Meld je aan en ontvang direct 7,50

Coolblue Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Coolblue

Krijg korting op elektronica, huishoudelijke apparatuur, gereedschap en nog veel meer bij Coolblue!

Coolblue is één van de grootste webshops met een breed assortiment. Je vindt bij Coolblue een enorm aanbod elektronica, huishoudelijke apparatuur, sportaccessoires, gereedschap en nog veel meer. Coolblue staat bekend om haar uitstekende service en heeft daarom ook maar één doel: jou blij maken. Gratis verzending en voor 23.59 besteld is morgen in huis. Bestel eenvoudig online en profiteer van korting!

Coolblue Beoordelingen

Cindy Cornelisse  | 14/01/19  20:34:16 | Winkelbeoordeling :
Coolblue.nl heeft echt hele scherpe prijzen, vaak goedkoper dan bij andere aanbieders. De levering is goed en snel. Je kunt hier heel veel verschillende artikelen vinden. Een duidelijke website waar ik graag kom!
Jeffrey Salawan bessie  | 15/01/19  03:47:55 | Winkelbeoordeling :
Na bestelling van een wasmachine snel geleverd, werd best wild gedaan met de oude wasmachine met afkoppelen. Werd ook niet aangesloten omdat de aansluiting zonder stekker was. Al met al tevreden maar het had beter gekund
Pascal Vermeule  | 14/01/19  12:13:40 | Winkelbeoordeling :
uitstekende producten snelle levering dus van mij een dikke 10 duidelijke en vriendelijke klantenservice en bij niet goed ook zeer snel je geld terug producten die van een ander bedrijf komen houden ze je goed op de hoogte ik zou hun zeker aanraden
Petronella Smit  | 13/01/19  14:19:00 | Winkelbeoordeling :
Coolblue is voor mij DE witgoed specialist van nu, Coolblue heeft goede producten van goede merken en ongelooflijk veel keus. Ook heeft Coolblue uitstekend personeel dat klantvriendelijk gelukkig heel belangrijk vindt.
 | 13/01/19  20:26:49 | Winkelbeoordeling :
snelle verzending van Coolblue. Uitstekend retourbeleid (duidelijk) Bij reparatie van producten die niet goed functioneren is het goed geregeld, als het product niet te repareren blijkt en het is nog geen oud product krijg je een nieuw product! Vriendelijke medewerkers en natuurlijk diverse leuke producten
Joep van Wermeskerken  | 11/01/19  13:15:54 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel erg tevreden over coolblue, ze hebben een supergroot aanbod en de prijs/kwaliteit is super. De service is altijd geweldig ik heb hier wel eens producten gekocht en ze hielpen me van A tot Z. Ze leveren zeer snel vandaag besteld morgen in huis
an net  | 11/01/19  08:45:21 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle levering. Ik had savonds om 22 uur besteld en de vlgnde ochtend stond de postbode al met het pakket aan de deur. Super snel dus. Ook mogelijk om pakket bij post service punt te laten bezorgen voor als je die dag niet thuis bent.
Mechchate Mohammed  | 08/01/19  21:04:20 | Winkelbeoordeling :
Ik ben op zoek naar een website waar we alle producten kunnen vinden met veel promotie veel dingen die we kunnen hebben kantinecodes we kunnen veel dingen hebben die je me toestaat dingen van alle soorten te kopen daar is geen uitzonderlijk
Fred Gasselich  | 07/01/19  20:55:48 | Winkelbeoordeling :
Het is vaak snel en gemakkelijk bestellen bij Coolblue! Wij zijn altijd tevreden geweest over de service van Coolblue. Ze houden zich altijd aan de beloofde levertijd. De prijzen van de producten zijn vaak erg scherp en hebben regelmatig goede aanbiedingen.
Berry Stevens  | 04/01/19  18:52:22 | Winkelbeoordeling :
Coolblue is een gemakkelijke webwinkel met een hoog service niveau, vanaf het bestellen tot het bezorgen is het allemaal keurig geregeld. Als je vragen hebt aan de klantenservice wordt je ook direct netjes en snel geholpen, alles is prima bij Coolblue geregeld!
Belinda Borgsteede  | 07/01/19  12:06:12 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel met veel plezier bij Coolbleu. Het bestel en leveringsproces is duidelijk en overzichtelijk. Ze komen nog met handige tips over het onderhoud van je product. Retour zenden is gratis en geen enkel probleem. Je hebt 30 dagen bedenktijd. Ze hebben een heel ruim assortiment, superleuk bedrijf!
Vanessa Leman  | 04/01/19  00:44:17 | Winkelbeoordeling :
bij coolblue bestel ik best wel graag. de levering bij bestelling bij coolblue verloopt vrij snel. problemen heb ik nog niet gehad bij een bestelling bij coolblue, dus daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik dan ook niet beoordelen. er is wel een goede communicatie via mail, waar ik wel veel belang aan hecht. ik bestel dus zeker nog terug bij coolblue
JH zwiers  | 23/12/18  21:53:23 | Winkelbeoordeling :
een grote koelkast besteld bij deze winkel, Coolblue. Ik ben zeer tevreden over het hele proces. de aankoop verliep soepel online en de bezorging was precies zoals afgesproken. hele aardige en bekwame mensen.
Freddy Maertens  | 02/01/19  18:07:02 | Winkelbeoordeling :
Al jaren bestellen wij voortaan bij Coolblue en dat is nog altijd voortreffelijk gegaan, heb nog nooit een probleem gehad met een verzending of iets dergelijks. Alles werd op tijd geleverd en toen ik 1 keer een defect toestel had gekregen werd deze na een app-je zonder problemen omgeruild, top!
Hennie Loriaux  | 03/01/19  10:47:51 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Coolblue.Heel veel artikelen onder andere computers,tablets, telefonie, beeld en geluid huishouden, wonen,speelgoed, sportartikelen, fietsaccessoires. Gratis verzending zelfs op zondag
Janny Sterling  | 24/12/18  14:53:05 | Winkelbeoordeling :
Coolblue heeft een hele fijne, goede en klantvriendelijke website. je kan hier voor bijna van alles terecht. De levering is ook heel erg snel en mijn pakketjes zijn eigenlijk altijd heel goed en zeker op tijd aangekomen.
Armando  | 28/12/18  10:36:39 | Winkelbeoordeling :
Top kwaliteit geleverd door Coolblue. Goede belichting voor mijn fotografie werkzaamheden. Nog hier en daar wat aanschaffen, maar dat komt vast wel goed. Binnenkort weer wat bestellen bij Coolblue....
gerda fokkens  | 29/12/18  12:14:52 | Winkelbeoordeling :
Producten besteld bij deze winkel , iets niet helemaal duidelijk dus even de klantenservice benaderd en gevraagd , uitleg zeer duidelijk en helder, ook zeer vakkundig, bestelling afgerond betaald en kreeg de spullen supersnel geleverd , kortom , klasse winkel
Leen van Soest  | 28/12/18  10:19:03 | Winkelbeoordeling :
Op coolblue is het erg leuk winkelen. Ze hebben er veel tegen veelal goede prijzen. Ook zijn er regelmatig aanbieding en acties. Het bezorgen gaat snel, s'avonds voor negen uur besteld is de andere dag al in huis
George Westerhof  | 21/12/18  09:01:10 | Winkelbeoordeling :
Coolblue is de meest sympathieke leverancier van apparatuur in het huishouden. Kijk eens op de website en zie wat er allemaal mogelijk is. En dat voor wel heel aantrekkelijke prijzen! Alles wordt heel snel geleverd en eventueel aangesloten !
Thea van leuven  | 18/12/18  17:18:40 | Winkelbeoordeling :
Super goede service en klantvriendelijk en ook super snel met leveren van je produkt, en ze maken waar wat ze zeggen binnen 24 uur in huis.Ook is het er fijn om te shoppen online geweldig , dit is het enige wat ik kan zeggen ga zo door
Arnold Smit  | 18/12/18  16:57:15 | Winkelbeoordeling :
Coolblue echt super cool super goedkoop en prachtige producten Ik mag je heel graag mijn apparatuur kopen Ik vind het echt een super fijne zaak met een geweldige klantenservice echt mensen die met liefde werken geen Gooi en smijt zaak maar gewoon persoonlijk en een fantastisch product hebben ze ja ik zweer erbij en ik kan deze zaak echt aan iedereen aanbevelen
gerry van dinther  | 19/12/18  05:41:39 | Winkelbeoordeling :
Coolbleu een fijne webshop als je wat wilt aanschaffen kun je op je gemak zoeken en wil je eventueel informatie over je te kopen artikel kun je contact opnemen en wordt je keurig te woord gestaan . Komen ze een groot apparaat brengen dan wordt je 15 min voor aankomst gebeld superfijn.
J v Dijk  | 18/12/18  14:41:40 | Winkelbeoordeling :
Cool blue is een goede en gemakkelijke winkel om te kopen. Ze hebben een snelle levering, ook op zondag! Indien je een retour hebt, dan is dat geen probleem. Het product kun je zeer gemakkelijk terug sturen, zonder extra kosten.
Veronika Kalou  | 19/12/18  07:39:26 | Winkelbeoordeling :
Ik ben altijd zeer tevreden bij Coolblue. Meerdere bestellingen gedaan bij dit bedrijf en altijd tevreden na de bestelling. De keren dat ik de klantenservice nodig had was altijd erg prettig, altijd goede service, zelfs als het om klachten gaat.
Betsie Butsers  | 14/12/18  09:46:48 | Winkelbeoordeling :
Altijd een goede service van Coolblue, zelfs als het om klachten gaat. Al een paar keer een "tweedekeus" product gekocht die niet helemaal naar wens was, en werd altijd snel opgelost en ook altijd een snel antwoord op mijn vragen via facebook!
Johan van Uffelen  | 16/12/18  22:26:54 | Winkelbeoordeling :
Coolblue heeft een goede, deskundige helpdesk, Ze hebben mij heel goed geadviseerd alvorens ik mijn aankoop heb gedaan. Daarnaast hebben ze een overzichtelijke website waarin ze bij veel artikelen hun first choise vermelden. Ik vind Coolblue een fijn bedrijf om je aankopen te doen.
Anoniem  | 18/12/18  08:23:16 | Winkelbeoordeling :
Enorm veel keuze. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Duidelijke website met veel informatie. Prijzen redelijk concurrerend. Bezorging heel erg snel. Eén maal kregen we een onjuist artikel bezorgd, maar ook dat was heel eenvoudig en snel opgelost.
Gio Santana  | 07/12/18  23:01:17 | Winkelbeoordeling :
Coolblue heeft een super webshop. De bestelling wordt zelfs op zondag geleverd. Dit is niet leuk voor de bezorger, maar wel superhandig. Zeker als je met smart zit te wachten op een hoesje voor je smartphone. Verder hebben ze regelmatig leuke aanbiedingen.
Marjon  | 13/12/18  08:12:22 | Winkelbeoordeling :
Goede service en vriendelijke bezorgers! Je betaalt wat meer dan bij Media Markt, maar dat is zeker de moeite waard. Wasmachine besteld en gelijk de volgende dag gebracht en met alle zorg geinstalleerd.
Mohamed Mach  | 05/12/18  13:06:22 | Winkelbeoordeling :
Bij Coolblue word je altijd goed geholpen! Ze hebben alles op het gebied van elektronica en wasgoed. Of je online of in een van de winkels bent, het is altijd een avontuur om te winkelen bij Coolblue. I’s Cool to be Blue ;).
De grote  | 05/12/18  09:46:30 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel, ruime keuze op alle producten, goede levering als je mazzel hebt! De kwaliteit qua producten heb je in de eigen hand, wil je echt waar dan moet je de portemonnee trekken want voor een dubbeltje zit nog niet op de eerste rij hier.
rozanna van der veen/honders  | 07/12/18  15:13:00 | Winkelbeoordeling :
Fijne black friday acties snelle cashback en van alles wat van onderdelen voor dr9nes tot washmachine. Baterijen speelgoed en computer onderdelen. De radiopiet en withoedwinkel online zeg maar. Super handig
Mieke van der Plas  | 07/12/18  13:32:50 | Winkelbeoordeling :
Wat een fijne webshop. Cool Blue laat weten wanneer ze komen en hoe laat. De leveringen zijn altijd op tijd en punctueel. Cool Blue was een van de eerste webwinkels die ook op zondag uitleveren. De bezorgers helpen een handje met het op de juiste plek zetten van het artikel. Fijn!
Kyra van der Sluis  | 28/11/18  22:10:25 | Winkelbeoordeling :
Op de website van Cool Bleu is van alles wat te vinden. Elektronica, huishoudspullen, keukenspullen, tuinspullen, sportartikelen, noem maar op! Een heel uitgebreid assortiment, dus voor iedereen is er wel wat leuks te vinden!
Mieke Daraei  | 02/12/18  09:36:53 | Winkelbeoordeling :
Ipad besteld bij Coolbleu. Die ben ik zelf gaan afhalen in de winkel. Daar ben ik vlot en vriendelijk geholpen. Ik heb nog wat nuttige info over de werking van de nieuwe Ipad gekregen. En later ook nog per mail wat info ontvangen. Een goede ervaring kan ik wel zeggen.
Sharona Den Oude  | 03/12/18  08:20:40 | Winkelbeoordeling :
Geweldige service. Gaat netjes en zorgvuldig met se producten om! De bezorgers zijn altijd binnen het tijdkader aanwezig en leveren het product netjes en professioneel af! + vind ik dat ze altijd de juiste werkklesing aan hebben
Rosanne Eeeeee  | 03/12/18  14:27:28 | Winkelbeoordeling :
Prijzen vaak prima (wel opletten/vergelijken, want soms is het bij Coolblue duurder dan elders). Maar wat Coolblue zo goed maakt is de klantenservice. Zo'n groot bedrijf waarbij iedere medewerker op zo'n persoonlijke, leuke, oprechte manier met zijn klanten omgaat en problemen goed oplost!
Aziza Akrouch  | 26/11/18  10:24:08 | Winkelbeoordeling :
Echt een super aanrader geweest om een nieuwe laptop of nieuwe electronica apparatuur aanschaffen. Ze hebben een goeie service en de bezorgservice op tijd alles fijn verlopen. En ik hou het op mij lijstje van me favoriete:)
Felin  | 25/11/18  19:40:01 | Winkelbeoordeling :
Voor de tweede keer wat besteld nu bij cool blue. Zeer goede service, was de volgende dag al in huis. Heb een tweedehands product gekocht maar met status zgan. Het is (gelukkig) ook niet te merken dat het tweedehands is. Prettige website en als je vragen hebt kun je ook makkelijk terecht. Aanrader!
Roos Stam  | 26/11/18  12:47:51 | Winkelbeoordeling :
Snel en gemakkelijk! Altijd tevreden over de service van Coolblue. Ze houden zich altijd aan de beloofde levertijd. De prijzen van de producten zijn vaak erg scherp en hebben regelmatig goede aanbiedingen.
DirkJan Ranzijn  | 22/11/18  20:34:23 | Winkelbeoordeling :
Een geweldige zaak, betrouwbaar en zeer snelle levering. Heb echt heel vaak hier besteld en gekocht en ben nog nooit teleurgesteld. Een hele snelle levering. 2 keer meegemaakt dat de geleverde waren niet tot tevredenheid waren, geen enkel probleem met retouneren en geld terug.
Veronique Bam  | 23/11/18  07:33:21 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al meerdere malen bij de Coolblue webwinkel besteld. Altijd zeer snelle levering en bij eventuele problemen (ooit eens een lekkende wasmachine geleverd gekregen) wordt er snel en adequaat gehandeld. Altijd een duidelijke communicatie over de leveringsstatus, perfect!
Froukje Rooy  | 21/11/18  09:07:46 | Winkelbeoordeling :
Cool Bleu is een naam in het engels geschreven voor koud en blauw.Cool betekend ook wel,niet van de wijs te brengen.kortom heel eigen wijs.De beoordeling van de webshop is gunstig;De kwaliteit,het aanbod en de service zijn perfect.
AA van de Wetering  | 19/11/18  12:17:19 | Winkelbeoordeling :
Cool Blue mijn favoriet als het gaat om witgoed. Perfecte service, vriendelijk en beleefd personeel en tot nu toe altijd op de afgesproken tijd geleverd. Als een product niet bevalt wordt het kosteloos opgehaald en/of omgeruild voor een ander product. Geld terug storten gaat ook heel erg snel.
Armand Mauritz  | 18/11/18  13:55:40 | Winkelbeoordeling :
Coolblue is een geweldig mooi bedrijf, ze communiceren op een leuke manier en zijn attent! Met verjaardag en verhuizen sturen ze zelfs een kaartje! Het is het enige bedrijf die de wasmachine en droger gratis naar zolder brengt en aansluit.
Assumar Gellis  | 15/11/18  17:33:48 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen al jaren bij Coolblue en dat is nog altijd voortreffelijk gegaan, heb nog nooit een probleem gehad met een verzending of iets dergelijks. Alles werd op tijd geleverd en toen ik 1 keer een defect toestel had gekregen werd deze na een app-je zonder problemen omgeruild, top!
Harm Raspe  | 14/11/18  08:18:22 | Winkelbeoordeling :
Website ziet er gemakkelijk en handig uit. Ik vindt de producten vrij prijzig als ik naar een andere website ga zie in dat de producten goedkoper zijn dan bij Coolblue. Ik zou hier zelf geen bestelling plaatsen
Evelien Doosje  | 11/11/18  10:40:01 | Winkelbeoordeling :
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Coolblue. Toen mijn product kapot was gegaan contact opgenomen met Coolblue en het was geen enkel probleem om het product om te ruilen. Coolblue biedt net wat anders en meer, ik vind het een unieke winkel.
Joke Ruijter  | 12/11/18  09:18:24 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel De ene dag besteld en de volgende dag al binnen. Manlief was super blij met zijn lenovo tablet. En hij gebruikt hem elke dag. Had eerst ook al een lenovo maar ja, je moet hem niet laten vallen dan gaat hij kapot, Dus nu weer een nieuwe gekregen en gelijk maar een hoes er bij.
Angela van der Meer  | 07/11/18  21:02:30 | Winkelbeoordeling :
Top service bij bezorging van mijn wasmachine.. ze hebben zelfs een wasmachine die terug moest naar een andere winkel (ivm fout model geleverd) voor mij verplaatst naar de garage! Verder een goede prijs en snelle levering
Szilvia Szilvia Bagoczkine Deri  | 04/11/18  08:13:42 | Winkelbeoordeling :
Bij Coolblue kunnen kwaliteitsproducten tegen een redelijke prijs worden gekocht.Het serverpersoneel kan snelle, nuttige en relevante informatie verstrekken.De winkel biedt producten die gemakkelijk te begrijpen en te vinden zijn.
Ricky Persoons-Somers  | 02/11/18  09:45:41 | Winkelbeoordeling :
Een overzichtelijke website en een fantastisch serviceteam. Ze reageren heel snel als er iets is en denken goed met je mee. En niet duur, ze hebben vaak mooie aanbiedingen. Ik koop er graag mijn spullen.
Cheyenne Malinka  | 01/11/18  22:54:40 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit van producten altijd wel leuke acties en scherpe prijzen de service is heel goed sociale werknemer . Cashback ging zo snel hadden zelf langer verwacht maar binnen 2 dagen had ik het ontvangen. Een echte aanrader
Chanel West Coast  | 02/11/18  07:18:00 | Winkelbeoordeling :
Vrijwel alles wat je zoekt in een onlinewinkel heeft Coolblue. Een uitstekende service, duidelijke website, groot aanbod en ga zo maar door! Wellicht kan je bij een andere winkel het zelfde product een centje goedkoper vinden, maar de goede service moet natuurlijk ergens van betaald worden!
Renate van der Graaf  | 30/10/18  06:19:01 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service! Mijn wasmashine daar gekocht en was helaas war fout gegaan met de planning, de volgende dag alsnog mn wasmachine ontvangen en als excuus 3 dozen wascapsules. De wasmachine is netje geinstalleerd.
Esther Koenes  | 28/10/18  16:28:56 | Winkelbeoordeling :
Coolblue is een prettige webshop, duidelijk en overzichtelijk en met een groot aanbod van producten. De chat met een medewerker over een eventuele aankoop verloopt soepel en duidelijk. Een snelle levering van je aankopen. Het is echt een aanrader om je producten bij coolblue te bestellen.
BnBteS  | 26/10/18  19:09:30 | Winkelbeoordeling :
Coolblue heeft een ruim assortiment en een duidelijke website. Ik waardeer de goede aanbiedingen en de verscheidenheid. Verder hebben ze een goede service, komen ze hun afspraken na en ook de garantie is prima geregeld.
Ellen Groes Vlaar  | 26/10/18  09:15:46 | Winkelbeoordeling :
Coolblou is nou zo'n winkel en online winkelen waar je ja tegen zegt ze beloven veel maar houden zich daar aan Heel gemotiveerd personeel en professionele hulp. Online gewinkeld. Heb het altijd de volgende dag in huis. Ik zeg chapeau COOLBLOU.
Miranda Kagenaar  | 25/10/18  20:07:09 | Winkelbeoordeling :
Hier moet je zijn voor je multimedia producten. Goede klantenservice uitgebreid aanbod van producten met duidelijke beschrijving. Snelle levering en installatie door zeer vriendelijk personeel. Enkel goede ervaringen en reeds vele producten bij Coolblue gekocht.
annie deinum  | 19/10/18  12:41:03 | Winkelbeoordeling :
Erg goede ervaringen met Coolblue. Koop hier al tijden producten. Echter had ik een tijd terug een draadloze stofzuiger gekocht welke na enkele maanden niet meer wou opladen. Na het verzenden van de stofzuiger van Coolblue had ik binnen enkele dagen een nieuwe stofzuiger is huis.
Jennifer  | 13/10/18  12:43:39 | Winkelbeoordeling :
Coolblue, een hele fijne, goede en klantvriendelijke website. je kan hier voor bijna van alles terecht. De levering is ook heel erg snel en mijn pakketjes zijn eigenlijk altijd goed en op tijd aangekomen .
Nancy Nijsten  | 13/10/18  19:32:58 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over Coolblue ze leveren zelfs op zondag Als je op zaterdag iets besteld heb je het zondag al in huis Super service dit zouden meer bedrijven moeten hanteren We bestellen altijd bij Coolblue als we snel wat in huis willen hebben top service !!!!!
Buddie Spencer  | 08/10/18  09:08:15 | Winkelbeoordeling :
Coolblue is een gemakkelijke webwinkel met een hoog service niveau, vanaf het bestellen tot het bezorgen is het allemaal keurig geregeld. Als je vragen hebt aan de klantenservice wordt je ook direct netjes en snel geholpen, alles prima geregeld!
Pavlina Kassova  | 07/10/18  07:01:40 | Winkelbeoordeling :
Echt een aanrader, Goedkoop, betrouwbaar, snelle levering wat wil je nog meer. Zeker een van mijn favoriete webshops. Klanten servies ook zeer goed je krijg gelijk of zeer snel iemand die je kan helpen.
Priscilla Kruiswijk  | 03/10/18  20:10:47 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit en prijs , snelle levering. Babyfoon besteld en had hem diezelfde dag nog binnen voor een mooie prijs. Werkt uitstekend geen klachten. Klantenservice is goed bereikbaar en luistert,denkt vaak mee.
G.M van Holten  | 04/10/18  09:06:55 | Winkelbeoordeling :
Bij Coolblue heb je keuze uit een groot assortiment producten. Regelmatig extra goede aanbieding die supersnel geleverd kunnen worden. Hun service is goed en de klantenservice denkt graag met je mee, mocht je toch tegen problemen aanlopen
Henrie Nak  | 02/10/18  12:49:33 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant bij Coolblue en heb nog nooit een probleem gehad met een verzending of iets dergelijks. Alles werd op tijd geleverd en toen ik 1 keer een defect toestel had gekregen werd deze na een app-je zonder problemen omgeruild, top!
Kluk Kluk  | 01/10/18  09:53:52 | Winkelbeoordeling :
Mijn zoveelste bestelling bij Coolblue, het product werd dezelfde dag nog verzonden. Een dagje later gearriveerd dan vermeld maar netjes op de hoogte gehouden via sms en mail door zowel Coolblue als PostNL. Ben zeer tevreden over het verloop en de aankoop. Zekers een aanrader, helemaal top!
Yvonne  | 30/09/18  14:38:52 | Winkelbeoordeling :
Mijn wasmachine is vorige week kapot gegaan. Dus heel snel mijn nieuwe Miele wasmachine online gekocht bij Coolblue. De volgende dag werd hij al afgeleverd en netjes geïnstalleerd. Scherpe prijs en supergoede service, want mijn oude wasmachine hebben ze mee retour genomen. Alle lof !!!
Rick de Boer  | 21/09/18  10:43:07 | Winkelbeoordeling :
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.
Henk ten Broeke  | 17/09/18  21:28:46 | Winkelbeoordeling :
Zaterdag autoradio gaat stuk. Balen, zondag hier geen elektronica winkel geopend. Coolblue is de redder. Op de site radio's in allerlei prijsklassen. Zaterdagavond om 23.30 uur gauw een mooie besteld en ZONDAGMIDDAG stond Coolblue voor mijn deur. Een uur later had ik weer muziek in mijn auto
Pieta Bambergen  | 15/09/18  18:02:58 | Winkelbeoordeling :
De website van Coolblue is overzichtelijk en werkt snel. Coolblue heeft ook een heel groot assortiment, levert zeer snel de producten uit, geeft ook een prima service, het betalen verloopt moeiteloos. Kortom een zaak waar je met een gerust hart je spullen kunt kopen!
Gilbert Van Dongen  | 16/09/18  13:21:48 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop met een snelle levering ben zeer te spreken over de service welke ze leveren. tevens is de prijs best concurerend ten op zichte van andere aanbieders. zou dit zeer zeker aanbevelen bij vrienden
Christine  | 11/09/18  10:57:10 | Winkelbeoordeling :
Coolblue is een goede elektronicawinkel. De webshop heeft een groot aanbod en voor een goede prijs. Verder zijn ze heel vriendelijk aan de telefoon en ook in de winkel. Makkelijk en snel te bestellen zonder verzendkosten.
Ron Szigetti  | 12/09/18  13:47:38 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle service bij het leveren van mijn nieuwe wasmachine. Helemaal tot op de tweede verdieping gebracht en meteen geïnstalleerd plus een test was aangezet. Goed op de hoogte gehouden van levertijd.
Ilham Ait  | 07/09/18  18:39:56 | Winkelbeoordeling :
ik heb laatst een laptop gekocht bij cool blue en het eerst wat ik heb opgemerkt was het service die ze hebben het is namelijk geweldig en wat ik ook erg goed vind is het kwaliteit van de producten die ze aanbieden ik zou cool blue zeker aan raden
Tony Timmermans  | 07/09/18  23:24:01 | Winkelbeoordeling :
Onlangs een aankoop gedaan op Coolblue. Ontzettend goede service en de prijzen zijn ook uitstekend. ‘s Avonds besteld en de volgende dag in huis. Daar word ik ontzettend blij van. Voor mij is Coolblue dan ook een top online winkel.
Rick Ricciardo  | 09/09/18  18:13:12 | Winkelbeoordeling :
Mijn HP van 3 jaar ter reparatie bij CoolBlue aangeboden, Na een week gebeld of er al iets bekend was. Was gebeld met de reparateur, en het ging het nog wel langer duren. Coolblue bood mij gelijk een tegoed aan en wel het bedrag dat ik 3 jaar geleden betaald had,heb gelijk een nieuwe Lenovo besteld.
Joke Zijlstra  | 03/09/18  20:34:02 | Winkelbeoordeling :
1 maand geleden een nieuwe vaatwasser gekocht. Zeer tevreden over de service in de winkel. Ook zeer kundig en snel werk bij de uitbouw van de oude en inbouw van de nieuwe vaatwasser. Echt een aanrader - top service.
Angelique Venmans  | 03/09/18  15:41:32 | Winkelbeoordeling :
Een geweldige winkel je wordt netjes behandeld als je ze belt of whatsappt met als er iets niet goed is of gewoon simelweg een vraag hebt echt een aanrader wat betreft webwinkel je krijgt waar voor je geld!
Mariet Coppers  | 20/08/18  09:51:50 | Winkelbeoordeling :
Coolbue, een fijne winkel waar je veel artikelen kunt kopen tegen een gereduceerde prijs, vooral nu in de opruiming is het toch wel een meevaller voor iedereen. Want het is echt crisistijd, vindt U niet?
Marianne Hiemstra  | 20/08/18  06:10:12 | Winkelbeoordeling :
Een superwinkel. 10 maanden geleden een tosti ijzer besteld en het ijzer ging kapot vorige week. Coolblue gebeld want er bleek een garantie van 1 jaar op te zitten. Binnen 2 dagen hadden we een splinternieuwe! Via de whatsapp geregeld! Super!
Corien Beerta  | 16/08/18  10:19:33 | Winkelbeoordeling :
Online tv gekocht. Deze site is handig, je kunt allerlei filters inschakelen. Ook is de klantenservice goed te bereiken voor alle overige vragen. De prijzen voor de tv's vallen mee en als ze een actie hebben, is dit ook een goede actie.
Esther Peters  | 13/08/18  14:41:54 | Winkelbeoordeling :
Super webshop. De bestelling wordt zelfs op zondag geleverd. Dit is niet leuk voor de bezorger, maar wel superhandig. Zeker als je met smart zit te wachten op een hoesje voor je smartphone. Verder hebben ze regelmatig leuke aanbiedingen.
Esther Landaal  | 09/08/18  17:31:17 | Winkelbeoordeling :
Een zeer prettige webwinkel. Voor veel categorieën producten een aparte website, handig! Snelle verzending en vriendelijke klantenservice. Groot voordeel is dat Coolblue meerdere vestigingen in het land heeft waar je de bestelling kan ophalen, zelfs op zondag.
rene cop  | 02/08/18  12:52:43 | Winkelbeoordeling :
Coolblue heft naar mijn mening service erg hoog in het vaandel ze zijn altijd berijd om je te helpen. Daarnaast is het ook erg fijn dat wanneer je een probleem met een product hebt dat zij de schade niet gelijk onder eigen schade schuiven maar er eerst uitgebreid onderzoek naar doen.
Inge Schaakxs  | 28/07/18  05:36:59 | Winkelbeoordeling :
Coolblue is makkelijk te bestellen, snel geleverd. Als je een probleem hebt, zijn makkelijk te bereiken. En op social media zijn ze ook nog goed bereikbaar en erg grappig. Ik geniet zelfs van hun filmpjes op YouTube.
Karel  | 23/07/18  11:50:28 | Winkelbeoordeling :
Klantvriendelijk en betrouwbaar goede en snelle service. Coolblue is echt gericht om zo klantvriendelijk mogelijk te zijn. Ik vind het ook heel belangrijk om als klant het gevoel te krijgen dat je gewaardeerd wordt.
Wim de Jong  | 22/07/18  11:17:16 | Winkelbeoordeling :
Als je iets snel in huis wilt hebben bijvoorbeeld als iets vervangen moet worden en/of dat je iets nieuws wilt aanschaffen kan je dit voordelig online bestellen bij Coolblue. Meestal ontvang je je bestelling de volgende dag en dan hoef je niet fysiek naar een winkel.
Rob Dyrdek  | 18/07/18  15:35:39 | Winkelbeoordeling :
Een iPhone 8 gekocht bij Coolblue met een origineel Apple hoesje. Na 2 weken besloot ik dat de iPhone toch niet aan mijn wensen voldeed en dus retour, van het hoesje had ik echter de doos niet meer. Op goed geluk heb ik die los mee teruggestuurd, maar toch het volledige aankoopbedrag terug gekregen!
Anoniem  | 14/07/18  12:50:30 | Winkelbeoordeling :
Sommige artikelen zijn veel te duur. Ik had een artikel gekocht voor bijna 50,00 euro. Daarna zag ik precies het zelfde artikel ergens ander in Nederland voor 35,00 euro. En in America ook de zelfde artikel gevonden voor 20,00 dollar.
Mitchell  | 13/07/18  15:35:30 | Winkelbeoordeling :
Leuke duidelijke website met veel keus. Daarnaast is er een ruim aanbod met verschillende artikelen die voor iedereen is weggelegd. Ook lage prijsgarantie met een snelle bezorging voor ook in het weekend
NJB VanderLaan  | 13/07/18  14:49:33 | Winkelbeoordeling :
Even snel een tafel model BBQ van Weber besteld bij Coolblue, en deze werd netjes op tijd bij mij afgeleverd. Tevens nog een korting van deze site meegenomen, dus ik ben zeer tevereden over de prijs en service van Coolblue.
Jans Huizing  | 07/07/18  12:54:40 | Winkelbeoordeling :
Alle door mij bij Coolblue bestelde artikelen zijn van goede kwaliteit. Ik ben uitermate tevreden over de door Coolblue aan mij geleverde artikelen. Verder ben ik tevreden over de prijs - kwaliteit verhouding.
Wilfred Bakx  | 09/07/18  10:59:16 | Winkelbeoordeling :
goede prijs en een ruime keus uit verschillende producten. ook een goede service bij vragen of klachten. de laatste bestelling was snel in huis. goede uitleg op de site over het product. ook een goede prijs
Lewis Hamilton  | 29/06/18  09:36:40 | Winkelbeoordeling :
Wasmachine besteld en de volgende dag stond hij onze was al te draaien! Geweldig! snelle bezorging en de manier van bezorgen is helemaal top. Een duidelijk tijdsvak werd aangegeven. De wasmachine werd netjes naar boven gebracht, aangesloten en de oude machine werd meegenomen. Kortom: topservice!
Ellen Bronwasser  | 25/06/18  06:44:22 | Winkelbeoordeling :
Coolblue heeft een duidelijke website, ik heb mijn artikel snel gevonden. De betaling gaat veilig en vlot. Binnen het uur heb ik de bevestiging in mijn mailbox ontvangen. Vervolgens ben ik steeds via mail goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
Christini Induzzi Lopes  | 19/06/18  17:35:55 | Winkelbeoordeling :
Ik koop graag elektronica in de Coolblue-winkel. Ik hou van deze winkel door de verscheidenheid van elektronica, tuin, meubels. Ik vind het leuk om mijn elektronica te repareren in deze Nederlandse winkel. Ik hou van de garanties van de producten.
Poeskin  | 13/06/18  07:06:50 | Winkelbeoordeling :
Coolblue is een fijne online winkel. Een tijdje geleden heb ik een luchtreiniger gekocht. Ze hebben een snelle service, want de volgende dag had ik hem al in huis. Hij werkt naar tevredenheid. Ze hebben vele soorten artikelen en zijn vaak het goedkoopste.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

  Centraal Beheer Autoverzekering
Close
tot 6,50% CashCoins
Tot 20% korting op lokaal bij Groupon Shopping
Code:KOUD
visit register click click