ONTVANG 3,50% CASHCOINS Hunkemöller
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Hotels.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Hotels.com

Hotels.com biedt hotelovernachtingen aan tegen lage prijzen in meer dan 60 landen!

Hotels.com biedt een ruim aanbod van meer dan 220.000 hotels, waardoor het één van de grootste accommodatiekeuzes op het internet is. Of je nu zin hebt in een strandvakantie met het gezin of op zoek bent naar een zakenhotel, Hotels.com heeft de geschikte hotelaanbieding voor jou. Tevens is Hotels.com gespecialiseerd in het aanbieden van accommodaties tijdens periodes waarin alles is uitverkocht. De voordeeltarieven zijn goedkoper dan normale hoteltarieven, zelfs in sommige van de populairste en duurste steden ter wereld. Ontdek daarnaast de vele voordelen van de website: meer dan 6,5 miljoen echte klantbeoordelingen, prijsmatchgarantie en geen reserverings-, annulerings- of wijzigingskosten. Boek je hotelkamer vandaag en profiteer van de last-minute hotelaanbiedingen van Hotels.com,

Hotels.com Beoordelingen

Wendy van Mansom  | 14/08/19  19:44:58 | Winkelbeoordeling :
Hele overzichtelijke site om een vakantie te boeken. Ze hebben een grote variatie aan hotels. Ook bieden ze goede prijzen aan voor de hotels. Ik heb hiermee een goed hotel geboekt. Zeker een hele grote aanrader!
Arnold Smit  | 08/06/19  14:11:44 | Winkelbeoordeling :
hotels.com is in mijn ogen de ideale website voor als je een hotel wil boeken ! je vindt hier heel overzichtelijk alle verschillende type hotels en daarbij ook alle opties die een hotel kan bieden en het meest belangrijkst het verschil in prijzen dat wordt hier zeer duidelijk aangegeven waardoor het nogmaals zeer overzichtelijk is ik zweer bij deze website en kan het ook echt iedereen aanbevelen
miriam piccin  | 04/02/19  22:10:55 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik boek altijd een hotel via Hotels.com. Ik ben er zeer tevreden over. De klantenservice is ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje op de website van Hotels. com te nemen. Het is overzichtelijk en genoeg keuze om een goed hotel uit te kiezen.
Miriam Piccin  | 04/02/19  22:08:17 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik boek altijd een hotel via Hotels.com. Ik ben altijd tevreden en de klantenservice is ook zeer goed. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje op de website van Hotels. com te nemen. Het is een overzichtelijk en genoeg keuze om een goede keuze te maken.
Miriam piccin  | 04/02/19  22:16:03 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik boek altijd een hotel via Hotels.com. Ik ben er zeer tevreden over. De klantenservice is ook zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje op de website van Hotels. com te nemen. Het is overzichtelijk en genoeg keuze om een goede keuze te maken.
stefanie stooker  | 10/11/18  07:52:00 | Winkelbeoordeling :
hotels.com een echte aanrader of je nu naar het buitenland wilt of gewoon een vakantie in nederland ze bieden je de beste prijs aan voor jou vakantie voor jong en oud ver of niet ver ik vind het een helle leuke site ik bezoek m graag
Ron Veltman  | 23/09/18  18:56:37 | Winkelbeoordeling :
Ik ga graag naar grote steden om te winkelen of voor de cultuur. De volgende op mijn lijstje is Berlijn. Voor slechts een paar tientjes kan ik bij Hotels.com een kamer boeken in het centrum. Zorgeloos een paar dagen weg.
Tessa  | 15/07/18  00:07:38 | Winkelbeoordeling :
Wij vinden Hotels.com vooral handig omdat je bij hun via iDEAL kan betalen. Je hebt dan dus geen kredietkaart nodig zoals bijvoorbeeld bij Booking.com. Verder krijg je ook leuke kortingen aangeboden bij Hotels.com en na elke tien overnachtingen één gratis overnachting.
TJW van Dongen  | 31/03/18  00:43:13 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne site om hotels te boeken voor een weekendje weg of een mooie rondreis. Erg leuk spaarprogramma waarbij je voor gratis nachten spaart! Bovendien een erg mooie service wanneer je die nodig hebt!
Cindy Kalou  | 16/03/18  09:03:59 | Winkelbeoordeling :
Al enkele malen ondervonden dat Hotels.com een heel goede prijs heeft voor de hotels, heel veel keuze en als je de hulplijn belt heel behulpzaam! Als je dan nog eens een kortingsbon ontvangt van 10% ben je helemaal voordelig gesteld! Nog nooit problemen gehad met een boeking.
K J K Koopman  | 05/03/18  16:34:11 | Winkelbeoordeling :
Website waar je eenvoudig hotels kunt boeken over de hele wereld. Er wordt een goed beeld van het hotel gegeven en je krijgt ook informatie van de omgeving van het hotel. Na tien nachten kun je een nacht gratis krijgen.
desiree niemeyer  | 06/03/18  09:44:28 | Winkelbeoordeling :
Hier nu een aantal keren een hotelletje geboekt. Op zich is de website overzichtelijk en kun je vaak nog erg laat je boeking weer annuleren het enige is dat hotels vaak op een andere site goedkoper worden aangeboden
Harry van de Sunweb  | 21/02/18  17:34:05 | Winkelbeoordeling :
Zeer ruim aanbod en goede aanbiedingen bij Hotels.com. Regelmatig heb ik bij ze geboekt en altijd zonder enige problemen. Heb 1x moeten annuleren maar dat was geen probleem en geld direct terug gekregen. Kan Hotels.com zeker voor iedereen aanraden!!
Assumar Gellis  | 17/02/18  19:10:31 | Winkelbeoordeling :
Niks geen problemen bij het boeken via deze site. Pas nog op vakantie geweest naar Curacao en geboekt via Hotels.com . Geen gezeur snelle service. Prima vakantie gehad!! Ik raad ook vaak vrienden aan om te boeken via Hotels.com. Lekker via internet vanuit de luie stoel. Makkelijker kan het niet!
Yvonne Kooij  | 01/02/18  19:07:57 | Winkelbeoordeling :
ik neem graag een kijkje op hotels.com ze hebben hotels van rotterdam tot parijs ook zijn er vaak leuke acties te vinden en wie wil dat nou niet ik heb van de zomer een hotel geboekt bij hotes.com een weekendje volendam we hadden een super mooi hotel en wat ik zeker belangrijk vind zijn goede bedden en schoon en dat was het zeker dus als ik weer een weekendje weg wil ga ik zeker naar hotels .com
Lady Gaga  | 12/01/18  09:33:10 | Winkelbeoordeling :
Omdat we 10 jaar getrouwd zijn mochten we van de kinderen een reis naar keus boeken. Gelijk gingen we het internet op om te kijken of er een goede site voor boekingen was te vinden. Goed geslaagd met Hotels.com. Leuke reis gehad en verder geen problemen. Volgende keer weer Hotels.com.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 12,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Hunkemöller
visit register click click