ONTVANG TOT 22,50 CASHCOINS BEN
Meld je aan en ontvang direct 7,50

MediaMarkt Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over MediaMarkt

Bestel voordelig bij MediaMarkt, marktleider op het gebied van consumentenelektronica

MediaMarkt is marktleider in Europa op het gebied van consumentenelektronica en heeft naast fysieke winkels ook een webwinkel. Online heb je keuze uit een zeer ruim assortiment elektronica, cd's, witgoed, telecom, (spel)computers, fotocamera's en nog veel meer. Profiteer wekelijks van zeer scherpe aanbiedingen op diverse artikelen of productcategorieën.

MediaMarkt Beoordelingen

Steelo Brim  | 15/08/19  15:56:11 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn heel tevreden over de Mediamarkt! De bestellingen worden over het algemeen snel geleverd en ze hebben vaak leuke aanbiedingen. Als er iets kapot gaat word je goed geholpen en/of wordt het gerepareerd. Ze hebben ook een erg groot assortiment. Ik beveel Mediamarkt zeker aan!
Omie Oosterink  | 12/08/19  20:48:18 | Winkelbeoordeling :
bij MediaMarkt kan je terecht voor zoveel spullen en dat allemaal voor een schappelijke prijs. online of zelf naar de winkel, het gaat allebei even makkelijk en prettig. ik zou zeggen waar wacht je op?
Fred Bonaparte  | 09/08/19  22:20:39 | Winkelbeoordeling :
Volgens mij is Mediamarkt de veelzijdigste (web)winkel van Nederland. Niet duur, goede garantie en gelijk geld terug bij een defect artikel of een nieuw product. Veel producten op alle gebieden en makkelijk te vinden met goede verkopers.
Rinco Meer  | 06/08/19  12:55:45 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met Mediamarkt is dat als waneer ik vragen heb, deze worden beantwoordt door medewerkers die echt kennis van zaken hebben. Hierdoor kan ik weloverwogen beslissen iets aan te schaffen bijvoorbeeld.
karen van rossum  | 03/08/19  18:59:20 | Winkelbeoordeling :
Prijzen concurrerend, assortiment groot, maar service als er iets is met een produkt niet altijd goed tot slecht. Website goed en spullen snel te vinden. Spullen die je bestelt ook in de winkel op te halen.
Jerry Rufus  | 05/08/19  11:50:20 | Winkelbeoordeling :
Meerdere dingen gekocht in de winkel, mijn voorkeur ligt wel bij naar de winkel gaan omdat je daar het product kan checken. Heb bij het bestellen een aantal keer beschadigingen op producten gehad, maar dit is netjes afgehandeld door de klantenservice.
Marian Smeets  | 30/07/19  09:56:31 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een elektronica zaak waar je in weg kan dromen. Een enorme keuze in allerlei producten die erg goedkoop aangeboden worden.Ook zijn er voortdurend super koopjes te vinden.Je kunt er je geld goed besteden. Een uitstekende service krijg je er gratis bij !!
Danielle Pronk  | 30/07/19  06:33:27 | Winkelbeoordeling :
Het is leuk winkelen bij deze elektronica gigant. Zowel in de winkel als in de web shop. Naast de toch al scherpe prijzen zijn er ook nog eens vele aanbiedingen en acties. Het personeel is deskundig en behulpzaam.
desteny siebenga  | 18/07/19  15:38:45 | Winkelbeoordeling :
altijd goede service en leveren op de afgesproken tijd. Tillen zelfs gratis de spullen waar ik uit mezelf een kleine vergoeding voor geef aangezien hun ook vriendelijk en behulpzaam zijn. Ik ben zeer tevreden!
Kevin Caulfield  | 12/07/19  18:03:47 | Winkelbeoordeling :
Dit vind ik een hele fijne online winkel mede doordat je verschillende producten met elkaar kunt vergelijken. Tot en met 5 verschillende tegelijk. Er is een winkel bij mij om de hoek maar ik vind het prettig om eerst via de website me te orienteren. Super!
Siham  | 13/07/19  12:42:56 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt goede service!! Je krijgt een product goedkoper als het ergens anders goedkoper is. Zeer tevreden over mediamarkt. Al mijn apparatuur komt vandaar altijd goede prijzen en service ontvangen. Echt aanrader!! Voor mij mediamarkt voor mijn apparatuur. Ze hebben ook vaak leuke acties.
M.s Stooo  | 10/07/19  21:45:18 | Winkelbeoordeling :
erg leuke winkel waar je veel kortibg kan krijgen. met de cashback van nucash is dit alleeen maar meer! geld ontvang je snel en er is geen gedoe of gezeur. ik zeg bestellen met korting + cashback!!!!!
jamie kok  | 09/07/19  21:57:21 | Winkelbeoordeling :
Ik heb laatst bij mediamarkt een tosti ijzer en een waterkoker besteld. ik had het de volgende dag al binnen en alles was netjes verpakt en dus heel aangeleverd. ik ben heel tevreden over de service en leuk dat ze voor vaderdag 20% korting gaven op het tosti apparaat :)
Aron Vink  | 08/07/19  19:24:51 | Winkelbeoordeling :
Goede service en snelle levering. Je kan er van alles vinden in meer dan genoeg categorieën. Ik heb genoeg bestellingen gedaan en genoeg winkels bezocht om te kunnen zeggen dat de service helemaal prima is.
Samuel kom  | 05/07/19  14:30:43 | Winkelbeoordeling :
Media Markt een uitstekende organisatie met een zeer uitgebreid assortiment op elk gebied. TV, soundbar, pc of wat dan ook, Media Markt heeft het en biedt zeer goede service en kwaliteit. wij kopen er graag en met plezier!
Mark Bakker  | 28/06/19  22:16:46 | Winkelbeoordeling :
Media Markt is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in alles wat met electronica te maken heeft! Media Markt staat bekend om zijn veelvuldige en scherpe aanbiedingen! Als u/jij iets zoekt in deze categorie, dan beveel ik, uit eigen positieve ervaring, Media Markt van harte aan!
Maurice  | 27/06/19  11:47:08 | Winkelbeoordeling :
Media Markt heeft de meest uitgebreide website op het gebied van consumenten elektronica. De vele keuze uit diverse merken bijvoorbeeld LED TV's, camera's, laptops, pc's, etc. en tevens ook alle gerelateerde artikelen zijn meestal goed geprijst en tevens in voorraad.
Bert Visser  | 27/06/19  16:25:57 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is de veelzijdigste (web)winkel van Nederland. Niet duur, goede garantie en gelijk geld terug bij een defect artikel of een nieuw product. Veel producten op alle gebieden en makkelijk te vinden met goede verkopers.
Veronika Kalou  | 23/06/19  16:46:21 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn altijd dik tevreden over de Mediamarkt, als we daar zijn geweest of iets online besteld hebben. De bestellingen worden over het algemeen snel geleverd en ze hebben vaak leuke aanbiedingen. Als er iets kapot gaat word je goed geholpen en/of wordt het gerepareerd.
Anoniem  | 24/06/19  14:22:40 | Winkelbeoordeling :
Goede shop, enkel de 20% excl. BTW prijzen, zijn prijzen die eerst verhoogd zijn. Als je een product hebt gekocht en datzelzfde product is binnen 30 dagen afgeprijsd, krijg je het verschil niet terug.
Miriam piccini  | 12/06/19  23:46:31 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik vind de Mediamarkt helemaal fantastisch,ik koop vaak in de winkel maar via de website is het ook geweldig, het assortiment is groot en met goede prijzen, ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen op de website.
Miriam Piccini  | 12/06/19  23:36:05 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Mediamarkt helemaal fantastisch, ik koop er vaak maar ook Online. Ze hebben een groot assortiment met aantrekkelijke prijzen, ik kan iedereen aanraden om ook eens een kijkje op de website van Mediamarkt te nemen.
Miriam Piccin  | 12/06/19  23:30:21 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik vind de Mediamarkt helemaal fantastisch, ik koop er regelmatig want vind het leuk om te snuffelen, en daar is van alles,ook op de website kun je van het grote assortiment genieten,ik raad iedereen aan om eens een kijkje te nemen op de website.
Lorain Steens  | 09/06/19  15:06:06 | Winkelbeoordeling :
fijne webshop evenals de winkels zelf. ga er graag heen voor elektronische producten! ik zou het iedereen aanraden de service is dik in orde en het aanbod is zeer divers... media markt ga zo door..!!!
Rebecca Van den berg  | 11/06/19  05:18:28 | Winkelbeoordeling :
prima alles te vinden. site is overzichtelijk en klantenservice prima te bereiken wanneer je ze nodig heb. alleen personeel winkel mogen wel wat vrolijker zijn. maar verder zeer tevreden over mediamarkt
Peter Voogt  | 04/06/19  05:02:39 | Winkelbeoordeling :
De beste en voordeligste elektronica vind je bij MediaMarkt. Het assortiment is enorm dus er zit altijd iets voor je bij. Als je bestelt via Ipay spaar je gelijk een mooie cashback. Deze is in te wisselen voor geld of cadeaubonnen.
Guido Kreuning  | 03/06/19  07:02:09 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een erg fijne winkel om je witgoed producten en andere elektronische apparaten aan te schaffen, ze hebben altijd leuke acties en hebben bijna altijd alle producten wat zij verkopen ruimschoots op voorraad.
Henrie Nak  | 31/05/19  21:38:33 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Mediamarkt echt geweldig. Er is van alles te koop op elektronica etc. De site is ook goed. En over de service valt ook niets negatiefs te zeggen. voor mij alleen maar mediamarkt. Neem ook eens een kijkje op de website van Mediamarkt.
emma govers  | 15/05/19  13:53:26 | Winkelbeoordeling :
Media markt echt een snoepwinkel voor volwassen mannen, wat ben ik blij dat dat tegenwoordig online kan, alles goed te vinden, een soepel bestelproces en een geweldige klantenservice, wat wil je nog meer
ANITA Tijsen-schmidt  | 11/05/19  19:30:35 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is echt een top winkel. Want je wordt goed geholpen en vriendelijk. Je hoeft niet echt niet lang te wachten.en ze hebben e nr bijna alles wat je hartje je geeft. Als ik genoeg geld hard te besteden zou ik heel graag weer een nieuwe printer kopen. Echt top.
Diana Otten  | 13/05/19  05:12:15 | Winkelbeoordeling :
Goede en nette winkel. Prima klantenservice. Nette mensen. Zeker behulpzaam. Schone winkel. Alles aanwezig.
jelke rooks  | 09/05/19  17:14:26 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een prima winkelketen in geluid en beeld maar ook in witgoed doet deze winkelketen prima mee in het grote aanbod van winkels in deze branche. Met winkels door het hele land kun je er altijd goed terecht.
Freddy Maertens  | 08/05/19  07:27:31 | Winkelbeoordeling :
Mijn stofzuiger hield er spontaan mee op, dus dan maar een nieuwe. Naar winkel lukte mij niet en dus besteld, Fijne webshop om rond te neuzen, mooie aanbiedingen, van zoeken, bestellen, afrekenen en leveren. Top service van Mediamarkt!
 | 01/05/19  14:42:41 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod elektronica en witgoed. Leuke aantrekkelijke aanbiedingen. Vriendelijke personeel en snelle klantenservice. Winkel is netjes en overzichtelijk. Net als de webshop. Lange garantie dus erg tevreden
Harry Webber  | 29/04/19  08:19:36 | Winkelbeoordeling :
De bestellingen worden over het algemeen snel geleverd van Mediamarkten ze hebben vaak leuke aanbiedingen. Als er iets kapot gaat word je goed en snel geholpen en wordt het gerepareerd. Ze hebben ook een erg groot assortiment. Ik ben nog nooit teleurgesteld door Mediamarkt!
Petronella Smit  | 27/04/19  16:33:05 | Winkelbeoordeling :
Wanneer ik bij Mediamarkt een aankoop wil doen, kom ik eigenlijk altijd met een goed gevoel de winkel weer uit. Dit omdat ik altijd goed geholpen wordt door vriendelijk en deskundig personeel. Ook online slaag ik altijd prima!
 | 25/04/19  12:29:26 | Winkelbeoordeling :
Ik heb in de winkel en online diverse artikelen gekocht en ik heb alleen maar goede ervaringen bij de winkel en online, ook de communicatie verliep altijd goed, als er iets was werd je gelijk goed geholpen, voor mij 5 sterren
Fred Gasselich  | 24/04/19  09:03:11 | Winkelbeoordeling :
Bij Mediamarkt heb je veel keus in veel verschillende soorten merken. ik kijk altijd eerst bij Mediamarkt om te kijken of het artikel hebben wat ik zoek. artikelen worden altijd netjes de volgende dag thuis afgeleverd, ooit eens een wasmachine besteld en komen hem ook bij je thuis aansluiten!
Nicky Sumopawiro  | 21/04/19  09:41:38 | Winkelbeoordeling :
Op mediamarkt is veel te vinden.Van dvd's, blurays,en muziek, tot koelkasten , computers ,en computerbenodigdheden. Het is soms de goedkoopste, maar niet altijd, dus raad ik aan op zoveel mogelijke webwinkels te kijken.
Janny Sterling  | 22/04/19  06:54:02 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt heeft een aantrekkelijk en heel overzichtelijk site, goed te doorzoeken en makkelijk te gebruiken, prijs-kwaliteit verhoudingen zijn ook prima en de bestellingen zijn meestal de dag erna op te halen bij het dichtstbijzijnde post lokaal of worden netjes thuis afgeleverd, super!
tim koolen  | 18/04/19  11:34:05 | Winkelbeoordeling :
de media markt is een winkel waarbij je aan elektronica denkt alles maar dan ook alles te krijgen is tegen een uiterst lage prijs en als de prijs niet het laagst is bij media markt betalen ze dezelfde prijs waar die het laagst is
jos de lange  | 17/04/19  15:51:41 | Winkelbeoordeling :
Via speciale aktie om 22.00 uur een tablet besteld .De volgende ochtend keurig Door post.nl gebracht aan huis.Goed verpakt duidelijke beschrijving Hoe wat te doen als produk niet bevalt.Kortom een bedrijf wat waarmaakt wat ze beloofd
Dave Donk  | 15/04/19  09:38:58 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn al jaren heel tevreden over de Mediamarkt. De bestellingen worden over het algemeen snel geleverd en ze hebben vaak leuke aanbiedingen. Als er iets kapot gaat word je goed geholpen en/of wordt het gerepareerd. Ze hebben ook een erg groot assortiment!
frank nengerman  | 12/04/19  06:17:17 | Winkelbeoordeling :
ik koop vaak producten bij mediamarkt het is voordelig en in vergelijking met andere winkels ben ik daar vaak goedkoper uit goede gerantie service als iets het niet meer goed doet kan ik meestal gewoon een nieuw product krijgen en altijd goede winkel sirvice
Saskia Bruinsma  | 06/04/19  10:31:35 | Winkelbeoordeling :
goeie winkel vriendelijke mensen goeie verhoudingen kwaliteit prijs al veel gekocht in deze winkel nog nooit geen problemen gehad met welk apparaat dan ook. veelzijdigheid aan keus al met al top winkel
Hans Kazan  | 04/04/19  07:33:47 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt heeft een prima webshop maar ook een fijne winkel met goede service en een snelle levering. Iets retour zenden is ook geen punt. Het personeel weet waar ze het over hebben en kunnen je goed adviseren. Ik ben fan van ze.
Jane Sterling  | 01/04/19  07:34:50 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Mediamarkt al zolang hij bestaat mijn meest favoriete winkel waar ik dan ook al mijn elektronica haal en nu tegenwoordig is het zelfs makkelijk gemaakt doordat je online kunt winkelen,daarom zeg ik dat de Mediamarkt een dikke aanrader is, een echte topper!
Klaas Leguit  | 30/03/19  16:43:28 | Winkelbeoordeling :
Al diverse dingen gekocht bij de Mediamarkt, laptop, televisie, stereo en dvd-speler. Grote winkel met deskundig personeel. Voordeel t.o.v. de webwinkels is dat je hier het artikel kan vasthouden en goed kan bekijken. Over ruilen wordt niet moeilijk gedaan, terugbrengen tot een maand na aankoop.
Lucas Van Es  | 31/03/19  11:31:20 | Winkelbeoordeling :
Snelle en goede service, uitgebreid assortiment. Zeer ruim ingedeeld. Alles duidelijk aangegeven. Ruime openingstijden en ruime parkeergelegenheid. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel aanbiedingen.
Ilonka  | 28/03/19  07:45:03 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt heeft altijd goede en scherpe aanbiedingen. Geregeld koop ik hier witgoed voor een aantrekkelijke prijs. Service en retourneren gaat ook heel gemakkelijk in de winkel. Echt een aanrader, ook door het ruime assortiment.
Assumar Gellis  | 26/03/19  08:15:32 | Winkelbeoordeling :
Erg tevreden over Mediamarkt! De bestellingen worden over het algemeen snel geleverd en ze hebben vaak leuke aanbiedingen. Als er iets kapot gaat word je goed geholpen en/of wordt het gerepareerd. Ze hebben ook een erg groot assortiment. Ik beveel Mediamarkt zeker aan!
Magda Loo  | 22/03/19  12:53:50 | Winkelbeoordeling :
Media Markt een uitstekende organisatie met een zeer uitgebreid assortiment op elk gebied. TV, soundbar, pc of wat dan ook, Media Markt heeft het en biedt zeer goede service en kwaliteit. wij kopen er graag en met plezier!
Angelique Abbink  | 22/03/19  07:43:41 | Winkelbeoordeling :
Snelle en goede levering netjes op tijd. En zeer tevreden met bestelde tv .Tv pakte gelijk alle zenders. Was gewoon kabels erin doen en klaar. Erg veilig verpakt. Enige mindere aan tv vind ik dat de pootjes niet erg strak aangedraaid kunnen worden dus kleine wiebel
Eduard Middelkoop  | 15/03/19  15:25:58 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier een mooie tablet gekocht die goed werkt. Goede service en alles was snel geregeld om daar alles op te zetten. Goede samenwerking met dit bedrijf. Volgende keer weer. Echt een aanrader om hier te kopen
Froukje De Rooy  | 13/03/19  09:11:38 | Winkelbeoordeling :
Ik ben lid geworden van de media markt club,je krijgt er leuke extra's door.De hieperdepiepactie is bijvoorbeeld erg leuk.Ik had er een eierkoker voor gekocht.Verder had ik nog aangeschaft,een tv en een espressoapparaat.
Burcu  | 09/03/19  20:14:04 | Winkelbeoordeling :
Ik doe al jaren mijn aankopen bij de Media Markt. Als laatst heb ik online een product besteld. De levering was snel. De punten waren ook snel bijgeschreven. Top site, heb niks aan te merken. Ben er gewoon tevreden mee!
Mies Brehm  | 08/03/19  10:27:35 | Winkelbeoordeling :
Ik kijk altijd als eerste bij deze winkel daarna niet meer verder. Het assortiment is groot, Prijzen zijn goed., duidelijke informatie online en in de winkel krijg je goede informatie van de medewerkers. Wat ik er tot nu toe heb gekocht is goede kwaliteit Voor koopjes het juiste adres om te kijken.
Maria  | 03/03/19  10:42:21 | Winkelbeoordeling :
Topwinkel, hebben een super vriendelijke klantenservice die je écht helpen. Niet alleen als je iets gaat bestellen, maar ook als er een keer iets is mis gegaan. Pas tv besteld en die werd nota bene op kerstavond bezorgd!
Priscilla Angela  | 28/02/19  16:18:38 | Winkelbeoordeling :
mediamarkt ik ben toch niet gek. Ik heb onlangs mijn wasmachine en mijn droger bij de mediamarkt gekocht, 5 jaar garantie meegekregen. perfecte producten. vriendelijk personeel ook. Ik kom hier nog terug.
Rick Kok  | 26/02/19  22:35:17 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is echt top snelle levering alles is top bij mediamarkt je moet daar echt iets kopen. Je kan ook telefoons testen daar bijvoorbeeld de Samsung galaxy s9 dan weet je meer over de telefoon hoe het werkt echt top.
Hendrik Westerhof  | 25/02/19  08:09:48 | Winkelbeoordeling :
Bij de MediaMarkt kan je leuke, voordelige artikelen scoren. Of het nu gaat om een computer, tv of wasmachine, bij de MediaMarkt ben je altijd goedkoop uit ! Ga naar de website of bezoek een winkel. Er is altijd wel een MediaMarkt in de buurt !
Kluk Kluk  | 25/02/19  10:05:11 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een perfecte (web)winkel waar je altijd wel je gewilde elektronica kunt vinden en dat voor een goed bedrag. Verder zijn ze snel met verzenden en als er toch problemen voorkomen kan je altijd de klantenservice bellen die je snel helpt je probleem op te lossen, prima!
Piet Bander  | 22/02/19  09:59:18 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is mijn meest favoriete winkel waar ik dan ook al mijn elektronica haal en nu tegenwoordig is het zelfs makkelijk gemaakt doordat je online kunt winkelen,daarom zeg ik dat de Mediamarkt een dikke aanrader is, een echte topper!
Berry Stevens  | 20/02/19  11:56:55 | Winkelbeoordeling :
De Mediamarkt heeft vaak hele goede acties, maar het blijft altijd prijzen vergelijken om zeker te weten of het om een scherpe prijs gaat. Een merk als Miele is bijvoorbeeld niet vaak in de aanbieding, daarom handig om een aankoop uit te stellen tot de 20 procent actiedagen.
Silvia Swart  | 19/02/19  21:37:55 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is echt super. Niet duur, goede garantie en gelijk geld terug bij een defect artikel of een nieuw product. Veel producten op alle gebieden en makkelijk te vinden met goede verkopers...
Marco Heurter  | 19/02/19  17:46:57 | Winkelbeoordeling :
media markt is edn veelzijdige winkel met voor elke leeftijd wel een categirie om lekker wat uitvtexzieken en op thuis mooi te gaan genietsn of onderweg in de auto fiets enzovoorts. de keuze is reuze bij de media markt
Danielle Maas  | 19/02/19  07:59:31 | Winkelbeoordeling :
Mooie winkel, veel keuze en zeker klantvriendelijk en goede hulp ca uitleg bij vragen. ook de service bij het thuis brengen en eventueel installeren is erg goed. heel erg fijn is hun club kaart waar regelmatig leuke aanbiedingen of kortingen mee zijn.
Sharon Oort  | 13/02/19  12:52:22 | Winkelbeoordeling :
top winkel allen met de prijs iets te hoog even toe maar voor de rest echt top voor veel dinne ken je bij hun te recht ken der veel over zeggen maar ik raat het mensen wel aan als ze der nog niet zijn geweest
Jelle  | 11/02/19  21:04:28 | Winkelbeoordeling :
veel keus in veel verschillende soorten merken. ik kijk altijd eerst bij mediamarkt om te kijken of het artikel hebben wat ik zoek. artikelen worden altijd netjes de volgende dag thuis afgeleverd. ooit eens een wasmachine besteld en kome hem ook bij je thuis aansluitenen en nemen het oude mee.
M.w...  | 11/02/19  20:46:31 | Winkelbeoordeling :
Dit is een topwinkel. Je hebt er veel keuze uit verschillende producten en daarnaast diverse merken en prijsklasses. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen en de verkopers in de winkel zijn er vriendelijk en helpen je snel.
Frank Trouwborst  | 08/02/19  14:19:11 | Winkelbeoordeling :
Je moet echt bij Mediamarkt bestellen want je bent altijd zeker dat het goed aankomt en het te gebruiken is. dit is een hele bekende shop en betrouwbaar. Je hebt hier enorm veel artikelen en er zit altijd wel iets voor je bij.
Danny Wassink  | 08/02/19  17:42:41 | Winkelbeoordeling :
Heb kort geleden nieuwe tv gekocht een Samsung smart. ..werd vriendelijk te woord gestaan en vervolgens heb ik mijn wensen wbt de tv op genoemd. ..toen nog geen 10 minuten later had ik een mooie tv met mooie prijs (minder dan gedacht )top ben tevreden
Bjornensharrona Brouwer  | 07/02/19  16:17:42 | Winkelbeoordeling :
Goed zaak ben blij mee ps4 top ja blij mee ja dus goed winkel
Suzy Van Nauw  | 04/02/19  13:34:42 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een absolute liefhebber van mediamarkt. Ze hebben een heel ruim assortiment en heel goede concurrerende prijzen. De levering gebeurt heel snel en verzorgd. Terugsturen is ook geen probleem. Mediamarkt scoort op alle vlakken
Ilona Van Essen  | 28/01/19  19:25:03 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel, met een zeer groot assortiment. Het personeel is erg vriendelijk, deskundig en enthousiast. Uitstekende service. Ook online is mediamarkt duidelijk in zijn aanbod en gebruiksvriendelijk, extra top, de bezorgservice!
Floor  | 29/01/19  12:40:23 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een top winkel. Veel spullen te cinden en des sercixe is enorm goed. Het personeel zoegt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten en je dus snel aan de beurt bent. Das erg prettig. Verder gaat ik deze winkel zeer zeker aan
Ferry Swinkels  | 30/01/19  20:14:44 | Winkelbeoordeling :
De webshop van Mediamarkt is aantrekkelijk en heel overzichtelijk, goed te doorzoeken en makkelijk te gebruiken, prijs-kwaliteit verhoudingen zijn ook prima en de bestellingen zijn meestal de dag erna op te halen bij het dichtstbijzijnde post lokaal of worden netjes thuis afgeleverd, super!
remond reichwein  | 28/01/19  07:20:35 | Winkelbeoordeling :
een super fijne winkel keten met de nieuwste snufjes op elektronica gebied de winkel heeft genoeg personeel die je kan helpen met alle vragen van het artikel die je zoekt goede service goede hulp bij garanties
Gio Santana  | 26/01/19  09:14:21 | Winkelbeoordeling :
De Mediamarkt is zolang hij al bestaat mijn meest favoriete winkel waar ik dan ook al mijn electronika haal en nu tegenwoordig is het zelfs makkelijk gemaakt doordat je online kunt winkelen,daarom zeg ik dat de Mediamarkt een dikke aanrader is, een echte topper!
leyla  | 26/01/19  21:57:16 | Winkelbeoordeling :
ik ben zeer tevreden over de mediamarkt ik koop er vaak telefoons, ipads of andere apparaturen. laatst kocht ik er een iphone xs max zilver 512 gb voor 1659,00 die prijs was redelijk voor iets dat nieuw is .
Mechchate Mohammed  | 26/01/19  04:15:44 | Winkelbeoordeling :
zeer goede eigenschappen zeer goede producten gecertificeerd met garanties die echt binnen ieders bereik liggen ik adviseer om te gaan kijken wat er gebeurt want er is echt iets heel heel erg goed om te doen
Bart Knorren  | 22/01/19  11:39:12 | Winkelbeoordeling :
erg overzichtelijke webshop..ideaal voor kleding en andere toebehoren te bestellen via wehkamp zo hoeft u de deur niet uit met deze kou.de volgende dag in huis gratis verzending vanaf 20euro wat een luxe
Henk ten Broeke  | 21/01/19  21:31:58 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met Mediamarkt is alleen maar positief. Ik heb er diverse producten gekocht die aan mijn verwachtingen voldeden. De meeste gebruik ik nu nog steeds. Rond kerst heb ik online een krultang gekocht die zelfs op zondag gratis werd geleverd.
Mia Verburg  | 21/01/19  15:39:57 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een fijne winkel, met een goede webshop. Goede service, en een snelle levering. Iets retour zenden is ook geen punt. Het personeel weet waar ze het over hebben en kunnen je goed adviseren. Ik ben fan van ze.
Gabriella Gyetvai  | 19/01/19  16:53:19 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het de beste winkel kva elektronica. ik heb ook heel veel spullen bij hun gekocht. Een televisie, laptop, speakers, dj set, navigatie en noem maar op wat allemaal. Ze doen het nog steeds uitstekend. en de medewerkers zijn ook heel behulpzaam en klantenvriendelijk.
Thea Yuin  | 11/01/19  13:44:05 | Winkelbeoordeling :
Media Markt is een grote elektronica warenhuis waar je van alles kan vinden voor een betaalbare prijs ze hebben ook vaak super aanbiedingen wat echt tof is en kan je het niet meenemen laat je het toch thuisbezorgen
 | 14/01/19  07:28:02 | Winkelbeoordeling :
Deze website is super goed voor als je televisie, telefoon, compiter en dat soirt dingen wil kopen. Ze hebben een hele goeie kwaliteit. Als je wat wilt bestellen is alles duidelijk en het komt super snel thuis. Je kan ook naar de winkel gaan maar ik zou beter bestellen en vooral goed de prijzen vergelijken en dat is namelijk malkelijker als je het gaat bestellen. Deze website is een goeie website en ik zou zeker daar gaan bestellen, en vooral ook even rond kijken en de prijzen vergelijken
marc sebes  | 11/01/19  16:10:01 | Winkelbeoordeling :
al meerdere keren spullen bij mediamarkt gekocht. fijne winkel met personeel die weet waar ze over praten. ook over de online winkel niks te klagen altijd alles netjes bezorgd en afgehandeld goede service !
trudy ree  | 10/01/19  12:21:26 | Winkelbeoordeling :
mediamarkt geef ik een hele goede beoordeling we hebben er al veel gekocht en ook online.ze hebben een prima service en snelle levering zonder verzendkosten. bevalt ons prima. we kopen daar zonder meer weer.
Marianne Jansen  | 08/01/19  12:29:48 | Winkelbeoordeling :
Zeer goed. Goede klantenservice,alles op voorraad,grote assortiment en goedkoop.Wij hebben nu ook een clubpas en gaan er graag naar toe.een aanrader.Je kunt er echt van alles kopen en het is daar heel druk.
Ben Thuis  | 06/01/19  21:45:26 | Winkelbeoordeling :
Ik ben altijd erg tevreden over Mediamarkt. De bestelling wordt over het algemeen snel geleverd en ze hebben vaak leuke aanbiedingen. Als er iets kapot gaat word je goed en snel geholpen en wordt het gerepareerd. Ze hebben ook een erg groot assortiment. Ik beveel Mediamarkt aan!
Pascal Vermeule  | 30/12/18  12:17:25 | Winkelbeoordeling :
uitstekende producten snelle levering dus van mij een dikke 10 duidelijke en vriendelijke klantenservice en bij niet goed ook zeer snel je geld terug producten die van een ander bedrijf komen houden ze je goed op de hoogte ik zou hun zeker aanraden
Marianne Hiemstra  | 01/01/19  08:14:53 | Winkelbeoordeling :
Mijn dochter wilde een bepaalde USB stick voor kerst en ik ging naar de winkel van Mediamarkt. Helaas was het daar uitverkocht. Toen zei de verkoper dat het wel online bestelbaar was. Gelijk besteld en binnen 2 dagen thuis ondanks kerstdrukte!
Jan Metaal  | 28/12/18  17:33:04 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt heeft een aantrekkelijke en overzichtelijke site ,goed te doorzoeken en makkelijk te gebruiken voor iedereen, prijs-kwaliteit verhoudingen zijn ook prima en de bestellingen zijn meestal de dag erna op te halen bij het dichtstbijzijnde post lokaal of worden netjes thuis afgeleverd, super!
Poeskin  | 02/01/19  13:23:22 | Winkelbeoordeling :
Bij Media markt kun je terecht als je op zoek bent naar elektronica, huishoudelijke artikelen enz. Ze hebben geregeld aanbiedingen en stunten met de prijzen. De bestelde artikelen online worden snel thuis bezorgd.
Gilbert Van Dongen  | 02/01/19  15:41:21 | Winkelbeoordeling :
een goede duidelijke webshop waar men de afspraken ook na komt tevens is de tijd van levering heel snel de service is tevens ook goed en het probleem wordt snel opgelost ik zou mediamarkt bij al mijn vrienden en kennissen aan raden
Peter Van Oers  | 02/01/19  21:46:40 | Winkelbeoordeling :
Doet goeie zaken ik heb daar inmiddels al veel spullen gehaald voor weinig geld,en alles is van goede kwaliteit dat is voor mij de eerste prioriteit,je krijgt helemaal geen spijt ze houden rekening met duurzaamheid!
greg weij  | 20/12/18  10:47:18 | Winkelbeoordeling :
Goeie winkel. Bestel regelmatig alles is de volgende dag in huis. En eventueel retouneren gaat ook prima geld is binnen enkele dagen terug op de rekening of het gekochte artikel word opnieuw gestuurd.
Jaylee Deinum  | 19/12/18  12:08:34 | Winkelbeoordeling :
Dinsdag in de webshop 2 items besteld ruim op tijd en op voorraad zodat ik ze de volgende dag in huis zou hebben.. helaas 2 dagen later staat de bestelling nog steeds als vertraagd.... waarom beloofd mediamarkt toch levertijden en komen ze die niet na. Jammer
lion van der wens  | 18/12/18  03:57:19 | Winkelbeoordeling :
De Media Markt is een fijne winkel waar ze van alles verkopen . Een presentje voor de kerst of verjaardag. Met de feestdagen voor de deur leuk om daar te shoppen. Ook voor de normale dagen als er wat stuk gaat in je huis
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
3,00% CashCoins
25% back to school korting bij Reebok
Code:BTS2019
ONTVANG TOT 22,50 CASHCOINS BEN
visit register click click