ONTVANG 2,00% CASHCOINS ONTVANG 2,00% CASHCOINS

Lidl-shop.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Lidl-shop.nl

Meer dan 3000 producten met cashback bij Lidl-shop.nl

Je boodschappen doe je makkelijk en snel bij Lidl-shop.nl, de webshop van supermarktketen Lidl. In deze webshop kun je terecht voor een ruim assortiment aan non-food artikelen. Van damesmode tot boormachines en van wijnen tot herenmode; elke week zijn er nieuwe producten te ontdekken in Lidl-shop.nl. Daarnaast zijn de producten van hoge kwaliteit én profiteer je van exclusieve aanbiedingen en scherpe prijzen!

Lidl-shop.nl Beoordelingen

robbert  | 12/11/20  12:25:42 | Winkelbeoordeling :
Op de webshop van de Lidl vind je regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen die de moeite waard zijn om te bekijken en ook te kopen. Het kost je overigens weinig moeite om die vervolgens thuis te laten bezorgen.
Anne Doorn, van  | 06/11/20  16:54:32 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijke website, wel jammer dat er met de sale vele artikelen zijn uitverkocht maar wel op de site blijven staan. over de kwaliteit ben ik zeer te vrede of het nu kleding of gereedschap betreft.
Bianca Van til Stinissen  | 04/11/20  10:35:37 | Winkelbeoordeling :
Meerdere keren op de shop besteld zeer tevreden over de shop hij is overzichtelijk je kan makkelijk producten zoeken ook de kwaliteit van de producten is top prijs prima levering prima niks op aan te merken
Y.. Goeree  | 30/10/20  08:55:38 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit en een hele goede service. merkartikelen die bij hun goedkoper zijn. Ik koop hier graag. Alleen jammer dat de bezorgkosten voor kleinere artikelen best hoog. Maar wel tevreden over website en assortiment
Izak Kwaak  | 20/10/20  08:24:05 | Winkelbeoordeling :
Snel en gemakkelijk hele goede webshop slaag er altijd en een goede service en koop er vaak en de kwalitijd is er redelijk goed en retourneren gaat er gemakkelijk heb er nooit problemen mee ben er tevreden mee
Th Darma  | 11/10/20  16:28:40 | Winkelbeoordeling :
Goede service , geen gezeur . goede kwaliteit vd producten. en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben al heel lang klant van LIDL . bij een retour van de producten omdat je per abuis te veel heeft gekocht is ook zeer makkelijk . kortom geen gezeur maar zeer goede service.
Boris Bosnjak  | 28/09/20  15:48:14 | Winkelbeoordeling :
Top webwinkel. Snel, duidelijk en met zeer scherpe prijzen. Meerdere keer besteld en altijd wordt geleverd op tijd. Bij een bestelling was iets miss met een artikel, een mail gestuurd en alles was goed en op tijd geregeld.
Veronika Kalou  | 23/09/20  18:52:12 | Winkelbeoordeling :
Ik heb 3 grote artikelen bij Lidl besteld. Alles ging vlot zoals afgesproken, maar helaas moest ik 1 van de artikel retouren, omdat het te hoog was (niet bij nagedacht). Gebeld en alles ging soepel, Heel erg vriendelijk en goede services, duidelijk en betaalbaar!
Felicia  | 14/09/20  17:44:02 | Winkelbeoordeling :
Leuke website met veel variërende dingen. Er is altijd wel wat leuks te vinden bij de Lidl is het wel geen kleding is het wel woon decoratie. Lidl heeft ook een goede service betreft het omwisselen van kapotte spullen . Enige nadeel is de vrij hoge verzendkosten
Kees Kivits  | 13/09/20  19:58:47 | Winkelbeoordeling :
Heel veel mooie artikelen en producten voor een redelijke en goede prijs .Ik zou het iedereen aanbevelen om ook eens te proberen via de Lidl. GA eens zoeken op de website wat er allemaal te koop is,van etenswaren tot goed gereedschap alles is oke .
bianca  | 08/09/20  06:49:50 | Winkelbeoordeling :
De webshop van de Lidl bevat regelmatig verrassende aanbiedingen. Door de variatie aan producten lukt het vaak zo'n aanbieding te bestellen wat ook weinig moeite kost. Gelukkig is de bezorging ook goed geregeld.
Linda Nettenbreijers  | 27/08/20  20:11:34 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel, erg goed en ruim assortiment. Vooral het vlees, groente en fruit haal ik daar altijd. Verder zo goed en vers. Ben blij dat hij pas bij ons in de stad is komen te zitten. Kom er heel graag
Sandra Stolker  | 27/08/20  09:44:06 | Winkelbeoordeling :
Lidl is niet alleen een supermarkt maar een winkel waar je van alles kunt kopen. Lidl heeft een uitgebreid assortiment. Van food en non-food. Je kunt dus altijd wel slagen ook al heb je niets op je lijstje staan!
Grietje Wiegman  | 22/08/20  08:16:30 | Winkelbeoordeling :
ik heb een stellingkast besteld en heemaal toppie stevig en snel in elkaar gezet als ik weer iets nodig heb g kijk ik eerst bij Lidl ik heb eigenlijk ook nog een kookplat nodig die vn mij is stuk dus iets om naar uit te kijken
Sylvia Lenting  | 22/08/20  12:18:05 | Winkelbeoordeling :
Wie houdt er niet van om goede en betaalbare producten te shoppen, iedereen toch ? Ga dan naar de Lidl daar hebben ze een uitgebreid assortiment met van alles en nog wat. Bekend van de reclame zijn natuurlijk hun groente, maar er is zoveeeel meer. Ga er eens winkelen en je zult versteld staan.
Ron Weijmer  | 23/08/20  09:55:22 | Winkelbeoordeling :
Lidl is voor mij een zeer betrouwbare shop waar ik graag regelmatig langs ga om te kijken. Het aanbod is divers en echt wel de moeite waard. Daarom houd ik Lidl ook goed in de gaten als shop om regelmatig te bezoeken !
C.Visser Visser  | 21/08/20  22:49:49 | Winkelbeoordeling :
ik vind Lidl een fijne winkel om je boodschappen te doen. De prijzen van Lidl zijn top, je kunt er boodschappen halen voor weinig. Als je iets online besteld zijn de verzendkosten normaal. De service is goed, je wordt altijd te woord gestaan. De cashbacksnelheid is ook goed duurt niet te lang.
Janne Groen  | 17/08/20  18:53:09 | Winkelbeoordeling :
Het is een heel erg makkelijk om alles te vinden. Ook staat er altijd een uitgebreide beschrijving bij het artikel. De klantenservice is goed te bereiken voor vragen en de bezorging is snel en veilig bezorgt.
Petra Krekel  | 17/08/20  20:29:36 | Winkelbeoordeling :
Ik heb vorig jaar via de webshop een naaimachine besteld. Helaas duurde de levertijd langer dan in eerste instantie de bedoeling was. Maar ondanks dat hield de klantenservice van de Lidl mij wel keurig netjes op de hoogte van alles. Het was ondanks de vertraging allemaal netjes geregeld. Later heb ik een ventilator besteld en deze werd keurig bezorgd zoals afgesproken. Ook zijn de artikelen zelf van goede kwaliteit. Ik zou zo weer iets bestellen bij de Lidl-webshop.
koen blok  | 15/08/20  08:49:49 | Winkelbeoordeling :
Het is duidelijk dat het deze week over klussen gaat. Het is een overzichtelijke site. Ook andere items zijn makkelijk te vinden. Klikken op de balk en je zit bij wat je zoekt. Ook reclame staat bij wanneer je het kan kopen.
Elise Van Den Eijnde  | 16/08/20  19:25:27 | Winkelbeoordeling :
Zoveel producten en goede aanbiedingen, ook de Lidl plusapp heeft mooie aanbiedingen. Lekkere verse broodjes, fijne groente en fruit afdeling. De wijnen van goede kwaliteit. Alles voor de barbecue, veel keus in vlees en vis
John Broek  | 11/08/20  10:40:28 | Winkelbeoordeling :
Ruim assortiment van de meest uiteenlopende producten, van kleding en elektronica tot sport inventaris en tuinmeubelen, altijd de scherpste prijs en meestal snel thuis geleverd. Handige internationale reviews.
Karin Gerritsen  | 23/07/20  04:28:38 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop. Breed assortiment en uiteraard meer keuze dan in de gewone winkel. Leuk om rond te kijken, goede aanbiedingen. Bezorgen en uitleveren verloopt soepel, netjes en op tijd. Zeer de moeite waard
Thea Van der Vlies  | 21/07/20  19:01:46 | Winkelbeoordeling :
De Lidl schop is geweldig alles overzichtelijk en voordelig Altijd wel iets om te kunnen kopen. En wordt altijd keurig bezorgd De Lidl schop is geweldig alles overzichtelijk en voordelig Altijd wel iets om te kunnen kopen. En wordt altijd keurig bezorgd
A.m. Nimwegen-brul  | 19/07/20  20:03:54 | Winkelbeoordeling :
gevraagd om een mail als een bepaald product weer op voorraad was. Prompt 2 weken later een mail ontvangen met de mededeling dat er weinig weer waren, helemaal top en dus snel besteld. een dikke pluim voor de lidl-shop.
Jamila Hassan  | 12/07/20  09:43:24 | Winkelbeoordeling :
Laatste tijd stoelen besteld voor de eettafel. Top kwaliteit en heel snel geleverd binnen een dag. ben super tevreden mee. Een overzichtelijke beschrijving op de website van de producten die men besteld. heel veel informaties over elk product.
Sandra van Corstanje  | 11/07/20  11:46:07 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop met leuke artikelen en fijne prijzen. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. fijne webshop en zeer duidelijk. Gezellig om te shoppen. nadeel dat je vaak meer koopt dan nodig haha.
Dounia Douhou  | 02/07/20  15:30:19 | Winkelbeoordeling :
Goede service en kwalitief prima producten. De verzendkosten vind ik alleen wta minder, want bij de meeste webshops hoef je niks bij te betalen. Voor de rest is het een fijne bedrijf om te shoppen. Tevreden over hun diensten!
Kyra van der Sluis  | 01/07/20  16:06:16 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Lidl een geweldige winkel!! Goede producten voor een mooie prijs, altijd aantrekkelijke aanbiedingen. Alle non-food is makkelijk online te bestellen via de webshop en je wordt uitstekend geholpen!
cindy linders  | 24/06/20  08:34:05 | Winkelbeoordeling :
leuke winkel om je boodschappen te doen met altijd erg leuke nonfood artikelen in de aanbieding. Maar de website is zeker zo leuk! Allerlei leuke en handige artikelen te koop en erg leuk geprijsd! Zeker de moeite waard om ook eens te bezoeken.
Ben Thuis  | 10/06/20  10:48:43 | Winkelbeoordeling :
Ik heb schuifhordeuren besteld bij Lidl-shop voor een goede prijs. De kwaliteit van de deuren is prima. De beschrijving voor het in elkaar zetten van de deuren is goed op één belangrijk ding na, de berekening voor de maten is erg ingewikkeld. De deuren passen prima en schuiven soepel.
Andrea.G. Kleine Jansen  | 09/06/20  19:02:43 | Winkelbeoordeling :
Goede service en snelle levering. Navraag over artikelen worden razendsnel beantwoord en naar tevredenheid.
menno  | 09/06/20  10:34:21 | Winkelbeoordeling :
Lidl is echt een geweldige winkel. Ze hebben fantastische webshop bij. En als iets kapot gaat geven ze ook nog garantie. Ik heb zelf al heel vaak bij de webshop artikelen besteld . Zeker voor herhaling vatbaar..
Ineke Asselman  | 06/06/20  19:45:51 | Winkelbeoordeling :
Altijd snelle levering als je iets besteld. Wordt goed op de hoogte gehouden als je iets besteld hebt wat niet op voorraad is wanneer het precies geleverd kan worden. Biij de klantenservice, nemen echt de tijd voor je. Als je iets retour stuur binnen 5 dagen je geld terug zonder vragen.
Harry Spotter  | 06/06/20  16:43:31 | Winkelbeoordeling :
Leuke producten en snelle levering, Ik had een kolomboor besteld en het was er 3 dagen later. Het was wel geen Lidl merk Parksite, maar wel een zeer goede kolomboor. Ik ben er erg blij mee, mooi en goed ding.
Floortje Hack  | 03/06/20  13:26:31 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete supermarkt. Goedkoop, uitgebreid assortiment en goede kwaliteit! Ook het non-food gedeelte is altijd aantrekkelijk geprijst en helemaal makkelijk dat je het nu zo online kan bestellen!
Peter Faber  | 29/05/20  16:43:56 | Winkelbeoordeling :
Veel keus, de kwaliteit is prima en de klantenservice van Lidl is fantastisch.Een minpuntje: ik vind de verzendkosten van 5 euro voor een truitje of blouse of zo, iets dat gewoon door de brievenbus kan, erg hoog! Soms is het wel de helft of meer van de aanschaf! Dat moet beter kunnen.
Tako Henstra  | 31/05/20  10:08:27 | Winkelbeoordeling :
Online bij Lidl shop een badkamer kast gekocht helaas bij de 3e levering pas alles onbeschadigd ontvangen maar we snelle herlevering dus toch super tevreden kwaliteit is goed montage is eenvoudig en zeer qua inhoud
Johan Schoofs  | 01/06/20  09:37:06 | Winkelbeoordeling :
Heb regelmatig bij lidl spullen besteld. Het assortiment is groot, in de webshop is nog meer te vinden dan in de folder staat die wekelijks bezorgd wordt. De prijzen zijn zoals van we van lidl gewend zijn laag. Bezorgen snel.
Frans van Delen  | 26/05/20  11:54:19 | Winkelbeoordeling :
De Lidl-shop heeft een heel mooi aanbod en een hele scherpe prijs! Het aanbod van de producten is heel erg groot. In het verleden hier regelmatig al besteld en van plan hier nog langer mee door te gaan.
Elly AA Moerkerke  | 26/05/20  08:22:09 | Winkelbeoordeling :
Enige tijd geleden heb ik 2 tuinstoelen (standenstoel) besteld. Deze zijn van uitstekende kwaliteit.De berichtgeving en aflevering van deze stoelen zijn prima verlopen. Deze webwinkel is een aanbeveling waard.
Arvid Eijke  | 22/05/20  06:13:43 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop. Levertijd is alleen niet echt meer dan deze tijd (minimaal 3 dagen). Ook moet moet standaard verzendkosten betalen wat ook echt niet meer van deze tijd is. Retourneren gaat vrij eenvoudig.
Menyhert van der Haven  | 20/05/20  10:34:32 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een enorm efficient georganiseerde onderneming. Ik kom ook graag bij de winkels, die ruim zijn opgezet. Maar ook online heeft de lidl tegenwoordig veel te bieden: je kan daar alles bestellen wat ze in de winkels ook verkopen, en soms zelfs meer.....
Samantha Van de merbel  | 20/05/20  14:59:46 | Winkelbeoordeling :
Lidl is qua vlees erg goed,vind ikzelf. Nu hebben ze bijv. stickers plakken voor gratis vlees. Dan haal ik vaak veel vlees in 1x en kunnen we weer een hele tijd vooruit. Zeker de BBQ worstjes zijn erg lekker.
Maria Hanssen  | 20/05/20  06:57:07 | Winkelbeoordeling :
Bij vragen meteen antwoord en vriendelijk personeel! Wat er verkocht wordt is van goede kwaliteit en er is een behoorlijk snelle levering. Alleen jammer dat er geen reserve accu's meer te krijgen zijn van mijn 4jaar oude accuboormachine.
Christine  | 18/05/20  16:17:17 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met heel veel spullen, groot assortiment en van goede kwaliteit voor een lage prijs. Verder lage verzendkosten bij de meeste dingen. Verder is de klantenservice erg goed, behulpzaam en snel.
Carole Adamus  | 18/05/20  19:38:41 | Winkelbeoordeling :
Geweldig bedrijf. Jammer dat ze niert veel keuze hebben in grote maten. Verder heeft deze winkel zeer goede producten en van goede kwaliteit. Ik koop er graag. Ze gaan met de tijd mee en heeb vaak hele goede acties.
Debs Coert  | 19/05/20  06:14:52 | Winkelbeoordeling :
Fijn dat de Lidl nu ook een website heeft en je online artikelen kunt bestellen (helaas nog niet de dagelijkse boodschappen). Heel veel keus en aanbiedingen. Schappelijke bezorgkosten en snelle levering. Echt een aanrader!
Freddy Maertens  | 11/05/20  09:44:59 | Winkelbeoordeling :
Meerdere malen iets besteld bij Lidl-shop en de spullen zijn van een uitstekende kwaliteit en op de levering is ook niets aan te merken ik zou het prettig vinden om boven een bepaald bedrag gratis te laten leveren maar dit is mijn mening meegaan met de andere online winkels.
Wartinah Redjokaryo  | 05/05/20  09:14:39 | Winkelbeoordeling :
mooie overzichtelijke site. Na bestellen de volgende dag in huis. De produkten hebben allemaal 3 jaar garantie. Heb meerdere artikelen via Lidll in huis, werken goed, kwaliteit is prima, tegen een heel aantrekkelijke prijs
Sharita Van Homelen  | 04/05/20  06:48:13 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel om in te lopen. Hebben niet alleen de dagelijkse spullen maar ook vaak kleding, schoenen, elektrische apparaten enz. Ook hebben ze vaak leuke aanbiedingen met van alles en nog wat, zo kan je goed combineren.
Robert van der Veen  | 03/05/20  19:06:24 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een winkelbedrijf die zich met zijn groente afdeling in het zonnetje zet. Artikelen zijn van A kwaliteit met een vrij lage prijs ,dus een plaats om voor weinig geld een gezonde maaltijd te scoren.
Ger Verbrugh  | 02/05/20  07:26:59 | Winkelbeoordeling :
is een goede en goedkope zaak waar je voor heel weinig goede spullen hebt en van goede kwaliteit weinig personeel maar voldoende in voorraad . en waar je ook goed gereedschap kan kopen en thuis kan laten bezorgen .en de verkopers zijn altijd vriendelijk
Johan Peters  | 02/05/20  14:38:15 | Winkelbeoordeling :
Dé website voor de voordeligste supermarkt van Nederland met dagelijkse top aanbiedingen. Met een grootte keuze uit de volgende categorieën: elektronica, speelgoed, klussen, tuin, wonen & slapen, mode, sport & hobby en de gebruikelijke weekdeals.
Nel Koopmans  | 03/05/20  08:07:06 | Winkelbeoordeling :
Het is een overzichtelijke site. Wat in de aanbieding is in de week staat groot op de voorgrond dat kan niet gemist worden. Vind het prettig dat er kopjes zijn zodat je snel kunt zoeken. Het is vind ik ook belangrijk wanneer het item te koop is.
Kelly Mans  | 30/04/20  12:59:11 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel erg blij met mijn recente bestelling, ik had tuinstoel kussens gekocht, zijn echt hele mooie, de prijs en de kwaliteit ervan zijn hartstikke goed Erg blij mee leuk voor deze zomer dit jaar Bedankt Met vriendelijke groet, Kelly Mans
Priscilla  | 30/04/20  06:33:15 | Winkelbeoordeling :
Ik heb eens broeken besteld bij de lidl shop. Het is wel jammer dat alles snel weg is daar kwa maten. Kreeg ze binnen 3/4 dagen al binnen dat vind ik vlug en de broeken waren netjes verpakt en zaten heerlijk!
Nadia Ali  | 29/04/20  22:34:16 | Winkelbeoordeling :
Goede service , ook bij retouren. Duidelijk uitleg over het aanbod. Geen wachttijden. Levering gebeurd binnen gestelde tijd. Geen moeilijkheden , serven op de shop geeft weinig problemen. Inruilen , vervanging van het product gebeurd meteen na klacht . Goede klacht afhandeling
Petronella Smit  | 14/04/20  17:43:47 | Winkelbeoordeling :
Lidl-shop.nl is een fijne webshop met steeds weer heel verrassende items. Het zijn vooral de prijzen waardoor Lidlshop er voor mij uitspringt. De bestellingen gaan gemakkelijk en de levering is lekker snel.
Kelly Deelen  | 09/04/20  10:15:47 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop. Ze hebben van alles, tegen een gunstige prijs (kwaliteit is oke, niet heel hoogstaand maar dat verwacht je ook niet tegen die prijs). De levering is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer dit gaat plaats vinden. Gratis retourneren.
Harry Nak  | 05/04/20  09:26:39 | Winkelbeoordeling :
Eerste keer besteld bij de Lidl webshop: een handmixer, voor een zeer lage prijs. Meestal verwacht ik niet echt veel van goedkope keuken apparatuur. Maar ik moet zeggen dat ik tot nu toe aangenaam verrast ben!
Gerda Veerman  | 02/04/20  08:19:39 | Winkelbeoordeling :
Contact gehad toen mijn pakketje zoek was. Heel netjes geholpen en geld terug gekregen. Bestelling op nieuw gemaakt twee dagen daarna al binnen. Super geregeld goede en snelle service blijf zeker bestellen
Mandy Kramer  | 28/03/20  00:16:38 | Winkelbeoordeling :
De Lidl wat een goede supermarkt is dat ,ben zelf helemaal gek van al die vers gemaakte broodjes .Maar wat ik ook ontzettend leuk vind is de Lidl-shop online .Hier kun je echt van waterkoker tot een mooi jurkje vinden een aanrader !!!
Belinda  | 25/03/20  20:52:42 | Winkelbeoordeling :
Heb via lidl.nl 2 zoutlampen gekocht met zoutballen die opwarmen voor massage, helaas was 1 lamp kapot toen hij aan kwam, maar super snelle reactie toen ik die heb terug gestuurd, ik kreeg meteen mijn geld terug en ook de verzendkosten, zodat ik nieuwe kon bestellen als ik wilde, super gewoon
René Krijgsman  | 26/03/20  10:10:00 | Winkelbeoordeling :
Net als in de winkel is de shop op het internet fraai en goed verzorgd. Hij werkt prima en snel. en de service is prima. En het assortiment top en de prijzen goed tot uitstekend. Hoewel ik moet zeggen dat ze wel steeds beetje bij beetje duurder worden. Maar de aanbiedingen vergoeden veel
Peter Voogt  | 23/03/20  12:57:11 | Winkelbeoordeling :
Een supermarkt die anders is dan anderen, dat is Lidl. Naast je dagelijkse boodschappen kun je er ook voordelig non-food artikelen vinden of een leuke vakantie boeken. En alles tegen de laagste prijzen. De website is handig in gebruik, ook op de Lidl-app.
Danielle Pronk  | 18/03/20  14:22:15 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop van de grootste discount supermarkt van Nederland. Je kunt hier terecht voor kwalitatief goede nonfood producten tegen de scherpste prijzen. Bezorgen gaat vrij vlot en eventueel retourneren is ook geen probleem.
Jin Van Luijk  | 17/03/20  12:20:44 | Winkelbeoordeling :
Prima online web winkel/shop. Niets mis mee, Ook niet bijzonder goed. Verkoopt oke producten tegen relatief lage prijs. Al heb ik er nog nooit levensmiddelen besteld. Die koop ik toch altijd nog in de winkel.
Beata Bobek  | 11/03/20  09:56:25 | Winkelbeoordeling :
Snel, makkelijk en ook nog goedkoop. Het ook te maken gehad met klantenservice. Geweldig ! Een item uit mijn bestelling kwam beschadigd dus ik kreeg een nieuwe gratis toegestuurd ! Top en vriendelijk .
Hetty Ockeloen  | 09/03/20  12:30:16 | Winkelbeoordeling :
ik winkel graag bij de Lidl omdat de prijzen en de artikelen goed en goed geprijsd zijn en de Lidl dicht bij mijn huis is.Online bestellen is makkelijk en e doen niet moeilijk bij garanties en retour artikelen.
Erik Duit  | 01/03/20  21:00:44 | Winkelbeoordeling :
Nou ik ben zeer te spreken over de webshop van Lidl. je hebt er een ruim aanbod aan producten. De prijs is aangenaam en de kwaliteit wat je ervoor krijgt daar ben ik zeer tevreden over. Ik kan deze webwinkel jullie allemaal aanraden.
Teddy Zuydendorp  | 29/02/20  08:26:49 | Winkelbeoordeling :
Bij de lidl.traptreden besteld, ze waren er zo en zijn van stevige kwaliteit, de verrzending duurde best lan en de bestelling kwam.in 2 delen. Maar de prijs was goedkoop en er zit meer treden.in een pakket bij de lidl dan elders. Voor mij een 8'
Mir Eekels  | 01/03/20  14:19:31 | Winkelbeoordeling :
Geweldige online shop. Jammer dat je niet alle boodschappen online kunt bestellen.... Erg voordelig voor zeer goede kwaliteit. De enige winkel die ik tot nu toe heb gevonden die joggingbroek maat xs heeft en dit ook keurig doorvoert in alle broeken d ie nieuw in de winkel komen.
Cindy Kalou  | 01/03/20  08:10:54 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaringen bij de Lidl webshop zijn zeer goed, zowel het bestelproces en het retourproces zijn goed, de prijs/ kwaliteits verhoudingen zijn ook prima, scherp geprijsd en toch een goede kwaliteit, prima!
Esther Roodenburg  | 22/02/20  18:25:11 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over mijn winkel waar ik al zeker meer dan 10 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtige telefoon gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
Wim de Jong  | 24/02/20  10:15:16 | Winkelbeoordeling :
Voor mensen met een laag budget voor het aankopen van levensmiddelen en diverse andere artikelen is er bij Lidl heel veel keuze om goedkoop te shoppen. Vooral hun eigen merken zijn vaak in de aanbieding en daardoor zeer voordelig.
Filip Anthonis  | 23/02/20  14:11:36 | Winkelbeoordeling :
De aanbiedingen van de Lidl shop, zoals de waanzinnige winteraanbiedingen, komen altijd van pas, keukenrol, toiletpapier, peren en buxusplantjes, aan een bijkomende korting en van onberispelijke kwaliteit.
Hendrik Westerhof  | 21/02/20  06:03:32 | Winkelbeoordeling :
Voor de allerlaagste prijs en de beste kwaliteit ga je natuurlijk naar de Lidl ! Alleen al de groenteafdeling is de moeite waard om te bezoeken. Niet voor niets wordt deze bijna jaarlijks al beste uitgekozen !
henk meijer  | 15/02/20  19:57:37 | Winkelbeoordeling :
LIDL IS EEN BETROUWBARE WEB SITE SNELLELEVERING BIJ PRODUCT UIT VERKOCHT BINNEN 5 DAGEN GELD TERUG GESTORT EN EEN GOEDE RETOUR SERVICE BETAALBAREVERZENDKOSTEN MELDING WANNEER HET VERZONDEN IS EN OOK UIT HOEVEEL PAKKEN HET ZIJN
A Alijagic  | 14/02/20  15:50:00 | Winkelbeoordeling :
leuke winkel, goodkoop en voordelijg, groote assortement, kwaliteit, leuke aanbidingen, van alles van batterijen tot de schoenen en broeken en tuinartikelen, ik kan alles vineden wat ik nodig heb bij lidl
gaby kramer  | 10/02/20  08:07:40 | Winkelbeoordeling :
Lidl heeft leuke aanbiedingen. Hele fijne kinderkleding en relatief lage bezorgkosten. Vaak bestel ik lekkere wijnen mee, want ook die hebben ze te kust en te keur. Ik ben dus erg blij met de Lidl-shop
T. Juginovic  | 07/02/20  04:40:40 | Winkelbeoordeling :
Goede overzichtelijke website. Bestellen van product gaat vlot,snelle bevestiging per mail. Betaalbare meubeltjes, gisteren mijn bestelling binnen gehad precies binnen aangegeven tijd. Een ladekast met vier lades, erg makkelijk in elkaar gezet.duidelijke instructies.
Sandy Gosselink-Berends  | 05/02/20  21:56:36 | Winkelbeoordeling :
De levering van de producten zou sneller mogen, maar voor de rest zeer tevreden over de producten en prijs kwaliteit verhouding. Ook doe ik altijd boodschappen bij de Lidl en is de bake-off gedeelte op de broodafdeling echt een aanwinst!
Rachid Hamdani  | 31/01/20  18:19:37 | Winkelbeoordeling :
De supermarkt met goedkope en kwalitatief goede producten. Ze hebben altijd wat in de smaak valt. meerdere keren wat besteld en het werd altijd snel geleverd. de service is prima en klantvriendelijkheid is ook heel goed.
christina verschoor  | 01/02/20  09:37:18 | Winkelbeoordeling :
Voor het eerst wat besteld bij lidl online. Moet zeggen het is me niet tegengevallen. Kreeg snel mail met track and trace. Ook snel mail dat het verstuurd was. En het was er ook binnen vier dagen dus prima.
Sophia Roobol  | 02/02/20  10:26:00 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en per mail goed geinformeerd over status van levering. Kwaliteit van de producten is goed van de kledinglijn. En de website is goed overzichtelijk. Koop meer malen per jaar via de webshop.
Arnold Treep  | 02/02/20  12:22:23 | Winkelbeoordeling :
Het is een prima webshop waar ik regelmatig iets bestel maar soms duurt het wel erg lang voor iets weer op voorraad is als het op een bepaald moment is uitverkocht moest laatst wel 6 maanden wachten tot een horgordijn met magneetjes er weer was .
Marc Groen  | 02/02/20  08:28:47 | Winkelbeoordeling :
Kwaliteit van de geleverde artikelen Is goed en zeer goedkoop. Snel bezorgd en in een keer terwijl het in twee keer in de planning stond. We zijn dus heel tevreden en we gaan hier vaker iets bestellen.
Jan Van Nood  | 26/01/20  08:07:06 | Winkelbeoordeling :
De Lidl is behalve een goede supermarkt ook een prima webshop met veel producten van een goede kwaliteit. De prijzen zijn alleszins redelijk en de bezorging van bestelde producten duurt gemiddeld 1 tot 3 dagen. Tot dusverre heb ik er nooit problemen mee gehad dankzij een uitstekende klantenservice.
Chanel West Coast  | 24/01/20  13:59:13 | Winkelbeoordeling :
Ik heb online een stoompan gekocht bij Lidl, die ook op inductie kan, bleek een zeer goede, zwaar en degelijk uitgevoerde pan voor weinig geld. Ik ben sowieso tevreden over al mijn bestellingen bij Lidl, vind het wel jammer dat ze geen wijn meer online verkopen.
Sabine  | 20/01/20  17:42:24 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een paar keer iets besteld bij de Lidl. Alles werd prima op tijd geleverd en de betaling ging ook keurig. Je wordt goed op te hoogte gehouden van de status van je pakketje en ik had eea snel in huis. Mooie en voordelige skikleding aan over gehouden!
Wendy te h  | 16/01/20  16:31:43 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met groot en afwisselend assortiment. Lage prijzen voor leuke en handige non-food producten. Met regelmaat ook grote sale waardoor de prijzen nog interessanter zijn. Ik koop er vaak!
Manuela V Renswoude  | 14/01/20  18:55:00 | Winkelbeoordeling :
Lidl shop.nl is een hele fijne online shop met heel veel mooie aanbiedingen voor zeer aantrekkelijke prijzen en je bestelling wordt snel thuisbezorgd echt ideaal dus....ik heb er al aardig wat bestellingen geplaatst en ben echt zeer tevreden!
rvdwu  | 15/01/20  00:47:14 | Winkelbeoordeling :
Onlangs voor de eerste keer online besteld. Ondanks de drukte ivm feestdagen was mijn bestelling snel in huis. Werd ook goed via de mail op de hoogte gehouden. Verzendkosten zijn maar 4 euro dus goed te doen. De sale afdeling is leuk, kom je goedkope artikelen tegen. Ga hier vaker bestellen!
Naftali P  | 14/01/20  15:15:31 | Winkelbeoordeling :
Met enige wantrouwen heb ik een stoomkoker, multi-hakker en een handmixer besteld bij de Lidl webshop, voor zeer lage prijzen. Meestal verwacht ik niet echt veel van goedkope keuken apparatuur. Maar ik moet zeggen dat ik tot nu toe aangenaam verrast ben
heidy Bergman  | 31/12/19  15:18:16 | Winkelbeoordeling :
Deze supermarkt is lekker goedkoop! De offline winkel is overzichtelijk, simpel, maar daar is de prijs ook naar. De online winkel bevat veel non-food producten. Ik was verbaasd toen ik er voor het eerst op keek. Ze hebben er een ruim assortiment en voor een betaalbare prijs.
Clint Eastwood  | 03/01/20  20:17:55 | Winkelbeoordeling :
Af en toe bestel ik online bij Lidl, producten zijn altijd van goede kwaliteit en hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding, ook het bestel en (retourneer)-proces is zeer duidelijk. Kortom alle lof voor Lidl.
Ilja Van bremen  | 12/01/20  15:39:14 | Winkelbeoordeling :
Lidl is echt een geweldige winkel en daar hoort dan natuurlijk ook echt een fantastische webshop bij. Ik heb zelf al heel vaak bij de webshop artikelen besteld en dat is altijd uitstekend bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ingrid van Vuuren  | 09/01/20  11:42:24 | Winkelbeoordeling :
Op de webshop vind je leuke aparte niet al te duren hebbedingetjes. Het is wel jammer dat er soms "web only" staat. Reclamefolder on line is plezierig, maar is onderverdeeld naar regio's. Dat werkt niet altijd perfect bij het aanklikken.
Siham Amraoui  | 02/01/20  12:05:27 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een van mijn favoriete winkels altijd van alles en voor mooie prijs! Ik haal daar mij groenten en fruit. Vaak bestel ook veel dingen voor huis, badkamer en voor de kids. Echt aanrader, mooie prijzen en klantvriendelijk. Levering duurt meestal ongeveer 3 dagen
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 2,00% CASHCOINS ONTVANG 2,00% CASHCOINS
visit register click click