wel vind ik het erg jammer dat veel Blokker winkels weg zijn. Je kan gelukkig wel makkelijk via de webshop shoppen, ze hebben vaak leuke aanbiedingen!
Wilfred Bakx  | 29/06/19  18:16:26 | Winkelbeoordeling :
Blokker.nl heeft veel producten voor een goede prijs. Ook de service is zeer goed. je hebt keus uit veel producten onder een dak,en ook snel geleverd. Ook is de garantie top zonder zuren krijg je je geld terug als het product niet voldoet.
Melody  | 26/06/19  13:45:11 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een handiger winkel je kan zoveel voor je uitzet halen. Veel goede kwaliteit pannen heb ze nu al 8 jaar en nog even mooi. Ben meer dan tevreden over blokken goede kwaliteit kom ik atijd terug!
Marianne Gommers  | 16/06/19  09:50:32 | Winkelbeoordeling :
Handig om bij Blokker online te bestellen . Goede service en erg goed. Je kan laten bezorgen of in de winkel ophalen boven de 30 euro gratis verzenden . Ook leuk online cashcoins verdienen
Pieta Bambergen  | 15/06/19  19:20:18 | Winkelbeoordeling :
Kom al bij Blokker vanaf de oprichting van ze en sinds kort hebben zij het roer om moeten gooien om de concurrentie aan te kunnen, en dat lijkt goed gelukt. De winkels hebben een moderne uitstraling en online zijn zij ook helemaal up-to-date.
Hans Kazan  | 07/06/19  18:51:34 | Winkelbeoordeling :
Blokker is de winkel waar ik al mijn benodigdheden voor het huishouden koop. En dan natuurlijk met de feestdagen ook de winkel voor leuke versieringen, en ook voor kleine cadeautjes is Blokker de geschikte winkel, en tegenwoordig kun je alles ook gewoon thuis alles bestellen op Blokker.nl, top!!
Sjaak Swart  | 31/05/19  08:34:47 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft een prima website/webshop van toch wel 1 van de leukere Nederlandse winkels. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen, of ophalen in de winkel, gaat vlot. Retourneren is ook geen probleem!
Harm Raspe  | 28/05/19  11:56:26 | Winkelbeoordeling :
gisteren weer een bestelling gedaan en vandaag de levering je kan zelf de levering tijden veranderen naar jou wens superhandig. ben altijd tevreden als ik op deze site een bestelling plaats en het is altijd genieten.
Miriam Piccin  | 23/05/19  17:04:49 | Winkelbeoordeling :
Hallo, ik vind Blokker een heel groot assortiment hebben en goede prijzen van uitstekende kwaliteit. Ik koop er regelmatig en ben zeer tevreden. Bent u ook benieuwd, neem dan ook een kijkje op de website van Blokker.
Jan Metaal  | 17/05/19  07:07:17 | Winkelbeoordeling :
Veel producten voor een lage prijs. De producten van Blokker zijn ook van een goede kwaliteit. Als we iets bestellen laten we het wel bezorgen bij de blokker winkel in de buurt, dit is altijd gratis en komt handiger uit aangezien we met ons werk zitten.
Hennie Loriaux  | 05/05/19  13:32:47 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Blokker. Groot assortiment van artikelen interessante prijzen,leuke aanbiedingen, goede service.Tegenwoordig ook DE produkten te koop. Met vriendelijke.groeten. Hennie Loriaux.
Jan Van Nood  | 05/05/19  08:27:04 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een zeer goede zaak op het gebied van huishoudelijke artikelen. De producten zijn van goede kwaliteit en tegen alles redelijke prijzen. Met name de aanbiedingen zijn interessant. Het personeel zal u graag adviseren.
George Westerhof  | 04/05/19  08:00:34 | Winkelbeoordeling :
Bij de Blokker zijn wel heel veel voordelige aanbiedingen te vinden. En mocht iets niet in de aanbieding zijn, dan nog zijn de prijzen bij de Blokker altijd laag ! Ga naar de website of bezoek een winkel .
emma govers  | 04/05/19  10:21:05 | Winkelbeoordeling :
Het is een winkel met heel veel fijne huishoudelijke producten ook de webshop is super veel keuze maar wel alles makkelijk te vinden, niet te duur en het bestelproces verloopt gemakkelijk, ook de klantenservice is top.
Mohammed Mechchate  | 02/05/19  01:04:11 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel voor gebruiksvoorwerpen en nuttige dingen. Regelmatig ook wel leuke lage prijzen. Laatst tuinstoelen besteld waarvan er 1 al was gebroken bij aflevering. Zonder gezeur werd direkt een nieuw exemplaar opgestuurd. Top !
Christine  | 30/04/19  09:54:58 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een leuke winkel voor huishoudspullen. Op de site staat veel van hun assortiment, en dus ook handig om daar spullen te bestellen en te laten bezorgen. Ook goede acties en aanbiedingen.
Willem De Jong  | 29/04/19  15:10:43 | Winkelbeoordeling :
Ik heb in de winkel en online diverse artikelen gekocht en ik heb alleen maar goede ervaringen bij de winkel en online, ook de communicatie verliep altijd goed, als er iets was werd je gelijk goed geholpen, voor mij 5 sterren.
Wilfried Van Droogenbroeck  | 30/04/19  11:40:20 | Winkelbeoordeling :
Ik ben deze shop naarmate in ouder ben geworden steeds meer beginnen waarderen omdat ze allelei dingen te koop aanbieden. De zaken die ze aanbieden zijn van een zeer goede kwaliteit en kan je dus in vertrouwen kopen
Vanessa Leman  | 24/04/19  22:09:04 | Winkelbeoordeling :
bij Blokker bestel ik best wel graag. de levering bij bestelling bij Blokker verloopt vrij snel. problemen heb ik nog niet gehad bij een bestelling bij Blokker, dus daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik dan ook niet beoordelen. er is wel een goede communicatie via mail, waar ik wel veel belang aan hecht. ik bestel dus zeker en vast nog terug bij Blokker
Assumar Gellis  | 12/04/19  13:52:15 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren bij de Blokker, zowel in de winkel als online. Goede prijs kwaliteit verhouding. Laatst heb ik nog een airfrayer online bij de Blokker gekocht, in de winkel kon ik hem de volgende dag al op halen, Top!
Sandra  | 18/03/19  12:10:56 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Blokker een fijne winkel, ga regelmatig naar de fysieke winkel, maar als het even niet uitkomt of bij bepaalde dagaanbiedingen is het zeker handig om via de webshop te bestellen. Levering is prima en snel.
Sophie  | 16/03/19  08:21:08 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat blokker enorme verbeteringen heeft ondergaan. Naast dat de winkels er een stuk leuker en overzichtelijker uitzien, is het ook niet allemaal meer zo ontzettend duur. Ze hebben goede acties tegenwoordig!
Nicole Glorie  | 08/03/19  18:49:53 | Winkelbeoordeling :
Ik koop altijd online en de zending is goed en klantenservice help je goed en als er iets niet is dan helpen ze je goed om een oplossing te vinden en als prudrukt niet doet dan is het meestal dan ik dan nieuwe mee krijgt
Christini Induzzi Lopes  | 06/03/19  21:20:06 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van winkelen in deze winkel. Ik hou van de variëteit van deze winkel. Ik hou van kwaliteit en prijs. Ik koop bij deze online winkel en bezoek ook de fysieke winkel. Ik raad aan alle mensen. Ik wil delen.
Wendy van Mansom  | 23/02/19  12:21:19 | Winkelbeoordeling :
Ik heb de blokker altijd wel een leuke winkel gevonden. Een vriend van mij heeft er gewerkt en hij vond dat heel leuk. Leuk personeel en alles. Ze hebben altijd leuke en vooral handige spullen voor goede prijzen. Top winkel.
wim speelberg  | 17/02/19  07:21:41 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, verzorgde en nette site waar ik zeker in het jaar 2019 nog eens een kijkje zal nemen. Een aanrader voor jong en oud. Dus vooral leg een bezoek af aan deze site en je zal vinden wat je nodig hebt.
Barbara  | 11/02/19  15:22:45 | Winkelbeoordeling :
Vind het een mooie winkel. Wel vind ik het erg jammer dat veel blokker winkels weg zijn. Je kan gelukkig wel makkelijk via de web shop shoppen Ze hebben vaak leuke aanbiedingen Meer weet ik niet te schrijven
Froukje Rooy  | 08/02/19  10:27:49 | Winkelbeoordeling :
De Blokkerwinkel in Zwolle is recent verhuisd naar een nieuwe locatie op de diezerpromenade.Het nieuwe pand is kleiner en er is flink gekort in het aanbod van nieuwe productenDe prijzen zijn gedaald via sale acties.
Leen van Soest  | 09/02/19  09:45:55 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke website/webshop van toch wel 1 van de leukere Nederlandse winkels. Ook op de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen, of ophalen in de winkel, gaat vlot. Retourneren is geen probleem.
Karin Gerritsen  | 06/02/19  06:45:09 | Winkelbeoordeling :
De webwinkel van Blokker is super fijn en ze doen ook wat ze beloven! Van het shoppen tot het bezorgen thuis verloopt vlekkeloos. Jammer is het dan de "gewone" winkels van Blokker steeds meer verdwijnen en je verder weg moet om het eventueel op te halen.
Hennie Oosterink  | 07/02/19  15:04:29 | Winkelbeoordeling :
Een leuke winkel heb weleens iets gekocht bijv stofzuigerzakken,waterkoker,speelgoed,schoonmaskgerei enz. Ze verkopen goed kwalitatief goed spullen. Kom niet vaak meer omdat er minder winkels van zijn en ze falliet zijn.
annie deinum  | 02/02/19  10:44:05 | Winkelbeoordeling :
Een jaar geleden een curver prullenbak gekocht, helaas kapot gegaan. 1 telefoontje en alles geregeld met Blokker in de garantie. Binnen 2 dagen hadden we een nieuwe prullenbak, nog wel thuis afgeleverd ook!
Jaylee Deinum  | 02/02/19  10:42:08 | Winkelbeoordeling :
Bestelling was snel en zonder problemen verzonden en ontvangen. De doos was wel heel groot voor het product maar dat is een bijzaak. Verder zeer tevreden en zou het aanraden om de producten zelf en online te bestellen.
T. Mani  | 03/02/19  10:40:36 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft de handigste dingen voor je huis - van lepel tot stofzuiger, alles is er. Altijd een ruim aanbod scherp geprijsde artikelen, snelle bezorging of ophalen bij een vestiging in de buurt, en dan heeft Blokker ook nog een outlet met extra voordeel.
Cindy Cornelisse  | 29/01/19  12:57:55 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de blokker een hele betrouwbare winkel. Als ik iets huishoudelijks nodig heb, ga ik altijd naar deze winkel. Ze hebben een groot assortiment. Ook zijn er vaak aanbiedingen, zoals de koekenpannen.
Poeskin  | 30/01/19  15:51:41 | Winkelbeoordeling :
Al jaren kom ik al bij de blokker. Zowel in de winkel als online. Goede prijs kwaliteit verhouding. Laatst heb ik een air frayer online bij de blokker gekocht. In de winkel kon ik hem de volgende dag al op halen. Top.
André Van Dillen  | 30/01/19  09:37:01 | Winkelbeoordeling :
Vaak koop ik spullen bij Blokker. Een vertrouwd adres waar je altijd terecht kunt wat betreft huishoudelijke zaken. Vooral is het plezierig dat een Blokker filiaal in de buurt zit. Het komt maar al te vaak voor dat je onmiddellijk iets nodig hebt en uit een groot assortiment kunt kiezen / kopen.
miriam piccin  | 06/01/19  23:56:20 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik doe al jaren winkelen bij Blokker. Ik doe het nu ook via de website van Blokker en vindt dat reuzefijn en snel. De service van Blokker is uitstekend en behulpzaam. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen op de website van Blokker.
Shpresa van der Meulen  | 20/11/18  09:19:57 | Winkelbeoordeling :
The best shop ever.I always buy at Blokker because there is always things in sale.I like to shop here because they have everything what I want and the service is really good and they have a best quality
Petronella Smit  | 27/10/18  07:38:15 | Winkelbeoordeling :
Blokker is voor mij al heel lang de winkel waar ik eigenlijk al mijn benodigdheden voor het huishouden koop. En dan natuurlijk met de kerstdagen ook de winkel voor leuke kerstversiering, en ook voor kleine cadeautjes is Blokker de geschikte winkel, en tegenwoordig kun je alles ook gewoon thuis alles bestellen op Blokker.nl, top!!
Bertje Mol  | 28/09/18  18:32:52 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik ga graag naar de stad toe om te winkelen en kom dan altijd langs Blokker. Ik ga er altijd naar binnen want er zijn altijd leuke aanbiedingen. Ook op de website van Blokker kun je je aankopen doen. Het is overzichtelijk en makkelijk om te bestellen. Je hebt je producten snel thuis. Mocht je vragen hebben dan is er een klantenservice die u goed te woord staat. Prima zaak Blokker.
Miriam Piccini  | 13/09/18  21:43:11 | Winkelbeoordeling :
Hallo, ik vind Blokker een geweldige website hebben. Het is overzichtelijk en de prijzen van de producten zijn erg aantrekkelijk. Ik kom ook nog in de stad maar vanwege werkzaamheden is het makkelijker voor mij om online te bestellen. En dat doe ik graag ook vanwege de vele aanbiedingen.
Anne Ter Horst  | 24/08/18  11:35:43 | Winkelbeoordeling :
Eerst een verkeerde product ontvangen maar dit snel en goed opgelost na een telefoontje met se klantenservice, met een leuke korting op het bestelde product. Een geluk bij een ongelukje dus kunnen we zeggen.
Adri Veltman  | 27/07/18  19:40:37 | Winkelbeoordeling :
met de hitte ben ik (net als vele anderen) op zoek naar een ventilator. Eindelijk via de site van Blokker gelukt. Bevestiging bleef echter uit. Nu blijkt de bestelling mislukt en moet ik 3 weken op mijn geld wachten omdat het zo druk is.
gerry van dinther  | 14/07/18  05:09:31 | Winkelbeoordeling :
" Blokker "altijd een fijne webshop geweest . Verschillende aanbiedingen en goedkope artikelen . de service is uitstekend . Ruilingen zijn ook geen probleem. Kortom een goede webshop waar je altijd wat vind.
Fouzia Benboubker  | 01/06/18  18:53:35 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Blokker.nl een van de beste websites in Nederland. Ruim assortiment, goede prijs/ kwaliteitsverhouding, elk week aantrekkelijke kortingen. Overzichtelijke site, bestellen en betalen gaat heel makkelijk, snelle bezorging, goede klantenservice, gratis retourneren zonder gedoe. Een echte aanrader.
Wendy Hollemans  | 26/03/18  08:22:12 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft tegenwoordig veel producten voor een lagere prijs. De producten zijn ook van een goede kwaliteit. Als we iets bestellen laten we het wel bezorgen bij de blokker winkel in de buurt, dit is altijd gratis en komt handiger uit aangezien we met ons werk zitten.
Adri Veltman  | 17/03/18  10:50:23 | Winkelbeoordeling :
Als op maandag in de na-middag de koffiezetapparaat kapot gaat ben je echt niet blij. Snel naar de webstore van blokker. Daar hebben ze verschillende apparaten op voorraad. Rustig uitkiezen, bestellen en de volgende dag ophalen in de winkel.
Ron Veltman  | 17/03/18  19:39:21 | Winkelbeoordeling :
Weet u dat het nadelen heeft als je (bijna) nooit glazen, borden of kopjes breekt. Na zoveel jaar wil je wel eens iets anders. Ook als de noodzaak ontbreekt. Gelukkig is alles bij Blokker mooi met elkaar te combineren en goed te betalen.
Danny Van den Bosch  | 27/11/17  20:00:06 | Winkelbeoordeling :
Online bestellen en in de winkel ophalen werkt ideaal. snel en makkelijk bestellen. 1 keer een defect product gehad en de klantenservice in moeten schakelen. Dezelfde dag meteen kunnen ruilen in de winkel, top geregeld.
Erik Wouters  | 02/11/17  13:11:54 | Winkelbeoordeling :
Prima producten voor een goede prijs. Al vanaf 25 euro heb je gratis verzendkosten. Service is uitstekend, geen probleem als je iets verkeerd besteld hebt, je ka n het zo omruilen of terug brengen. Een prima winkel voor een ieder.
Tilly  | 10/10/17  09:00:08 | Winkelbeoordeling :
Leuke site, makkelijk zoeken. Er is veel keus en bestellen gaat heel makkelijk. Iedere dag een leuke dagaanbieding. Bestelling kan thuis of in de winkel bezorgd worden. De site is heel overzichtelijk . Top site
Omega Yard  | 12/09/17  18:39:25 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft goeie kwaliteit aan spullen. En Is 1 van de betere winkels met altijd een goeie prijs. Daarom winkelen wij graag altijd bij blokker ook vanwege dat ik al 20 jaar naar blokker toe ga en een huiselijk gevoel bij krijg
Mon Davids  | 10/09/17  12:52:49 | Winkelbeoordeling :
Bestelling van Blokker kwam erg snel. Rond 20.00 uur besteld en de volgende ochtend al bezorgd. zo snel dat de bezorger voor de deur stond zonder aan te bellen om 7.30 uur! Of had hij geen zin de grote doos naar boven te brengen. wellicht keuze mogelijkheid tot afhaalpunt selecteren invoeren
Frank Miltenburg  | 27/08/17  08:14:38 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de webshop van blokker duidelijk, overzichtelijk je kan heel gemakkelijk het aanbod overzien. De prijzen zijn wat mij betreft oke' je kan merken dat door de webshop de prijzen naar beneden zijn bijgesteld.
Nika Lemson  | 31/07/17  23:49:57 | Winkelbeoordeling :
In tegensteling tot de gemoderniseerde winkels van Blokker, is de website wel een succes wat mij betreft. Omdat veel dingen in de "uitgeklede" Blokkerwinkels zelf niet meer op voorraad zijn, is het erg prettig dat alles via Internet gratis in de winkels voor je bezorgd wordt.
Sharida  | 24/07/17  14:23:28 | Winkelbeoordeling :
Super winkel! Alles wat je nodig hebt voor een goede prijs. Je kunt zelfs op rekening spullen kopen wat voor mijn werk perfect was. Je kan het direct meenemen waardoor je niet hoefde te wachten op je spullen wie je direct nodig had.
Olivier  | 18/07/17  13:34:05 | Winkelbeoordeling :
Blokker is mijn favoriete warenhuis voor huishoudelijke producten. Ze hebben echt een enorm ruim assortiment en hebben de beste merken zoals Philips, BK, Brabantia en Curver. En alles tegen hele redelijke prijzen. Ik kan Blokker met een gerust hart aanbevelen!
Els Veldt-de Keijzer  | 02/06/17  20:14:41 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke webshop! Ze hebben altijd precies dat wat ik nodig heb! Pas nog een aantal dingen besteld alles was weer perfect en zeer snelle bezorging! Binnen 24 uur heb je het in huis! Fantastisch! Fijn geprijsde aanbiedingen ,heel veel keuze uit zeer goede producten! Ik ben een blokker fan!
Martien Kouwenberg  | 05/04/17  14:32:28 | Winkelbeoordeling :
een mooie winkelketen en je wordt er vriendelijk geholpen. De meeste artikelen die wij nodig hebben zijn wel in de winkel te vinden. Dus vinden wij een heerlijke winkel om onze boodschappen te doen. We gaan zeker 1a2keer in de week naar de blokker winkel.
Kimberley Suiskens  | 03/03/17  06:19:58 | Winkelbeoordeling :
Goede vernieuwde webwinkel. Prima levering. Snel en netjes. Top winkel.
Adje Meijers  | 08/02/17  10:10:38 | Winkelbeoordeling :
Op de Blokker site vind je hetzelfde uitgebreide assortiment dat je ook in de winkel kan vinden. Een bestelling boven de €25 word gratis verzonden,ophalen in de winkel is altijd gratis. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd.
Nicole Snellen  | 07/01/17  13:21:08 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft zijn suffige imago goed weten op te poetsen. Met een goed basisassortiment van goede merken bieden ze daarnaast ook altijd een voordelige optie. De seizoensartikelen zijn altijd leuk om daar doorheen te snuffelen :) Ervaring met online bestellen en in de winkel laten bezorgen zijn top.
Mikela  | 24/12/16  22:17:54 | Winkelbeoordeling :
Een leuke winkel die eigenlijk van alles heeft. Je kunt bij blokker terecht voor speelgoed, dvd’s, huishoudelijke apparatuur en inrichting voor zowel je huis als tuin. De spullen hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Toon Philipsen  | 06/12/16  11:19:46 | Winkelbeoordeling :
Prima assortiment en prettige fysieke winkels, maar het is vervelend dat je bij online aankopen niet een uitgeprinte versie van de factuur bij je pakketje geleverd krijgt; deze moet je nu zelf uitprinten als je het product wil ruilen in bvb de winkel.
Mirjam Schotman  | 13/11/16  19:51:39 | Winkelbeoordeling :
De nieuwe Blokker is zeer overzichtelijk alleen de prijzen zijn erg hoog, toch kom ik er wel om ideeën op te doen, daarna haal ik mijn producten die vergelijkbaar zijn in een andere goedkopere winkel
Nicole  | 25/10/16  12:52:19 | Winkelbeoordeling :
Blokker is n winkel voor jong en oud zeker de moeite waard om eens te bezoeken van speelgoed tot huishoudartikelen ook van bekende merken goede kwaliteit prima service betrouwbaar betaalbaar ze hebben ook cadeaukaarten
Adil A  | 25/10/16  12:58:59 | Winkelbeoordeling :
betaalbaar betrouwbaar prima kwaliteit goede service voor jong en oud er is altijd wel iets te vinden van speelgoed tot huishoudartikelen ook van bekende merken zeker de moeite waard om eens te bezoeken
tiny van oers  | 15/10/16  10:30:07 | Winkelbeoordeling :
Een prima winkel met veel aanbiedingen, ik kom er bijna elke week.Er is voor ieder wat te koop,zeker nu zo tegen sinterklaas,heel veel leuke en goedkoop speelgoed.Met vriendelijk personeel,die altijd behulpzaam is.
Leo Paans  | 12/09/16  03:19:00 | Winkelbeoordeling :
Ik kom al vanaf de oprichting bij Blokker en sinds kort hebben zij het roer om moeten gooien om de concurrentie aan te kunnen, en dat lijkt goed gelukt. De winkels hebben een moderne uitstraling en online zijn zij ook helemaal up to date.
Gera POngers  | 04/09/16  09:32:21 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een ideale winkel voor alles wat je thuis nodig hebt. Blokker heeft vaak leuke aanbiedingen. Prijs/kwaliteit is goed! Ook voor vakantie hebben ze vaak de juiste spullen wat je nodig hebt. Ik kies voor Blokker!
Sanne Scheeres  | 20/08/16  14:19:15 | Winkelbeoordeling :
Bij Blokker vind je een groot assortiment aan huishoudproducten. Wanneer je voor 22.00u besteld heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Verzending is gratis wanneer je het afhaalt in de winkel of vanaf €25. Aanrader!
Siedo Henstra  | 13/07/16  21:51:56 | Winkelbeoordeling :
De vertrouwde blokker zoals jaar en dag maar dan online. Kwaliteitsproducten voor aantrekkelijke prijs veel keuze en de nieuwste snufjes als eerste. Altijd leuk om rond te kijken op de site. Extra bonus via deze site!
Jan van der Plas  | 30/05/16  14:29:00 | Winkelbeoordeling :
De verbouwingen van de winkels kan als zeer geslaagd worden beschouwt, hier door is het nog gezelliger om te winkelen in de "blokker". De aangeboden artikelen staan zeer overzichtelijk in de daarvoor bestemde etalages geplaatst. Zelfs zeer goed bereikbaar met een rolstoel.
annie deinum  | 30/05/16  12:23:28 | Winkelbeoordeling :
Nergens kunnen vinden wat ik wilde hebben maar uiteindelijk bij blokker gevonden! Van tevoren even gebeld, artikel was niet aanwezig in de winkel. Dezelfde middag even langsgeweest en betaald en de volgende dag om 2 uur was de bestelling binnen.
Harry van de Sunweb  | 30/05/16  09:05:54 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een echt goede online winkel ik heb er al enkele bestellingen gedaan ben er echt dik tevreden over de producten die ik tot nu heb gekocht zijn geen reden dus tot klagen ! ook als je het koopt en zo word het heel snel verzonden en je hebt het de volgende dag al in huis.
Erik Duit  | 29/05/16  18:40:46 | Winkelbeoordeling :
Aangezien ik weinig tijd heb bestel ik regelmatig huishoud artikelen via de blokker website. over de kwaliteit en prijsverhouding ben ik enorm tevreden. Bij blokker krijg je echt waar voor je geld. Ik raad blokker zeker aan !!!.
Ingrid van Loon  | 29/05/16  13:24:48 | Winkelbeoordeling :
Handig dat je bij blokker spullen kunt bestellen en ook af kunt laten leveren in de winkel. Je hoeft dus niet thuis te blijven wachten op je pakketje. Nadeel is wel dat ze met een hoop artikelen in de aanbieding toch nog erg duur zijn
dick sar  | 29/05/16  11:33:26 | Winkelbeoordeling :
De vernieuwde Blokker is zeker aan te raden ,de winkels ogen nu fris en eigentijds ,ook de website is goed ,eenvoudig zoeken en afrekenen online,aflevering binnen de gestelde tijd en keurig verpakt ,kortom Blokker is op de goede weg !
Els van Oortmerssen  | 28/05/16  13:39:45 | Winkelbeoordeling :
Ik volg Blokker op de voet omdat ze vaak heel goede acties hebben. Pas heb ik een oude pan ingeruild voor 30% korting op een nieuwe Tefalpan. Is dus erg makkelijk verdiend. En altijd een goede service, ook online.
Nizar Abdat  | 28/05/16  10:25:06 | Winkelbeoordeling :
Blokker is misschien niet eenvan de goedkoopste winkel in Nederland. Maar de kwaliteit van hun producten is gegarandeerd! Hun klantenservice en medewerkers in de winkel zijn beide een topppie!. Ik heb nooit problemen gehad & ben heel tevreden met de artikelen die ik bij hun heb gekocht.
Shalini Bhulai  | 28/05/16  00:53:08 | Winkelbeoordeling :
Blokker biedt tegenwoordig alle spullen ook online aan. Ook de wekelijkse/maandelijkse aanbiedingen zijn ook online geldig. Je kunt je spullen snel en gemakkelijk bestellen en ze daarna thuis bij je laten bezorgen.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG 1,50% CASHCOINS Scapino
visit register click click