ONTVANG 6,00% CASHCOINS ten Cate
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Lexa.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Lexa.nl

Probeer Lexa.nl 3 dagen gratis uit

Kan je wel wat hulp in de liefde gebruiken? Lexa.nl helpt je graag. Schijf je gratis in en ontmoet singles bij jou in de buurt. Je probeert Lexa.nl nu 3 dagen gratis uit, dus twijfel niet en vind eindelijk de perfecte partner.

Lexa.nl Beoordelingen

Hennie Oosterink  | 04/01/19  13:15:19 | Winkelbeoordeling :
Ben in het verleden weleens lid geweest van Lexa. Om te kijken wat het was. Maar ik vond er niet wat. Of ze stonden er vol de lol of waren niet serieus. Of ik was niet knap genoeg. Ik zou er niet meer op willen staan. Heb mijn liefde bij een andere datingsite gevonden.
Jan Van Nood  | 30/09/18  11:16:52 | Winkelbeoordeling :
Lexa.nl is een datingsite waar de leden allerlei mooie verhalen krijgen voorgeschoteld, maar in werkelijkheid vullen veel leden maar wat in en de foto's zijn ook niet al te recent. De kosten zijn niet gering en ik zou me er niet aan wagen.
Mariet Coppers  | 01/10/18  06:47:24 | Winkelbeoordeling :
Het alleenzijn moe, kijk op lexa planet, daar staan voldoende singles op van alle leeftijdklassen, allerlei werkcategorieen, en alle provincies van Nederland. In Uw regio ook vast mensen die op zoek zijn naar een vriend.
annie deinum  | 28/09/18  14:25:16 | Winkelbeoordeling :
Het is dat je geen 0 sterren kan geven... Het is een zeer onduidelijke site die zomaar zonder dat ze je daarvoor waarschuwen je account verlengen en zonder toestemming geld van je rekening halen. Er zitten veel scammers op. Geen positieve dingen te noemen....
Harm Raspe  | 26/09/18  10:10:09 | Winkelbeoordeling :
Website ziet er simpel uit Ik zelf zal mij nooit in laten met dit soort website. inschrijving is altijd gratis, maar dan komt het wil je met iemand contact loggen dan gaat je het geld listen ik vindt het zonder van mijn tijd en geld
JanCornelis Kleingeld  | 23/09/18  15:32:04 | Winkelbeoordeling :
Sinds enige tijd heb ik mij ook eens gewaagd in het online daten. Was nogal sceptisch en vroeg me af of het wel echt zou werken. Heb menigmaal de reclame van lexa gezien en toen maar ingeschreven. Nou kan zeggen dat het absoluut werkt en betrouwbaar is
Karin gerritsen  | 24/09/18  04:52:56 | Winkelbeoordeling :
Jaren geleden heb ik me eens in laten schrijven, een hele fijne website, overzichtelijk en duidelijk. Vond het lidmaatschap toen best prijzig dus dat is wel een puntje om bij stil te staan, aan de andere kant...liefde van je leven vinden is onbetaalbaar
cheryl schubert  | 15/04/18  17:17:26 | Winkelbeoordeling :
ik ben ook gaan kijken bij lexa,nl om te kijken hoe zij te werk gaan nou en het beviel mij dus ik heb mij aangemeld en toen heb iemand leren kennen en tot nu toe heb ik contact met die persoon dus ik zou zeggen ga ook kijken op leza,nl en wie weet vind jij ook de ware daar
kenneth axeldongen  | 16/04/18  09:19:54 | Winkelbeoordeling :
ik zou zeggen ga ook kijken bij lexa,nl wie weet is er voor jouw ook een klik want ik heb ook iemand gevonden daar bij leax.nl en het gaat heel goed hoor ik ben zo dus ik raad jullie heren en dames om te gaan kijken je weet maar nooit wie weet vind je je grote liefde
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 0,80 CASHCOINS TicketVeiling.nl
visit register click click