ONTVANG 3,50% CASHCOINS Decathlon
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Lidl-shop.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Lidl-shop.nl

Meer dan 3000 producten met cashback bij Lidl-shop.nl

Je boodschappen doe je makkelijk en snel bij Lidl-shop.nl, de webshop van supermarktketen Lidl. In deze webshop kun je terecht voor een ruim assortiment aan non-food artikelen. Van damesmode tot boormachines en van wijnen tot herenmode; elke week zijn er nieuwe producten te ontdekken in Lidl-shop.nl. Daarnaast zijn de producten van hoge kwaliteit én profiteer je van exclusieve aanbiedingen en scherpe prijzen!

Lidl-shop.nl Beoordelingen

marinda van dijk  | 11/05/19  18:00:44 | Winkelbeoordeling :
Super verzending en goede kwaliteit voor een kleine prijs. Wat in de winkel van Lidl niet meer is, is in de webshop wel.
Yvonne kooij  | 07/04/19  18:30:53 | Winkelbeoordeling :
nog niet zo lang geleden de lidl-shop ondekt wist niet dat ze zoveel leuke spullen hadden kijk nu wel wekelijks even of er nog wat leuke artikelen zijn bijgekomen heb ook al een keer wat besteld en was hier zeker heel tevreden over ook ga ik wekelijks mijn boodschappen doen bij de lidl vind het een super fijne winkel en de produkten zijn altijd vers
Vanessa Leman  | 29/03/19  06:13:08 | Winkelbeoordeling :
bij Lidl shop.nl bestel ik best wel graag. de levering bij bestelling bij Lidl shop.nl verloopt vrij snel. problemen heb ik nog niet gehad bij een bestelling bij Lidl shop.nl, dus daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik dan ook niet beoordelen. er is wel een goede communicatie via mail, waar ik wel veel belang aan hecht. ik bestel dus zeker en vast nog terug bij Lidl shop.nl
Adri Veltman  | 18/02/19  20:01:19 | Winkelbeoordeling :
Voor mijn reguliere boodschappen loop ik graag de winkel van Lidl binnen. Maar als ik iets nodig heb van de non-food kijk ik graag bij de lidl-shop. Geen risico dat het is uitverkocht en je krijgt het op tijd thuis.
Arnold Smit  | 09/02/19  22:13:13 | Winkelbeoordeling :
Tja wat kan ik hier eigenlijk over zeggen? Ik bedoel ik wil altijd origineel zijn, en daarom andere dingen zeggen dan wat andere mensen zeggen! maar dat is bij de Lidl-shop.nl gewoon heel moeilijk! Ze zijn gewoon echt super goedkoop en altijd klantvriendelijk en behulpzaam en het is gewoon een plezier om hier je boodschappen te halen! Ik kan het echt iedereen aanbevelen
Cindy Cornelisse  | 05/02/19  12:49:58 | Winkelbeoordeling :
Bij de Lidl kan ik vaak slagen voor verschillende dingen. Ze hebben er bijvoorbeeld echt heel goed houten speelgoed. Kost niet veel en de kwaliteit is echt goed. De levering is erg snel en goed verpakt.
Marjan Van veen  | 03/01/19  17:28:55 | Winkelbeoordeling :
Pas een schuurmachine en schuur papier online gekocht. Super scherpe prijs en best snel geleverd en werkt prima. Handig en voor een goede prijs. Een duidelijke site en ook of het wel of niet op voorraad is.
Natascha Luiten  | 27/12/18  19:52:25 | Winkelbeoordeling :
in de winkel liggen de non food aanbiedingen vaak door elkaar en dit is meteen het handigst aan de lidl-shop rustig rondkijken en laten bezorgen. ik hoop dat ze ook de rest van het assortiment via de shop gaan verkopen en bezorgen. mijn persoonlijke favoriet is de kleding van esmara en de keuken spullen.
TJW van Dongen  | 11/12/18  08:44:12 | Winkelbeoordeling :
Fijne shop, ik heb er een aantal bestellingen gedaan (non food). Mijn ervaring is erg goed. Levering is wat aan de lange kant. Echter is de service zeer snel en goed.
Miriam piccin  | 30/11/18  21:36:13 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik doe mijn boodschappen altijd bij de Lidl. De prijzen zijn goed en hebben een groot assortiment. De website is overzichtelijk en u kunt u producten heel makkelijk vinden. Ik zou zeggen neem ook eens een kijkje op de website van de Lidl.
Miriam Piccin  | 30/11/18  21:39:07 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik doe altijd mijn boodschappen bij de Lidl. Ik vind het fijn winkelen en alle producten zijn overzichtelijk opgesteld. De kwaliteit en prijs zijn ook goed. Ook op de website kunt u boodschappen aanschaffen. Ik zou zeggen neem ook eens een kijkje op de website van de Lidl.
Miriam Piccini  | 30/11/18  21:45:05 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik doe altijd de boodschappen bij de Lidl. Ook via de website kunt u boodschappen aanschaffen. Ik vind de producten en prijzen zeer goed. En raadt het iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen op de website van de Lidl.
Gertie Van bussel  | 17/11/18  10:33:35 | Winkelbeoordeling :
ik vindt dit een hele fijne winkel met goede producten ik doe er iedere week mijn boodschappen ik vindt de groenten en fruit erg goed en de cola zijn ze hier helemaal gek op en vaak ook erg leuke acties
aagje Hogerheide  | 24/09/18  12:09:06 | Winkelbeoordeling :
heel veel keus ,snel bezorgd en goede kwaliteit, Ben blij met Lidl-shop.nl prijs kwaliteit is goed. Beveel dit zeker aan. geen gezeur en snel geholpen. niet in voorraad, wordt snel weer aangevuld service is prima. voldoet het niet aan je verwachtingen , dat is geen probleem, oplossing is er altijd
rob wolda  | 23/08/18  20:29:02 | Winkelbeoordeling :
mooie winkel vriendelijk personeel elke dag vers brood lekker broodjes koeken vers gebakken altijd mooie aanbiedingen veel verse groenten en fruit ook lekkere zuivel veel soorten snoep en drinken in keuze genoeg bier ook aanwezig
patricia saes  | 14/08/18  21:04:37 | Winkelbeoordeling :
goede overzichtelijke winkel.leuke aanbiedingen leuke producten makkelijk te bestellen met een nette klantvriendelijke service. Wij zijn goed geholpen raad het iedereen aan bij Lidl te kopen op hun si
Nines  | 31/03/18  06:25:38 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren vaste klant bij LIDL. Deze supermarkt biedt een heel ruim assortiment aan kwaliteitsproducten tegen de laagste prijzen. Ik ben vooral erg tevreden over de versproducten zoals vlees, groenten en fruit. En helemaal perfect is online bestellen via de LIDL-shop. Echt en aanrader !!!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 4,50% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Decathlon
visit register click click