Meld je aan en ontvang direct 7,50

HEMA Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over HEMA

De beste artikelen met de laagste prijzen vind je bij HEMA! Shop nu extra voordelig met korting.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en bezoek de webshop en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting en webshop tegen. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA!

HEMA Beoordelingen

Nusca Rosa  | 22/03/19  10:50:38 | Winkelbeoordeling :
ik vindt het leuk om bij hema te winkelen ze hebben goede spullen en netjes maar een minpunt dat ze een beetje te duur vindt voor de portemonne voor de gene die niet te veel heeft om uit te geven maar het is best een goede winkel ik doe altijd mijn koopjes daar dos doen.
Michelle Dolan  | 21/03/19  13:03:28 | Winkelbeoordeling :
Voor allerlei leuke artikelen bent u bij de HEMA aan het juiste adres. En wel voor zeer voordelige prijzen. Met de HEMA-klantenpas bent u nog voordeliger uit. U spaart dan voor hoge kortingen. Er is altijd wel een HEMA in de buurt !
caroline  | 21/03/19  05:33:53 | Winkelbeoordeling :
Een handige webshop waar je allerlei producten kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen. Op deze manier ben je in de gelegenheid thuis op je gemak uit te zoeken wat je nodig hebt zonder last te hebben van drukte om je heen.
Freddy Maertens  | 20/03/19  06:30:13 | Winkelbeoordeling :
HEMA vind ik toch wel een van de gezelligste winkels van Nederland. Van kleding tot snuisterijtjes, van schoolspullen tot kampeerartikelen. Voor zoveel dingen ben je bij de HEMA aan het juiste adres ! Ga naar de website of bezoek een winkel!
Petronella Smit  | 18/03/19  15:16:28 | Winkelbeoordeling :
HEMA is een winkel die met zijn tijd meegaat maar waar ik toch een nostalgisch gevoel bij krijg. HEMA heeft een mooie make-up afdeling, stoere kinderkleding, lekker brood, fijne vleeswaren en natuurlijk niet te vergeten de beroemde rookworst.
charlotte sips  | 17/03/19  19:55:42 | Winkelbeoordeling :
Ik vindt de hema een leuke winkel. Ze hebben veel speulen voor een leuke prijs. Voor je kinderen heb je veel speelgoed zoals kleurpotloden, ondekspeletjes, voetballen enzo. Je kan er ook goedkoop kleren halen en de kwaliteit is zeker goed.
Ben Thuis  | 18/03/19  11:10:06 | Winkelbeoordeling :
HEMA is erg klantvriendelijk en blijft voor ons gewoon een erg fijne en leuke winkel, ook de webshop is prima, waarbij je ook kunt zien of een bepaald artikel op voorraad is in de winkel. Ik zal daarom nog wel regelmatig iets bestellen bij de HEMA!
Wim Speelberg  | 17/03/19  16:05:44 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke, nette en verzorgde site voor jong en oud. Zeker een aanrader om daar vaker in 2019 eens een kijkje te nemen. Met andere woorden het is dus een aanrader voor iedereen. Dus ik zeg doen.
Helena van Seters  | 17/03/19  09:48:33 | Winkelbeoordeling :
Hema is een leuk warenhuis waar je voor vanballes terrecht kunt en voor een leuke prijs! Van kleding tot etenswaren! Goede prijs- kwaliteitsverhouding. Er werkt vriendelijk personeel die je altijd helpen.
ilja van bremen  | 17/03/19  12:03:40 | Winkelbeoordeling :
Naast het algemeen bekende feit dat hema een heel erg goede winkel is met volop keuze, is de webshop van Hema ook nog eens heel erg goed. Vaak heb ik via deze site kleding, kantoorartikelen en meerdere sportartikelen besteld.
ingrid van delft  | 16/03/19  15:28:42 | Winkelbeoordeling :
de website is overzichtelijk. ik kan er alles vinden wat ik zoek. je bestelling kan je zowel thuis als in de winkel laten bezorgen en je hebt het snel in huis. je kan er alles vinden voor elke prijsklasse
Angela der Meer  | 16/03/19  22:04:03 | Winkelbeoordeling :
Op woensdag online gebak besteld voor mijn verjaardag op zondag. Bleek er vanaf donderdag korting te zijn.. beetje vervelend. Maar ik kreeg bij het afhalen meteen netjes het verschil terug betaald! Top service..
Miriam piccin  | 12/03/19  14:44:23 | Winkelbeoordeling :
Ik ga al van kinds af naar de Hema. Het grote assortiment spreekt mijn zeer aan. Sinds kort kijk ik ook via de website van de Hema en doe daar ook mijn aankopen. Het is overzichtelijk en het groot assortiment geeft je veel keuze,ook de prijs is uitstekend,
Jacks Teller  | 11/03/19  20:08:09 | Winkelbeoordeling :
Bij de Hema je kan bijna overal voor terecht. Kwalitatief goed en bijna in elke stad is er wel een Hema te vinden. En lukt het niet in een winkel dan kun je het ook online bestellen. Gelukkig is er bij ons een Hema in de stad.
Marieke Fabries  | 09/03/19  17:44:22 | Winkelbeoordeling :
de foto service is echt top.ieder jaar maken we een mooi vakantie fotoboek. eenvoudig programma met veel keuze mogelijkheden en super snelle levering. eenvoudig producten zoeken niet duur. goede prijs kwaliteit verhouding.
Silvie Kums  | 11/03/19  08:25:26 | Winkelbeoordeling :
Aangename winkel met leuke hebbedingetjes voor jong en oud. Aantrekkelijk qua prijzen en aanbiedingen. Betaalbare kleding, dochter van 8 snuffelt graag rond tussen het knutselgerief. Vriendelijk personeel en altijd alles netjes in de rekken
Chanel West Coast  | 09/03/19  06:40:29 | Winkelbeoordeling :
De HEMA is altijd stabiel gebleven, vast assortiment waar je op terug kunt vallen. Laatst wilde ik een specifieke agenda en dacht aan HEMA. Uiteraard vond ik bij de HEMA wat ik moest hebben, leuke kleur samenstelling zoals alleen HEMA dat kan.
Leo Paans  | 05/03/19  03:38:30 | Winkelbeoordeling :
Bij Hema koop je nog steeds produkten de je alleen daar kunt kopen, met dezelfde kwaliteit als altijd, en bovendien leuk en goed opgeleid personeel die altijd hulpvaardig zijn. En vooral de brood en gebakafdeling zijn een bezoek de moeite waard.
Frank T.  | 05/03/19  12:46:17 | Winkelbeoordeling :
Leuke, nette, verzorgde en interessante site. Een aanrader voor iedereen dus jong en oud. Zeker een site waarop ik in het jaar 2019 regelmatig eens een kijkje ga nemen. Hoop dat er iets voor mij bij zit.
Eric W  | 05/03/19  14:04:38 | Winkelbeoordeling :
Bij Hema tref je altijd een goede aanbieding. Ze hebben het basisassortiment tegen een goede prijs. Van kleding tot hebbedingetjes altijd prijs bij de Hema. De hema is echt een aanrader naar mijn mening.
Bente de jong  | 03/03/19  09:29:44 | Winkelbeoordeling :
Hema is een geweldige winkel. Iedereen is er denk ik wel bekend mee. Heb er nog nooit nare ervaringen mee gehad. Kom elke zaterdag middag wel in de Hema. Weet inmiddels precies waar alles ligt. Top! Ga zo door Hema!
Patricia  | 02/03/19  08:52:14 | Winkelbeoordeling :
ik vind de hema een leuke winkel, voor zowel kleding als andere hebben dingetjes, ze verkopen er echt vanalles. De kleding is van goede kwaliteit alleen vind ik de kinder meisjes kleding wat aan de brede kant uitvallen. maar wel erg leuke kleding.
emma govers  | 04/03/19  09:05:46 | Winkelbeoordeling :
Echt helemaal mijn winkel zowel fysiek als online een geweldige kwaliteit voor een betaalbare prijs makkelijk besteld snel geleverd nog nooit een tegenvaller gehad dus van fe klantenservice weet ik niks
Melody  | 04/03/19  11:30:42 | Winkelbeoordeling :
Hou van Hema altijd eerlijke en heerlijke producten. Nadat ik besteld had waren de lijsje de volgende dag in huis. Heb ze gelijk op zolder opgehangen, je krijgt wat je ziet op de site. Volgende keer weer via internet makkelijker je weet waar je aan toe bent.
Jitske Domhof  | 03/03/19  09:05:30 | Winkelbeoordeling :
Hema heeft veel keuze voor iedereen. In de winkel of webshop kun je gemakkelijk je keuze maken. Daarnaast spaar je met de hema cadeaupas voor extra punten waarmee je weer korting krijgt of andere leuke aankopen. Kwaliteit en prijs zijn altijd prima, betaalbaar voor iedereen.
Soof Steijvers  | 24/02/19  09:04:07 | Winkelbeoordeling :
Snelle serive bij bestelling vAnuit huis om in de winkel op de halen! Reuze keuze in assortiment. Hema is een fijne winkel en je vind er alles! Klantvriendelijk, werken hard om het voor de klant zo aangenaam mogelijk te maken alles te vinden en op voorraad te hebben
Jane Sterling  | 25/02/19  10:10:46 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de HEMA toch wel een van de prettigste winkels van Nederland. Van kleding tot snuisterijtjes, van schoolspullen tot kampeerartikelen. Voor zoveel dingen ben je bij de HEMA aan het juiste adres ! Ga naar de website of bezoek een winkel!
Maurice Remy  | 26/02/19  18:47:41 | Winkelbeoordeling :
Mooie duidelijke site, met een witte achtergrond, hoe een webshop hoort te zijn. De winkelwagen is makkelijk te vullen en af te ronden !! Het assortiment is gigantisch, voldoende voor ieder soort klant.
Dian Degenkamp  | 26/02/19  19:44:11 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel tegenwoordig gebak bij Hema in plaats van bij de duurdere bakkerijen. Ze hebben heerlijke taarten, prima kwaliteit. Zeker de slagroomtaart en appeltaart zijn lekker. De prijs is ook een stuk voordeliger dan bij een bakker.
Nathalie van Deijzen  | 20/02/19  16:14:56 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel met vele diverse artikelen. Van kleding tot sieraden en zelfs levensmiddelen.Voor ieder gezinslid wel iets leuks te vinden. Verder hebben ze geregeld goede aanbiedingen. Al met al een aanrader voor iedereen variërend van leeftijd en geslacht!
Rene Markx  | 20/02/19  19:06:29 | Winkelbeoordeling :
Leuke shop met veel voordelen en aktie's Koop hier geregeld online en in de winkel en ontvang ook nog eens 10 procent korting omdat ik me ziekte kosten verzekering via de Hema heb afgesloten en ontvag de 10procent op nagenoeg alles
Ilonka  | 21/02/19  08:19:57 | Winkelbeoordeling :
Ik was nog op zoek naar versiering voor de verjaardag van mijn zoontje en heb alles kunnen vinden bij HEMA. Ze hebben superleuke slingers, ballonnen maar ook echt alles voor een mooie tafel, borden, bestek, bakjes, cupcakevormpjes. Echt een aanrader en voor een leuk bedrag!!
emma govers  | 16/02/19  14:23:02 | Winkelbeoordeling :
echt helemaal mijn winkel zowel fysiek als online ze hebben gewoon hele goede producten voor mooie prijzen met een geweldige kwaliteit en over de service kan ik niets dan goeds zeggen de website werkt snel en je kan makkelijk alles vinden dus Echt Hema.
Pieta Bambergen  | 16/02/19  11:37:54 | Winkelbeoordeling :
HEMA is een complete winkel met een goede prijscategorie. Voor ieder wat wils en alles te vinden voor dagelijks gebruik maar ook om cadeau ideeën op te doen en kopen. Van de rookworst tot de onderbroek en véél meer, je vind het bij de HEMA!
boris hazenoot  | 19/02/19  08:17:31 | Winkelbeoordeling :
Ik ben enorme fan van de Hema al van kleins af aan kom ik er. Vooral de hemaworst is een topper. De prijzen van de Hema zijn goed. Het broodbeleg is altijd vers als ik het koop. En ook weer betaalbaar. Voor mijn kinderen kocht ik ook vaak kleding van de Hema
Sjaak Swart  | 15/02/19  06:53:39 | Winkelbeoordeling :
Een complete winkel! Bij HEMA vind je van alles en nog meer voor heel weinig geld ze hebben ook etenswaren wat lekker en vers is je kan er met je VVV cadeaukaart betalen echt super echt een kijkje waard om naar warenhuis de HEMA te gaan.
Mirjam  | 14/02/19  14:46:55 | Winkelbeoordeling :
heerlijke verse taarten bij de Hema, vooral de slagroom is onze favoriet met verjaardagen. Ook leuk dat je de taarten ook kan aanpassen naar eigen smaak met afbeeldingen en foto's. Gewoon thuis bestellen en de volgende dag afhalen, lekker vers!
Bart Liempt  | 14/02/19  13:33:35 | Winkelbeoordeling :
Onlangs voor het eerst online geshopt en gekocht bij de Hema, normaal altijd naar de winkel maar het gemak van rustig achter mijn laptop kunnen shoppen en kunnen kopen is toch wel een groot voordeel. heb gelijk maar heerlijk taart besteld. die moest ik wel in winkel halen
Korstiaan Brouwer  | 11/02/19  19:53:24 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede winkel, heeft veel te bieden en weet ook wat ze mogen en kunnen verkopen. Heeft veel handige en nuttige dingen in huis en heeft geen overbodige reclames. Aardig en gastvrij personeel die er altijd voor je zijn of je helpen.
Rosalie Duijveman  | 11/02/19  15:36:59 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel. Je vind er alles wat je in een huishouden nodig hebt. Goede prjis/ kwaliteit verhouding. Gewoon degelijk spul. Service is prima en het personeel vriendelijk. En ze hebben de allerlekkerste rookworst ;)
samantha  | 11/02/19  18:38:20 | Winkelbeoordeling :
Altijd super lekker gebak en ook heerlijke taarten, (kindertaarten met foto zijn als fondant ook niet te zoet, lekker zacht) echt heel vers en goed gevuld. We halen er al jaren onze taarten en gebak vandaan, echt een aanrader!!
Peter Voogt  | 06/02/19  08:22:28 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit voor een voordelige prijs: dat is Hema. De website werkt snel en ook via de app kun je snel bestellen. Gebruik de gebruiksvriendelijke Hema-app en spaar ook nog eens extra Hema-punten!
r. matray  | 08/02/19  11:24:26 | Winkelbeoordeling :
Veelzijdig aanbod overal en snel te bereiken niet duur Ook voor de kleinere producten goed aanbod en goed betaalbaar waarom ergens anders die producten kopen als het eenvoudig hier mogelijk is voor het geval je snel iets nodig hebt is dit een mooi alternatief om iets te kopen
Rifca Stam  | 10/02/19  19:02:17 | Winkelbeoordeling :
Lekker makkelijk shoppen is altijd wel wat naar smaak te vinden letterlijk en figuurlijk. van gebak tot lingerie van een wintermuts tot zwempak noem het maar op. kadobon of beltegoed. service is snel
Francine Storms  | 02/02/19  20:32:02 | Winkelbeoordeling :
Koop al heel lang in HEMA. Ben zeer tevreden over de kleding. Altijd leuke spullen en goede kwaliteit. Ook de overige dingen die ik koop zijn heel goed prijs-kwaliteit. Een heel tevreden klant. Ook voor feestdagen heel leuke dingen.
Brenda Van Der Aar  | 01/02/19  23:38:51 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke internetsite. Goed opgebouwd. Mooie producten. De fototaart wordt bij ons thuis altijd vol enthousiasme ontvangen en smaakt ook nog lekker
Monique Lemckert  | 02/02/19  20:21:36 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel. Bijna alles te krijgen. kleding is van goede kwaliteit en gaat lang mee. Heerlijke en leuke taarten voor kinderverjaardagen. Leuke kado ideen. Speelgoed van hout, zo leuk voor de kleintjes. Voor ieder wat wils. Ik koop graag bij de Hema en zou het aan iedereen aanbevelen.
Marc Houtepen  | 30/01/19  10:11:44 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel met ronde prijzen. Je kunt er voor een grote verscheidenheid aan producten terecht en hebben in die catergorieen producten eigenlijk altijd wel iets wat aan je wensen voldoet. Daarnaast werkt er vriendelijk personeel en kan je ook nog een lekker broodje worst scoren.
V. Cremers-Feijen  | 30/01/19  13:37:43 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel met een breed assortiment, van etenswaar tot knutselspullen en van kleding tot make-up. Voor elk wat wils en met goede acties! Fijne service met een glimlach en altijd een vriendelijk prijsje!
Charlotte  | 28/01/19  07:40:36 | Winkelbeoordeling :
Heel veel leuke spullen te vinden via de webshop met makkelijke interface. Levering duurt soms iets langer dan wenselijk, maar nog zelden problemen gehad met de geleverde items. Prijs/kwaliteit zeer interessant.
Corrien Volleberg  | 28/01/19  18:39:26 | Winkelbeoordeling :
Hema een winkel waar je werkelijk alles kunt krijgen van brood, vleeswaren, kleding make-up lingerie tot boeken en alles voor een leuke prijs Of je nu de winkel bezoek of online iets besteld altijd vind je iets leuks. Prettig personeel en goede service
T C sne  | 28/01/19  12:07:00 | Winkelbeoordeling :
De Hema je kan er bijna overal voor terecht. Kwalitatief goed en bijna in elke stad is er wel een Hema te vinden. En lukt het niet in een winkel dan kun je het ook online bestellen. Gelukkig is er bij ons een Hema in de stad.
Kitty Oostenbrink  | 29/01/19  12:09:32 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel, divers assortiment voor goede prijzen en degelijke kwaliteit. Punten sparen is makkelijk bij elke aankoop en daarnaast dus ook nog de cashback, dubbel verdienen dus. Ophalen of verzenden is beide mogelijk, zeker een aanrader
Gerben  | 28/01/19  18:41:39 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit producten tegen scherpe prijzen. Ruime keus en selle levering aan huis of af te halen in een filiaal naar keus. Nog nooit problemen gehad, dus geen erviarng met de klantenservice gehad. Snelle cashback.
Ricco  | 23/01/19  13:48:45 | Winkelbeoordeling :
Hema.nl beveel ik vanwege de prijs en de kwaliteit bijzonder aan wat betreft schrijfwaren, gebak en make-up. Deze artikelgroepen zijn voordelig en kwalitatief erg goed bij de Hema. Wat betreft andere artikelgroepen vind ik: vaak leuke artikelen, maar niet altijd goedkoop!
IngeJ  | 21/01/19  20:03:19 | Winkelbeoordeling :
Wat heeft de HEMA leuke spullen! Mn hele kamer hangt er vol mee. , de meeste cadeautjes voor vrienden en kennissen bestel ik ook zeker hier! Ook de ijsjes en worst zijn erg lekker! Bestellen bij de HEMA gaat snel!
Cindy Cornelisse  | 19/01/19  07:36:15 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel wel eens bij hema.nl en dan vooral met de aanbiedingen. Dan kan ik voor heel weinig leuke dingen kopen. Ik vind dat ze een leuk aanbod hebben. Ik ben tevreden over de online webshop. Bestelling is compleet en snel.
Anne Bergsma  | 19/01/19  23:15:41 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede servive, kwaliteit is uitstekend, klantvriendelijk zeer goed!leuke webshop om te kijken en kopen!Je kan veel kopen aan verschillende producten en is zeker niet duur!Kleding doet mee wat er op dat moment mode is!
Ineke Westerbeke  | 18/01/19  07:13:36 | Winkelbeoordeling :
Hema webshop is geweldig. Je vindt er een rijk assortiment aan huishoudelijke artikelen, make up, kleding maar ook bijvoorbeeld koffie. Het is handig om met je klantenkaart te kopen, je krijgt dan veelal meer korting, artikelen worden snel geleverd. Echt een aanrader!
Daphne  | 17/01/19  11:12:27 | Winkelbeoordeling :
Heel fijne winkel met leuke spulletjes en vriendelijk personeel. Groot aanbod van verschillende spullen. Ik vind dat de prijs voor sommige producten soms te hoog ligt, zoals de kleding. Maar Hema heeft vaak goede aanbiedingen en afprijzingen dus dat maakt het vaak wel weer goed.
Wilma Kuijntjes  | 17/01/19  10:20:12 | Winkelbeoordeling :
Altijd een fijne winkel om te shoppen. Maar ook de webshop is prima. De bestelde artikelen worden op verzoek thuis bezorgt maar wat ik zelf handig vind is dat je ook in een winkel naar keuze gratis kunt laten bezorgen. Een mailtje ontvang je als je bestelling klaar Staat.
Marion Janssen  | 17/01/19  21:15:29 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke aanbiedingen en snelle leveringen . Ook op de site klantvriendelijk , geen probleem met retour zendingen. Tevens fijne foto service, levert mooie heldere foto’s voor lage prijs .
Bonnie Boutellier  | 12/01/19  12:57:24 | Winkelbeoordeling :
Een complete winkel met een goede prijscategorie. Voor ieder wat wils en alles te vinden voor dagelijks gebruik maar ook om cadeau ideeën op te doen en kopen. Van de rookworst tot de onderbroek en véél meer, hier vind je het.
Nico Hendrix  | 13/01/19  19:40:57 | Winkelbeoordeling :
Vindt de HEMA maar een niet compleete winkel heeft van alles wat maar niet een echt compleet assortiment. Wat je zoekt is er neit of net iets anders . Kom er daarom niet vaak ga dan naar een webshop waar ze breed zijn op gebied wat ik zoek
Alexander van Vlierden  | 10/01/19  15:46:22 | Winkelbeoordeling :
Bij HEMA vind je van alles en nog meer voor heel weinig geld ze hebben ook etenswaren wat lekker en vers is je kan er met je VVV cadeaukaart betalen echt super echt een kijkje waard om naar warenhuis de HEMA te gaan
Trijnie ten Hoor  | 11/01/19  09:31:39 | Winkelbeoordeling :
Ik winkel graag bij de Hema , alleen het Hema pasje werkt voor veel mensen erg lastig ,steeds voucher activeren en maar 1 kop koffie per keer kunnen activeren per dag en andere artikelen ook , verder is de snert naar half zes niet meer te krijgen , er wordt ook veel eten weggegooid
Mirjam Hoekman  | 09/01/19  21:18:54 | Winkelbeoordeling :
Altijd stabiele kwaliteit. Vast assortiment waar je op terug kunt vallen. Laatst wilde ik een specifieke agenda en dacht aan Hema. Uiteraard vond ik bij de Hema wat ik moest hebben. Leuke kleur samenstelling zoals alleen Hema dat kan.
youri florijn  | 09/01/19  13:17:30 | Winkelbeoordeling :
ALTIJD GOED DE HEMA KOM ER AL JAREN . EN BEN ZEER TEVREDEN . KLANTEN SERVIES IS OOK GOED ALTIJD NETJES GEHOLPEN EN SNEL HEMA DE GOED KOOPSTE VOOR AL JE KLEINE DINGEN EN DE WORST WIE IS ER NIET MEE OP GEGROEID
Stacey Tipker  | 09/01/19  20:10:53 | Winkelbeoordeling :
Ik vind HEMA een hele fijne winkel omdat ze een ruim assortiment hebben en de werknemers zijn altijd vriendelijk
Hinke Collewijn-Bouwman  | 06/01/19  09:55:28 | Winkelbeoordeling :
super kwaliteit /vriendelijk personeel /mooie aanbiedingen/ mooie ruime winkels/goeie service/ mooi assortiment/ heerlijk gebak en broodjes/ in vele dorpen of steden altijd wel een hema in de buurt/ spaarpunt actie mag wel met wat leukere vouchers/
Petra Simmelink  | 29/12/18  14:08:20 | Winkelbeoordeling :
De hema is een leuke winkel waar je veel onder een dak kunt kopen. Altijd handig als je meerdere dingen nodig hebt en niet allerlei verschillende winkels wilt bezoeken. Tevens is er een gelegenheid om er iets te eten en te drinken
Richard Storm  | 03/01/19  08:26:19 | Winkelbeoordeling :
Topwinkel, veel aanbod en goede service. Ik hoop dat deze fijne winkel niet zoals vele andere moet verdwijnen omdat de online concurrentie te groot is. Online is HEMA overigens niet achtergebleven. Ze hebben een prima online shop. Ik blijf HEMA shoppen
Wim de Jong  | 25/12/18  10:18:11 | Winkelbeoordeling :
Ik kom graag bij de Hema in Amersfoort. Je kunt er van alles kopen en ze hebben ook een leuk restaurant. Vooral de saucijzenbroodjes, kaasbroodjes en worstenbroodjes zijn erg lekker. Maar er gaat niets boven de halve Hema worst.
George Westerhof  | 28/12/18  08:25:05 | Winkelbeoordeling :
De HEMA is toch wel een van de gezelligste winkels van Nederland. Van kleding tot snuisterijtjes, van schoolspullen tot kampeerartikelen. Voor zoveel dingen ben je bij de HEMA aan het juiste adres ! Ga naar de website of bezoek een winkel !
Janny Veen  | 29/12/18  21:50:28 | Winkelbeoordeling :
Hema bestaat al vele jaren en nu is het heel gemakkelijk om online te bestellen. Je kunt kiezen om het thuis te laten bezorgen of je haalt het later op naar jou uitgekozen hema in de plaats die bij jou past en betaalt aan de kassa. Ze hebben zelfs een spaarkaart.
Familie v.Foxy Rohlen  | 31/12/18  09:27:55 | Winkelbeoordeling :
Door ziekte helaas niet meer in staat lekker te gaan winkelen bij de Hema, maar gelukkig hebben ze website en kan online besteld worden Supersnel in huis, altijd goede aanbiedingen en koopjes. Echt een Aanrader
Ilona Vis  | 21/12/18  11:01:46 | Winkelbeoordeling :
met de pas van de Hema kan je ook leuke aanbiedingen kopen. Goede kwaliteit en klantvriendelijk personeel. leuk en mooi assortiment! voor elk wat wils! je kan ook lekker ontbijten/lunchen. Alles is vers!
Liesvan88  | 02/01/19  10:45:21 | Winkelbeoordeling :
Een fijne webshop met veel leuke aanbiedingen! Vooral als er hemarkt is, kun je erg goed je slag slaan. Ik winkel graag in deze webshop. Je kunt je aankoop gratis bij de winkel laten bezorgen (hoe klein je aankoop ook is). Dat maakt het nog laagdrempeliger.
Adrienne Mathijssen  | 02/01/19  22:35:33 | Winkelbeoordeling :
Hema is er voor iedereen, ook samen even bijkletsen met een kopje koffie en een gebakje. Altijd gezellig en de Hema is echt met de tijd meegegaan. Ik ga regelmatig naar Hema en kom altijd tevreden terug. De HEMA heeft een groot assortiment. Ook online kun je goed winkelen.
Silke Reich  | 21/12/18  21:04:16 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke spullen te vinden. Heel vaak ook karsen en theelichthouderd in de aanbieding. Mooie bonte en ook zwart witte theelichtjes voor een paar euro's. Maar de website werkt soms best traag met het laden van een pagina. Fotokados worden heel leuke prints van gemaakt.
Priscilla Ras  | 22/12/18  17:52:19 | Winkelbeoordeling :
De HEMA heeft een fijne webshop en alles is makkelijk te vinden. Je kan heel eenvoudig bestellen en het dan ophalen in de winkel die jou het beste uitkomt. En ze hebben een klantenkaart waar je punten mee spaart en op je verjaardag een gratis tompouce
Berry Stevens  | 26/12/18  11:09:28 | Winkelbeoordeling :
Voor ons blijft de HEMA gewoon een erg fijne en leuke winkel. Ook de webshop is erg klantvriendelijk, waarbij je ook kunt zien of een bepaald artikel op voorraad is in de winkel. Ik zal daarom nog wel regelmatig iets bestellen bij de HEMA!
Annette Blok  | 30/12/18  00:02:54 | Winkelbeoordeling :
Heb je nog iets nodig voor oud en nieuwjaarsviering of een andere gelegenheid, kijk dan eens bij de Hema! Hier kun je heerlijke taarten, koekjes, broden,beleg,maar ook div soorten wijn krijgen! Verder verkopen ze kleding, servies, make-up elektriciteit e.d. voor een redelijke prijs!
Kluk Kluk  | 24/12/18  14:30:54 | Winkelbeoordeling :
De HEMA blijft gewoon een erg fijne winkel. Ook de webshop is erg klantvriendelijk, waarbij je ook kunt zien of een bepaald artikel op voorraad is in de winkel. Ik zal daarom nog wel regelmatig iets bestellen bij de HEMA!
Corby Wullings  | 02/01/19  15:52:34 | Winkelbeoordeling :
Een heerlijke winkel, je kan er alles kopen! En alles is van zeer goede kwaliteit!!! Hoop dat de Hema nog lang zal bestaan, en niet zoals V&D ook uit onze stad verdwenen is helaas!! Ik raad iedereen aan om toch is meer naar de Hema te gaan!!!
Hennie Loriaux  | 19/12/18  07:01:36 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met HEMA.Diverse bestellingen gedaan, snel en kosteloos ophalen in winkel. .Aantrekkelijke prijzen, en goede kwaliteit Interessante klantenkaart. Echt een aanrader voor mensen die graag online kopen
Marinus Rossel  | 17/12/18  10:15:13 | Winkelbeoordeling :
HEMA is dan misschien niet zo best in het nieuws de laatste tijd, toch vind ik dat de HEMA een uitstekende web shop heeft. Ik maak daar ook regelmatig gebruik van. Niet alleen voor diverse artikelen maar ook foto's laten ontwikkelen. Keurig allemaal
Ineke Westerbeke  | 18/12/18  07:35:48 | Winkelbeoordeling :
Super winkel. Vooral als je een klantenkaart hebt. Ik drink veel koffie en bij de Hema is het niet alleen het goedkoopst, het is nog lekker ook. Ik kies altijd voor de dark roast. Als ik de actie 3 + 1 gratis en daarna ook nog een extra korting met de klantenkaart heb dan drink ik vaak gratis!!
helma hagenaars  | 16/12/18  12:48:35 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop. Assortiment vaak groter dan in de winkels. Alles wordt goed verpakt en snel geleverd. Eventueel ruilen of ophalen kan bij een Hema filiaal, maar het hoeft niet. Je kan het ook laten bezorgen.
Christini Induzzi Lopes  | 07/12/18  21:07:05 | Winkelbeoordeling :
Ik koop graag bij Hema. Hema biedt kwaliteitsproducten. garanties voor service. waardevolle kortingen. verscheidenheid aan producten. geweldige locatie. Ik koop graag bij Hema en snack in de eigen winkel van Hema. Het is een plezier om Hema met iedereen te delen.
Carla Postma  | 10/12/18  22:21:20 | Winkelbeoordeling :
Een mooie winkel,goed en betrouwbaar.Een winkel die in de Nederlandse straten hoort.Alleen jammer dat niet alle Hema`s een koffie hoek hebben ,dat mis ik wel ,om na het shoppen ff een lekker bakkie koffie te kunnen drinken.
Wilfred Bakx  | 08/12/18  17:59:28 | Winkelbeoordeling :
De hema online is top goede producten net als in de winkel voor een goede prijs. De verzending is ook niet duur. snel in huis de volgende dag al. Zeker een aanrader om spullen aan te schaffen . de vertrouwde hema in een webshop.
Mary nijenboer  | 10/12/18  12:55:50 | Winkelbeoordeling :
Ik ken de Hema al zolang als ik leef. Ik vind het een gezellige winkel en ik hoop dat deze nog lang zal blijven bestaan. Ze hebben leuke spullen te koop. Ook voor de kerstdagen die er nu aan komen hebben ze leuke spullen.
Astrid Vd Meer  | 11/12/18  16:59:24 | Winkelbeoordeling :
de meest degelijkste winkel met een leuk aanbod. de koekjes zijn heerlijk en ook het beleg brood en gebak zijn een echte aanrader.ook een lekker kopje koffie kun je er drinken, en met de hema card krijg je nog extra korting in het restaurant.
Patrick van der Sman  | 09/12/18  09:39:26 | Winkelbeoordeling :
Wie is er niet groot geworden met de HEMA? Prima producten voor een eerlijke prijs. De warme worst in natuurlijk een must bij elk bezoekje. En voor een lekkere (verjaardags)taart is de HEMA ook een zekerheidje. Gewoon top!
Yvonne Kooij  | 09/12/18  15:48:15 | Winkelbeoordeling :
ik ben al jaren klant van de hema elke week haal ik de koffie van de hema familie die bij ons een bakkie doen vragen vaak wat voor koffie heb jij en als ik dan zeg van de hema krijg ik vaak een verbazende blik en als ik de prijs ook zeg kijken ze helemaal rsar op de meesten zijn ook overgestapt naar de koffie van de hema maar vergeet zeker niet de rookworst daar kan toch niemand tegen op ik ben en blijf zeker een klant van de hema
Agnieszka wysocka  | 06/12/18  19:53:46 | Winkelbeoordeling :
Onlangs heb ik nieuwe gordijnen op maat laten maken bij de hema, waarbij ik meer dan tevreden ben over het eindresultaat. Het is een aanrader om deze op maat bij de Hema te laten maken. De vervaardigde bestelde gordijnen hangen stuk voor stuk perfect!!
Carolien Valkenburg  | 05/12/18  10:06:16 | Winkelbeoordeling :
Hema is echt iets Nederlands en een geweldige webshop hebben ze, waar leuke kadootjes en vele andere dingen kunt kopen. Ook de rookworst van Hema is de beste en lekkerste, zalig zo nu in de winter maanden.
Denise Piels  | 06/12/18  06:55:15 | Winkelbeoordeling :
HEMA heeft goed kwaliteit producten Zijn klantvriendelijk en als je hulp nodig heb komt er altijd iemand je helpen . Echt een leuke winkel om leuke spulletjes voor in huis te kopen. Of leuke kleding voor volwassenen of kinderen
Monique Schreurs  | 04/12/18  21:29:11 | Winkelbeoordeling :
Leuke fleurige site en altijd weer net wat anders dan wat je bij veel andere shops ziet. Prijs/kwaliteit verhouding ook best goed en ook altijd wel weer leuke acties. Voordeel dat je ook altijd bij een Hema in de buurt kan checken als je ergens over twijfelt.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,25% CashCoins
5% korting op bijna alles bij HEMA
Code:TTMARCH19
visit register click click