ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen
Meld je aan en ontvang direct 7,50

KLM Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over KLM

Vlieg wereldwijd met KLM Royal Dutch Airlines - Boek met korting KLM vliegtickets

De KLM (Koninklijke Luchtvaart Maatschappij), onze nationale luchtvaartmaatschappij, vervoert jaarlijks per vliegtuig miljoenen mensen vanaf de luchthaven Schiphol naar bestemmingen wereldwijd. Boek vliegtickets met korting bij KLM. KLM biedt met FlyingBlue tevens de mogelijkheid om de sparen voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen, autohuur en andere speciale voordelen.

KLM Beoordelingen

Lotus Pijloo  | 18/08/19  08:06:40 | Winkelbeoordeling :
Altijd Goeie service gehad aan boord. Tickets soms duurder dan andere maatschappijen maar dan krijg je ook wel meer service. Sparen voor flying blue miles helemaal top. Altijd op tijd, nooit problemen gehad. Super
Johannes Tobing  | 02/06/19  13:12:45 | Winkelbeoordeling :
Klm website functioneert niet altijd. Vaak storingen, maar het product blijft goed. Vroegboekkorting betekent veel lagere ticketprijzen . Grote keuze uit vluchten. Let ook op de voordeelweken.
Arnold Smit  | 21/05/19  00:34:02 | Winkelbeoordeling :
KLM is in mijn ogen de beste vliegtuig maatschappij ! hier kan je de beste vluchten boeken en vliegen. Als ik het goed heb is dit Nederlands oudste vliegtuigmaatschappij die vandaag de dag nog steeds op nummer één staat Dit is de goedkoopste en de betrouwbaarste van heel Nederland Met daarbij de service die je van een degelijke vliegtuigmaatschappij mag verwachten! ik zweer bij KLM en kan het iedereen aanraden
Wendy van Mansom  | 19/05/19  15:20:12 | Winkelbeoordeling :
Dit is de vliegtuigmaatschappij waar ik het liefste mee vlieg. Ze hebben lekker eten, goede servise en ze geven je een veilig gevoel tijdens het vliegen. De prijs is ook goed voor de dingen die je krijgt.
lion van der wens  | 27/02/19  05:13:10 | Winkelbeoordeling :
KLM onze nationale trots het is een feest om met deze maatschappij te vliegen en zeker naar verre bestemmingen . de stewardessen zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam . Ook de bediening aan boord is geweldig .
Bhakti Dharma  | 06/02/19  20:33:11 | Winkelbeoordeling :
Ik boek KLM altijd rechtstreeks op de site. De site is goed en je kan dan meteen extras bijboeken zoals stoelnummers en maaltijden. En prettig is dat bij vragen je hun normale telefoonnummer kunt bellen ipv een duur 0900 nr bij ticketbureaus.
miriam piccin  | 21/12/18  15:57:19 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind de KLM de beste vliegtuig toestellen hebben. Ook de bediening van KLM tijdens het vliegen vind ik zeer goed. Ik ben er zeer tevreden over en vlieg altijd met KLM. Ik kan het iedereen aanbevelen om met KLM te vliegen.
Miriam Piccin  | 21/12/18  15:59:35 | Winkelbeoordeling :
Ik vind KLM de beste vliegtuig toestellen hebben. Ik vlieg altijd met KLM en vind de service ook zeer goed tijdens het vliegen. Ik kan het iedereen aanbevelen om met KLM te vliegen. De prijzen zijn ook goed.
Miriam Piccini  | 21/12/18  16:02:28 | Winkelbeoordeling :
Ik vlieg altijd met KLM en vind het de beste vliegtuig toestellen hebben. Ik kan het iedereen aanbevelen om met KLM te vliegen en de service aan boord is ook uitstekend. De prijzen zijn ook zeer aantrekkelijk dus vlieg altijd met KLM.
Zabida Razab-Shek  | 05/08/18  21:25:13 | Winkelbeoordeling :
super handig deze app, afgelopen april op vakantie geweest en via de app ingecheckt. wij kregen via deze app meteen onze instapkaart deze lieten wij zien bij het instappen en zo werden onze instapkaart gescand. super handig. dat niet alleen je.kan via deze app ook alles regelen en zien wat je allemaal nodig hebt.
Wendy Hollemans  | 28/07/18  06:11:21 | Winkelbeoordeling :
De website is overzichtelijk en snel. Tegenwoordig heeft KLM drie verschillende soorten tickets met voorwaarden. Dus de prijs die je ziet staan is voor de simpelste versie. Ik heb niet kunnen ontdekken of je voordat je gaat zoeken al een van de drie kunt aanvinken.
gerry van der wens  | 30/06/18  05:23:28 | Winkelbeoordeling :
De KLM onze nationale trots . Een fijne maatschappij om mee te vliegen . Aan boord een perfecte service waar het aan niets ontbreekt. Ze proberen er voor te zorgen dat je uitgerust en veilig aankomt op de plaats van bestemming .
Jelle Schenk  | 17/05/18  18:04:28 | Winkelbeoordeling :
Ik vind KLM de beste vliegmaatschappij van Nederland. Heb er zelf ook een aantal keren mee gevlogen en het bevalt mij elke keer prima. Vriendelijk en deskundig personeel. Mooi outfit. Alleen jammer de krappe beenruimte en het lijkt wel alsof de stoelen steeds smaller worden.
Bhartiedebie Kali  | 20/04/18  14:00:17 | Winkelbeoordeling :
Super, zeer klantvriendelijk, de stoelen zijn comfortabel, bediening is perfect geen vermoeidheid tijdens je reis en voor dat je het weet zijn de uren voorbij en je bent op je plaats van bestemming heel goed ik kies altijd voor KLM
Roy Poster  | 17/03/18  14:08:19 | Winkelbeoordeling :
top bedrijf! Kan je altijd van op aan! veiligheid staat voorop. Goed eten, fijne service en vriendelijk personeel. vele mooie bestemmingen die vaak aangevlogen worden. goede entertainment aan boord. top!
Nicole  | 15/02/18  18:04:51 | Winkelbeoordeling :
Meerdere reizen gemaakt met onze Nederlandse Luchtvaartmaatschappij. Goeie ervaring mee. Duidelijk en makkelijke website. Online inchecken is handig. Voedsel aan boord ook van goede kwaliteit. Prettige maatschappij.
Tilly  | 01/08/17  06:40:46 | Winkelbeoordeling :
Prettige site, veel informatie en leuke aanbiedingen direct zichtbaar. Vliegtickets snel en veilig te boeken. Contact met klantenservice makkelijk , personeel zeer servicegericht. Aanrader voor iedereen.
Uli Jankowski  | 05/05/17  15:42:50 | Winkelbeoordeling :
ik heb echt goede service en kwaliteit van deze Airline bij de fluchten van mijn dochter uit Duitsland hervat. mij dochter is op de luchthaven in berlijn van perfect opgeleid personeel in ontvangst genomen worden en de hele flucht naar Amsterdam begleit geweest. op Schiphol wordt mijn dochter van deze persoon aan mij overgegeven met vriendelijke uitdrukking en grote zorgvuldigheid. en dat alles voor een aansprekende prijs
Abigail Thomas  | 17/01/17  17:13:12 | Winkelbeoordeling :
KLM is de perfecte luchtvaartmaatschappij. het is een hele fijne manier van vliegen en voelt veel beter aan dan andere vliegtuigen.
TJW van Dongen  | 06/12/16  10:26:54 | Winkelbeoordeling :
Super fijn om via de KLM webshop tickets te boeken! Ook stedentrip inclusief hotel en eventueel auto zitten vaak mooie aanbiedingen bij. Cashback, flyingblue sparen in combinatie met mooie aanbiedingen.
Daniël Lock  | 06/07/15  23:31:01 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een leuk reisje geboekt via KLM, en ben daar zeer tevreden mee. Daarnaast daarmee ook nog Cashback mee verdient ook! Dat is niet gek, en zeker een aanrader. Daarnaast: betrouwbare vliegmaatschappij!
mariska sylvana  | 31/03/15  09:07:22 | Winkelbeoordeling :
Super handige webshop! Net een mooi reisje geboekt met KLM, en via deze website kun je er nog cashbacks mee verdienen ook! Dit geld kan ik weer mee nemen op vakantie om daar iets leuks van te doen, geweldig!
Michelle Jansen  | 23/03/15  08:38:46 | Winkelbeoordeling :
Super fijn om met KLM te vliegen naar je vakantie adres. Flying blue sparen, cashbacks sparen en nog eens comfortabel genieten van je kopje koffie in de lucht voor een scherpe prijs die je altijd kan vinden tijdens een van de acties
Rosanne Eij  | 18/12/14  17:36:37 | Winkelbeoordeling :
Geweldig dat ik nu zelfs bij het boeken van reizen cashbackkorting krijg! Echt een uitkomst. En van het bespaarde percentage kan ik het geld uit laten betalen en dat dan weer meenemen op vakantie als zakgeld :-) ideaal!
Tim Van Dongen  | 22/08/14  09:15:48 | Winkelbeoordeling :
Ik boek vrijwel al mijn vliegtickets rechtstreeks bij KLM. Het is niet veel duurder als bijvoorbeeld tickets bij arke, transavia. Ook is het vele malen fijner als vliegtickets geboekt via WTC.nl of Tix.nl!
Gerrie Koekoek  | 06/04/14  11:50:12 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede maatschappij. Als u regelmatig met KLM vliegt word u en beetje een Vip persoon. En krijgt u regelmatig een tijdschrift van KLM met leuke leuke vakantie reizen en inlichtingen over bepaalde landen. Zeer gaaf
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen
visit register click click