ONTVANG 2,50% CASHCOINS Epine
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Bongo Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Bongo

Bestel met korting bij Bongo en geef een persoonlijk belevingscadeau

Icekarten, indoor skydiven, golfsurfen, lekker naar de sauna, gezellig dineren of samen overnachten in een mooi hotel; de mogelijkheden zijn eindeloos bij Bongo. Wil je iemand eens echt goed verrassen, dan is een belevingscadeau van Bongo het ultieme cadeau, dat leuk is om te geven en fantastisch om te krijgen. Sportieve uitjes, ontspannende uitjes en nog veel meer bestel je bij Bongo.

Bongo Beoordelingen

Ricco  | 18/12/18  20:12:29 | Winkelbeoordeling :
Leuke site met enorme keus in cadeaubonnen. Bij Bongo bestel je het ideale cadeau: een belevingsbon! Keuze uit heel veel verschillende, o.a. overnachtingen, wellness, eten en drinken. Snelle levering en mooi verpakt. Echt een aanrader!
Adri Veltman  | 27/08/18  15:25:26 | Winkelbeoordeling :
Sommige mensen hebben geen behoefte aan cadeaus. Maar toch wil je iets geven voor bijvoorbeeld een bruiloft. Dan is de bon van Bongo perfect. Al voor minder dan €50 geef je een overnachting cadeau voor 2 personen in een leuk hotel.
Rick Ricciardo  | 06/05/18  08:12:22 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en snel een leuk cadeau weten te kopen bij Bongo. En het werd door de ontvanger zeer gewaardeerd. Goede en makkelijke website, supersnelle levering, heb zelfs nog een kortingscode kunnen gebruiken, perfect van Bongo!
Harm Raspe  | 30/04/18  08:23:25 | Winkelbeoordeling :
De gehele uitstraling van de website en de indeling ziet er gemakkelijk en snel en gemakkelijk uit. Het is best de moeite waard om de website te bekijken en een bestelling plaatsen. De prijzen vindt ik redelijk te noemen voor.
Jan Buffel  | 23/04/18  16:47:50 | Winkelbeoordeling :
Alles mooi geregeld. Zag er prachtig uit met die cadeau verpakking. Maar kwam wel helaas 2 dagen te laat, maar dat kan dan ook aan de bezorger gelegen hebben en de drukke tijd van het jaar (december), verders alles prima!
Veronique Bam  | 22/04/18  08:55:07 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaring met Bongo. Weinig inspanning nodig om het resultaat te bewerkstelligen. Qua overzichtelijkheid kan en mag de site wellicht iets beter. Termijn van levering werd keurig gehaald. Al met al tevreden over Bongo.
Christini Induzzi Lopes  | 20/04/18  16:58:06 | Winkelbeoordeling :
Originele cadeaubon geven? Leuke belevenis cadeaubonnen - Dinerbon, Wellnessbon, Weekendtrips & Dagjes uit - Online bestellen v.a. € 19,90.Met een Bongo verras je zowel vrienden en familieleden als kennissen met een originele cadeaubon. Je kunt kiezen uit meerdere thema's, eten...
Assumar Gellis  | 19/04/18  18:51:20 | Winkelbeoordeling :
Een ideale cadeau optie bij Bongo. Makkelijke verwerking tijdens het bestellen. Supersnelle levering en een leuke presentatie door een heel gezellige kadoverpakking! Ik blij en mijn zoon blij verrast! Super!
Regina  | 17/04/18  16:17:34 | Winkelbeoordeling :
Bongo is een site waar je belevenisbonnen kunt bestellen. Er zijn 60 verschillende bonnen, al vanaf €19,90. Vanaf €35,= wordt de bon je gratis toegezonden. De bon is 2 jaar geldig en had je liever een andere gehad? Je mag de bon gratis ruilen. Leuk om te geven en om te krijgen.
Orson Harms  | 15/04/18  12:46:56 | Winkelbeoordeling :
bongo, tjonge jonge wat een toffe mensen werken daar, wilde direct een pers. gesprek nadat ik hun telefonisch had benaderd des tijds. wel wel wat kwammen er goede ontwikkelijng tot stand na ons gesprek , voor mij totaal geen ander meer
Cindy Kalou  | 15/04/18  11:27:31 | Winkelbeoordeling :
Kies, betaal en ontvang een e-voucher. Snel een bestelling kunnen plaatsen en simpel. Alles geregeld binnen 10 min en e-voucher kun je downloaden na ongeveer 20 min, leuk cadeautje! prima in orde van Bongo!
annie deinum  | 09/04/18  20:34:37 | Winkelbeoordeling :
Bongo heeft hele leuke aanbiedingen. Helaas, duurde het wat lang totdat we de bestelling hadden ontvangen. Maar erg aardige klantenservice aan de telefoon gehad. Alles wel binnen de bezorgingstijd geleverd hoor..
Wim Speelberg  | 07/04/18  08:39:30 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke site met aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het jaar 2018 kijken of er iets voor mij bij zit.
FHD Smid  | 06/04/18  14:37:36 | Winkelbeoordeling :
Bongo is echt supercool. Vet handig en ook gewoon superchill. Echt een uitkomst hoor. Check het zelf maar eens op hun website. Echt voor de beste deals die je je maar kunt voorstellen, check Bongo. Supertoppie.
Bhakti Dharma  | 06/04/18  08:08:41 | Winkelbeoordeling :
Leuke cadeaubonnen om voor speciale gelegenheden weg te geven. Veel leuke cadeaus zoals weekend reizen, sauna en wellness, gastronomische uitjes, luxueus dineren, europa trips en veel meer, op de site allemaal te zien.
Natascha  | 01/03/17  21:40:20 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen weekend met een Bongo bon high tea gedaan met vrienden op de Euromast. Fijn dat je dan niet de volledig entrée voor de Euromast hoeft te betalen. De prijs die je hebben moeten betalen viel erg mee.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 4,50% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Decathlon
visit register click click