ONTVANG 3,50% CASHCOINS Hunkemöller
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Expedia.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Expedia.nl

Boek met extra korting goedkope hotels, vliegtickets, huurauto's en vakanties bij Expedia.nl

Expedia.nl is één van de grootste online reisbureaus. Op Expedia.nl zoek en boek je ruim 88.000 hotels in meer dan 500 bestemmingen, goedkope vliegtickets, autohuur en diverse scherpe reisaanbiedingen. Combineer jouw reis, boek zowel de vlucht, het hotel als de huurauto bij Expedia.nl en bespaar flink wat geld. Of je nu met vakantie gaat of op zakenreis, bij Expedia.nl vergelijk en boek je online hotels over de hele wereld tegen zeer lage prijzen. Het hotelaanbod varieert van budgetaccommodaties tot vijfsterrenhotels, van zakenhotels in het stadscentrum tot romantische bestemmingen op het platteland. Twijfel je welk hotel je moet boeken? Bekijk de ruim 280.000 hotelbeoordelingen van reizigers die je zijn voorgegaan en maak je keuze.

Expedia.nl Beoordelingen

Fred Bonaparte  | 12/08/19  18:00:24 | Winkelbeoordeling :
Je moet naar de webwinkel van Expedia.nl als je een fijne vakantie wilt boeken, of voor een paar dagen weg met familie en vrienden. Keuze uit heel veel hotels of appartementen je vind er zeker wel een leuk hotel.
Christopher James Spiers  | 04/08/19  07:05:00 | Winkelbeoordeling :
I like Expedia.nl very much. it is so easy to book and cancel if necessary. I did not use other agency for my travelling, since I started to book things on expedia.nl . of course, the reward points are wonderful useful. it saves your pocket as well.
Peter Voogt  | 29/07/19  16:40:43 | Winkelbeoordeling :
Expedia heeft het grootste aanbod aan hotelkamers en reizen voor je. Een groter aanbod bestaat niet. Je kunt een losse kamer boeken of een complete reis samen stellen. Bij Expedia is het allemaal mogelijk tegen voordelige tarieven.
Harry Nak  | 21/07/19  08:40:02 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben nu 3 keer een vakantie geboekt bij Expedia.nl en dat is tot nu toe altijd erg goed bevallen. Wanneer je goed zoekt komen er altijd goede opties voorbij voor leuke prijzen. Je kunt ook veel besparen om op de aanbiedingen te letten!
Danielle Maas  | 17/07/19  13:43:46 | Winkelbeoordeling :
leuke site waar je leuke aanbiedingen kunt vinden voor een bij uitje. je kunt zoeken op plaats of bezienswaardigheden. voor bijna elk budget wat wils. duidelijke informatie over het hotel, appartement of b&b.
Maurice  | 07/07/19  19:49:25 | Winkelbeoordeling :
Expedia is een aantrekkelijke website met vele aanbiedingen. Het aanbod is enorm. Zo hebben ze de dagdeals, welke zeer interessant zijn, bijv. een kwalitatief goed hotel voor een actieprijs, wat wil je nog meer.
Aylin Koca  | 03/07/19  11:39:57 | Winkelbeoordeling :
Expedia.nl is voor mij de website bij uitstek om goedkoop een hotelkamer of een vlucht te boeken. Geen gedoe en superbetrouwbaar. Ze komen hun beloften altijd goed na. Aanbevelenswaardig en snel te boeken.
Dave Donk  | 10/06/19  08:33:11 | Winkelbeoordeling :
Heb destijds deze website heel toevallig ontdekt omdat ik naar een hotel op zoek was in de regio Rotterdam, nu kan ik Expedia.nl aan iedereen aanraden omdat zij zeer scherpe prijzen hanteren voor het boeken van hotels en zelfs vluchten!
wim speelberg  | 30/05/19  07:37:59 | Winkelbeoordeling :
Mooie, leuke, interessante en aantrekkelijke site met veel aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om regelmatig eens een kijkje te nemen wat ik ook zeker zal doen in het jaar 2019. Ik zeg dus vooral doen.
Jacks Teller  | 22/05/19  10:57:47 | Winkelbeoordeling :
Prima en handige website van Expedia.nl, niet alleen om te boeken of prijzen te vergelijken, maar ook om gewoon lekker te neuzen en ideeën op te doen waar ik de volgende keer naar op reis zou kunnen gaan, en een beetje me te oriënteren.
Daniel Ham  | 13/05/19  08:58:02 | Winkelbeoordeling :
Expedia is een perfecte website. Het is duidelijk, makkelijk en snel en je kunt er sparen voor leuke extra's. Ook heb je direct alle informatie bij elkaar en maakt het niet uit naar welk hotel of welke plaats je wilt reizen.
Fred Gasselich  | 08/05/19  07:12:42 | Winkelbeoordeling :
Prima site van Expedia.nl, de site ziet er ook goed uit je kunt alles makkelijk en snel invullen. Ook kun je snel aanbiedingen vinden onder het soort reis die je in gedachten hebt, als je klant bent zie je nog meer hele scherpe aanbiedingen!!
Jan Metaal  | 03/05/19  07:57:44 | Winkelbeoordeling :
Expedia heeft een prima vakantiesite voor bijna alles wat je maar bedenken kan, er zijn nog wel boekingskosten die er later bijkomen, maar verder veel keuze en voor iedereen zit er wel iets tussen om te kunnen kiezen. Prijs is wel oké!
Hans Kazan  | 02/05/19  08:18:00 | Winkelbeoordeling :
Ooit eens een keer via Google bij Expedia.nl uitgekomen, nu verzinnen we steeds meer leuke uitstapjes voor onderweg. Bijvoorbeeld onderweg naar Frankrijk een nachtje slapen in Antwerpen en daar nog even fijn winkelen. Expedia weet perfect waar we kunnen slapen voor weinig!
R Sylvester  | 28/04/19  19:47:21 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een jaar geleden gebruikt gemaakt van expedia voor mijn reis naar Parijs. Expedia is een hele fijne site waar ik uren op kan surfen en dromen. Ze zijn goed bereikbaar en altijd behulpzaam als je vragen hebt.
Ferry Swinkels  | 24/04/19  09:19:20 | Winkelbeoordeling :
Mooie aanbiedingen voor iedereen die er eens voordelig tussenuit wil, is Expedia.nl een echte aanrader, of je nu alleen een hotel zoekt in Nederland, een citytrip wil maken of echt ver weg wil, het kan allemaal gemakkelijk bij Expedia.nl.
Bert Visser  | 17/04/19  10:31:40 | Winkelbeoordeling :
Voor de aankomende zomer hebben we weer via Expedia.nl een reis geboekt! Ze hebben een heel groot en divers aanbod, het boeken gaat vrij eenvoudig en we hebben er moeiteloos DE REIS gevonden die precies bij ons gezinnetje past!
Ronald Veltman  | 16/04/19  20:31:13 | Winkelbeoordeling :
Onderweg op vakantie boek ik graag een B&B hotel. Laatst was deze al volgeboekt. Gelukkig had Expedia een perfect adresje beschikbaar. Snel geregeld en lekker op vakantie zonder zorgen. Dat ga ik vaker zo doen.
Eric W  | 14/04/19  14:39:35 | Winkelbeoordeling :
Op zoek naar een besparing op je vakantiekosten. Neem een kijkje bij expedia. Altijd mogelijk om een betere deal te vinden voor je favoriete vakantiebestemming. Voordeel is goed mogelijk via expedia.com.
George Westerhof  | 12/04/19  08:09:52 | Winkelbeoordeling :
Het wordt weer eens tijd om een reisje te boeken. En waar doe je dat ? Bij Expedia.nl is een ruime keus en altijd voor wel heel lage prijzen. Ga naar de website en boek jouw reisje. De voorpret kan dan beginnen !
Sjaak Swart  | 05/04/19  20:06:00 | Winkelbeoordeling :
Reviews van Expedia.nl zijn blijkbaar niet zo goed. Maar ik moet zeggen dat bij ons nu na 2 keer geboekt te hebben via Expedia.nl alles is verlopen zoals het hoort te gaan, alles was bekend waar we ook incheckten, Geen nare verassingen achteraf, wij zijn super tevreden over Expedia.
Marijke Brugman  | 01/04/19  08:21:59 | Winkelbeoordeling :
Fijne en overzichtelijke site. Gunstige prijzen, die vaak nog gunstiger worden als je je als lid aanmeldt. Omschrijvingen van bijvoorbeeld hotels of andere accommodaties altijd helder. Expedia heeft een Prijsgarantie.
Ben Thuis  | 01/04/19  07:54:18 | Winkelbeoordeling :
Expedia is een goede vakantieboekingssite met prima prijzen en voor bijna alles wat je maar bedenken kan, er zijn nog wel boekingskosten die er later bijkomen, maar verder veel keuze en voor iedereen zit er wel iets tussen om te kunnen kiezen, eigenlijk perfect dus!
Hennie Loriaux  | 16/03/19  21:07:29 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring metExpedia.nl Leuke aanbiedingen goedkope prijzen. Echt een aanrader voor iedereen die graag voor interessante prijzen goedkoop op reis wil., Met vriendelijke.groeten. Hennie L.,
Ilonka  | 14/03/19  07:22:56 | Winkelbeoordeling :
Geregeld boek ik mijn vakanties en weekendjes weg via Expedia. Het grote voordeel, je kan hotels en tickets boeken via deze website. Zo kan je een verzorgde vakantie via 1 website regelen wat heel fijn is!
Janny Sterling  | 25/02/19  22:07:45 | Winkelbeoordeling :
Al jaren boeken wij via Expedia.nl. De site van Expedia.nl ziet er ook goed uit je kunt alles makkelijk en snel invullen. Ook kun je snel aanbiedingen vinden onder het soort reis die je wilt gaan boeken, leuke aanbiedingen, goedkope prijzen, een aanrader dus!
Jane Sterling  | 18/02/19  19:11:50 | Winkelbeoordeling :
Toen we destijds Expedia.nl hebben gevonden, verzinnen we steeds meer leuke uitstapjes voor onderweg. Bijvoorbeeld onderweg naar Frankrijk een nachtje slapen in Antwerpen en daar nog even fijn winkelen. Expedia.nl weet perfect waar we kunnen slapen voor weinig!
Jaylee Deinum  | 16/02/19  13:23:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een aantal keren met Expedia geboekt en dat is tot nu toe altijd erg goed bevallen. Wanneer je goed zoekt komen er altijd goede opties voorbij voor leuke prijzen. Het is ook de moeite waard om te letten op de aanbiedingen.
Freddy Maertens  | 06/02/19  19:38:32 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben goede ervaringen met Expedia.nl beginnen al met de site. Deze is duidelijk en snel. Verder zijn de prijzen die aangeboden worden behoorlijk scherp. Een goede plek dus om je (korte) vakantie te beginnen, maar ook je zakelijke trip, wat ik dus vaak doe.
Piet Bander  | 01/02/19  21:41:52 | Winkelbeoordeling :
Je kunt bijna alles boeken via de site van Expedia.nl, site ziet er ook goed uit je kunt alles makkelijk en snel invullen. Ook kunt je snel aanbiedingen vinden onder het soort reis die je in gedachten hebt. Wel is het zo dat bij scherpe aanbiedingen je klant moet zijn, maar dat is gratis.
trudy ree  | 05/02/19  13:05:42 | Winkelbeoordeling :
we hebben een paar keer via Expedia een hotel geboekt en dat bevalt ons heel goed .netjes geregeld en goede kamers en goed overzicht op je account op hun site. en je bouwt ook nog eens een korting op wat aardig wat centjes scheelt en dat is mooi in deze dure tijd toch. prima Expedia.
Wendy van Mansom  | 24/01/19  08:40:10 | Winkelbeoordeling :
Laatst heb ik een vakantie geboekt bij Expedia.nl. Het is een makkelijke site waar veel info op staan. De reizen zijn goed geregeld voor een mooie prijs. Zeker een aanrader om hiermee op vakantie te gaan.
Melyana Hasan  | 23/01/19  21:17:54 | Winkelbeoordeling :
Snel nog even een zomervakantie boeken met extra kortingen dan is Expedia.nl zeer zeker een aanrader met een laag prijsgarantie, en een uitmuntende service, Daarom nu snel even boeken voor uw droomreis en met uw cocktail in uw hand genieten van alle kortingen van Expedia.nl
Berry Stevens  | 09/01/19  09:40:33 | Winkelbeoordeling :
Al verschillende malen een vakantie geboekt bij Expedia.nl en dat is tot nu toe altijd erg goed bevallen. Wanneer je goed zoekt komen er altijd goede opties voorbij voor leuke prijzen. Je kunt ook veel besparen om op de aanbiedingen te letten!
Gretha van Holten  | 04/01/19  23:38:41 | Winkelbeoordeling :
Zoek bij Expedia.nl Of je nu met vakantie gaat of op zakenreis, vergelijk en boek je online hotels over de hele wereld tegen zeer lage prijzen. Je kunt een weekendje weg, een all-inclusive of een complete trip mat vlucht, hotel en auto gemakkelijk boeken!. De combi maakt de reis vaak goedkoper.
G.M van Holten  | 04/01/19  23:34:10 | Winkelbeoordeling :
Dankzij Expedia's klantvriendelijke boekingssysteem boek je heel eenvoudig goedkope vliegtickets naar duizenden bestemmingen wereldwijd. Expedia is één van de grootste online reisbureaus. Zoek op je gemak bij Expedia.nl en zit vast wat tussen
Gio Santana  | 22/12/18  12:23:50 | Winkelbeoordeling :
Bij Expedia.nl kun je makkelijk vergelijken van hotels in verschillende plaatsen, heel veel hotels te huur tegen zeer scherpe prijzen, recensies van andere mensen kun je beoordelen wat je van het hotel vindt. Ik heb diverse keren via Expedia een hotelkamer gehuurd en altijd is het prima bevallen!
Wilfried Van Droogenbroeck  | 29/12/18  11:09:28 | Winkelbeoordeling :
Ik heb deze website toevallig ontdekt omdat ik naar een hotel op zoek was regio rotterdam. Ik kan deze aan iederen aanraden omdat zij zeer scherpe prijzen handteren voor het boeken van hotels en zelfs vluchten.
Veronika Kalou  | 02/01/19  18:01:57 | Winkelbeoordeling :
Wij gebruiken bijna altijd als eerste Expedia.nl om onze vakantie te plannen en te boeken, heel veel keus, veel expertise, en natuurlijk tal van klantenbeoordelingen zodat we de juiste bestemming en hotel kunnen uitkiezen. Zo kopen wij tenminste geen kat in de zak.
Jo39 van Soest  | 16/12/18  18:35:40 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke website met allemaal goede hotels. Er is voor elk wat wils en iedereen kan hier een hotel naar zijn of haar wensen / prijsklasse vinden. Boeken gaat zeer eenvoudig. Wat ook een pluspunt is zijn de scherpe prijzen
Leen van Soest  | 02/12/18  08:47:10 | Winkelbeoordeling :
Fijne website met veel informatie en beoordelingen over de reiswereld. Het helpt je zeker met het vinden van de juiste locatie in het binnen en buitenland. Ook kan je er zelf recensies kwijt door je ervaringen te delen
Betsie Butsers  | 28/11/18  09:10:47 | Winkelbeoordeling :
Als ik op reis wil regel ik eerst mijn vervoer. Per vliegtuig? Dan combineer ik dat vaak met de vlucht via Expedia, die helpt me aan een hotel, sober en doelmatig als ik alleen reis. Luxer, afhankelijk van wie met me mee gaat. Heb je ze nodig, dan kun je ze bellen en je hebt gelijk een antwoord!
Mitchell  | 27/11/18  21:32:24 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website met veel aanbod. Daarnaast ook vele aantrekkelijke aanbiedingen van verschillende websites. Klantenservice is vaak Engels wat ik soms wel irritant vind. Verder wel goede website.
Maarten Haan  | 17/11/18  20:59:16 | Winkelbeoordeling :
Expedia... Ik vind het een leuke website, niet alleen om te boeken of prijzen te vergelijken, maar ook om gewoon lekker te neuzen en ideeen op te doen waar ik de volgende keer naar op reis zou kunnen gaan, en een beetje me te orienteren.
Kluk Kluk  | 14/11/18  09:33:25 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al jaren een goede ervaring met Expedia.nl. De site van Expedia.nl ziet er ook goed uit je kunt alles makkelijk en snel invullen. Ook kun je snel aanbiedingen vinden onder het soort reis die je wilt gaan boeken, leuke aanbiedingen, goedkope prijzen, een aanrader dus!
Nancy Jongbloed  | 14/11/18  14:23:13 | Winkelbeoordeling :
Voor iedereen die er eens voordelig tussenuit wil, is dit een echte aanrader. Hele mooie aanbiedingen. Of je nu alleen een hotel zoekt in Nederland, een citytrip wil maken of echt ver weg wil, het kan allemaal.
annie deinum  | 03/11/18  12:10:08 | Winkelbeoordeling :
Aanradertje! Super handig om zowel je hotel en vlucht in 1 pakket te boeken. Hierdoor bespaar je meer geld. Ook is er een helpdesk die je helpt bij vragen. En eigenlijk vindt je ieder hotel waar ook ter wereld - altijd goedkoper dan wanneer je direct via een hotel boekt,
Froukje Rooy  | 03/10/18  08:27:41 | Winkelbeoordeling :
Expedia heeft een perfect aanbod geselecteerd aan hotelaccomodaties.De arrangementen die mij bereiken zijn in prijs gehalveerd.De prijs kwaliteitverhouding is hierdoor gunstig te noemen.De restauratie is van de drie sterrenklasse.
Veronique Bam  | 14/09/18  10:05:42 | Winkelbeoordeling :
Toen we destijds Expedia.nl hebben gevonden, verzinnen we steeds meer leuke uitstapjes voor onderweg. Bijvoorbeeld onderweg naar Frankrijk een nachtje slapen in Antwerpen en daar nog even fijn winkelen. Expedia weet perfect waar we kunnen slapen voor weinig!
Carola Vriezen  | 05/09/18  10:40:35 | Winkelbeoordeling :
Goed werkende site, betrouwbare en snelle service. Heeft een goede zoekfunctie om snel te kunnen vinden wat je nodig hebt. Goede klantenservice en wordt vriendelijk te woord gestaan. Zeker een aanrader voor familie, vrienden en kennissen.
Poeskin  | 01/08/18  14:36:10 | Winkelbeoordeling :
Als je op vakantie wilt, kun je op de website van Expedia terecht. Bij Expedia vind je uitstekende aanbiedingen voor vakanties wereldwijd. Van goedkope stedentrips en lastminute-aanbiedingen tot luxe all-inclusivevakanties.
Rick Ricciardo  | 29/07/18  13:35:58 | Winkelbeoordeling :
Eerste keer geboekt via Expedia, voor volgende week een huurauto geregeld voor de zomervakantie, goed en duidelijke site en best betaalbare prijzen, nu nog afwachten van de zomer of we de juiste auto hebben en alles naar wens is, met afhalen en terug brengen, ik mag het wel hopen.
Assumar Gellis  | 30/07/18  13:27:42 | Winkelbeoordeling :
De reviews van Expedia.nl zijn niet zo goed (!). Maar ik moet zeggen dat bij ons nu na 2 keer geboekt te hebben via Expedia.nl alles is verlopen zoals het hoort te gaan, alles was bekend waar we ook incheckten, Geen nare verassingen achteraf, wij zijn super tevreden over Expedia.
Petronella smit  | 21/07/18  06:50:18 | Winkelbeoordeling :
Expedia.nl heeft een hele mooie site met de meest uiteenlopende reizen naar alle bestemmingen die je maar bedenken kunt. Ook heeft Expedia.nl fijne medewerkers bij wie je voor al je vragen terecht kunt.
Anjo Lamberts  | 14/07/18  13:14:22 | Winkelbeoordeling :
Ik heb voor het eerst via Expedia.nl een reis geboekt voor deze zomer. Ze hebben een heel groot en divers aanbod. En ik heb er moeiteloos DE REIS gevonden die precies bij mij (en mijn gezinnetje) past!
Mariet Coppers  | 08/07/18  11:08:47 | Winkelbeoordeling :
Expedia, een vliegmaatschappij met sterallures, modern, betrouwbaar en luxieus uitgerust. Zeer comfortabele stoelen, bediening is goed, en de prijs, het gaat zelfs een beetje, dus we zitten wel goed hiermee.
Karen van Rossum  | 30/06/18  13:40:27 | Winkelbeoordeling :
Ik heb vlot en gemakkelijk via de website van Expedia een hotel kunnen boeken voor een goede prijs. De bevestiging was er snel via de mail en alles verliep tot volle tevredenheid. Nog niet in het hotel geweest (pasr weken wachten nog) maar ik ga ervan uit dat dat ook heerlijk zal zijn.
Buddie Spencer  | 03/07/18  08:46:19 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al een paar keer onze vakantie geboekt Expedia.nl en dat is tot nu toe altijd erg goed bevallen. Wanneer je goed zoekt komen er altijd goede opties voorbij voor leuke prijzen. Je kunt ook veel besparen om op de aanbiedingen te letten!
Cornelia Giffard  | 01/07/18  15:44:18 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over jullie leuke boekingen kan je doen en als je belt word je zeer goed geholpen personeel os ook zeer vriendelijk ja wat kan ik nog meer zeggen dan dat ik zeer zeer zeer zeer zeer zeer zeer zeer zeer tevreden bent
Harrie Knarrie  | 27/06/18  11:07:07 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaringen met Expedia.nl beginnen al met de site. Deze is duidelijk en snel. Verder zijn de prijzen die aangeboden worden behoorlijk scherp. Een goede plek dus om je (korte) vakantie te beginnen, maar ook je zakelijke trip, wat ik dus vaak doe.
Jessica de Kock  | 20/06/18  06:41:23 | Winkelbeoordeling :
Expedia is de ideale website voor het boeken van je (vakantie)tripjes. Voor alleen het boeken van je hotel of je vlucht plus hotel. Super makkelijke en overzichtelijke site. Geeft je altijd de beste prijs. Echt een aanrader!
Chanel West Coast  | 18/06/18  09:11:27 | Winkelbeoordeling :
Wij gebruiken Expedia.nl altijd om onze vakantie te plannen en te boeken, heel veel keus, veel expertise, en natuurlijk tal van klantenbeoordelingen zodat we de juiste bestemming en hotel kunnen uitkiezen. Zo kopen wij tenminste geen kat in de zak.
lion van der wens  | 27/05/18  07:09:38 | Winkelbeoordeling :
Expedia de webshop waar je naar toe moet als je een vakantie wilt boeken . Of voor een paar dagen weg met familie en vrienden . Keuze uit heel veel hotels of appartementen je vind er zeker wel een leuk hotel .
Laurens Jansen  | 25/05/18  09:15:11 | Winkelbeoordeling :
Enkele dagen geleden nog een tweetal hotels in Cambodja geboekt via Expedia. Goede hotels, goede reviews en een lage prijs voor de hotelkamers. De website werkt goed en het bedrijf is betrouwbaar. Ik kan Expedia.nl dan ook ten zeerste aanbevelen.
Rob Dyrdek  | 16/05/18  08:10:48 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke vergelijking van hotels in verschillende plaatsen, een ruime hoeveelheid hotels te huur tegen zeer scherpe prijzen, recensies van andere mensen kun je beoordelen wat je van het hotel vindt. Ik heb zelf diverse keren via Expedia een hotelkamer gehuurd en altijd prima bevallen.
anoniem  | 15/04/18  07:39:14 | Winkelbeoordeling :
Als je vliegtickets wilt boeken is Expedia waar je een van de goedkoopste prijzen zal vinden, Meestal is expedia wel minimaal 10euro goedkoper dan concurrenten. En je kan makkelijk alle vluchten vergelijken.
Nathalie Maes  | 12/04/18  17:59:05 | Winkelbeoordeling :
Voor een hotel en/of vlucht aan hele voordelige prijzen is Expedia zeker aan te raden! Knalprijzen, ruim aanbod en heel betrouwbaar. Reeds enkele keren geboekt en geen enkel probleem ondervonden! Je spaart ook telkens punten bij elke boeking die je dan kan gebruiken bij een volgende boeking!
Steelo Brim  | 04/04/18  09:04:51 | Winkelbeoordeling :
Expedia.nl is een handige website waar je vliegtickets kan vergelijken. Ook zijn de boekingskosten vaak ietjes lager dan de concurrenten. Ik heb bij mijn laatste boeking 14 euro per ticket kunnen besparen vergeleken met als ik op andere websites had geboekt.
Ricky Wamboso  | 26/03/18  09:15:48 | Winkelbeoordeling :
Expedia.nl heeft een goed werkende website, de site ziet er ook goed uit je kunt alles makkelijk en snel invullen. Ook kun je snel aanbiedingen vinden onder het soort reis die je in gedachten hebt, als je klant bent zie je nog meer hele scherpe aanbiedingen!!
Ans Klaassen  | 13/03/18  18:30:26 | Winkelbeoordeling :
ze zijn wel redelijk goed maar niet echt de goedkoopste om een vliegticket of een vakantie te boeken zou pettig wezen als ze zeggen dat ze het goedkoopste kunnen vinden dat ze dat dan ook nakomen
Maarten de Haan  | 14/03/18  08:35:45 | Winkelbeoordeling :
Een leuke site om te boeken, te zoeken, of gewoon even rond te kijken en inspiratie op te doen voor de volgende reis of vakantie. Er zijn allerlei aanbiedingen te vinden van verschillende aanbieders, er is genoeg te vergelijken qua prijsniveau. Plezierig !
Yvonne Kooij  | 11/03/18  18:59:16 | Winkelbeoordeling :
Kijk met regelmaat eens op de site van expedia.nl ze hebben vaak hele leuke aanbiedingen voor als je onverwachts een paar dagen er tussen uit wil ik kijk ook altijd op expedia.nl voor mijn zoon en schoondochter die tussen door wel eens een paar dagen weg willen en ook voor de zomervakantie kijk ik altijd eerst op de site van expedia.nl het fijne van expedia vind ik als je reis annuleer dat er geen extra kosten bij komen dus de site van expedia.nl krijg van mij een dikke
Roy W  | 06/03/18  09:53:17 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik Expedia graag om mijn vakantie te plannen en te boeken. Veel keus, veel expertise, en natuurlijk tal van klantenbeoordelingen zodat ik de juiste bestemming en dito hotel kan uitkiezen. Zo koop ik tenminste geen kat in de zak.
Jan Buffel  | 05/03/18  10:43:12 | Winkelbeoordeling :
Voor onze laatste vakantie in Australie hebben wij meerdere hotels geboekt via Expedia.nl, alles werd perfect geregeld, en ook het aanpassen van onze boekingen was geen enkel probleem. Eerst gingen we ook wel eens bij Booking.com kijken, maar nu heeft Expedia.nl toch wel onze voorkeur!
Pieta Bambergen  | 02/03/18  08:21:43 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben goede ervaringen met Expedia.nl. De site van Expedia ziet er goed uit je kunt alles makkelijk en snel invullen. Ook kunt je snel aanbiedingen vinden onder het soort reis die je in gedachten hebt, leuke aanbiedingen en goedkope prijzen.
Adri Veltman  | 24/02/18  20:15:21 | Winkelbeoordeling :
Sinds ik Expedia heb ontdekt verzin ik steeds meer leuke uitstapjes voor onderweg. Bijvoorbeeld onderweg naar Frankrijk een nachtje slapen in Antwerpen en daar nog even fijn winkelen. Expedia weet wel waar ik kan slapen.
koen blok  | 23/02/18  07:19:17 | Winkelbeoordeling :
Het is een goede site. Je moet even opletten dat je het juiste blokje aantikt van alleen hotel of met vlucht. Voor mij hoeft het niet dat ook op de hoofd pagina reclame wordt getoond. Het zoeken naar hotels is gemakkelijk en je ziet gelijk wat je er mee kunt sparen.
Britney S  | 23/02/18  10:20:04 | Winkelbeoordeling :
Expedia.nl heeft een goede vakantieboekingssite voor bijna alles wat je maar bedenken kan, er zijn nog wel boekingskosten die er later bijkomen, maar verder veel keuze en voor iedereen zit er wel iets tussen om te kunnen kiezen. Prijs is wel oké, eigenlijk perfect dus.
Jean..  | 19/02/18  17:04:08 | Winkelbeoordeling :
Goede website, duidelijke informatie en goedkope prijzen in vergelijking met andere websites. Vakantie prima bevallen. Ook nog eens korting gekregen als nieuwe klant, boeking ook prima op tijd gekregen via de mail
Pieta Bambergen  | 10/02/18  16:21:14 | Winkelbeoordeling :
Ik ben vorige maand nog op vakantie gegaan via Expedia.nl en ik heb echt de vakantie van mijn leven gehad! Het was echt de beste vakantie ooit! Wow!!! Dit is voor mij de beste site ooit nu, de site werkt perfect. Als ik de tijd kon terugdraaien had ik precies hetzelfde gedaan!!!
Alexandra Bendlage  | 06/02/18  19:32:03 | Winkelbeoordeling :
Fijne vergelijking van verschillende hotels in verschillende plaatsen. Je kunt goed kiezen uit wat je wil. Door middel van recensies van andere mensen kun je beoordelen wat je van het hotel vindt. Wanneer je een goedkope vakantie wil, dan is deze site erg handig.
Jan Van Nood  | 04/02/18  10:02:17 | Winkelbeoordeling :
Expedia heeft een zeer ruime hoeveelheid hotels te huur en tegen zeer scherpe prijzen. Ik heb zelf diverse keren via Expedia een hotelkamer gehuurd in diverse Europese steden en het is me altijd prima bevallen dankzij Expedia.
Lady Gaga  | 26/01/18  08:37:28 | Winkelbeoordeling :
Bij Expedia.nl kun je bijna alles boeken, de site van Expedia ziet er ook goed uit je kunt alles makkelijk en snel invullen. Ook kunt je snel aanbiedingen vinden onder het soort reis die je in gedachten hebt. Wel is het zo dat bij scherpe aanbiedinge je klant moet zijn, maar dat is gratis.
Mc Veen  | 27/01/18  18:16:38 | Winkelbeoordeling :
van de week een huurauto geregeld voor de zomervakantie, goed en duidelijke site en best betaalbare prijzen, nu nog afwachten van de zomer of we de juiste auto hebben en alles naar wens is, met afhalen en terug brengen
K J K Koopman  | 24/01/18  16:32:52 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreide website waar je reizen kunt boeken over de hele wereld. Expedia berekent geen extra wijzigings- of annuleringskosten en Onpartijdige hotelbeoordelingen. Bij elke potentiële boeking is een lijst met reviews zodat je en indruk krijgt van de bestemming.
H Edani  | 23/01/18  11:48:26 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Expedia, ik heb de website van Expedia (namelijk Expedia.nl) al een meerdere keren gebruikt, de website werkt heel goed, een beetje snel, betrouwbaar en ziet goed uit, verder daar kun je beste combinatie vlucht en hotel vinden.
Phyllis Richoux  | 18/01/18  08:51:30 | Winkelbeoordeling :
Goede, overzichtelijk website. Soms maken ze wel foute reclame. Je zou met hen goedkopere vliegtickets kunnen kopen maar als je er dan op klikt is het even duur als bij al de andere maatschappijen/websites. Makkelijk om te vergelijken
Rob Lisman  | 15/01/18  09:58:12 | Winkelbeoordeling :
We hebben een reis geboekt via Expedia naar Aberdeen (Schotland). Dit is ons uitstekend bevallen. Goede hotelaccommodatie in het centrum. De boeking verliep vlot en soepel. Ik beveel deze organisatie aan.
Harm Raspe  | 04/01/18  11:58:11 | Winkelbeoordeling :
handige website met een fijne indelingen waar je gemakkelijk je vakantie kan gaan boeken. De website werk zeer snel en de prijzen vindt ik redelijk tot goed. En ze hebben vaak leuke aanbiedingen.het is de moeitte waard om de website te bekijken
Cindy Kalou  | 07/01/18  22:09:28 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben goede ervaring met Expedia.nl. De site van Expedia.nl ziet er ook goed uit je kunt alles makkelijk en snel invullen. Ook kun je snel aanbiedingen vinden onder het soort reis die je in gedachten hebt, leuke aanbiedingen, goedkope prijzen. Echt een aanrader!
Annie Deinum  | 01/01/18  12:34:06 | Winkelbeoordeling :
Aanradertje! Super handig om zowel je hotel en vlucht in 1 pakket te boeken. Hierdoor bespaar je meer geld. Ook is er een helpdesk die je helpt bij vragen. En eigenlijk vindt je ieder hotel waar ook ter wereld - altijd goedkoper dan wanneer je direct via een hotel boekt,
Johan van Uffelen  | 29/12/17  13:51:19 | Winkelbeoordeling :
Bij Expedia kan je hotels, vliegreizen, complete reizen en huurauto's boeken. De hotels worden uitgebreid beschreven. Dit te samen met de gebruiker reviews maak het gemakkelijker een juiste keuze te maken.
Patrick Merkus  | 14/12/17  11:27:47 | Winkelbeoordeling :
Ik heb er al twee vakanties geboekt, het leuke is dat je punten kan verdien voor kortingen. En je krijgt regelmatig een mail met boekingskorting. Wat ik wel erg goed vind. Ook krijg je snel bericht of de boeking akkoord is. En je kan ook een vliegticket bij boeken. Dat maakt het ook makkelijk.
Sylvia derksen  | 16/12/17  03:18:41 | Winkelbeoordeling :
Hier de mogelijkheid om snel en makkelijk een vakantie te boeken! Of het nu een zon- of skivakantie, een stedentrip is of lastminuteboeking het kan allemaal! Soms wel 10 % korting! Kijk voor de voorwaarden op de site! Registreer en profiteer:)
Tim Knaapen  | 17/12/17  22:49:00 | Winkelbeoordeling :
tja, wie kent expedia tegenwoordig niet. N.a.v. een reclame op tv begon ik er mee en ben heel erg tevreden met hun zoek functionaliteit die voor mij overal de laagste prijs bij de mooiste reizen zoekt. Al een paar leuke vakanties aan gehad!
Judith Van de Kuijt  | 04/12/17  22:08:36 | Winkelbeoordeling :
Expedia.NL ik heb er vaak op gekeken maar ik weet niet zo goed wat ik met deze site moet. Het is niet goedkoop en ook niet overzichtelijk. Er zijn zo veel vakantie sites dit is niet de fijnste of goedkoopste
Jeroen  | 30/11/17  19:06:20 | Winkelbeoordeling :
Tja, simpel eigenlijk. Als je een leuke vakantie wilt start je hier. Met een breed aanbod en goede prijzen steken ze er altijd met kop een schouder boven uit. Goede beschrijvingen van de reizen ook en handige reviews!
ancilla kessely  | 29/11/17  14:08:31 | Winkelbeoordeling :
Expedia is een goede vakantieboekingssite voor bijna alles wat je maar wilt. Zijn nog wel boekingskosten die er bij komen. Verder veel keuze voor iedereen wel iets te kiezen. Prijsrange is wel oke.
Beppie Sultana  | 24/11/17  16:32:01 | Winkelbeoordeling :
Ik moet zeggen toen ik de reviews van Expedia.nl las schrok ik. Maar ik moet zeggen alles is verlopen zoals het hoort te gaan, alles was bekend waar we ook inchecken in de Filippijnen . Geen nare verassingen achteraf. Ik ben supertevreden over Expedia hoe het is gegaan.
remco jorna  | 21/11/17  13:50:29 | Winkelbeoordeling :
Wat een fantastische website is dit. Je kan hier boeken: vakantiehuizen, lastminutes, autoverhuur, zonvakanties, ski, hotels en vliegtickets. Met elke dag leuke kortingen en aanbiedingen op de be-kende vakantiebestemmingen.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 12,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 22,50 CASHCOINS BEN
visit register click click