Meld je aan en ontvang direct 7,50

HEMA Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over HEMA

De beste artikelen met de laagste prijzen vind je bij HEMA! Shop nu extra voordelig met korting.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en bezoek de webshop en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting en webshop tegen. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA!

HEMA Beoordelingen

Bonnie Boutellier  | 12/01/19  12:57:24 | Winkelbeoordeling :
Een complete winkel met een goede prijscategorie. Voor ieder wat wils en alles te vinden voor dagelijks gebruik maar ook om cadeau ideeën op te doen en kopen. Van de rookworst tot de onderbroek en véél meer, hier vind je het.
Nico Hendrix  | 13/01/19  19:40:57 | Winkelbeoordeling :
Vindt de HEMA maar een niet compleete winkel heeft van alles wat maar niet een echt compleet assortiment. Wat je zoekt is er neit of net iets anders . Kom er daarom niet vaak ga dan naar een webshop waar ze breed zijn op gebied wat ik zoek
Alexander van Vlierden  | 10/01/19  15:46:22 | Winkelbeoordeling :
Bij HEMA vind je van alles en nog meer voor heel weinig geld ze hebben ook etenswaren wat lekker en vers is je kan er met je VVV cadeaukaart betalen echt super echt een kijkje waard om naar warenhuis de HEMA te gaan
Trijnie ten Hoor  | 11/01/19  09:31:39 | Winkelbeoordeling :
Ik winkel graag bij de Hema , alleen het Hema pasje werkt voor veel mensen erg lastig ,steeds voucher activeren en maar 1 kop koffie per keer kunnen activeren per dag en andere artikelen ook , verder is de snert naar half zes niet meer te krijgen , er wordt ook veel eten weggegooid
Mirjam Hoekman  | 09/01/19  21:18:54 | Winkelbeoordeling :
Altijd stabiele kwaliteit. Vast assortiment waar je op terug kunt vallen. Laatst wilde ik een specifieke agenda en dacht aan Hema. Uiteraard vond ik bij de Hema wat ik moest hebben. Leuke kleur samenstelling zoals alleen Hema dat kan.
youri florijn  | 09/01/19  13:17:30 | Winkelbeoordeling :
ALTIJD GOED DE HEMA KOM ER AL JAREN . EN BEN ZEER TEVREDEN . KLANTEN SERVIES IS OOK GOED ALTIJD NETJES GEHOLPEN EN SNEL HEMA DE GOED KOOPSTE VOOR AL JE KLEINE DINGEN EN DE WORST WIE IS ER NIET MEE OP GEGROEID
Stacey Tipker  | 09/01/19  20:10:53 | Winkelbeoordeling :
Ik vind HEMA een hele fijne winkel omdat ze een ruim assortiment hebben en de werknemers zijn altijd vriendelijk
Hinke Collewijn-Bouwman  | 06/01/19  09:55:28 | Winkelbeoordeling :
super kwaliteit /vriendelijk personeel /mooie aanbiedingen/ mooie ruime winkels/goeie service/ mooi assortiment/ heerlijk gebak en broodjes/ in vele dorpen of steden altijd wel een hema in de buurt/ spaarpunt actie mag wel met wat leukere vouchers/
Cindy Cornelisse  | 04/01/19  19:35:57 | Winkelbeoordeling :
Wat een ontzettende leuke webshop! Veel spullen te verkrijgen en ik shop hier dus ook regelmatig. De prijzen zijn altijd scherp en met een aanbieding erbij helemaal mooi. Prima levering en snelle afhandeling.
Petra Simmelink  | 29/12/18  14:08:20 | Winkelbeoordeling :
De hema is een leuke winkel waar je veel onder een dak kunt kopen. Altijd handig als je meerdere dingen nodig hebt en niet allerlei verschillende winkels wilt bezoeken. Tevens is er een gelegenheid om er iets te eten en te drinken
Richard Storm  | 03/01/19  08:26:19 | Winkelbeoordeling :
Topwinkel, veel aanbod en goede service. Ik hoop dat deze fijne winkel niet zoals vele andere moet verdwijnen omdat de online concurrentie te groot is. Online is HEMA overigens niet achtergebleven. Ze hebben een prima online shop. Ik blijf HEMA shoppen
Wim de Jong  | 25/12/18  10:18:11 | Winkelbeoordeling :
Ik kom graag bij de Hema in Amersfoort. Je kunt er van alles kopen en ze hebben ook een leuk restaurant. Vooral de saucijzenbroodjes, kaasbroodjes en worstenbroodjes zijn erg lekker. Maar er gaat niets boven de halve Hema worst.
George Westerhof  | 28/12/18  08:25:05 | Winkelbeoordeling :
De HEMA is toch wel een van de gezelligste winkels van Nederland. Van kleding tot snuisterijtjes, van schoolspullen tot kampeerartikelen. Voor zoveel dingen ben je bij de HEMA aan het juiste adres ! Ga naar de website of bezoek een winkel !
Janny Veen  | 29/12/18  21:50:28 | Winkelbeoordeling :
Hema bestaat al vele jaren en nu is het heel gemakkelijk om online te bestellen. Je kunt kiezen om het thuis te laten bezorgen of je haalt het later op naar jou uitgekozen hema in de plaats die bij jou past en betaalt aan de kassa. Ze hebben zelfs een spaarkaart.
Familie v.Foxy Rohlen  | 31/12/18  09:27:55 | Winkelbeoordeling :
Door ziekte helaas niet meer in staat lekker te gaan winkelen bij de Hema, maar gelukkig hebben ze website en kan online besteld worden Supersnel in huis, altijd goede aanbiedingen en koopjes. Echt een Aanrader
Ilona Vis  | 21/12/18  11:01:46 | Winkelbeoordeling :
met de pas van de Hema kan je ook leuke aanbiedingen kopen. Goede kwaliteit en klantvriendelijk personeel. leuk en mooi assortiment! voor elk wat wils! je kan ook lekker ontbijten/lunchen. Alles is vers!
Liesvan88  | 02/01/19  10:45:21 | Winkelbeoordeling :
Een fijne webshop met veel leuke aanbiedingen! Vooral als er hemarkt is, kun je erg goed je slag slaan. Ik winkel graag in deze webshop. Je kunt je aankoop gratis bij de winkel laten bezorgen (hoe klein je aankoop ook is). Dat maakt het nog laagdrempeliger.
Adrienne Mathijssen  | 02/01/19  22:35:33 | Winkelbeoordeling :
Hema is er voor iedereen, ook samen even bijkletsen met een kopje koffie en een gebakje. Altijd gezellig en de Hema is echt met de tijd meegegaan. Ik ga regelmatig naar Hema en kom altijd tevreden terug. De HEMA heeft een groot assortiment. Ook online kun je goed winkelen.
Silke Reich  | 21/12/18  21:04:16 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke spullen te vinden. Heel vaak ook karsen en theelichthouderd in de aanbieding. Mooie bonte en ook zwart witte theelichtjes voor een paar euro's. Maar de website werkt soms best traag met het laden van een pagina. Fotokados worden heel leuke prints van gemaakt.
Priscilla Ras  | 22/12/18  17:52:19 | Winkelbeoordeling :
De HEMA heeft een fijne webshop en alles is makkelijk te vinden. Je kan heel eenvoudig bestellen en het dan ophalen in de winkel die jou het beste uitkomt. En ze hebben een klantenkaart waar je punten mee spaart en op je verjaardag een gratis tompouce
Berry Stevens  | 26/12/18  11:09:28 | Winkelbeoordeling :
Voor ons blijft de HEMA gewoon een erg fijne en leuke winkel. Ook de webshop is erg klantvriendelijk, waarbij je ook kunt zien of een bepaald artikel op voorraad is in de winkel. Ik zal daarom nog wel regelmatig iets bestellen bij de HEMA!
Annette Blok  | 30/12/18  00:02:54 | Winkelbeoordeling :
Heb je nog iets nodig voor oud en nieuwjaarsviering of een andere gelegenheid, kijk dan eens bij de Hema! Hier kun je heerlijke taarten, koekjes, broden,beleg,maar ook div soorten wijn krijgen! Verder verkopen ze kleding, servies, make-up elektriciteit e.d. voor een redelijke prijs!
Kluk Kluk  | 24/12/18  14:30:54 | Winkelbeoordeling :
De HEMA blijft gewoon een erg fijne winkel. Ook de webshop is erg klantvriendelijk, waarbij je ook kunt zien of een bepaald artikel op voorraad is in de winkel. Ik zal daarom nog wel regelmatig iets bestellen bij de HEMA!
Corby Wullings  | 02/01/19  15:52:34 | Winkelbeoordeling :
Een heerlijke winkel, je kan er alles kopen! En alles is van zeer goede kwaliteit!!! Hoop dat de Hema nog lang zal bestaan, en niet zoals V&D ook uit onze stad verdwenen is helaas!! Ik raad iedereen aan om toch is meer naar de Hema te gaan!!!
Hennie Loriaux  | 19/12/18  07:01:36 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met HEMA.Diverse bestellingen gedaan, snel en kosteloos ophalen in winkel. .Aantrekkelijke prijzen, en goede kwaliteit Interessante klantenkaart. Echt een aanrader voor mensen die graag online kopen
Marinus Rossel  | 17/12/18  10:15:13 | Winkelbeoordeling :
HEMA is dan misschien niet zo best in het nieuws de laatste tijd, toch vind ik dat de HEMA een uitstekende web shop heeft. Ik maak daar ook regelmatig gebruik van. Niet alleen voor diverse artikelen maar ook foto's laten ontwikkelen. Keurig allemaal
Ineke Westerbeke  | 18/12/18  07:35:48 | Winkelbeoordeling :
Super winkel. Vooral als je een klantenkaart hebt. Ik drink veel koffie en bij de Hema is het niet alleen het goedkoopst, het is nog lekker ook. Ik kies altijd voor de dark roast. Als ik de actie 3 + 1 gratis en daarna ook nog een extra korting met de klantenkaart heb dan drink ik vaak gratis!!
helma hagenaars  | 16/12/18  12:48:35 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop. Assortiment vaak groter dan in de winkels. Alles wordt goed verpakt en snel geleverd. Eventueel ruilen of ophalen kan bij een Hema filiaal, maar het hoeft niet. Je kan het ook laten bezorgen.
Christini Induzzi Lopes  | 07/12/18  21:07:05 | Winkelbeoordeling :
Ik koop graag bij Hema. Hema biedt kwaliteitsproducten. garanties voor service. waardevolle kortingen. verscheidenheid aan producten. geweldige locatie. Ik koop graag bij Hema en snack in de eigen winkel van Hema. Het is een plezier om Hema met iedereen te delen.
Carla Postma  | 10/12/18  22:21:20 | Winkelbeoordeling :
Een mooie winkel,goed en betrouwbaar.Een winkel die in de Nederlandse straten hoort.Alleen jammer dat niet alle Hema`s een koffie hoek hebben ,dat mis ik wel ,om na het shoppen ff een lekker bakkie koffie te kunnen drinken.
Wilfred Bakx  | 08/12/18  17:59:28 | Winkelbeoordeling :
De hema online is top goede producten net als in de winkel voor een goede prijs. De verzending is ook niet duur. snel in huis de volgende dag al. Zeker een aanrader om spullen aan te schaffen . de vertrouwde hema in een webshop.
Mary nijenboer  | 10/12/18  12:55:50 | Winkelbeoordeling :
Ik ken de Hema al zolang als ik leef. Ik vind het een gezellige winkel en ik hoop dat deze nog lang zal blijven bestaan. Ze hebben leuke spullen te koop. Ook voor de kerstdagen die er nu aan komen hebben ze leuke spullen.
Astrid Vd Meer  | 11/12/18  16:59:24 | Winkelbeoordeling :
de meest degelijkste winkel met een leuk aanbod. de koekjes zijn heerlijk en ook het beleg brood en gebak zijn een echte aanrader.ook een lekker kopje koffie kun je er drinken, en met de hema card krijg je nog extra korting in het restaurant.
Patrick van der Sman  | 09/12/18  09:39:26 | Winkelbeoordeling :
Wie is er niet groot geworden met de HEMA? Prima producten voor een eerlijke prijs. De warme worst in natuurlijk een must bij elk bezoekje. En voor een lekkere (verjaardags)taart is de HEMA ook een zekerheidje. Gewoon top!
Yvonne Kooij  | 09/12/18  15:48:15 | Winkelbeoordeling :
ik ben al jaren klant van de hema elke week haal ik de koffie van de hema familie die bij ons een bakkie doen vragen vaak wat voor koffie heb jij en als ik dan zeg van de hema krijg ik vaak een verbazende blik en als ik de prijs ook zeg kijken ze helemaal rsar op de meesten zijn ook overgestapt naar de koffie van de hema maar vergeet zeker niet de rookworst daar kan toch niemand tegen op ik ben en blijf zeker een klant van de hema
Agnieszka wysocka  | 06/12/18  19:53:46 | Winkelbeoordeling :
Onlangs heb ik nieuwe gordijnen op maat laten maken bij de hema, waarbij ik meer dan tevreden ben over het eindresultaat. Het is een aanrader om deze op maat bij de Hema te laten maken. De vervaardigde bestelde gordijnen hangen stuk voor stuk perfect!!
Carolien Valkenburg  | 05/12/18  10:06:16 | Winkelbeoordeling :
Hema is echt iets Nederlands en een geweldige webshop hebben ze, waar leuke kadootjes en vele andere dingen kunt kopen. Ook de rookworst van Hema is de beste en lekkerste, zalig zo nu in de winter maanden.
Denise Piels  | 06/12/18  06:55:15 | Winkelbeoordeling :
HEMA heeft goed kwaliteit producten Zijn klantvriendelijk en als je hulp nodig heb komt er altijd iemand je helpen . Echt een leuke winkel om leuke spulletjes voor in huis te kopen. Of leuke kleding voor volwassenen of kinderen
Monique Schreurs  | 04/12/18  21:29:11 | Winkelbeoordeling :
Leuke fleurige site en altijd weer net wat anders dan wat je bij veel andere shops ziet. Prijs/kwaliteit verhouding ook best goed en ook altijd wel weer leuke acties. Voordeel dat je ook altijd bij een Hema in de buurt kan checken als je ergens over twijfelt.
Regina Ruizendaal  | 05/12/18  12:08:16 | Winkelbeoordeling :
Mooe winkels warme uitstraling en vooral ook kwalitatief goed ondergoed en pyama's voor de kids! Prijzen van de dameskleding vind ik de laatste jaren wat aan de dure kant jammer want dan halen mensen het voor dezelfde prijs in de kledingwinkel maar ik ben bovenal een tevreden klant!
Karin gerritsen  | 04/12/18  06:34:15 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne webshop! Maak zelf het meest gebruik van de foto service en het bestellen van gebak e.d.. Super fijn, gaat soepel en makkelijk en je bepaalt zelf waar en wanneer je het ophaalt. Niets haasten op de zaterdag, het staat toch klaar!
Arnold Smit  | 28/11/18  19:34:13 | Winkelbeoordeling :
wow echt een te gekke zaak de HEMA ik mag een heel graag komen en meestal kom ik dan niet met lege handen thuis de HEMA heb echt zo'n assortiment als je het daar niet kan krijgen kan je het nergens krijgen en dat alles voor een HEMA prijsje Ja ik zweer bij deze winkel goede kwaliteit voor een lage prijs Ik kan deze zaak aan iedereen aanbevelen
Briggitte Happe  | 30/11/18  10:25:42 | Winkelbeoordeling :
vind ik een hele goede winkel en een warme sfeer de sevice en de prijzen zijn heel goed voor iedereen wat wils ik kon het niet laten voor aan iedereen te zeggen voor dit uit te proberen het is echt geweldig
miriam piccin  | 30/11/18  21:33:22 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik doe regelmatig aankopen via de website van de Hema. Ook kom ik nog steeds in de Hema zelf als ik ga winkelen. Ik vind het overzichtelijk en keuzes genoeg om een aankoop te doen bij de Hema. De prijzen zijn goed en voor eventuele vragen kunt u de klantenservice bellen. Ik zou zeggen neem ook eens een kijkje op de website van de Hema.
Henk Bostdorp  | 29/11/18  08:56:21 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk je gebak besteld bij de Hema en de volgende dag opgehaald in de winkel..Via de website is alles overzichtelijk en aantrekkelijk geordend zodat je een goede keuze kan maken. je wordt optimaal op de site gecorrigeerd als er iets verkeerd gaat. Ik ben best tevreden met deze web winkel.
Marion Fischer  | 03/12/18  11:33:54 | Winkelbeoordeling :
ik heb kleding bestelt zeer Snell bezorgt .alles was goed verpakt.retour bonen anwesig en hoe terug te sturen.ik zal zo weder bij hun bestellen .ben heel erg tevreden . ik zal hun echt aan familie en vrienden doorgeven
Evi VaN H  | 29/11/18  15:24:39 | Winkelbeoordeling :
Bestelling was er snel. Chocoladeletters waren keurig extra verpakt. Mooie stevige doos. En ik vind de sale bij de Hema erg aantrekkelijk. Jammer alleen dat er sommige dingen niet geleverd werden die ik wel besteld had.
Shona Raven  | 28/11/18  21:55:38 | Winkelbeoordeling :
De winkelketen Hema is een erg fijne winkel met veel opties van jong tot oud. Leuk om tussen te snuffelen en heeft altijd iets wat je zoekt. Met standaard artikelen en wisselende is de Hema echt Hema voor iedereen.
Monique Vanhees  | 01/12/18  00:41:58 | Winkelbeoordeling :
Een gezellige winkel waar ik graag rond mag kijken het assortiment is ,zeer uitgebreid, kom hier al van kinds af aan en ben nu 45, de hema rookworsten worden hier al jaren als enige rookworst gegeten ,er zijn geen betere te vinden
Sander Verbeek  | 23/11/18  18:18:06 | Winkelbeoordeling :
Voor mij blijft de HEMA gewoon een erg fijne winkel. Ook de webshop is erg klantvriendelijk, waarbij je ook kunt zien of een bepaald artikel op voorraad is in de winkel. Ik zal daarom nog wel regelmatig iets bestellen bij de HEMA!
jelke rooks  | 18/11/18  12:23:42 | Winkelbeoordeling :
Ach hoe lang ken ik deze winkelketen al .Altijd gezellig winkelen ,mooie prijzen en kwaliteit ook is de service prime voor elkaar Nu voor sinterklaas en kerst is dit de winkel voor leuke cadeaus. Ook de vele lekkernijen doen het goed met de feestdagen.
Ilja Van bremen  | 18/11/18  19:27:54 | Winkelbeoordeling :
Heel erg goede webshop met erg veel keus. En ook de prijs is aan de lage kant waar we dus sowieso altijd heel erg blij van worden. Hema is gewoonweg heel erg top en de keuze blijft natuurlijk altijd reuze......
koen blok  | 19/11/18  09:37:15 | Winkelbeoordeling :
Tijdelijk veel reclame op de site vanwege black friday. Vind de site overzichtelijk. Ook met de reclame van black friday kun je goed je weg vinden. Erg prettig zijn de kopjes waaronder je de artikelen kunt vinden.
Marianne Gommers  | 19/11/18  13:18:13 | Winkelbeoordeling :
Bij de Hema kan je goed online bestellen . Boven de 25 euro gratis thuisbezorgd anders 3,95 kosten of je kan het ophalen in de winkel. Online ruimer aanbod en is makkelijker. Gelijk cashcoins sparen
Bernhard Kramer  | 16/11/18  07:24:35 | Winkelbeoordeling :
De Hema in Schiedam heeft de lekkerste broodjes halve worst en binnen in de winkel zelf is het heel netjes en schoon en de verse afdeling met brood beleg en zoete lekkernijen is een echte aanrader! Voor de beste winkeltijden zie de referenties op de website van de Hema.nl
Veronique Bam  | 14/11/18  09:26:17 | Winkelbeoordeling :
HEMA heeft een hele fijne webshop met veel keuzes in goederen van speelgoed tot beddengoed, kleding voor iedereen en babyspullen. Goed te retourneren als het niet goed is, zeker aan te bevelen om bij deze webshop te kopen, ik heb nog nooit geen klachten gehad en ook niet met retourneren!
annie deinum  | 10/11/18  15:57:13 | Winkelbeoordeling :
De website van HEMA is snel, ik kan via het menu vinden wat ik zoek en de site ziet er mooi uit. Ik zou hem zeker aan anderen aanbevelen. Bovendien hebben ze online het grootste assortiment (in vergelijking met de 'stenen' winkels). Bezorging is snel.
Assumar Gellis  | 12/11/18  07:19:58 | Winkelbeoordeling :
Onlangs heb ik nieuwe gordijnen op maat laten maken bij de Hema, waarbij ik meer dan tevreden ben over het eindresultaat. Het is een aanrader om deze op maat bij de Hema te laten maken. De vervaardigde bestelde gordijnen hangen stuk voor stuk perfect!!
marisca van herk  | 13/11/18  08:06:25 | Winkelbeoordeling :
ik vind de hema echt een hele leuke winkel. je heb er van alles en het assortiment wordt steeds meer uitgebreid, ik heb sinds kort ook een zorgverzekering bij de hema en die is ook helemaal top. dat is ook super goed geregeld
Annie Deinum  | 10/11/18  15:53:39 | Winkelbeoordeling :
Iedere keer als ik in de winkel kom wordt je vriendelijk gegroet door de medewerker of bedrijfsleider. De winkel ziet er schoon uit en met name het restaurant ziet er schoon en fris uit. Je ziet ook bij regelmaat de medewerker koelingen en de desk schoonhouden.
D. Steketee broekhuizen  | 12/11/18  10:15:31 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de website van Hema overzichtelijk en kleurrijk. Daardoor wordt het al aantrekkelijk om iets te zoeken. Ik maak vooral gebruik van de taarten service, elke verjaardag met foto's van mijn kinderen. Zij worden hier altijd blij van. Categorien zijn overzichtelijk en hebben leuke acties
karin iwema  | 14/11/18  06:28:26 | Winkelbeoordeling :
fijne winkel zowel online als winkel zelf ,bijna altijd alles op voorraad goede service en leuke artikelen,ik koop er altijd de koffiebonen die komen ook goed uit de bus :) bij de hema laat ik ook altijd de fotos afdrukken ,mooie kwaliteit en klein prijsje
Lisah de Koning  | 10/11/18  11:20:05 | Winkelbeoordeling :
Al jaren koop ik beleg bij de Hema. Altijd kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Daarnaast is er bijna altijd wel een product in de aanbieding. Het personeel is vriendelijk en dan heb je ook nogeens de Hema spaarkaart. Allemaal redenen om naar de Hema te gaan,
Jan Van Nood  | 11/11/18  13:20:41 | Winkelbeoordeling :
De Hema is under new management, maar ik hoop dat de producten en de prijzen in grote lijnen hetzelfde blijven. Ik winkel er altijd met plezier en word goed geholpen. En als ik eenmaal klaar ben dan wacht me die heerlijke worst.
Loes van den Top  | 09/11/18  13:27:13 | Winkelbeoordeling :
Alles keurig thuisbezorgd. Helaas wel een dag later dan annvankelijk gepland. Retourneren kan kosteloos als je het zelf terugbrengt naar de Hema. Het retourbedrag wordt binnen enkele dagen teruggestort op je rekening
Ineke Westerbeke  | 09/11/18  08:40:39 | Winkelbeoordeling :
geweldige shop met super leuke kortingen en de klantenkaart levert extra kortingen op op de producten die je koopt. Daarnaast zijn er ook nog extra kortingsdagen waardoor je nog meer kunt besparen. Bestellingen worden met je meer hema klantenpas ook nog eens gratis thuisbezorgd!
Willie Hilleger  | 08/11/18  14:07:12 | Winkelbeoordeling :
zeer goede kwaliteit producten overheerlijk gebak zeer vriendelijk personeel je wordt er altijd zeer goed geholpen mag er zeer graag even winkelen en een bakje koffie met wat lekkers als afsluiter de hema bij ons is niet erg groot maar dat maakt het echt bijzonder om te winkelen
Jaylee Deinum  | 05/11/18  16:16:28 | Winkelbeoordeling :
Meerdere keren bij Hema besteld. Iedere keer zijn ze te laat met de levering, en iedere keer hebben ze een ander excuus. Mijn bestelling zou vandaag aankomen maar omdat het zo druk is geweest in hun webshop duurt het langer en hoor ik wel wanneer het word verstuurd.
stefanie stooker  | 03/11/18  13:00:13 | Winkelbeoordeling :
de hema ze hebben er echt van alles van servies tot eten lekker beleg kleding fotocamera s en ga zo maar door voor ieder wat wils het bestaat al heel erg lang ook hebben ze leuke online webshop vele mensen komen er graag en ze zijn niet diir
Corine Van Bragt  | 02/11/18  12:17:55 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop en goed overzichtelijk. Meteen op de hoogte van alle aanbiedingen, afhandeling van aankopen worden snel en goed geleverd. Kwaliteit van de producten is zoals altijd vertrouwd goed. Assortiment op gebied van woonassecoires is een echte goede aanwinst.
Peter Van Oers  | 03/11/18  22:56:10 | Winkelbeoordeling :
Hardstikke blij met het dekbed,het zit perfect en is van goede kwaliteit,na de was krimpt het helemaal niet zo heb ik dat het liefst,de kleur blijft behouden daarop kun je vertrouwen,en voor de prijs hoef je het niet te laten,ik koop daar graag!
Petra Peters  | 30/10/18  13:09:44 | Winkelbeoordeling :
hema is een goede winkel. heeft altijd leuke babykleding, speeltjes en sieraden. hun eten is er ook altijd erg lekker. ik bestel daar altijd taart voor verjaardagen. ze zijn altijd vriendelijk en helpen je graag
Danielle Pronk  | 31/10/18  06:32:32 | Winkelbeoordeling :
Zowel de fysieke winkel als de webshop van deze puur Nederlandse winkel ervaar ik als plezierig. Vele lage prijzen en leuke aanbiedingen zijn er vaak te vinden. Retourneren is ook geen enkel probleem.
Dani�lle Kruizinga  | 30/10/18  04:05:06 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel en leuke spullen. ook het restaurant is fijn. ze hebben heerlijk eten en drinken voor een redelijk betaalbare prijs. ook het spaarsysteem is leuk, leuke acties. ik koop er altijd wel iets
christina Verschoor  | 21/10/18  13:18:03 | Winkelbeoordeling :
Een fotoboek laten maken bij de hema na 2 weken waren de pagina's helemaal golvend. Als je mail met klacht stuurt krijg je weer mail dat je weer het zelfde moet invullen. Daarna krijg je alleen maar mail met je gegevens niks van is in behandeling en je hoort niks meer.
Jessica Verhoef  | 18/10/18  19:43:00 | Winkelbeoordeling :
Hema is zowel online als de fysieke een super goede winkel. Waar je terecht kunt voor vanalles. Vooral de babyspullen en kleren zijn super. Goede kwaliteit en een goede prijs. Echt een aanrader. Snelle levering
Miriam Piccini  | 18/10/18  19:03:59 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind de website van de Hema overzichtelijk en fijn om te vertoeven tussen het grote assortiment. Het geen wat ik nodig heb bekijk ik eerst op de website van de Hema. Ik vind de prijs en kwaliteit zeer goed. Ook kom ik regelmatig in het filiaal van de Hema om daar mijn producten aan te schaffen die ik op dat moment nodig heb.
sammy loudani  | 17/10/18  09:55:40 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel. Bestel daar regelmatig niks op aan te merken. Vind de winkel wat prijzig. Maar je krijgt er goede kwaliteit voor terug. Leuke producten. Leuke acties. Goede kwaliteit. Snelle levering.
Patricia Korver-Nagelhout  | 16/10/18  22:33:09 | Winkelbeoordeling :
Beste prijs zowel in de aanbieding als gewoon( alle rubrieken)Kleding is mooie kwaliteit en blijft mooi. Gebak online te bestellen tegenwoordig meer soorten keuze. Rookworsten blijven bij ons gezin nr 1
Janet V Diejen  | 15/10/18  19:07:26 | Winkelbeoordeling :
Koffiepads bij HEMA gekocht lekker, en lekker voordelig helemaal nu ze ook nog in de aanbieding zijn. Hier kan geen andere winkel tegenop. Supersnel, vanmorgen besteld en voor de middag kon ik ze al in de winkel ophalen en omdat HEMA in heel veel plaatsen zit ook geen verzendkosten. Top Hema.
Hello  | 12/10/18  17:13:00 | Winkelbeoordeling :
Goede winkel. Goede klantenservice. Groot assortiment met veel producten met goede kwaliteit. De prijzen verschillen heel erg, van duur naar laag, maar over het algemeen zijn ze betaalbaar. Snelle cashbacksnelheid. Zeer aan te raden.
Mieke Daraei  | 11/10/18  15:20:54 | Winkelbeoordeling :
De Hema is een winkel die een goede prijs/kwaliteit heeft. Het is heel makkelijk om in de webwinkel te bestellen. Er zijn vaak leuke aanbiedingen op basisproducten die je elke dag gebruikt. Vooral de kleding die gemaakt is van bamboe-vezel is een aanrader.
Denise  | 06/10/18  14:33:51 | Winkelbeoordeling :
Snelle bijschrijving van de cashback. Fijn dat je kan kiezen om je producten gratis op te halen bij het dichtstbijzijnde filiaal. Grote keus aan producten. Snelle bevestigingsmail. Kortom volgende keer zal ik weer een bestelling plaatsen.
Jennifer Zoetemeyer  | 07/10/18  10:33:06 | Winkelbeoordeling :
Top producten! Hema heeft heerlijke en goede producten je kan er alles kopen. ik heb er van alles gekocht zoals babyspullen en ondergoed en kleding en eten en verjaardagstaarten en sokken en chocolade is er erg lekker!
Betsie Butsers  | 05/10/18  07:39:57 | Winkelbeoordeling :
Ik heb best al veel online bij de HEMA geshopt. De webwinkel is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Het aanbod is voldoende, er is ook bnest wel een snelle levering. Klachten heb ik nog nooit gehad, dus is mijn algehele indruk prima!
BnBteB  | 03/10/18  19:21:02 | Winkelbeoordeling :
Leuke gezellige winkel met van alles te koop. Eten, drinken, kleding voor mannen, vrouwen, kinderen, make-up, schoolspulletjes. Veel vrolijke kleuren. Spulletjes voor in huis en zelfs gordijnen service.
Harmen Heil  | 02/10/18  22:06:51 | Winkelbeoordeling :
Hele prettige winkel met een ruim assortiment.Als je iets nodig hebt op het gebied van hobby of school of studie is er altijd wel iets te vinden. Tevens op het gebied van brood, wijn en vleeswaren e.d. kan je als klant alle kanten op. En vergeet de worsten niet!!
aagje Hogerheide  | 02/10/18  12:54:00 | Winkelbeoordeling :
Gezellig winkelen, heerlijk gebak,goede producten. Veel Keuze in vleeswaren en goede kwaliteit. Winkel personeel vriendelijk en behulpzaam . Ik prijs de Hema aan en vele producten. Koffie met broodje en gebak is zeker een aanrader.
Maaike Van Den Bosch  | 24/09/18  13:00:14 | Winkelbeoordeling :
Hema een superleuke winkel met online veel aanbiedingen en leuke acties. Op de site met hema kaart veel leuke punt aanbiedingen waar je extra korting vouchers mee kunt verdienen kortom leuk shoppen met veel extra s voor leuke prijsjes
Pasviool Welbergen  | 22/09/18  08:37:48 | Winkelbeoordeling :
De hema. . Ja daar ging ik vroeger al heen voor baby kleertjes. .goede kwaliteit en niet duur... ik kom nog steeds graag bij de hema gezellige winkel...kunt er herijkt koffie drinken of een broodje eten...vriendelijk personeel.. en natuurlijk de bekende rookworst!..
Gretha van Holten  | 19/09/18  05:41:25 | Winkelbeoordeling :
Prettige winkel met fijne webshop. Regelmatig aanbiedingen waar ik wat aan heb. Thuisbezorgen gaat gemakkelijk, maar ik vind het ook prettig dat ik de artikelen in de winkel op kan halen en daar betalen. Gekkengoud betaalt snel uit en ik bespaar op mijn aankopen!
G.M van Holten  | 19/09/18  05:13:48 | Winkelbeoordeling :
Super webshop. Ruime keuze en het bestellen gaat heel gemakkelijk. Mijn kaart van de Hema staat geregistreerd en de punten worden gelijk bijgeteld. Het kunnen ophalen in de winkel en dan pas betalen werkt prettig. Ook het thuis bezorgen gaat altijd prima. Bovendien bespaar ik zo ook nog met iPay.
Johan  | 14/09/18  07:22:40 | Winkelbeoordeling :
Bij Hema koop ik graag daar ze naast leuke en gezellige dingen ook voordelige producten hebben, leuke folder en ook de food afdeling is interessant, wie kent er nu niet de bekende en lekkere rookworst van de Hema.
Nelly Flahaut  | 10/09/18  09:51:58 | Winkelbeoordeling :
ik bestel me koffie hema en is heel lekker koffie pad en laat gratis bezorgen vanaf 25 ik zou iedereen aanraden om zijn koffie daar te laten bezorgen hebben 3 smaken. strong ,vrij ,mokka vind ik person heel lekker. ze hebben om de paar weken een actie van halen 2 betalen.
christian te lintelo  | 06/09/18  05:57:24 | Winkelbeoordeling :
Hema is een van Nederlands oudste warenhuizen waar je werkelijk voor alle produkten terecht kan en dit voor scherpe prijzen. De Hema vind je in de meeste steden en ook online kun je bestellen. Hema is er voor iedereen en de kwaliteit is super!
Wim Klaasen  | 07/09/18  07:15:25 | Winkelbeoordeling :
Erg mooie en duidelijke websites, alles makkelijk te vinden. Zeker de snelheid van leveren is bijzonder snel te noemen, ook meedoen met de kortingakties van de Hema, en het verzilveren daarvan gaat prima
Dina Scheffer  | 04/09/18  20:57:53 | Winkelbeoordeling :
aanrader voor dames en kinderen en bedden goed,onder goed nacht kleren en bh en leuke huiskeuken spullen en baby spullenen leuke huisartikelen en hand doek en thee doeken en leuke woon decoratie, zoals vazen
martina d  | 01/09/18  14:33:50 | Winkelbeoordeling :
erg fijne winkel/webshop met een uitgebreid assortiment. als iets niet op voorraad is in de winkel kun je het makkelijk bestellen via de webshop en naar de winkel laten sturen zodat je het op jouw uitgekozen tijdstip kunt ophalen.
wieslaw wysocki  | 31/08/18  19:58:28 | Winkelbeoordeling :
Op hema.nl vind je de HEMA winkel met het grootste assortiment. Bestel eenvoudig online en laat je bestelling thuisbezorgen of haal gratis af bij jouw HEMA. Ik ben echt tevreden met Hema omdat altijd goede qcties hebt.
Astrid Van Wershoven  | 31/08/18  19:30:31 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk Hema, dat ouderwetse 'Holland,'- gevoel !!! Altijd goede kwaliteit, en dat voor een schappelijke prijs. Iedereen houd toch van de bekende Hema tompouce of rookworst??? Hema blijft voor mij die oerdegelijke Hollandse Winkel,....zalig !
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

  PLUS
Close
tot 6,50% CashCoins
Tot 20% korting op lokaal bij Groupon Shopping
Code:KOUD
visit register click click