ONTVANG 1,50% CASHCOINS Marriott
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Desko Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Desko

Goedkope, exclusieve, nieuwe of gebruikte kantoormeubilair kopen of huren? Doe dat bij Desko en krijg korting

Desko is gespecialiseerd in nieuwe kantoormeubelen en tweedehandse kantoormeubilair, bureaustoelen en véél meer tegen de scherpste prijs. Voor een complete kantoorinrichting of goedkope uitbreiding kan je bij Desko terecht. Of het nu gaat om Ahrend 220 of 230 bureaustoelen, Aspa, Eames, Herman Miller of Comforto, Desko biedt alle gebruikte bekende merken tegen fantastische prijzen. En deze producten zijn in nieuwe staat.

Desko Beoordelingen

Anouska Bepnikova  | 08/11/21  16:06:56 | Winkelbeoordeling :
Top kwaliteit bij Desko, zowel nieuw als gebruikt. De gebruikte meubelen waren z.g.a.n., klein beetje gebruikers krasjes. Snelle levering en goeie prijzen, kan Ikea niet tegen op en ook belangrijk in deze tijd: Geen voorraad problemen!
Tom Dumoulin  | 19/09/21  09:41:15 | Winkelbeoordeling :
Goede prijs gekregen voor 12 hergebruikte bureaustoelen met het kwaliteitslabel: de Ferrari's in het bureaustoelen assortiment. We zijn er blij mee. Een snelle levering was snel geregeld, inclusief een handleiding voor de vele opties die de stoel biedt voor een perfecte zit.
Bor de Wolf  | 10/09/21  06:50:39 | Winkelbeoordeling :
We zijn zeer tevreden over de organisatie van Desko. Korte lijnen en goede prijs kwaliteit verhouding. Complimenten aan het hele team. zelden zo'n goede diensteverlening meegemaakt. Voor toekomstige aankopen weer naar Desko!
Sjaak Swart  | 03/09/21  12:10:47 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle communicatie met Desko. Binnen een week werden mijn bestelde 2e hands meubels afgeleverd. De bureaus werden behendig door de mannen op de tweede etage in mijn kantoor gezet. Snel en zonder beschadigingen, als ik weer wat nodig heb ga ik eerst bij Desko kijken!
Vladimir Bepnikov  | 30/08/21  14:16:22 | Winkelbeoordeling :
Aankoop van 2 bureau stoelen gedaan bij Desko, wij zijn heel vakkundig en vriendelijk geholpen!! binnen enkele dagen al geleverd en dat om 7.30 uur voor de deur!! Fantastisch voor ons een echte aanrader!!!
Veronica Veronica  | 21/07/21  17:59:11 | Winkelbeoordeling :
Goede service van Desko. Mijn refurbished Herman Miller stoel is in goede staat afgeleverd. De helpdesk is tevens ook erg behulpzaam als het gaat om vragen en dergeleijke, Desko is zeker een Aanrader!
Freddy Maertens  | 14/07/21  10:10:42 | Winkelbeoordeling :
Goede begeleiding met het aanleveren van een correcte offerte met bijbehorend advies van Desko. De levering aan huis met montage was heel netjes uitgevoerd door vriendelijk personeel, zeker voor herhaling vatbaar!
Stoffel van Doorn  | 03/04/21  11:03:23 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben inmiddels verschillende bestellingen gedaan bij Desko. Het valt ons op dat de service, duidelijkheid en snelheid van Desko altijd zeer goed en professioneel is, kortom een leuke en betrouwbare partner om zaken mee te doen.
Klus Klus  | 12/02/21  08:13:03 | Winkelbeoordeling :
Ergo Move zit/sta bureau besteld bij Desko, vijf dagen later al in huis. Het in elkaar zetten kostte wel even tijd. Het gemonteerde bureau maakt een zeer solide indruk en de gewenste hoogte is gemakkelijk in te stellen. Prima kwaliteit voor een prettige prijs!
Anke Plomp  | 26/11/15  15:31:56 | Winkelbeoordeling :
Pasgeleden heb ik bij Desko een fijne bureaustoel gekocht,een heel goede voor je rug. De service was erg goed. Ze hebben enorm veel keus in allerlei kantoorspullen. De verzending was snel en keurig verzorgd.
Marianne Hiemstra  | 12/10/15  07:41:55 | Winkelbeoordeling :
Als zzper is het altijd fijn om een geschikte plek in huis te hebben, waar je ongestoord kan werken. Bij Desko heb ik tegen een zeer redelijke prijs een leuke inrichting kunnen kopen. Gedeeltelijk 2e hands. Snelle levering en service!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
4,00% CashCoins
€10,- korting op jouw bestelling bij Desigual
Code:DESIGUAL-NL
ONTVANG 1,50% CASHCOINS Marriott
visit register click click