Meld je aan en ontvang direct 7,50

Marktplaats.nl Aanbieding Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Marktplaats.nl Aanbieding

Marktplaats.nl Aanbieding is de grootste vraag- en aanbodsite van Nederland. Elke dag leuke aanbiedingen! Marktplaats.nl wordt maandelijks bezocht door ruim 7,5 miljoen bezoekers. Met meer dan 4 miljoen advertenties is er voor iedereen wel wat te vinden; auto's, huizen, meubels, kleding, fietsen maar ook antiek, foto- en videoapparatuur en mobiele telefoons.

Marktplaats.nl Aanbieding Beoordelingen

Shevenna Selder  | 16/05/19  09:47:32 | Winkelbeoordeling :
marktplaats. is duidelijk overzichtelijk. geef je tips om je spullen nog sneller te verkopen . geeft je vertrouwen en zorgt dat dingen veilig en op een eerlijke manier gaan . heeft ook eigen aanbiedingen .
Gilbert Van Dongen  | 24/04/19  20:46:28 | Winkelbeoordeling :
goede web shop welke tevens een app hebben zeer betrouwbaar en gaan echt met de tijd mee doe graag zaken op marktplaats omdat alles wel verkrijgbaar is ik beveel hun dan zeer zeker aan bij vrienden en familie blijf zo bezig zou ik zeggen
Silvia Swart  | 13/03/19  00:08:01 | Winkelbeoordeling :
Super snel, handig, veilig en een goed overzicht qua informatie, foto’s en rubrieken. Alles anoniem via een marktplaatsmailadres. Goed voor elkaar, al veel spullen gekocht én verkocht!!!
Wendy van Mansom  | 12/02/19  16:37:13 | Winkelbeoordeling :
Markplaats is een handige site voor het verkopen van spullen. Laatst heb ik een ketting erop gezet en daar werd vrij snel op gereageerd. Top site! ook heel erg overzichtelijk en je kan via die site snel dingen afhandelen.
Sabrina Meskes  | 06/02/19  10:58:19 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats is een Super makkelijke site om spullen te kopen en te verkopen. Ik heb al vaak leuke spulletjes gekocht op Marktplaats. De site is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ideaal en leuk.
Suzanne Vos  | 18/01/19  13:24:53 | Winkelbeoordeling :
Ben zeer tevreden verkoop regelmatig iets. fijn je andere weer blij kan maken ermee. nooit geen problemen ervaren via deze weg.. ik ga dus zeker door om spullen.hier te koop bieden..................
A.J.T.P Versantvoort  | 17/01/19  07:27:57 | Winkelbeoordeling :
Mooie aanbod op de website Niet duur voor mooie spullen waar je iets mee kunt Snelle verzending Heb zelf ook spullen te koop Tot snel op marktplaats................................................
 | 06/11/18  11:37:29 | Winkelbeoordeling :
markplaats is een leuke website waar je nieuwe dingen kunt kopen of tweede hands kunt verkopen ze hebben altijd wel iets leuk van telefoons tot kleding je kan het zo gek niet bedenken of je kan het kopen of verkopen
Kluk Kluk  | 17/10/18  11:04:19 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nog nooit problemen gehad met Marktplaats zelf. Natuurlijk zitten er wel eens kopers tussen die niet komen opdagen of brutaal zijn in de berichten. Dit is echter niet het probleem van marktplaats. Het betalen via Ideal werkt perfect, ook het uitbetalen nooit problemen mee gehad!
Carola Vriezen  | 13/09/18  01:04:39 | Winkelbeoordeling :
Goed werkende site, betrouwbare en snelle service. Heeft een goede zoekfunctie om snel te kunnen vinden wat je nodig hebt. Goede klantenservice en wordt vriendelijk te woord gestaan. Zeker een aanrader voor familie, vrienden en kennissen.
PicoBella Mocsar  | 23/06/18  09:26:02 | Winkelbeoordeling :
is wel altijd goed idee je dingen kwijt te krijgen en online verkoop vaak wel met effectief resultaat en natuurlijk is elke site wel met waarschuwingen maar welke webshop ytegenwoordig niet p.s andere tijd e andere generatie he times go by
Jelle Schenk  | 06/06/18  21:19:50 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats vind ik een fijne handelsite waar je van alles op kan terugvinden. Alleen jammer dat het een beetje te commercieel is geworden. Als ik iets nodig heb kijk ik zeker ook even op marktplaats, alhoewel ik ook een paar keer opgelicht ben en daar zou marktplaats wat mij betreft nog meer aan mogen doen
Anita Giebels  | 28/05/18  04:31:48 | Winkelbeoordeling :
Ik koop hier met regelmaat en altijd netjes behandelt Ook als het opgestuurd wordt komt het netjes aan en via track and trace makkelijk te volgen Zelf ook regelmatig iets te koop aangeboden en verkocht via Marktplaats
Harrie Knarrie  | 07/05/18  20:11:42 | Winkelbeoordeling :
Leuke zoekertjessite voor nieuwe en tweedehands spullen. Wij schaffen hier geregeld iets aan en zijn tot hiertoe heel tevreden. Zo nu en dan bieden we eigen spullen aan en de meeste dingen gaan ook snel de deur uit, prima site!
Lady Gaga  | 04/05/18  07:25:32 | Winkelbeoordeling :
Goeie en leuke site...je kan er altijd wel iets vinden. Kopen en verkopen...prima....jammer dat je voor bv een brommer advertentie plaatsen moet betalen. Je krijgt immers geen garantie dat je hem dan ook verkoopt, maar voor de goedkopere artikelen kan je hier prima terecht en is het een goede site!
Kim Kimi  | 27/04/18  07:16:39 | Winkelbeoordeling :
Ik heb verschillende keren wat gekocht en verkocht via Marktplaats en altijd goed verlopen en afgehandeld. eerlijk is eerlijk, bedrijf is laatste tijd beter geworden met een betere service en een zeer handige app.
Rick Ricciardo  | 25/04/18  09:31:28 | Winkelbeoordeling :
Ik snuffel dagelijks rond op Marktplaats. Op Marktplaats is het leuk kopen en verkopen. Je kan er de leukste dingen kopen en bovendien kan je er spullen verkopen die je anders weg zou gooien. Zo levert het nog wat op en zijn anderen er blij mee.
Cindy Kalou  | 08/04/18  09:14:40 | Winkelbeoordeling :
Een uitstekende site heeft Marktplaats waar je gemakkelijk iets kan vinden, kopen en verkopen. De site is heel professioneel opgezet, werkt heel goed en er is goed nagedacht over gebruiksgemak en klantvriendelijkheid. Als je Klantenservice eens een keer nodig hebt, zijn ze ook goed bereikbaar.
Tessa Janssen  | 14/02/18  14:05:23 | Winkelbeoordeling :
wij zijn al jaren actief op marktplaats, hebben er al vaak wat gekocht of verkocht. we hebben er veel plezier van. hebben ook vaak leuke deals omdat je direct met iemand kan chatten. ik vind het ook een veilige site. als er wat is wat je niet vertrouwd kan marktplaats je helpen om dit op te lossen, of deze persoon te blokken. Je te koop artikel blijft ook heel lang gratis op de site vind ik. kortom heel prettig om hier alles te kopen en verkopen. wij zijn erg blij met ze.
Dian Wijnen  | 16/11/17  21:41:35 | Winkelbeoordeling :
Sinds ik Marktplaats heb ontdekt kan ik niets anders zeggen dan dat ik alleen maar positieve ervaringen met deze site heb! Diverse spullen heb ik inmiddels aangeboden en verkocht. Ook ben ik zelf regelmatig op zoek naar de meest uiteenlopende p
Tilly  | 21/09/17  09:42:48 | Winkelbeoordeling :
Leuke site er is op deze site alles te vinden, van gratis tot betaald. Heb goede ervaring met verkoop van spullen. Erg prettig dat de mail wisseling via de site gaat, als je zelf ook goed oplet kan er weinig mis gaan met koop/ verkoop. Kan deze site alleen maar aanbevelen als een top website
Marianne Hiemstra  | 04/09/17  21:10:16 | Winkelbeoordeling :
voor de tweede keer een marktplaats aanbieding besteld en weer heel tevreden! super goedkoop en het was snel in mijn bezit. zeker een aanrader om deze aanbiedingen in de gaten te houden. ik ga het in ieder geval doen!
Ilham Ait  | 03/09/17  23:52:51 | Winkelbeoordeling :
geweldige site voor als je je spullen wilt verkopen of voor als je nieuwe dingen op zoek bent. Je zou makelijk dingen op de site kunnen plaatsen en zelf de prijs beslissen of dat ze een bod plaatsen heel hamdig
emma theeuwen  | 03/06/17  10:31:00 | Winkelbeoordeling :
hele goede site goede ervaring mee heb er al vaker dingen gekocht en zal het zeker nog wel vaker doen kijk er meerdere keren per week op als ik naar iets op zoek ben of van plan ben om iets te kopen
Stefanie Laan  | 21/05/17  19:48:12 | Winkelbeoordeling :
De site heeft leuke aanbiedingen...... Er is voor ieder wat wils!!!!! En erg overzichtelijke site!!!!! De site heeft een rustige uitstraling..... Das ook wel enorm prettig!!!!! Vriendelijke contacten!!!!
Jacco Van Ommen  | 23/04/17  00:29:03 | Winkelbeoordeling :
Super site, voor verkoop en zelf kopen. Laatste tijd wel veel reclame. Heb zelf al 10 jaar ervaring. Marktplaats doorgaan maat wel met minder reclame en webshopadvies. Leuk om te zien waar mensen vandaan komen voor soms iets heel kleins
Petra Kuipers  | 07/04/17  18:49:59 | Winkelbeoordeling :
Echt origineel idee, aantrekkelijk voor ieder om spullen te kopen en verkopen. Het stimuleert recycling, kan voor de verkoper een extraatje opleveren en voor de koper een leuke prijs. Zeer gevarieerd aanbod, overzichtelijk in categorieën onderverdeeld. Fijn dat je ook een zoekterm kunt invoeren waarmee je alle categorieën doorzoekt. Filteren op plaats, afstand, prijs en nog meer opties. Ook een advertentie plaatsen is gemakkelijk. Enthousiast!
Jennifer Van De Beek  | 01/04/17  09:08:21 | Winkelbeoordeling :
altijd leuke aanbiedingen voor een niet al te dure prijs. soms moet je wel iets langer wachten op de vestelling naar dat is het ook zeker waard
bas Stefano  | 30/03/17  12:07:10 | Winkelbeoordeling :
handing site om spullen te verkopen waar je niks meer mee doet een echte aanrader!
A.S. Haverlag  | 18/03/17  09:08:47 | Winkelbeoordeling :
leuke en handige site ! er is van alles te vinden : voor in huis, of buitenshuis . gewoon leuke aanbiedingen en kortingen en heel betaalbaar .
Pieter Veenstra  | 15/03/17  21:15:24 | Winkelbeoordeling :
prima site. al veel handel gekocht en verkocht
Erica Harms  | 07/02/17  18:34:26 | Winkelbeoordeling :
dagelijks mooie en zeer voordelige aanbiedingen van nieuwe producten. Zeer gevarieerd en divers aanbod. In de gaten houden voor een interessante aanbieding!
Elly Boon  | 30/01/17  23:11:01 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats de beste site om spullen te verkopen en kopen. Ik ben vrnl verkoper en heb bij mijn verhuizing heel veel goed kunnen verkopen op Marktplaats. Tevens doe ik meestal leuke contacten op als extraatje! Ik moet zeggen dat ik in al deze 7 jaren dat ik actief ben weinig tot geen vervelende ervaringen heb gehad met kopers. Kwestie van goed en accuraat handelen en wat mensenkennis! En af en toe wat water bij de wijn doen. Toppertje.
evelien ---  | 30/01/17  18:45:49 | Winkelbeoordeling :
Handig, groot aanbod
Kariza  | 22/01/17  19:38:39 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats is altijd een fijne website voor producten. Het enige wat jammer is, is dat je wel met mensen te maken hebt die misschien niet altijd even goed te vertrouwen zijn. Het is ook een goede plek om van je eigen zooi af te komen.
priscilla koekoek  | 16/01/17  22:20:37 | Winkelbeoordeling :
super aanbiedingen!
dine bhulai  | 02/12/16  23:54:32 | Winkelbeoordeling :
Op Marktplaats.nl kun je miljoenen oude en nieuwe artikelen kopen. Tegenwoordig hebben ze dagelijkse aanbiedingen waarmee je extra kunt besparen.
Chantal Smit  | 25/10/16  14:38:40 | Winkelbeoordeling :
Goede verkoopsite
nazli ozarslan  | 18/10/16  10:04:56 | Winkelbeoordeling :
handig*****
Karen van Rossum  | 10/10/16  23:12:39 | Winkelbeoordeling :
Op een eenvoudige manier kan je via Marktplaats spulletjes kopen en verkopen. Ik heb daarmee al heel veel geld verdiend.
Sanne Scheeres  | 11/09/16  09:56:57 | Winkelbeoordeling :
Op Marktplaats aanbieding vind je iedere dag leuke deals voor zeer goedkope prijzen. Betalen doe je makkelijk via IDEAL of Paypal en je product word snel bij je afgeleverd. Ook bij een klacht word je netjes en snel geholpen. Aanrader!
Els Bexkens  | 10/08/16  18:36:41 | Winkelbeoordeling :
Bij marktplaats aanbiedingen kun voor veel voor delen terecht. Zeker de moeite waard om deze web site te bezoeken. Kijk zelf regelmatig . Marktplaats is voor elke doelgroep.
sara isa  | 26/08/16  19:45:07 | Winkelbeoordeling :
Wil je goedkoop dingen kopen of je spullen verkopen? Marktplaats is hier de geschikte website ervoor. Neem eens een kijkje en ervaar het zelf. Ik ben zeker blij met marktplaats :)
Marion van Dun  | 19/07/16  19:33:27 | Winkelbeoordeling :
Wehkamp is de enige webshop die kleding écht de volgende dag afleverde op je huisadres als je voor 22.00 u besteld.
diana bomhof  | 06/07/16  11:51:25 | Winkelbeoordeling :
makkelijk en o er zichtelijk lekker om te neuzen vrolijke kleuren en makkelijk te gebruiken
maikel van de laar  | 06/07/16  05:28:12 | Winkelbeoordeling :
marktplaats is een zeer grote leider in het aan en verkopen van 2e handse en nieuwe producten en diensten. zeer overzichtelijk en duidelijke rubrieken en sub rubrieken. makkelijk in omgang ook voor een digibeet Graag zou ik zien dat verkopers en kopers geweerd worden met een slechte reputatie. Dit is soms erg irritant. Er moet altijd ruimte blijven voor verbetering
Evelien van Oostveen  | 28/05/16  07:56:05 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen waar je echt wat aan hebt. en snel afgehandeld door online codes en tickets. Altijd ff in de gaten houden dus.
Cheraldine Vin  | 16/05/16  00:42:29 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats is best wel een goeie site waar je heen kunt als bepaalde dinges te duur zijn kun je ze soms bij marktplaats krijgen voor een betere lagere prijs
Jessica Verhoef  | 17/04/16  10:18:59 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats, de perfecte plek om je spullen te kopen en verkopen. De aanbiedingen op marktplaats zijn erg aantrekkelijk en elke keer weer nieuwe aanbiedingen. Echt de moeite waard om in de gaten te houden!
Annette V. Reedt Dortland  | 16/04/16  15:23:02 | Winkelbeoordeling :
Het concept marktplaats werkt goed als je mensen het product laat ophalen en dan gelijk contant laat .
Charlie Klijn  | 16/04/16  12:14:45 | Winkelbeoordeling :
Laatst een speciaal schroevedraaierssetje waar ik al heel lang naar op zoek was gevonden op marktplaats. Bestellen ging reuze makkelijk en de volgende dag had ik hem al in huis. Helemaal top. Kijk nu altijd even op deze site voor de leukste dingen.beveel deze site zeker aan, Als je naar iets speciaals op zoek bent!
ineke franken  | 09/04/16  15:43:03 | Winkelbeoordeling :
Een leuke en gratis manier van spullen verkopen of goedkoop tweedehands kopen. gebruiksvriendelijk en snelle app.
Loekie van Meerendonk  | 08/04/16  15:09:43 | Winkelbeoordeling :
Fantastische site! De webpagina geeft alle aanbiedingen van marktplaats op het moment weer en er staan erg gevarieerde aanbiedingen op. Erg handig als je iets wilt kopen voor een lagere prijs. Deze site is, net zoals de normale marktplaats site, erg fijn en gemakkelijk te begrijpen.
amine zakaria  | 18/03/16  07:04:30 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats, ik zou niet meer zonder kunnen. Ideaal voor alles wat je niet meer gebruikt om te verkopen of ruilen.
Nanda in het Veld  | 06/03/16  19:40:51 | Winkelbeoordeling :
Leuke artikelen voor een mooie prijs! Alles goed geregeld .Word netjes en op tijd afgeleverd!
Michel Nazier  | 03/03/16  19:14:27 | Winkelbeoordeling :
een hele fijne site om zowel te kopen als te verkopen. Absoluut een aanrader voor degene die nog bekend zijn met marktplaats.nl
Marina Ballu  | 16/02/16  01:39:45 | Winkelbeoordeling :
heel handig voor wat je zoekt , alleen jammer dat de onderscheid er niet meer is van te koop en gezocht .verder prima
Christa Deelstra  | 06/02/16  20:10:43 | Winkelbeoordeling :
Ontzettend leuke aanbieding. Zit
Ilona Konink  | 08/01/16  21:28:28 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats, is een prima website. Ik heb er al vaak spullen verkocht en gekocht op marktplaats.
Sinan Karacaer  | 29/12/15  14:35:43 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats is een leuke site om nieuwe en tweedehands artikelen te kopen van A tot Z, van bedrijven als particulieren, doe een bod en misschien is het artikel van jou.
Edith Verhoef  | 27/12/15  23:37:46 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats is een goed georganiseerde organisatie, waar je zowel nieuwe en ook gebruikte spullen kunt kopen, maar ook kuntverkopen.
Yvanka Brenk  | 26/12/15  21:11:07 | Winkelbeoordeling :
goeie site maar ook een goede app! nooit problemen mee gehad. leuke aanbiedingen, voor allerlei groepen wat leuks te vinden. zeer tevreden!
Yvonne van Laar  | 29/11/15  17:37:00 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats is een hele fijne website. Echt ideaal om tweedehands spullen tegen een mooi prijsje te kopen. Maar ook je eigen overbodige artikelen die doelloos op zolder liggen te verkopen. Je maakt een ander er weer blij mee. Echt handig !!!
Jeroen Van Lieshout  | 23/10/15  22:29:42 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats is een website waar je spullen kunt kopen en verkopen. Het is een handige site als je bijvoorbeeld op zoek bent naar iets tweedehands. Je kunt ook zien in welke plaats de aanbieder woont, zodat je weet hoe ver weg het is.
Jeroen van Lieshout  | 19/10/15  13:38:55 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats is een website waar je spullen kunt kopen en verkopen. Het is een handige site als je bijvoorbeeld op zoek bent naar iets tweedehands. Je kunt ook zien in welke plaats de aanbieder woont, zodat je weet hoe ver weg het is.
Janine van Laar  | 18/10/15  07:29:22 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats.nl is de perfecte website voor als je op zoekt bent naar tweedehands spullen. Het aanbod is werkelijk gigantisch. En alles is heel gemakkelijk te vinden in aparte rubrieken. Marktplaats is ideaal!
Anja Lamein  | 20/10/15  11:52:50 | Winkelbeoordeling :
Top site! Ik koop en verkoop bijna dagelijks diverse artikelen op Marktplaats en altijd naar volledige tevredenheid. Alles wat ik zoek kan ik vinden en alles wat ik wil verkopen raak ik kwijt op deze manier.
Sylvana Wiersma  | 19/10/15  11:08:40 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Marktplaats een erg handige site, ik zit er dagelijks op. Auto's, meubels sieraden heb ik al verkocht/ gekocht op marktplaats. Vooral voor het kopen en verkopen van een auto is Marktplaats echt een uitkomst.
Tini Soest - den Hartog  | 18/10/15  19:49:14 | Winkelbeoordeling :
Op Marktplaats is het leuk kopen en verkopen. Je kan er de leukste dingen kopen en bovendien kan je er spullen verkopen die je anders weg zou gooien. Zo levert het nog wat op en zijn anderen er blij mee.
Adje Meijers  | 14/10/15  08:56:04 | Winkelbeoordeling :
Op Marktplaats.nl Aanbieding vind je iedere dag leuke aanbiedingen tegen leuke prijzen. Bestellen doe je snel en makkelijk op de site en binnen een paar dagen heb je je product al in huis. Betalen kan via Paypal of Ideal. Zeker een aanrader!
Patrick van Berkum  | 10/10/15  16:20:48 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats.nl vind ik ouderwets leuk, gezien het feit je er best wat vette producten kunt krijgen. Zo heb ik er aantal zaken gekocht, waardoor ik niet naar speciale zaken hoefde. Dit maakt marktplaats heel leuk om te shoppen.
Stefan Kremers  | 08/10/15  06:25:15 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk om op marktplaats.nl een hele avond rond te snuffelen, ook mooi dat je via iPay er een leuke vergoeding voor krijgt als je iets koopt, wat wil je nog meer, zeker gaan rondsnuffelen!
paas ram  | 06/10/15  22:00:52 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats.nl bieden ontzettend veel producten en diensten aan. Qua producten kun je nieuwe en tweedehandse spullen kopen. De site is snel, gemakkelijk en betrouwbaar. Vooral bij aanschaf van tweedehandse spullen kun je veel geld besparen.
p. ramautar  | 26/09/15  10:42:59 | Winkelbeoordeling :
Op Marktplaats.nl vindt je zowel diensten als producten. Qua producten vindt je zowel nieuwe als tweedehandse spullen. Vooral bij tweedehandse spullen kun je veel geld besparen. De site is heel betrouwbaar en snel.
Miriam Piccin  | 24/09/15  23:30:35 | Winkelbeoordeling :
Ik vind marktplaats aanbiedingen een goede site. Ik ga regelmatig kijken of er leuke aantrekkelijke producten voor een leuk prijsje op staan. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen op marktplaats aanbiedingen. Wie weet vindt je wel iets leuks en goed van prijs.
Marijke Bloem  | 23/09/15  17:57:53 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats.nl altijd leuk om er even rond te neuzen. Ik zelf heb er dan ook hele leuke dingen voor in huis vandaan gehaald voor heel weinig geld.. echt een grandioos site. Ja ik kijk wekelijks wel een uurtje rond op Marktplaats.nl
Marion Kamp  | 21/09/15  12:22:14 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats is een leuke manier om 2e hands aan spulletjes te komen en om te verkopen.Snuffel er graag op. vooral nu we met een verbouwing bezig zijn en op deze manier leuk aan diverse materialen kunnen komen.
Raoul Cruysberg  | 20/09/15  14:17:08 | Winkelbeoordeling :
Ik kijk iedere dag op Markplaats, zowel om te verkopen als om te kopen, zowel nieuwe als tweedehands artikelen, zowel kleine als grote artikelen (zoals autos), zowel goedkope als luxeartikelen (zoals sieraden).
Lewis Hamilton  | 20/09/15  11:08:00 | Winkelbeoordeling :
Vroeger was marktplaats al een fijne site, vergelijkbaar met een rommelmarkt. Alleen wat gewoon super handig is dat je gewoon thuis op je gemak kunt rondsnuffelen. Tegenwoordig is het nu wel allemaal veel professioneler geworden.
Hugo Sanders  | 16/09/15  09:15:20 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats is een zeer interessante site met vraag en aanbod door middel van advertenties. Adverteren is gratis. Dit is uniek in Nederland en het aanbod is enorm. Zeker aan te bevelen. Kijk dus snel op deze site.
Estee Scholte  | 18/09/15  07:04:07 | Winkelbeoordeling :
Mooie aanbiedingen, zeer overzichtelijk en altijd leuk om tussen te kijken. Dit is wen geweldig stukje marktplaats waar ik tevreden mee ben en plezier van heb.
Harry van de Sunweb  | 17/09/15  12:20:45 | Winkelbeoordeling :
Vroeger was marktplaats al een fijne site, vergelijkbaar met een rommelmarkt. Alleen wat gewoon super handig is dat je gewoon thuis op je gemak kunt rondsnuffelen. Tegenwoordig is het nu wel allemaal veel professioneler geworden.
Richard Tillema  | 10/09/15  12:57:44 | Winkelbeoordeling :
Ik doe al jaren zaken op mp en bevalt mij uitstekend. ik heb wel een paar eisen, ik betaal NOOIT vooruit. Als de prijs goed is en het artikel dat ik wil kopen zint mij, dan haal ik het persoonlijk op. Als ik het artikel niet per direct nodig heb, wacht ik tot het dichterbij verkrijgbaar is.
Marieke Warink  | 09/09/15  12:26:15 | Winkelbeoordeling :
Goede aanbiedingen! Leuke producten tegen een aantrekkelijke prijs! Zeker een aanrader om in de gaten te houden. Maakt het nog aantrekkelijker om regelmatig op Marktplaats te kijken. Betaling en verzending makkelijk en goed.
Camiel Mudde  | 10/09/15  18:52:32 | Winkelbeoordeling :
leuke site veel leuke aanbiedingen en zeer goedkoop ook! ik heb er veel producten gekocht en ben er zelf zeer tevreden over. de klantenservice is ook zeer vriendelijk. ik heb er nooit een negatief ding over gehad
Thea vd Meulen  | 06/09/15  20:46:18 | Winkelbeoordeling :
Zeer mooie en goedkope aanbiedingen. A;tijd zit er wel iets tussen wat je kan gebruiken maar ja je kan niet alles kopen vanzelf dan maar af en toe wat kopen . Zeker een aanbeveling waard om dit in de gaten te houden met die leuke aanbiedingen
diana Hoving  | 06/09/15  11:44:31 | Winkelbeoordeling :
marktplaats is de ideale site waar je van alles kan kopen of verkopen, zowel nieuwe spullen als oude spullen. het is een duidelijke site waar je van alles makkelijk kan vinden. je zelfs instellen tot hoe ver uit je eigen woonplaats wil zoeken.
danny joost  | 05/09/15  20:48:16 | Winkelbeoordeling :
top website van marktplaats je kan er alles op vinden en het is ook heel duidelijk en overzichtelijk allemaal je wordt zelfs gewaarschuwd als je op iets wil reageren en diegene bevind zich in het buitenland
Sam Van B  | 04/09/15  16:12:53 | Winkelbeoordeling :
Leuke zoekertjessite voor nieuwe en tweedehands spullen. Wij schaffen hier geregeld iets aan en zijn tot hiertoe heel tevreden. Zo nu en dan bieden we eigen spullen aan en de meeste dingen gaan snel de deur uit.
Rayette van Weijen  | 03/09/15  09:56:42 | Winkelbeoordeling :
Een goede webshop om spullen op te verkopen en kopen. De website en de applicatie zijn erg gebruiksvriendelijke en fijn om mee te werken. Wanneer je spullen tweedehands wil kopen of spullen wil verkopen is het zeker een aanrader!
Ruudo arends  | 02/09/15  21:04:44 | Winkelbeoordeling :
Helaas heeft plaatsing voor de particulier op sommige betaalde sites geen zin meer. Het te vragen bedrag ligt tussen de 20 en 25 euro en dan met 6 euro plaatsingskosten ( dit is een voorbeeld voor een home cinema set ) zullen we moeten gokken op een andere site, Groet , Ruud Arends..!..
Marinda Bodbijl  | 31/08/15  01:10:08 | Winkelbeoordeling :
Zeer overzichtelijk snel en altijd handig top !!!
Devrim Cetinkaya  | 30/08/15  13:57:15 | Winkelbeoordeling :
Het is een hele goeie verkoop site waarbij indien nodig is ook aktie wordt ondernomen wanneer er sprake is van oplichting o.i.d.De prijzen voor de betaalde gedeelte vallen reuze mee gezien het feit dat het door zoveel mensen wordt bezocht,dus je hebt een hele goeie slaginskans om spullen te verkopen
Armaan Hoesseinbaks  | 29/08/15  08:15:37 | Winkelbeoordeling :
ik vind marktplaats een hele goeie website om te gebruiken als ik met spoed iets nodig heb. ik vind het ook superhandig omdat er alles te vinden is op marktplaats.nl Als je wat aan het zoeken bent op marktplaats.nl is de prijs altijd wel redelijk laag.
Rijk van Laar  | 28/08/15  20:49:26 | Winkelbeoordeling :
Marktplaats.nl is de perfecte website voor als je op zoekt bent naar tweedehands spullen. Het aanbod is werkelijk gigantisch. En alles is heel gemakkelijk te vinden in aparte rubrieken. Marktplaats is ideaal!
Patrick Janssen  | 26/08/15  06:04:49 | Winkelbeoordeling :
goeie site ik heb er veel van gekocht
Karen Kd  | 21/08/15  02:07:02 | Winkelbeoordeling :
Als je wil verkopen moet je de plaatsing ve zoeker betalen. Uitleg daarbij was om hun site ih oog te houde, voorzien apps enz maar vind de site gelijken op een andere gratis site die zelf nog duidelijker is vind ikzelf dan. Dus daarom vind k deze niet goed.
Sandra Rozema  | 20/08/15  22:05:30 | Winkelbeoordeling :
Ben dol op marktplaats geweldige dingen kopen en verkopen altijd leuk
Fanny De Greef  | 17/08/15  16:51:05 | Winkelbeoordeling :
Elke dag weer een interessante nieuwe aanbieding. De aanbiedingen varieren en zijn voor iedereen geschikt door de diversiteit. Heb al een paar keer gebruik gemaakt van een aanbieding. Enige nadeel is dat soms de levertijd erg lang is.
Andre C. Boekelman  | 15/08/15  07:57:24 | Winkelbeoordeling :
Dit was de eerste keer dat ik van marktplaats gebruik maakte en het is me goed bevallen. Deze side kan ik dus aan iedereen aanbevelen want hij is goed. Dus mensen doe hier je voordeel mee en ga deze side marktplaats. nl gebruiken oké.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 4,50% CashCoins
€10 korting op activiteiten bij Expedia
Code:AFGENACTIVITYQ2
visit register click click