ONTVANG 1,50% CASHCOINS Marriott
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

LampenLicht.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over LampenLicht.nl

De mooiste lampen voor in en om het huis koop je natuurlijk met korting bij dé specialist, LampenLicht.nl

LampenLicht.nl biedt een ruime keuze in elk segment. Of het om buiten- of binnenverlichting gaat, modern of klassiek, sfeervol of functioneel, LampenLicht.nl heeft het allemaal. Bij LampenLicht.nl kan je onder andere de volgende soorten lampen kopen: plafondlampen, kroonluchters, wandlampen, inbouwlampen, buitenlampen en badkamerlampen.

LampenLicht.nl Beoordelingen

Sjaak Swart  | 05/11/21  16:36:03 | Winkelbeoordeling :
Nooit zo'n goede service ergens gehad als van LampenLicht! Er was een onderdeel kapot na 2 jaar en na een chat zou dit opgestuurd worden. Onderdeel bleek er nog niet te zijn, maar zodra dit er was zou het alsnog opsturen, vorige week het pakketje ontvangen, bij dit bedrijf bestel ik graag!
Vero Nica  | 03/11/21  16:49:23 | Winkelbeoordeling :
Garantie afhandeling super. De afstandsbediening van een ventilator met lamp was stuk binnen de garantie termijn. Een nieuwe afstandsbediening was niet gelijk leverbaar. Maar keurig netjes opgestuurd toen hij weer leverbaar was. Top service van LampenLicht.nl!
Hans Bazoer  | 03/10/21  10:33:54 | Winkelbeoordeling :
Garantie afhandeling is super van LampenLicht.nl. De afstandsbediening van een ventilator met lamp was stuk binnen de garantie termijn. Een nieuwe afstandsbediening was niet gelijk leverbaar. Maar keurig netjes opgestuurd toen hij weer leverbaar was, top service!
Stoffel van Doorn  | 11/09/21  09:19:56 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede en betrouwbare site van LampenLicht.nl. Ik vond precies wat ik zocht. Via de mail goed op de hoogte gehouden over de levering. De levering was zeer snel. Zaterdag besteld, maandag in huis. De lamp was keurig en zeer goed verpakt. Mooie lamp ben er erg blij mee, zeker een aanrader!
Fred Heineken  | 04/06/21  14:01:22 | Winkelbeoordeling :
Wat een kei gave lampenkap hebben we hier gekocht. Keurig verpakt, en zeer snel bezorgd. Ook op onze vraag werd snel en proffesioneel gereageerd, echt een top-site dus! Lampenlicht.nl is zeker een aanrader!
Mark Webber  | 14/05/21  12:16:40 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede ervaring met LampenLicht.nl. Na onze prachtige spots te hebben ontvangen, bleek er 1 schade te hebben. Na 1 telefoontje direct een nieuwe opgestuurd gekregen die we de volgende dag in huis hadden. Zeer vriendelijk te woord gestaan, zeer oplossingsgericht, aanbevolen webshop!
Harry Nak  | 25/04/21  08:05:28 | Winkelbeoordeling :
Een paar keer lampen gekocht bij LampenLicht.nl. Afgelopen jaar was het erg druk vandaar denk ik dat de bestelling daardoor iets langer duurde. Maar de lampen die ik ook nu weer had besteld zijn erg mooi en voor een leuke prijs en weer snel bezorgd.
Jesse James  | 31/03/21  08:50:44 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen maand railverlichting besteld. Deze werd super snel verzonden ik had er ook ledlampjes bij besteld. 1 daarvan ging vrij snel kapot. Een mailtje gestuurd en er werd gelijk een nieuwe opgestuurd! Super goede service! Zou zeker weer wat kopen bij LampenLicht.nl!
Crash Chenko  | 28/03/21  09:55:30 | Winkelbeoordeling :
Grote keuze bij LampenLicht.nl in allerlei soorten lampen, overzichtelijke website. Het was dus makkelijk om de gewenste ledlampen te vinden op de website en te bestellen. Vlotte levering en in goede orde ontvangen, prima dus!
Pieta Bambergen  | 16/01/21  16:57:34 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier dinsdag besteld en donderdag was mijn lamp binnen. Supermooie kwaliteit. Het is de art deco hanglamp. In de aanbieding van €339 nu €155. Een mooie prijs voor een hele mooie lamp! Ik heb nog in me hele huis veel nieuwe lampen nodig dus die zal ik ook zeker hier gaan bestellen!
lion van der wens  | 09/05/20  20:05:26 | Winkelbeoordeling :
Lamp en licht deze week led spots besteld . Nu dus overal led spots in huis wat zeer voordelig is je kreeg ook korting deze week wat ook weer een stuk goedkoper is . Ze waren snel binnen het enige nadeel is dat je zelf de kosten moet betalen bij terug sturen 6,95 vind ik veel geld .
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
3,00% CashCoins
€10,- Sinterklaas korting bij Loberon
Code:SINT21
ONTVANG 1,50% CASHCOINS Marriott
visit register click click