ONTVANG 3,50% CASHCOINS Voordeeldrogisterij.nl
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Groupon Shopping Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Groupon Shopping

Elke dag extra korting shoppen met een unieke aanbieding in jouw stad bij Groupon Shopping!

Groupon Shopping biedt elke dag zowel lokaal in diverse steden als landelijk aanbiedingen met hoge kortingen. Shop met minstens 50 tot 70% korting uiteenlopende producten of reserveer restaurants, wellness- en sportarrangementen met uitzonderlijk hoge kortingen. Ontdek met Groupon Shopping de beste plaatselijke deals bij jou in de buurt en profiteer van scherpe prijzen voor elektronica, mode, woninginrichting en meer.

Groupon Shopping Beoordelingen

EE Ridderstap  | 17/06/19  14:49:42 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een hele creatieve website. Je kan heel veel kortingen ontvangen. Ik heb eerder een boeking gedaan bij een hotel en ook een keukenmachine aangeschaft. Ik was zeer tevreden over de korting die ik heb ontvangen. De service is goed en verder is deze website betrouwbaar en veilig.
Fred Bonaparte  | 17/06/19  07:16:49 | Winkelbeoordeling :
Wij gebruiken vaak Grouponbonnen omdat we goede ervaringen hebben met Groupon, en zijn hier zeer tevreden over, het scheelt een hoop geld. Je kan online reserveren en word altijd netjes geholpen als je bijvoorbeeld komt eten.
Willem De Jong  | 12/06/19  16:47:39 | Winkelbeoordeling :
Ik heb online diverse artikelen gekocht en ik heb alleen maar goede ervaringen met online bestellingen , ook de communicatie verliep altijd goed, als er iets was werd je gelijk goed geholpen, voor mij 5 sterren
Solita Almeida  | 09/06/19  12:58:27 | Winkelbeoordeling :
goede webshop met heel veel korting voor leuke uitjes zoals zonvakantie's en campings maar kortingen op rijbewijzen en huishoud, kleding, sieraden en noem maar op dan ga snel kijken en pak je kortingen
Carola Haddeman  | 10/06/19  06:06:52 | Winkelbeoordeling :
Ik maak geel vaak gebruik van de aanbiedingen van Groupon. Dit scheelt enorm veel geld. Er is veel keuze. En het bestellen / kopen gaat heel makkelijk. Ik gebruik het vaak voor uitstapjes en reserveren in restaurants!
Dave Donk  | 03/06/19  07:08:32 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon is altijd wel wat leuks te vinden, de Informatie per coupon zou wel wat beter mogen, met name hotelovernachtingen moet je vaak nog wel achteraan bellen of de reservering wel goed is doorgekomen. Verder leuke aanbiedingen!
Diana  | 29/05/19  23:03:00 | Winkelbeoordeling :
Altijd nieuwe acties en producten met hoge kortingen! Net zelf gebruik gemaakt van de actie Duinrell voor 15 euro, met onbeperkte toegang tot Tikibad! Leuk om af en toe te kijken welke acties Groupon heeft.
Diana Lakerveld  | 26/05/19  11:48:22 | Winkelbeoordeling :
ik ben echt dol op Groupon. Er zijn super veel.leuke deals! Zowel op her gebied van uitjes als op het gebied van producten. Ik bestel er regelmatig en het valt eigenlijk nooit tegen. wanneer het tegenvalt is de klantenservice super behulpzaam en krijg je je geld terug!
 | 19/05/19  14:35:27 | Winkelbeoordeling :
Groupon, leuk om te kijken of je iets tegenkomt waar je toch al van plan was heen te gaan. uit mijn eigen ervaring, ik vergeet ook wel eens een bon te gebruiken en dat is zonde, dus let daar extra goed op
Lorain Steens  | 18/05/19  08:48:43 | Winkelbeoordeling :
fijne app, makkelijk in gebruik. ze hebben vaak leuke aanbiedingen waar ik geregeld gebruik van maak
Joh van Soest  | 19/05/19  19:06:59 | Winkelbeoordeling :
Hele toffe website waar je terecht kan voor leuke aanbiedingen en acties voor leuke uitstapjes, restaurants en leuke dagjes uit. Door in te schrijven ontvang je elke dag een email met soortgelijke aanbiedingen
Anna Czub  | 15/05/19  15:26:09 | Winkelbeoordeling :
Jij kan bespaar op heel veel leuke acties in jouw buurt. Heel veel soorten aanbiedingen op restaurants, sauna's, producten, tickets, reizen, eten & drinken, gezondheid, lokale bedrijven en unieke ervaringen.
Patricia Bresijn  | 15/05/19  23:13:44 | Winkelbeoordeling :
Via Groupon een mooie deal weten te bemachtigen voor Legoland Denemarken, de dag voor de kinderen kon niet meer stuk en met de korting van de kaartjes konden hun net iets extra' s kopen in de lego winkel. Voor goede deals ga je veel ik groupon zeker aan.
Bianca  | 14/05/19  22:11:35 | Winkelbeoordeling :
Af en toe kun je het treffen bij deze webshop. Je kunt soms namelijk een mooie aankoop doen voor een redelijke prijs. Het is een kwestie van goed opletten welke aanbieding de moeite waard is om gebruik van te maken.
Nicky Sumopawiro  | 13/05/19  06:52:40 | Winkelbeoordeling :
Een paar keer iets gekocht bij deze winkel.Nooit teleurgesteld. Af en toe hebben ze hele goede(goedkope) aanbiedingen. Het enige wat tegenvalt is de levertijd.Voor de rest is dit een zeer goede winkel.
Danielle van den Broek-Fleskens  | 09/05/19  08:40:03 | Winkelbeoordeling :
Altijd weer leuk om nieuwe aanbiedingen te ontdekken. Een goede reden om eens iets nieuws tegen een goede korting uit te proberen! Iedere dag nieuwe aanbiedingen, vooral de restaurants in je eigen buurt is altijd weer leuk om zo uit te proberen!
Jacks Teller  | 06/05/19  21:36:34 | Winkelbeoordeling :
90 procent van de uitje voor ons, komen van Groupon Shopping af. Het is een ideale site, wat tegenwoordig ook als App gebruikt kan worden. Ik ben zeer tevreden want er zijn altijd leuke en goedkope aanbiedingen op Groupon en je kunt er zo veel in vinden!
Fred Gasselich  | 03/05/19  08:03:07 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon Shopping heb je vaak hele leuke uitjes voor goede prijzen gekocht. Van dat geld kun je lekker wat eten en drinken, Alle beetjes helpen. Het is makkelijk en zo geregeld, wij hebben goede ervaringen met Groupon!
Caitlin Vear  | 01/05/19  18:00:24 | Winkelbeoordeling :
Fijne website, bestel regelmatig iets bij groupon. De voorwaarden staan er altijd duidelijk bij waardoor je goed weet wat wel en niet kan. Ook erg fijne service en de artikel zijn altijd snel binnen.
Kees Kivits  | 27/04/19  21:21:56 | Winkelbeoordeling :
We hebben zoveel mooie aanbiedingen via Groupon gekocht ,de meeste waren dinerbonnen van Fletcher waar wij altijd gaan dineren bij hotel Prinsen te Vlijmen waar het uitstekend is qua kwaliteit en vriendelijk personeel
HENAR Mil  | 26/04/19  10:10:59 | Winkelbeoordeling :
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Soms gaat t mis, maar wel elke keer redelijk tot erg goed en best wel snel met een oplossing gezocht en gekomen. Dus al met al erg tevreden over Groupon Shopping en de aanbiedingen zijn natuurlijk top......
Eduard Middelkoop  | 24/04/19  15:32:55 | Winkelbeoordeling :
vorig jaar zijn wij met een grote groep mensen op stap geweest via Groupon. Het was leuk maar bovenal de korting die wij gehad hebben was zeer aangenaam. Dit opent perspectieven voor andere gelegenheden om weer via Groupon te gaan.
Cindy Meurs-kruijs  | 24/04/19  08:08:03 | Winkelbeoordeling :
Groupon shopping is een leuke site met veel aan biedingen erop. wanneer je iets wil testen of uitproberen voor een kleine prijs. bij Groupon shopping kun je makkelijk kopen en de vouchers in wisselen voor jou gekochte activiteit of product
Karin gerritsen  | 24/04/19  04:56:50 | Winkelbeoordeling :
Leuk en ook erg handig om te bezoeken voor je iets wilt ondernemen, doen of aanschaffen. Ze hebben hele mooie en leuke aanbiedingen op diverse vlakken. Volgens mij kun je het niet bedenken en ze hebben het. Je moet het wel goed in de gaten houden, sommige aanbiedingen erg kort
Harry Webber  | 22/04/19  06:36:49 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een erg leuke en aantrekkelijke website met hele goede deals, makkelijk te vinden via de zoekfunctie. Ook is goed te zien welke deals er in jouw omgeving zijn! ik maak er vaak gebruik van! zeker een aanrader dus!
M.C Flier  | 19/04/19  12:27:52 | Winkelbeoordeling :
Als ik een dagje uit wil dan kijk ik altijd eerst op groupon of er nog goede acties zijn. Meestal lukt het wel om van de actie te profiteren. Maar ook hebben ze altijd goede acties rondom andere mooie spullen. Een aanrader wat mij betreft.
Veronika Kalou  | 13/04/19  21:40:59 | Winkelbeoordeling :
Ik koop geregeld grouponbonnen omdat ik goede ervaringen heb met Groupon, en ben hier zeer tevreden over, het scheelt een hoop geld.Je kan online reserveren en word altijd netjes geholpen als je bijvoorbeeld komt eten.
C.m. Pothuizen  | 12/04/19  14:07:26 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft hele voordelige aanbiedingsacties i uw eigen buurt. De coupons zijn makkelijk te downloaden en in te wisselen in de beste eetgelegenheden door hen uitgekozen. Alle andere acties zijn ook perfect en ik heb nooit klachten gehad noch gehoord..
Felicia Brugge  | 10/04/19  20:43:34 | Winkelbeoordeling :
Koop regelmatig Groupon restaurant bonnen. Zo probeer ik allerlei restaurants in de buurt uit. Goed eten voor minder dan de helft. Ik kan het iedereen aanraden om ook zo'n bon te kopen of cadeau te doen.
Gabrielle  | 10/04/19  17:53:33 | Winkelbeoordeling :
Altijd wel wat leuks te vinden. Informatieverstrekking per coupon zou beter kunnen, met name hotelovernachtingen moet je vaak nog wel achteraan bellen of de reservering wel goed is doorgekomen. Verder leuke aanbiedingen.
louis roodenburg  | 09/04/19  15:19:56 | Winkelbeoordeling :
Als u plannen heeft voor restaurant , sauna of wat dan ook voor uitje , kijk eerst even op Groupon naar de speciale aanbiedingen, bij Groupon kan dat oplopen tot wel 70 % en wie wil dat nu niet , bedankt Groupon .
Berry Stevens  | 05/04/19  20:31:46 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben bij Groupon Shopping al heel vaak hele leuke uitjes voor goede prijzen gekocht. Van dat geld kun je lekker wat eten en drinken, Alle beetjes helpen. Het is makkelijk en zo geregeld, ik heb goede ervaringen met Groupon!
Els Veldt-de Keijzer  | 07/04/19  13:43:29 | Winkelbeoordeling :
Groupon is de eerste plek waar ik altijd zoek naar super aanbiedingen die je nergens anders hebt! Vaat was tabletten,tuin benodigdheden,gezondheids producten enz.enz. SPOT GOEDKOPE MEGA AANBIEDINGEN hier!!! Doen!!!
caroline  | 04/04/19  19:34:43 | Winkelbeoordeling :
Als je behoefte hebt om te profiteren van een aantrekkelijk aanbod is de website van Groupon misschien wat voor je. Soms kun je daar profiteren van een mooie korting op verschillende producten of andere zaken.
Bert Visser  | 04/04/19  07:20:23 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een leuke site met aantrekkelijke aanbiedingen, een echte aanrader dus, waar je veel voordeel kunt behalen. De kortingen zijn echt groot, soms meer dan de helft. Daar heb je tenminste wat aan. Ook kun je instellen dat de aanbiedingen specifiek uit jouw omgeving komen.
govers govers  | 29/03/19  17:49:42 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben hele erg interessante aanbiedingen voor leuke uitjes Ik heb al verschillende keren iets geboekt en daar enorm van genoten Alleen jammer dat de termijn waarin je in kan wisselen erg kort is verder werkt dit prima
R.K. Aukema  | 30/03/19  18:56:14 | Winkelbeoordeling :
leuke aanbiedingen bij groupon,al vaak iets gekocht en altijd wordt en er snel en correct geleverd. Veel afwisseling in aanbod en keuze van producten. Ik beveel groupon ook regelmatig aan bij familie en vrienden
Magda Loo  | 29/03/19  11:55:54 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon Shopping hebben wij bijna al onze uitjes aan besteed. Het is een hele ideale site, wat tegenwoordig ook als App gebruikt kan worden. Ik ben zeer tevreden want er zijn altijd leuke aanbiedingen op Groupon en je kunt er zo veel in vinden!
Peter Voogt  | 26/03/19  20:42:14 | Winkelbeoordeling :
Voordelig een uitje boeken of een mooi restaurant tegen een zacht prijsje? Boek dan via Groupon. Als je jouw Groupon-ticket koopt via Gekkengoud.nl dan krijg je ook nog eens een mooie cashback in je saldo bijgeschreven.
Sjaak Swart  | 22/03/19  15:02:16 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben bij Groupon Shopping al heel vaak hele leuke uitjes voor goede prijzen gekocht. Van dat geld kun je lekker wat eten en drinken, Alle beetjes helpen. Het is makkelijk en zo geregeld, wij hebben goede ervaringen met Groupon!
Henri Kalle  | 20/03/19  15:02:21 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het prettig om via Groupon aanbiedingen vooraf aankopen te doen, zo heb je altijd leuke aanbiedingen die goedkoop zijn en die je later kunt verzilveren waardoor je op de betreffende dag niet te veel kosten maakt.
Freddy Maertens  | 20/03/19  06:33:36 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een erg leuke website met de laatste en laagste deals voor onder andere daagjes uit, concerten, optredens, restaurants, sauna’s en overnachtingen. Kortom voor iedereen is er wel een deal te vinden.
chin-hua chao  | 16/03/19  23:01:28 | Winkelbeoordeling :
Een fijne website heeft Groupon, waar je terecht kan voor leuke aanbiedingen en acties voor leuke uitstapjes, restaurants en leuke dagjes uit. Door in te schrijven ontvang je elke dag een email met soortgelijke aanbiedingen.
Helma Brabers  | 16/03/19  05:02:31 | Winkelbeoordeling :
Leuke deals voor zeer betaalbare prijzen. Al verschillende keren aankopen gedaan. Service op zich goed alleen krijg je soms geen geld terug maar een tegoed voor volgende aankopen
Angele Geenacker  | 11/03/19  11:24:35 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig via Groupon, ook vakanties. Gaat altijd goed. Ze hebben leuke acties tegen goede prijzen. Alleen telefonisch contact verloopt moeizaam. Het is erg lastig om op de site een telefoonnummer te ontdekken.
Caroline van tongeren  | 07/03/19  14:29:17 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke aanbiedingen betaalbaar en zo leer je leuke restaurantjes kennen, meerdere keren al gebruik van gemaakt echte aanrader. Ook als je met kinderen bent lekkere pannekoeken etc en voor elke portomonee is er wat te doen
Ferry Swinkels  | 06/03/19  09:11:32 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een goede website met de grootste kortingen, niet alleen voor artikelen maar ook voor leuke uitjes zoals uit eten, een museum of een pretpark. Het aanbod is zeer groot en het werkt heel erg gemakkelijk. Zeker een aanrader!
Poeskin  | 06/03/19  16:29:58 | Winkelbeoordeling :
Sinds kort heb ik groupon ontdekt. Elke dag zijn er leuke aanbiedingen te vinden. Van reizen, restaurant bezoeken tot je haren laten knippen. Van alles is er mogelijk. De bon wordt naar je email adres gestuurd
Arnold Smit  | 05/03/19  00:31:32 | Winkelbeoordeling :
Groupon, is voor mij de ideale manier om onder andere goedkope vakantie reisjes dagjes uit, of lekker naar een beautysalon etc etc te gaan! via Groupon krijg je namelijk zulke mooie kortingen dat het echt de moeite waard is om via deze website je dagjes uit of je reizen of wat dan ook te boeken! dit scheelt echt vreselijk veel geld wij weer heel veel andere leuke dingen voor kan doen! Ja ik zweer bij Groupon en kan het echt iedereen aanbevelen
Bert Drukker  | 05/03/19  03:16:12 | Winkelbeoordeling :
altijd perfect geregeld, ook als een deal opeens niet door kan gaan. Aanrader om zo nieuwe ervaringen met oa restaurants op te doen. Ik heb er nu al vele jaren en vele malen gebruik van gemaakt. ik zou zeggen, probeer het ook eens.
dina de vries  | 03/03/19  19:06:10 | Winkelbeoordeling :
super goed. helemaal tevreden over dit bedrijf. goede nette website. aardig personeel. en makkelijk in gebruik. mooie en goedkope acties bieden ze aan. ik ben erg tevreden over dit bedrijf. aanbiedingen zijn goed.
Saskia Bruinsma  | 02/03/19  10:03:57 | Winkelbeoordeling :
na een moeilijke beetje onduidelijke beschrijving en gebruik van de gekochte groupon na telefonisch contact toch geld terug gekregen netjes zeer tevreden over de afhandeling en snelle uitbetaling ga zo door netjes niet verwacht
bianca eekelen v wesel  | 26/02/19  02:59:09 | Winkelbeoordeling :
leuke aanbiedingen en acties voor leuke prijzen niet alleen voor jong maar ook voor oud voor alle leeftijden . dus kijk ook eens op deze leuke site . voor leuke uitje en koopjes groupon is top
Riny Rood  | 20/02/19  20:23:22 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon heb je altijd de mooiste en goedkope deals. Zelfs als we een vakantie hebben geboekt, kijken we eerst op Groupon of er in de buurt nog een leuke aanbieding van een diner of lunch is of een ander soort deal. Altijd leuk om iets nieuws te ontdekken voor een redelijke prijs.
Jan Metaal  | 22/02/19  09:27:07 | Winkelbeoordeling :
Bijna alle uitje voor ons, komen van Groupon Shopping af. Het is een ideale site, wat tegenwoordig ook als App gebruikt kan worden. Ik ben zeer tevreden want er zijn altijd leuke en goedkope aanbiedingen op Groupon en je kunt er zo veel in vinden!
Quirine De Loyer  | 16/02/19  10:06:20 | Winkelbeoordeling :
Groupon shopping heeft altijd goede aanbiedingen die je veel geld besparen. Er is een ruim aanbod met verschillende categorieën. De site is overzichtelijk en er staat duidelijk vermeld hoeveel de verzendkosten eventueel zijn
Froukje Rooy de  | 16/02/19  10:05:56 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een webwinkel waar je altijd kunt slagen.Er is een diversiteit van waren te koop.Van levensmiddelen tot aan kleding en sierraden.Swarovski kristal en andere assesoires bij het huis .Het imago van de winkel is jeugdig.
Monique  | 19/02/19  07:29:51 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een leuke en overzichtelijke site, en app, met heel veel veelzijdige aanbod biedingen. Van leuke aantrekkelijke dagjes uit tot heerlijk eten via een mooie aanbieding. De levering van de bon is via mail, dus meteen te gebruiken, echt ideaal!
Piet Bander  | 15/02/19  07:17:49 | Winkelbeoordeling :
Je kunt heel veel voordeel hebben bij Groupon door uiteraard de lage prijs en aanbiedingen, maar het is ook leuk om online bij de Groupon webwinkel te shoppen. Ze hebben een uitgebreid aanbod aan artikelen, etentjes en uitjes. De aankopen worden bezorgd of je krijgt een voucher, kwaliteit is goed!
lisanne blokvoort  | 12/02/19  22:32:19 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen en overzichtelijk. Divers aanbod van activiteiten en andere activiteiten. Soms zijn de aanbieders failliet. Eenmaal ervaring mee gehad, daarna wel gelijk het geld terug gekregen dus prima Service van Groupon.
Richard Gerits  | 05/02/19  19:32:46 | Winkelbeoordeling :
Fijne site, goede app. Erg overzichtelijk en handig ingedeeld. Geen negatieve dingen meegemaakt in alle bestellingen.
Arianne Leijten  | 28/01/19  12:21:53 | Winkelbeoordeling :
Super fijne site. Met veel mooie en interessante aanbiedingen, voor iedereen zot er wel wat bij. Zijn er vragen of problemen staan ze super snel met deskundige hulp voor je klaar. Ik kijk/ bestel hier regelmatig
Janny Sterling  | 28/01/19  11:16:28 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een geweldige site, waar ik regelmatig een aanbieding mee neem. je kunt er terecht voor leuke aanbiedingen en acties voor leuke uitstapjes, restaurants en leuke dagjes uit. Door in te schrijven ontvang je elke dag een email met soortgelijke aanbiedingen.
Dachna Dekker  | 27/01/19  14:37:37 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een tijd geleden een aankoop op groupon gedaan voor de actie hunkemoller, in de toekomst zit ik te kijken voor een aanbieding voor een mooi hotel of luxe restaurant. aangezien het bijna valentijn is.
Wendy te h  | 27/01/19  13:01:21 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke pagina waar ik alles snel kon vinden. Een voorbeeld voor soortgelijke shopping pagina`s. De categorieën staan duidelijk vermeld en er zijn goede onderverdelingen gemaakt. Echt helemaal top!!
Iman Tahtah  | 19/01/19  07:19:58 | Winkelbeoordeling :
Leuke site met een heel divers aanbod. Zo kan het ook met een klein budget genieten door de grote kortingen. Ik neem veel uit eten deals aan. Lekker sushi eten met 70% korting of een goede italiaanse maaltijd. Als je dagelijks even inlogt kan je de beste deals voor jezelf en familie vinden
Anja Kuperus  | 15/01/19  13:22:00 | Winkelbeoordeling :
Aankoop Hotel het Witte Veen. Goede aankoop voor een weekend.Centraal gelegen. Er zat een 3 gangen maaltijd bij in dat was eenvoudig maar goed. Verder een rustig hotel. Zeer rustig gelegen. Ontbijt was tevens eenvoudig maar goed.
Marianne Hiemstra  | 13/01/19  07:19:33 | Winkelbeoordeling :
Ondanks 1 slechte ervaring (verbouwing keuken) ben ik zeer tevreden over Groupon. We hebben al veel artikelen via hen besteld. Goede klantenservice die ons bij de slechte ervaring ook prima heeft geholpen. Er zijn altijd leuke aanbiedingen!
Joke Eskes  | 12/01/19  21:11:27 | Winkelbeoordeling :
bij groupon kan voordelig kopen en voor een mooie prijs. Bevalt het niet kan je het ook weer retourneren en krijg je aankoop geld terug. Je moet het proberen en oordelen het is gegarandeerd voordelig.
Hennie Loriaux  | 10/01/19  17:33:34 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Groupon Shopping.Ik koop geregeld grouponbonnen, en ben hier zeer tevreden over, het scheelt een hoop geld.Je kan online reserveren en word altijd netjes geholpen als je bijvoorbeeld komt eten
Cindy Van Der Kint  | 11/01/19  10:17:59 | Winkelbeoordeling :
Geldige website met de grootste kortingen niet alleen voor artikelen maar ook voor leuke uitjes zoals uit eten, een museum of een pretpark. Het aanbod is zeer groot en het werkt heel erg gemakkelijk. Zeker een aanrader!
Harry Nak  | 07/01/19  08:12:37 | Winkelbeoordeling :
Heb bij Groupon Shopping al heel vaak hele leuke uitjes voor goede prijzen gekocht. Van dat geld kun je lekker wat eten en drinken, Alle beetjes helpen. Het is makkelijk en zo geregeld, ik heb goede ervaringen met Groupon!
 | 07/01/19  06:53:05 | Winkelbeoordeling :
Aanrader! Prima webshop, met een varierend aanbod! wij hebben al heel veel leuke uitstapjes op deze wijze op een goedkope manier kunnen doen! jammer alleen dat de verzendkosten vaak aan de hoge kant zijn.
Wendy van Mansom  | 29/12/18  14:35:29 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een goede plek om leuke dingen te doen voor een goede prijs. Het heeft een goede, duidelijke website. Ook hebben ze een ruim assortiment aan dingen die je goedkoop kan doen. Altijd als ik iets wil gaan doen, dan kijk ik op groupon of er iets tussen zit.
Kluk Kluk  | 26/12/18  11:14:00 | Winkelbeoordeling :
Het blijft leuk om online bij de Groupon webwinkel te winkelen. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod aan artikelen, etentjes en uitjes. De aankopen worden bezorgd of je krijgt een voucher. Kwaliteit is prima tot goed.
Danielle Maas  | 22/12/18  01:47:50 | Winkelbeoordeling :
top app met veel diverse aanbiedingen voor hele leuke prijzen . voor ieder wat wils van eten tot producten tot uitjes. echt helemaal top. een aanrader voor iedereen. bij meerdere vrienden en vriendinnen aanbevolen.
Buddie Spencer  | 24/12/18  14:26:14 | Winkelbeoordeling :
Veel voordeel bij Groupon door uiteraard de lage prijs, maar het is ook bijzonder leuk om online bij de Groupon webwinkel te shoppen. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod aan artikelen, etentjes en uitjes. De aankopen worden bezorgd of je krijgt een voucher. Kwaliteit is goed.
 | 29/12/18  07:05:00 | Winkelbeoordeling :
ik heb vaker bij groupon bestelt en moet zeggen dat er altijd wel een interessante deal tussen zit. goed kunnen slagen voor zowel kerstcadeau's als voor verjaardagscadeau's, zeer aantrekkelijke kortingen
Pieta Bambergen  | 29/12/18  13:50:23 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een leuke webshop. Alleen jammer dat de verzending iets langer duurt in vergelijking met andere webshops. Het is wel een stuk goedkoper dan andere winkels en het fijne is dat je niet hoeft te bieden! Er is een vaste goedkope prijs!
helma hagenaars  | 03/01/19  00:02:01 | Winkelbeoordeling :
Geweldig leuk, die aanbiedingen. Als je er snel bij bent, kun je heel wat geld besparen. Meestal op zaken waar je normaal niet heen zou gaan/ niet zou aanschaffen, omdat het te duur is. Aanbod wisselt bijna iedere dag. Bonnen uitprinten, en klaar!
Leroy Bohms  | 20/12/18  20:07:23 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Groupon een erg handige site door het goede overzicht dat ze hebben. Zo kun je makkelijk jouw perfecte uitje vinden voor je vrienden en familie ook zijn ze meestal extra scherp in prijs verlaagt!
Danielle Pronk  | 19/12/18  08:39:56 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een erg leuke website met de laatste en laagste deals voor onder andere daagjes uit, concerten, optredens, restaurants, sauna’s en overnachtingen. Kortom voor iedereen is er wel een deal te vinden.
Leen van Soest  | 16/12/18  11:08:28 | Winkelbeoordeling :
Hele toffe website waar je terecht kan voor leuke aanbiedingen en acties voor leuke uitstapjes, restaurants en leuke dagjes uit. Door in te schrijven ontvang je elke dag een email met soortgelijke aanbiedingen.
Ann Conaert  | 17/12/18  17:23:20 | Winkelbeoordeling :
leuke site om goedkopere zaken te vinden.al meermaals dingen op gekocht.altijd perfect in orde.je kan er veel voordeel mee doen.als je via mail coupons moet krijgen is het ook altijd vlug en snel in orde
Jane Sterling  | 10/12/18  10:11:46 | Winkelbeoordeling :
Geweldig veel leuke deals bij Groupon, heel veel korting en op deze manier kun je wat vaker uit eten of even lekker weg, en niet alleen in Nederland. Je komt nog eens ergens waar je nooit aan had gedacht, verrassend leuk!
Corine Edoo Rietveld  | 02/12/18  22:39:36 | Winkelbeoordeling :
Superhandig. Ik maak er regelmatig gebruik van. Lekker voordelig uit eten of naar de sauna. Op deze manier kom je ook op andere plaatsen, wat erg verassend kan zijn. Ik ben erg blij met Groupon, super handig.
annie deinum  | 24/11/18  11:17:07 | Winkelbeoordeling :
Al een maand wacht ik op reactie van photobook shop omdat ik een snijplank heb betaald en het tijdens de order telkens fout gaat. Ik wacht tevens op een oplossing van Groupon en na meerdere mails bieden zij mij geen duidelijke oplossing.
Fanny De Greef  | 20/11/18  06:01:10 | Winkelbeoordeling :
Deze site zit boordevol goede aanbiedingen. Alleen nu al enkele keren zeer lange levertijd gehad, lijkt me alsof ze eerst orders binnenhalen en daarna pas het artikel bestellen. Dus geen eigen voorraad. Als men dan telefonisch contact met ze opneemt dan krijg je een onduidelijke omslachtige uitleg, echt slecht.
Jaylee Deinum  | 19/11/18  15:00:24 | Winkelbeoordeling :
Jammer dat er af en toe met een leverancier iets niet goed gaat, maar de manier waarop Groupon vervolgens met problemen omgaat is uitstekend. Er wordt niet moeilijk gedaan over reclameren van niet-geleverde zaken. Denk wel dat Groupon toeleveranciers beter kan screenen,
Wanda  | 18/11/18  06:56:39 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over Groupon. Ik heb al talloze vouchers gekocht en eigenlijk altijd tevreden. Het is alleen heel lastig om hun telefonischte bereiken, omdat ze het heel moeilijk maken een onbetaald nummer te vinden. Maar dit is uitendelijk wel gelukt
Christini Induzzi Lopes  | 13/11/18  16:13:39 | Winkelbeoordeling :
Groupon: promoties en kortingen in restaurants, fitness, reizen en hotels Ik hou van deze winkel om alles te kopen. elektronica, huis, tuin, reizen.Ik vind altijd kortingen en garanties. is een Amerikaans merk.Ik raad dit merk aan aan iedereen die variatie en een bonus wil.
Lisanne Oorschot van  | 09/11/18  19:39:00 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop heeft vaak erg leuke aanbiedingen voor aantrekkelijke prijzen. Zo heb je vaak leuke producten of een dagje weg, hotelovernachting voor weinig geld. Al diverse keren iets gekocht en tot nu toe altijd wel tevreden.
Christini Induzzi Lopes  | 13/11/18  16:25:27 | Winkelbeoordeling :
Groupon: promoties en kortingen in restaurants, fitness, reizen en hotels ... Ik hou van deze winkel om alles te kopen. elektronica, huis, tuin, reizen. Ik vind altijd kortingen en garanties. is een Amerikaans merk. Ik raad dit merk aan aan iedereen die variatie en een bonus wil.
sabine heijman  | 08/11/18  10:58:12 | Winkelbeoordeling :
Nette winkel online, als er een probleem is met je groupon bon lossen ze dit altijd op. Leuke deals staan er tussen. En maak hier altijd graag gebruik van. Als enige minpuntje zou ik wat meer leuke deals willen zien van daagjes uit met kinderen in de buurt van de Randstad
Assumar Gellis  | 08/11/18  20:02:59 | Winkelbeoordeling :
Een super handige site met leuke aanbiedingen! Groupon is een echte aanrader, waar je veel voordeel kunt behalen. De kortingen zijn echt groot, soms meer dan de helft. Daar heb je tenminste wat aan. Ook kun je instellen dat de aanbiedingen specifiek uit jouw omgeving komen.
Harm Raspe  | 07/11/18  09:37:22 | Winkelbeoordeling :
Website ziet er duidelijk en helder uit en de werking van de website is super. Ik kan iedereen aan raden om deze te bezoeken en een leuk product of een uit je te bestellen met een prima korting. Ik maak er zelf ook gebruik van.
Mariska Roos  | 07/11/18  12:06:02 | Winkelbeoordeling :
Heb al aardig wat restaurant bonnen en dagje's uit gekocht via croupon. Heel tevreden met de emails met leuke aanbiedingen, dagjes weg enz Ging makkelijk en makkelijk reserveren via internet. Superblij met Groupon elke vakantie weer
Gretha van Holten  | 05/11/18  21:58:59 | Winkelbeoordeling :
Het grootste voordeel van Groupon is de lage prijs, maar het is ook erg leuk om online bij de Groupon webwinkel te shoppen. Ze hebben een heel uitgebreid aanbod aan artikelen, etentjes en uitjes. De aankopen worden bezorgd of je krijgt een voucher. Kwaliteit is goed. Ik maak er graag gebruik van
G.M van Holten  | 05/11/18  21:54:21 | Winkelbeoordeling :
Groupon is erg bekend o.a ook in Nederland, dankzij haar lokale deals met groepskorting. Des te meer mensen een aanbieding kopen, hoe hoger de korting wordt! Ze hebben een enorm uitgebreid aanbod, het is zeker de moeite waard om te proberen. Ik heb er al vaak gebruik van gemaakt.
Sarah Kivits  | 06/11/18  08:10:50 | Winkelbeoordeling :
het pakketje Snel binnen gekregen en fijn dat het een brievenbuspakket is. Dan hoef je er niet voor thuis te blijven.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 4,50% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
ONTVANG TOT 32,50 CASHCOINS Oxxio Telecom
visit register click click