ONTVANG TOT 8,75 CASHCOINS ANWB Wegenwacht

Groupon Shopping Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Groupon Shopping

Elke dag extra korting shoppen met een unieke aanbieding in jouw stad bij Groupon Shopping!

Groupon Shopping biedt elke dag zowel lokaal in diverse steden als landelijk aanbiedingen met hoge kortingen. Shop met minstens 50 tot 70% korting uiteenlopende producten of reserveer restaurants, wellness- en sportarrangementen met uitzonderlijk hoge kortingen. Ontdek met Groupon Shopping de beste plaatselijke deals bij jou in de buurt en profiteer van scherpe prijzen voor elektronica, mode, woninginrichting en meer.

Groupon Shopping Beoordelingen

Carina Westerhof  | 14/02/20  08:33:33 | Winkelbeoordeling :
Wanneer je echt voordelig uit wilt zijn, dan ga je natuurlijk naar Groupon ! Want bij Groupon hanteren ze de laagste prijzen voor een ticket of je kan niet bedenken wat er niet te vinden is. Dus ga naar de website van Groupon en behaal jouw voordeel !
Peter Faber  | 13/02/20  06:49:45 | Winkelbeoordeling :
Voortreffelijke site van Groupon, er zijn volop aanbiedingen en hebben keuze genoeg, de prijzen maken het zeer aantrekkelijk, ik raad iedereen aan om ook een kijkje bij nemen op de website van Groupon, prima site!
Suzanne Bogdan  | 02/02/20  04:26:29 | Winkelbeoordeling :
super aanbiedingen, veel variatie en snelle service. Ik vind Groupon een van de beste aanbiedingen sites die er is. ze hebben leuke aanbiedingen voor weinig geld plus dat je er gelijk gebruik van kunt maken bijvoorbeeld sauna's enzovoort
Chanel West Coast  | 31/01/20  07:40:36 | Winkelbeoordeling :
Prima site van Groupon, er zijn volop aanbiedingen en hebben keuze genoeg, de prijzen maken het zeer aantrekkelijk, ik raad iedereen aan om ook een kijkje bij nemen op de website van Groupon, prima site!
Ellen Groes. Vlaar  | 24/01/20  17:10:24 | Winkelbeoordeling :
Altijd een feestje met Groupon. De schoonheidsbehandelingen en uitjes met de kleinkinderen zijn favoriete items. Altijd wel een vestiging in de buurt. Geef ze veel weg als cadeautje. Altijd verrassend ik ben er blij
Piet Dekker  | 24/01/20  15:51:18 | Winkelbeoordeling :
Een webshop voor mensen zoals jij die van vakantie willen genieten in een leuke hotel, van lekker eten houden en die van show en attracties willen genieten. Hier krijg je elke dag kortingen tot wel 80 % op jou favoriete producten zoals: hotels, beauty & spa, mode en tickets.
Steelo Brim  | 24/01/20  14:04:14 | Winkelbeoordeling :
Veel verschillende en mooie acties zijn er van tijd tot tijd bij Groupon, heb bv voor thermalbad arcen entree kaarten gekocht met heel mooie korting en hebben er ook erg van genoten, de prijzen die je moet betalen zijn echt mooi, de entree kaarten krijg je dan via de mail binnen.
Naftali Porier  | 26/01/20  06:39:47 | Winkelbeoordeling :
Ik was eerst een beetje huiverig om Groupon te gebruiken, maar besloot alsnog voor een rugzak te gaan nadat ik deze voor een laag prijsje had gezien! Geen moment spijt van gehad! Ik geniet dagelijks van mijn rugzak met ingebouwde USB-aansluiting en powerbank. Dank je wel Groupon!
Peter Tosh  | 21/01/20  09:04:29 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een geweldige site met zeer leuke aanbiedingen. Heb er al diverse leuke dingen gekocht als planten en een elektrische scooter. Maar een voucher voor een camera studie. Bekijk bijna dagelijks hun mail info en kom steeds weer op nieuwe ideetjes.
Christina  | 20/01/20  09:10:34 | Winkelbeoordeling :
De webshop van Groupon komt af en toe met goede vouchers die de mogelijkheid bieden een mooie aankoop te doen tegen een redelijke prijs. Het is dus de moeite waard dit in de gaten te houden of er iets bruikbaars is.
Jacks Teller  | 20/01/20  07:59:27 | Winkelbeoordeling :
Supersite van Groupon, Ik heb nu al een aantal keer leuke uitstapjes met korting kunnen krijgen via Groupon. Ik maak iedere vakantie wel een keer gebruik van deze webshop/ app. Dit bespaart mij iedere keer een leuk bedrag. Zeker de moeite waard en ik raad dit regelmatig aan bij vrienden en familie.
Hans Breith  | 18/01/20  11:22:54 | Winkelbeoordeling :
hebben regelmatig interessante (dag) aanbiedingen. Je hoeft ook niet zolang op de levering te wachten. Daarom prijs ik deze website aan, mede omdat je ook nog cashback via deze site verdiend. Helemaal tevreden!
Sabine  | 13/01/20  10:31:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al regelmatig iets aangekocht via Groupon. In mijn geval meestal een restaurantbon maar soms ook andere items gekocht. Het is overzichtelijk, de kleine lettertjes worden duidelijk kenbaar gemaakt. Klantenservice 1 keer nodig gehad en was een super goede service!
Jeanet Mathijsen  | 09/01/20  17:06:26 | Winkelbeoordeling :
Bij groupon vind je leuke aanbiedingen en alles wordt perfect geregeld. Ook retourneren is geen probleem en wordt netjes afgehandeld. Ze hebben leuke aanbiedingen en veel variatie. Goede kwaliteit producten.
Anouska Poets  | 27/12/19  19:41:50 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij Groupon een cursus gevolgd voor wimperextensions, ik heb deze met succes afgerond bij simply4you. Leuke docent, tijdens de pauze werd er gezorgd voor de lunch. Hele leuke aanbiedingen in de shop zelf. Na de cursus was er de mogelijkheid om een beautycase tegen korting aan te schaffen.
Freddy Maertens  | 26/12/19  18:05:33 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke website met zeer mooie aanbiedingen. Heb er al diverse leuke dingen gekocht als planten en een elektrische scooter. Maar een voucher voor een camera studie. Bekijk bijna dagelijks hun mail info en kom steeds weer op nieuwe ideetjes,
Gio Santana  | 18/12/19  07:39:35 | Winkelbeoordeling :
Om voordelig uit te zijn kom je vaak uit bij Groupon, meestal goede deals op die je ergens anders niet kunt scoren. Dat is dus wel echt heel erg fijn! Nadeel is wel dat je geneigd bent allemaal koopjes aan te schaffen die je eigenlijk niet nodig hebt.
Marta Marta  | 15/12/19  22:50:08 | Winkelbeoordeling :
Goed acties goed kopen. De pakketen snell komt voor mijn thuis.
Roxanne vd H.  | 14/12/19  07:11:12 | Winkelbeoordeling :
Wanneer je zegmaar alles echt gewoon heel goed doorleest, kom je er stiekum langzaam achter dat er wel meer is, waar je rekening mee moet houden. Zoals bijvoorbeeld slippers verplicht: €14.-! Leuk hoor, zon dagje weg!!
Simone Loevering  | 10/12/19  14:47:02 | Winkelbeoordeling :
Groupon is echt een super aanbieder van goedkope, leuke en mooie deals in meerdere categorieën. We hebben er al een aantal keer gebruik van gemaakt en het verloop is erg prettig. Je hebt ruim de tijd om gebruik te maken van de deals en vooral wanneer het jou uitkomt.
GYH Huizenga  | 04/12/19  20:01:04 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Groupon echt geweldig! Zeker voor Amsterdam. enige manier om voor mij voor een redelijke prijs uit eten te gaan en leuke dingen te doen! de klantenservice is daarnaast geweldig en kan je binnen een periode zonder moeite geld terug vragen. gewoon super!
Flash Gordon  | 02/12/19  21:20:05 | Winkelbeoordeling :
Je kunt bij Groupon mooie deals met aantrekkelijke prijzen vinden. Ook de bestellingen en afhandeling van bestelling gaan makkelijk Overzichtelijke site en vriendelijke klantenservice Zeker de moeite waard om ook de app van Groupon te downloaden!
Monique van der Zanden  | 26/11/19  20:05:52 | Winkelbeoordeling :
Super makkelijk altijd goedkoop wat je maar wil en waar je maar wil . En staan altijd leuke dingen tussen kijk regelmatig en bestel regelmatig , gaat altijd goed en makkelijk . Leuke hebbe dingetjes
Veronika Kalou  | 25/11/19  19:29:20 | Winkelbeoordeling :
Ik heb vaak aan hele mooie acties mee gedaan van Groupon, heb bv voor thermalbad in Arcen entree kaarten gekocht met een heel mooie korting en hebben er ook erg van genoten, de prijzen die je moet betalen zijn echt mooi, de entree kaarten krijg je dan via de mail binnen.
Hilde van Marrum  | 24/11/19  21:14:24 | Winkelbeoordeling :
Al erg veel aankopen gedaan met Groupon! Vorige week nog een nachtje weggeweest en volgende week ergens borrelen met een Groupon. Nette klantenservice.
Harry Webber  | 18/11/19  19:52:46 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een geweldige website, er zijn volop aanbiedingen en hebben keuze genoeg, de prijzen maken het zeer aantrekkelijk, ik raad iedereen aan om ook een kijkje bij nemen op de website van Groupon, prima site!
Anique Stuursma  | 11/11/19  17:49:05 | Winkelbeoordeling :
leuke aanbiedingen ook voor mensen met minder inkomen .ook zijn er merkartikelen bij voor de helft van De prijs.ook leuke cadeau,s voor de feestdagen . kijk maar eens naar De aanbiedingen echt De moeite waardt.
Bert Visser  | 06/11/19  09:20:50 | Winkelbeoordeling :
Prima duidelijke website van Groupon Shopping, regelmatig leuke aanbiedingen in verschillende categorieën. Er zitten geen addertjes onder het gras bij de aanbiedingen, zoals andere sites. Enorm leuk initiatief!
Umit Bilgi  | 04/11/19  13:03:38 | Winkelbeoordeling :
Wat en geweldige website is dit. Je kan hier artikelen bestellen zoals: producten, hotels & reizen, nationaal en evenementen. Met elke dag leuke deals en aanbiedingen. Deze in wereld wijde lokale handel aanbiedt voor iedere budget.
Maurice  | 03/11/19  07:59:37 | Winkelbeoordeling :
De website van groupon biedt je heel veel verschillende soorten acties, van leuke uitjes tot goedkoop uit eten gaan in jouw favoriete restaurant. Ook zijn er zelfs uiteenlopende acties voor goedkope producten bijv. tandenborstelopzetstukken en inkt cartridges, kortom teveel om op te noemen.
Carolien  | 04/11/19  14:10:20 | Winkelbeoordeling :
Super website en erg goeie aanbiedingen keer op keer. Elke keer weer verrast door het mooie aanbod en zeer aantrekkelijke prijs aanbiedingen, zeer alle producten voor het huishouden zijn zeer aantrekkelijk en mooi geprijst.
Minakshi Soekhoe  | 01/11/19  01:14:51 | Winkelbeoordeling :
al meer dan 2 jaar ben ik dus geweldige deals aan het sluiten met deze geweldige aanbieder. zeker een goede aanrader. de beste prijs en kwaliteit scoor natuurlijk zelf, maar wel met behulp van deze site!
Robert Hanja  | 26/10/19  17:00:06 | Winkelbeoordeling :
Goede aanbieding en zeer betrouwbaar. Zeker de moeite waard om bestellingen te doen via Groupon Mijn bestelling was binnen twee dagen in huis. En als je via het spaarprogramma Cashbackkorting besteld verdien je er ook nog aan.
Henrie Nak  | 25/10/19  09:35:43 | Winkelbeoordeling :
Er is altijd wel wat leuks te vinden bij groupon. Informatieverstrekking per coupon zou beter kunnen, met name hotelovernachtingen moet je vaak nog wel achteraan bellen of de reservering wel goed is doorgekomen. Verder leuke aanbiedingen.
mirthe Zom  | 21/10/19  13:51:20 | Winkelbeoordeling :
Groupon werkt goed. Ze hebben vaak hele goede acties, wat scheelt in de prijs. Ik heb nooit problemen gehad met het inleveren van de bonnen. De bonnen worden per mail gestuurd, dus er zitten geen verzendkosten aan vast.
Remond Reichwein  | 20/10/19  22:49:59 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke app je krijgt veel groupons van verschillende webshops met heel veel akties en kortings snelle cashback op je account en als je het minimale hebt gehaald voor een uitbetaling dan krijg je dat vrij snel
Nacy99  | 15/10/19  20:35:05 | Winkelbeoordeling :
ik hou van groupon.NL. Ik heb veel dingen gekocht, vooral reizen. het is echt een goede deal.even kijken. Ik kocht 10 deals voor reizen, 20 voor de maaltijd uit eten. met groep op extra kortingcode. nog goedkoper. Ik zal het blijven gebruiken.
Kaylin Venema  | 15/10/19  15:38:47 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over deze app en altijd leuke acties. Ook erg goedkoop voor het gene wat je ervoor terug krijgt
Leen van Soest  | 13/10/19  11:28:24 | Winkelbeoordeling :
Hele toffe website waar je terecht kan voor leuke aanbiedingen en acties voor leuke uitstapjes, restaurants en leuke dagjes uit. Door in te schrijven ontvang je elke dag een email met soortgelijke aanbiedingen
thamara Rijff  | 09/10/19  19:06:27 | Winkelbeoordeling :
goede site duidelijk en veel afwisseling voor elk wat wils heel soms is het dat je wel eens te veel leuke dingen ziet maar dat is dan even een keuze maken misschien voor kleine ondernemers de moeite waart om de opstart makkelijker te makken
Sha Bosch  | 07/10/19  18:32:17 | Winkelbeoordeling :
Wimperextesions cursus gevolgd via groupon voor een geweldige prijs. Deze met succes afgerond bij simply4you. Leuke docent, tijdens de pauze werd er gezorgd voor de lunch. Hele leuke aanbiedingen in de shop zelf. Na de cursus was er de mogelijkheid om een beautycase tegen korting aan te schaffen.
Rob Van Zelm  | 03/10/19  12:13:59 | Winkelbeoordeling :
prima website met zeer leuke aanbiedingen. Heb er al diverse leuke dingen gekocht als planten en een elektrische scooter. Maar een voucher voor een camera studie. Bekijk bijna dagelijks hun mail info en kom steeds weer op nieuwe ideetjes,
Esther Schermer  | 22/09/19  03:42:30 | Winkelbeoordeling :
met regelmaat vind ik bij Grupon mooie deals met aantrekkelijke prijzen. Ook de bestellingen en afhandeling van bestelling gaan makkelijk Overzichtelijke site en vriendelijke klantenservice Zeker de moeite waard om de app te downloaden
Lotus Pijloo  | 24/09/19  20:51:14 | Winkelbeoordeling :
Net me laatste van de 3 aankopen ontvangen via Groupon. Alles binnen 2 weken. Netjes en correct en allemaal voor een super leuke prijs. En ze bevallen ook alle 3. Groupon kan ik iedereen aanraden, goeie produkten tegen mooie prijsjes
Vanessa Leman  | 24/09/19  11:45:52 | Winkelbeoordeling :
de app van groupon is overzichtelijk. al zou groupon bij mij beter kunnen scoren, als je kan selecteren/filteren met het aantal personen. je moet eerst scrollen over héél wat koopjes. het kan dus sneller
Nanette Bielefeld  | 17/09/19  21:22:54 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een handige site om goedkoper uit te zijn. Vaak staan er goede deals op die je ergens anders niet kunt scoren. Dat is dus wel echt heel erg fijn! Nadeel is wel dat je geneigd bent allemaal koopjes aan te schaffen die je eigenlijk niet nodig hebt.
Laura Faasse  | 11/09/19  16:16:06 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk te hanteren app. Veel verschillende mogelijkheden, leuke uitjes voor een stuk goedkoper. Heel fijn
Lorain Steens  | 04/09/19  14:53:31 | Winkelbeoordeling :
hele fijne app. leuke acties en vaak ook super betaalbaar! ik koop hier geregeld en als er iets niet goed gaat staat de klantenservice goed voor je klaar. raad het iedereen zeker aan ook leuk om geld te besparen!
Miriam Piccini  | 31/08/19  19:56:18 | Winkelbeoordeling :
Hallo, ik vind GROUPON een fantastische website, er staan heel veel aanbiedingen op. Je hebt zoveel mogelijkheden en met zeer aantrekkelijke prijzen. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen op de website van GROUPON.
miriam piccin  | 31/08/19  22:29:57 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik vind GROUPON een geweldige website hebben, er zijn volop aanbiedingen en hebben keuze genoeg, de prijzen maken het zeer aantrekkelijk, ik raad iedereen aan om ook een kijkje bij nemen op de website van GROUPON.
Miriam Piccini  | 31/08/19  22:25:10 | Winkelbeoordeling :
Hallo, ik vind GROUPON een fantastische website, er zijn heel veel kortingen en mooie acties te zien op GROUPON, ik maak er regelmatig gebruik van, ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen op de website van GROUPON.
maria kola  | 28/08/19  21:23:07 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al een super tevreden Klant. Groupon is echt een aanrader. De laatste tijd heb ik heel mooie producten gescoord met extra korting ..Dat is toch geweldig
Samantha van der Kwaak  | 21/08/19  20:43:03 | Winkelbeoordeling :
Groupon werkt erg fijn. Ik heb nu al een aantal keer leuke uitstapjes met korting kunnen krijgen via Groupon. Ik maak iedere vakantie wel een keer gebruik van deze webshop/ app. Dit bespaart mij iedere keer een leuk bedrag. Zeker de moeite waard en ik raad dit regelmatig aan bij vrienden en familie.
Jeroen Broos  | 18/08/19  17:32:00 | Winkelbeoordeling :
Leuke site waar veel voordeel te vinden is. Vooral kortingen bij restaurants in de buurt spreken me aan. Wel spot ik soms dingen die bij AliExpress veel voordeliger zijn. Voordeel van Groupon is dan weer dat het artikel zeker aankomt. Daarom toch vijf sterren voor de prijs.
Mar Bak  | 10/08/19  11:39:55 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een duidelijk en overzichtelijke website. Regelmatig leuke aanbieding in verschillende categorieën. Er zitten geen addertjes onder het gras bij de aanbiedingen, zoals andere sites. Enorm leuk initiatief!
Chantal Gestel  | 11/08/19  11:25:18 | Winkelbeoordeling :
zitten super deals bij. zeer de moeite waard.zal iedereen aanraden om en keer te kijken op de site. top deals. leuke site en handig. super super super super bedankt dat jij bestaat Groupon shopping. leuk en makkelijk
Hendrik Westerhof  | 11/08/19  10:22:10 | Winkelbeoordeling :
Kijk eens bij Groupon en behaal je voordeel. waarom zou je meer betalen dan je bij Groupon kan scoren ? je kan het zo gek niet bedenken of Groupon heeft wel een voordeeltje voor jou in petto ! Ga nu naar de website en behaal jouw voordeel !
Danieck Vreijdenberger  | 11/08/19  02:13:04 | Winkelbeoordeling :
Goed fijne app ook en goede deals. Alleen zouheel erg fijn zijn als er meer van acties van wimpers of gezicht en welniss mogen komen. Als dat zou kunnen.
Jo39 van Soest  | 28/07/19  19:40:21 | Winkelbeoordeling :
Ik heb leuke ervaringen met deze website. Leuke aanbiedingen tegen scherpe prijzen. De site is overzichtelijk en vergelijken is makkelijk. Na de bestelling wordt het snel geleverd. Kortom een aanrader
Fred Bonaparte  | 26/07/19  13:31:29 | Winkelbeoordeling :
Leuke en overzichtelijke site van Groupon, en een app met heel veel veelzijdige aanbod biedingen. Van leuke aantrekkelijke dagjes uit tot heerlijk eten via een mooie aanbieding. De levering van de bon is via mail, dus meteen te gebruiken, echt ideaal!
Belinda  | 21/07/19  09:33:48 | Winkelbeoordeling :
Ik heb via groupon al aan veel verschillende mooie acties mee gedaan, heb bv voor thermalbad arcen entree kaarten gekocht met heel mooie korting en hebben er ook erg van genoten, de prijzen die je moet betalen zijn echt mooi, de entree kaarten krijg je via de mail binnen,
Ilonka  | 22/07/19  07:30:48 | Winkelbeoordeling :
Via Groupon scoor je de leukste uitjes voor een leuk prijsje. In elke categorie is wel iets leuks te vinden. Vaak zat uitjes naar een attractiepark gescoord of aantrekkelijk aanbiedingen voor een high-tea.
Ben Thuis  | 22/07/19  07:54:45 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben bij Groupon Shopping al heel vaak hele leuke uitjes voor goede prijzen gekocht. Van dat geld kun je lekker wat eten en drinken, Alle beetjes helpen. Het is makkelijk en zo geregeld, wij hebben uitstekende ervaringen met Groupon!
Hans Kazan  | 21/06/19  11:09:28 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een leuke site met aantrekkelijke aanbiedingen, een echte aanrader dus, waar je veel voordeel kunt behalen. De kortingen zijn echt groot, soms meer dan de helft. Daar heb je tenminste wat aan. Ook kun je instellen dat de aanbiedingen specifiek uit jouw omgeving komen.
Kees Kivits  | 18/06/19  15:04:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaringen met de groupon deals vooral met etensbonnen bij verschillende restaurants hier in de buurt. Dit doen wij al heel veel jaren tot onze tevredenheid, dat ze nog maar vele aanbiedingen geven.
EE Ridderstap  | 17/06/19  14:49:42 | Winkelbeoordeling :
Groupon is een hele creatieve website. Je kan heel veel kortingen ontvangen. Ik heb eerder een boeking gedaan bij een hotel en ook een keukenmachine aangeschaft. Ik was zeer tevreden over de korting die ik heb ontvangen. De service is goed en verder is deze website betrouwbaar en veilig.
Willem De Jong  | 12/06/19  16:47:39 | Winkelbeoordeling :
Ik heb online diverse artikelen gekocht en ik heb alleen maar goede ervaringen met online bestellingen , ook de communicatie verliep altijd goed, als er iets was werd je gelijk goed geholpen, voor mij 5 sterren
Solita Almeida  | 09/06/19  12:58:27 | Winkelbeoordeling :
goede webshop met heel veel korting voor leuke uitjes zoals zonvakantie's en campings maar kortingen op rijbewijzen en huishoud, kleding, sieraden en noem maar op dan ga snel kijken en pak je kortingen
Carola Haddeman  | 10/06/19  06:06:52 | Winkelbeoordeling :
Ik maak geel vaak gebruik van de aanbiedingen van Groupon. Dit scheelt enorm veel geld. Er is veel keuze. En het bestellen / kopen gaat heel makkelijk. Ik gebruik het vaak voor uitstapjes en reserveren in restaurants!
Dave Donk  | 03/06/19  07:08:32 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon is altijd wel wat leuks te vinden, de Informatie per coupon zou wel wat beter mogen, met name hotelovernachtingen moet je vaak nog wel achteraan bellen of de reservering wel goed is doorgekomen. Verder leuke aanbiedingen!
Diana  | 29/05/19  23:03:00 | Winkelbeoordeling :
Altijd nieuwe acties en producten met hoge kortingen! Net zelf gebruik gemaakt van de actie Duinrell voor 15 euro, met onbeperkte toegang tot Tikibad! Leuk om af en toe te kijken welke acties Groupon heeft.
Diana Lakerveld  | 26/05/19  11:48:22 | Winkelbeoordeling :
ik ben echt dol op Groupon. Er zijn super veel.leuke deals! Zowel op her gebied van uitjes als op het gebied van producten. Ik bestel er regelmatig en het valt eigenlijk nooit tegen. wanneer het tegenvalt is de klantenservice super behulpzaam en krijg je je geld terug!
 | 19/05/19  14:35:27 | Winkelbeoordeling :
Groupon, leuk om te kijken of je iets tegenkomt waar je toch al van plan was heen te gaan. uit mijn eigen ervaring, ik vergeet ook wel eens een bon te gebruiken en dat is zonde, dus let daar extra goed op
Joh van Soest  | 19/05/19  19:06:59 | Winkelbeoordeling :
Hele toffe website waar je terecht kan voor leuke aanbiedingen en acties voor leuke uitstapjes, restaurants en leuke dagjes uit. Door in te schrijven ontvang je elke dag een email met soortgelijke aanbiedingen
Anna Czub  | 15/05/19  15:26:09 | Winkelbeoordeling :
Jij kan bespaar op heel veel leuke acties in jouw buurt. Heel veel soorten aanbiedingen op restaurants, sauna's, producten, tickets, reizen, eten & drinken, gezondheid, lokale bedrijven en unieke ervaringen.
Patricia Bresijn  | 15/05/19  23:13:44 | Winkelbeoordeling :
Via Groupon een mooie deal weten te bemachtigen voor Legoland Denemarken, de dag voor de kinderen kon niet meer stuk en met de korting van de kaartjes konden hun net iets extra' s kopen in de lego winkel. Voor goede deals ga je veel ik groupon zeker aan.
Bianca  | 14/05/19  22:11:35 | Winkelbeoordeling :
Af en toe kun je het treffen bij deze webshop. Je kunt soms namelijk een mooie aankoop doen voor een redelijke prijs. Het is een kwestie van goed opletten welke aanbieding de moeite waard is om gebruik van te maken.
Nicky Sumopawiro  | 13/05/19  06:52:40 | Winkelbeoordeling :
Een paar keer iets gekocht bij deze winkel.Nooit teleurgesteld. Af en toe hebben ze hele goede(goedkope) aanbiedingen. Het enige wat tegenvalt is de levertijd.Voor de rest is dit een zeer goede winkel.
Danielle van den Broek-Fleskens  | 09/05/19  08:40:03 | Winkelbeoordeling :
Altijd weer leuk om nieuwe aanbiedingen te ontdekken. Een goede reden om eens iets nieuws tegen een goede korting uit te proberen! Iedere dag nieuwe aanbiedingen, vooral de restaurants in je eigen buurt is altijd weer leuk om zo uit te proberen!
Caitlin Vear  | 01/05/19  18:00:24 | Winkelbeoordeling :
Fijne website, bestel regelmatig iets bij groupon. De voorwaarden staan er altijd duidelijk bij waardoor je goed weet wat wel en niet kan. Ook erg fijne service en de artikel zijn altijd snel binnen.
HENAR Mil  | 26/04/19  10:10:59 | Winkelbeoordeling :
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Soms gaat t mis, maar wel elke keer redelijk tot erg goed en best wel snel met een oplossing gezocht en gekomen. Dus al met al erg tevreden over Groupon Shopping en de aanbiedingen zijn natuurlijk top......
Eduard Middelkoop  | 24/04/19  15:32:55 | Winkelbeoordeling :
vorig jaar zijn wij met een grote groep mensen op stap geweest via Groupon. Het was leuk maar bovenal de korting die wij gehad hebben was zeer aangenaam. Dit opent perspectieven voor andere gelegenheden om weer via Groupon te gaan.
Cindy Meurs-kruijs  | 24/04/19  08:08:03 | Winkelbeoordeling :
Groupon shopping is een leuke site met veel aan biedingen erop. wanneer je iets wil testen of uitproberen voor een kleine prijs. bij Groupon shopping kun je makkelijk kopen en de vouchers in wisselen voor jou gekochte activiteit of product
Karin gerritsen  | 24/04/19  04:56:50 | Winkelbeoordeling :
Leuk en ook erg handig om te bezoeken voor je iets wilt ondernemen, doen of aanschaffen. Ze hebben hele mooie en leuke aanbiedingen op diverse vlakken. Volgens mij kun je het niet bedenken en ze hebben het. Je moet het wel goed in de gaten houden, sommige aanbiedingen erg kort
Harry Webber  | 22/04/19  06:36:49 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft een erg leuke en aantrekkelijke website met hele goede deals, makkelijk te vinden via de zoekfunctie. Ook is goed te zien welke deals er in jouw omgeving zijn! ik maak er vaak gebruik van! zeker een aanrader dus!
M.C Flier  | 19/04/19  12:27:52 | Winkelbeoordeling :
Als ik een dagje uit wil dan kijk ik altijd eerst op groupon of er nog goede acties zijn. Meestal lukt het wel om van de actie te profiteren. Maar ook hebben ze altijd goede acties rondom andere mooie spullen. Een aanrader wat mij betreft.
C.m. Pothuizen  | 12/04/19  14:07:26 | Winkelbeoordeling :
Groupon heeft hele voordelige aanbiedingsacties i uw eigen buurt. De coupons zijn makkelijk te downloaden en in te wisselen in de beste eetgelegenheden door hen uitgekozen. Alle andere acties zijn ook perfect en ik heb nooit klachten gehad noch gehoord..
Felicia Brugge  | 10/04/19  20:43:34 | Winkelbeoordeling :
Koop regelmatig Groupon restaurant bonnen. Zo probeer ik allerlei restaurants in de buurt uit. Goed eten voor minder dan de helft. Ik kan het iedereen aanraden om ook zo'n bon te kopen of cadeau te doen.
Gabrielle  | 10/04/19  17:53:33 | Winkelbeoordeling :
Altijd wel wat leuks te vinden. Informatieverstrekking per coupon zou beter kunnen, met name hotelovernachtingen moet je vaak nog wel achteraan bellen of de reservering wel goed is doorgekomen. Verder leuke aanbiedingen.
louis roodenburg  | 09/04/19  15:19:56 | Winkelbeoordeling :
Als u plannen heeft voor restaurant , sauna of wat dan ook voor uitje , kijk eerst even op Groupon naar de speciale aanbiedingen, bij Groupon kan dat oplopen tot wel 70 % en wie wil dat nu niet , bedankt Groupon .
Berry Stevens  | 05/04/19  20:31:46 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben bij Groupon Shopping al heel vaak hele leuke uitjes voor goede prijzen gekocht. Van dat geld kun je lekker wat eten en drinken, Alle beetjes helpen. Het is makkelijk en zo geregeld, ik heb goede ervaringen met Groupon!
Els Veldt-de Keijzer  | 07/04/19  13:43:29 | Winkelbeoordeling :
Groupon is de eerste plek waar ik altijd zoek naar super aanbiedingen die je nergens anders hebt! Vaat was tabletten,tuin benodigdheden,gezondheids producten enz.enz. SPOT GOEDKOPE MEGA AANBIEDINGEN hier!!! Doen!!!
govers govers  | 29/03/19  17:49:42 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben hele erg interessante aanbiedingen voor leuke uitjes Ik heb al verschillende keren iets geboekt en daar enorm van genoten Alleen jammer dat de termijn waarin je in kan wisselen erg kort is verder werkt dit prima
R.K. Aukema  | 30/03/19  18:56:14 | Winkelbeoordeling :
leuke aanbiedingen bij groupon,al vaak iets gekocht en altijd wordt en er snel en correct geleverd. Veel afwisseling in aanbod en keuze van producten. Ik beveel groupon ook regelmatig aan bij familie en vrienden
Magda Loo  | 29/03/19  11:55:54 | Winkelbeoordeling :
Bij Groupon Shopping hebben wij bijna al onze uitjes aan besteed. Het is een hele ideale site, wat tegenwoordig ook als App gebruikt kan worden. Ik ben zeer tevreden want er zijn altijd leuke aanbiedingen op Groupon en je kunt er zo veel in vinden!
Peter Voogt  | 26/03/19  20:42:14 | Winkelbeoordeling :
Voordelig een uitje boeken of een mooi restaurant tegen een zacht prijsje? Boek dan via Groupon. Als je jouw Groupon-ticket koopt via Gekkengoud.nl dan krijg je ook nog eens een mooie cashback in je saldo bijgeschreven.
Sjaak Swart  | 22/03/19  15:02:16 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben bij Groupon Shopping al heel vaak hele leuke uitjes voor goede prijzen gekocht. Van dat geld kun je lekker wat eten en drinken, Alle beetjes helpen. Het is makkelijk en zo geregeld, wij hebben goede ervaringen met Groupon!
Henri Kalle  | 20/03/19  15:02:21 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het prettig om via Groupon aanbiedingen vooraf aankopen te doen, zo heb je altijd leuke aanbiedingen die goedkoop zijn en die je later kunt verzilveren waardoor je op de betreffende dag niet te veel kosten maakt.
chin-hua chao  | 16/03/19  23:01:28 | Winkelbeoordeling :
Een fijne website heeft Groupon, waar je terecht kan voor leuke aanbiedingen en acties voor leuke uitstapjes, restaurants en leuke dagjes uit. Door in te schrijven ontvang je elke dag een email met soortgelijke aanbiedingen.
Helma Brabers  | 16/03/19  05:02:31 | Winkelbeoordeling :
Leuke deals voor zeer betaalbare prijzen. Al verschillende keren aankopen gedaan. Service op zich goed alleen krijg je soms geen geld terug maar een tegoed voor volgende aankopen
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 8,75% CashCoins
Nu 25% korting op alle kaarten bij Greetz.nl
Code:LIEFS
ONTVANG 4,00% CASHCOINS Reebok
visit register click click