Meld je aan en ontvang direct 7,50

Donald Duck Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Donald Duck

De leukste Disney producten en tijdschriften koop je met extra korting bij Donald Duck

De tijdschriften van Donald Duck staan garant voor urenlang leesplezier, voor jong en oud! Bij Donald Duck bestel je extra voordelig tijdschriftabonnementen en producten van Donald Duck, Donald Duck junior, Donald Duck Extra, Duck Out en Katrien. Je profiteert altijd van scherpe aanbiedingen op zowel (proef)abonnementen als collector items, verzamelbanden en Disney artikelen.

Donald Duck Beoordelingen

Henk Van 't Holt  | 04/04/19  09:08:57 | Winkelbeoordeling :
leuk blad, zowel voor ouderen als jeugd, leest makkelijk weg en doet veel plezier aan het lezen, nostalgie, zoiets altijd gelezen waar ik maar kon. Zowel bij de huisarts als bij mijn kleinkinderen als ik aan het oppassen ben of gewoon op visite
Rijkie  | 17/01/18  09:39:58 | Winkelbeoordeling :
Ween leuk tijdschrift is de Donald Duck !!!. Onze kleinkinderen zijn er dol op. Iedere week beleeft onze lievelingseend weer spannende avonturen samen met oom Dagobert, Katrien, Guus Geluk en zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak. Goed voor uren leesplezier!
Yvonne  | 09/12/17  08:04:30 | Winkelbeoordeling :
Donald Duck is al jaren het leukste tijdschrift, zowel voor jongeren maar ook voor volwassen. Leuke strips, grappige moppen en sterke verhalen. Wij kijken iedere week weer uit naar de bezorging. Donald Duck is nog steeds geweldig!
Bhakti Dharma  | 17/08/17  12:11:07 | Winkelbeoordeling :
Wie kent Donald Duck niet? Al tientallen jaren het leukste stripverhaal voor jong en oud. Ik ken het al toen ik jong was lang geleden en lees het nog steeds met plezier. Zal nooit zijn waarde verliezen.
Nines  | 16/01/17  06:09:20 | Winkelbeoordeling :
Iedere week wordt de Donald Duck bij ons thuis bezorgd. De kinderen kijken er echt naar uit om de avonturen van Donald en zijn vriendjes te lezen. Echt leuke en spannende verhalen. Ik moet stiekem toegeven dat ik het blad ook erg graag lees!
Kenneth Snel  | 31/03/16  14:53:11 | Winkelbeoordeling :
De Donald Duck onze oude vertrouwde tijdschrift voor jong en oud!.Elke keer weer beleeft onze "bekende stripfiguur" weer erg leuke en spannende avonturen samen met zijn familie en vrienden. Donald Duck blijft vermakelijk en zogt voor veel leesplezier!
Marianne Hiemstra  | 23/01/16  06:48:26 | Winkelbeoordeling :
Al jaren hebben wij de Donald Duck thuis. Het wordt door heel het gezin gelezen. Langzaam gaan de kinderen het huis uit en verdwijnen naar andere provincies. Voor Sint heb ik via 123tijdschrift een abonnement op DD voor mijn oudste zoon genomen die nu ver weg woont. Hij was superblij!
Olivier van Laar  | 12/07/15  08:36:25 | Winkelbeoordeling :
Het leukste wekelijkse tijdschrift voor de jeugd is de Donald Duck. Iedere week beleeft onze lievelingseend weer spannende avonturen samen met oom Dagobert, Katrien, Guus Geluk en zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak. Goed voor uren leesplezier!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 4,50% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
visit register click click