Meld je aan en ontvang direct 7,50

MediaMarkt Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over MediaMarkt

Bestel voordelig bij MediaMarkt, marktleider op het gebied van consumentenelektronica

MediaMarkt is marktleider in Europa op het gebied van consumentenelektronica en heeft naast fysieke winkels ook een webwinkel. Online heb je keuze uit een zeer ruim assortiment elektronica, cd's, witgoed, telecom, (spel)computers, fotocamera's en nog veel meer. Profiteer wekelijks van zeer scherpe aanbiedingen op diverse artikelen of productcategorieën.

MediaMarkt Beoordelingen

tim koolen  | 18/04/19  11:34:05 | Winkelbeoordeling :
de media markt is een winkel waarbij je aan elektronica denkt alles maar dan ook alles te krijgen is tegen een uiterst lage prijs en als de prijs niet het laagst is bij media markt betalen ze dezelfde prijs waar die het laagst is
jos de lange  | 17/04/19  15:51:41 | Winkelbeoordeling :
Via speciale aktie om 22.00 uur een tablet besteld .De volgende ochtend keurig Door post.nl gebracht aan huis.Goed verpakt duidelijke beschrijving Hoe wat te doen als produk niet bevalt.Kortom een bedrijf wat waarmaakt wat ze beloofd
Dave Donk  | 15/04/19  09:38:58 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn al jaren heel tevreden over de Mediamarkt. De bestellingen worden over het algemeen snel geleverd en ze hebben vaak leuke aanbiedingen. Als er iets kapot gaat word je goed geholpen en/of wordt het gerepareerd. Ze hebben ook een erg groot assortiment!
frank nengerman  | 12/04/19  06:17:17 | Winkelbeoordeling :
ik koop vaak producten bij mediamarkt het is voordelig en in vergelijking met andere winkels ben ik daar vaak goedkoper uit goede gerantie service als iets het niet meer goed doet kan ik meestal gewoon een nieuw product krijgen en altijd goede winkel sirvice
Bert Visser  | 10/04/19  11:47:14 | Winkelbeoordeling :
Ik heb pas een nieuwe tv gekocht, een Samsung smart. ..werd vriendelijk te woord gestaan en vervolgens heb ik mijn wensen wbt de tv op genoemd. ..toen nog geen 10 minuten later had ik een mooie tv met mooie prijs (minder dan gedacht ) top ben tevreden!
Saskia Bruinsma  | 06/04/19  10:31:35 | Winkelbeoordeling :
goeie winkel vriendelijke mensen goeie verhoudingen kwaliteit prijs al veel gekocht in deze winkel nog nooit geen problemen gehad met welk apparaat dan ook. veelzijdigheid aan keus al met al top winkel
Hans Kazan  | 04/04/19  07:33:47 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt heeft een prima webshop maar ook een fijne winkel met goede service en een snelle levering. Iets retour zenden is ook geen punt. Het personeel weet waar ze het over hebben en kunnen je goed adviseren. Ik ben fan van ze.
Jane Sterling  | 01/04/19  07:34:50 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Mediamarkt al zolang hij bestaat mijn meest favoriete winkel waar ik dan ook al mijn elektronica haal en nu tegenwoordig is het zelfs makkelijk gemaakt doordat je online kunt winkelen,daarom zeg ik dat de Mediamarkt een dikke aanrader is, een echte topper!
Klaas Leguit  | 30/03/19  16:43:28 | Winkelbeoordeling :
Al diverse dingen gekocht bij de Mediamarkt, laptop, televisie, stereo en dvd-speler. Grote winkel met deskundig personeel. Voordeel t.o.v. de webwinkels is dat je hier het artikel kan vasthouden en goed kan bekijken. Over ruilen wordt niet moeilijk gedaan, terugbrengen tot een maand na aankoop.
Lucas Van Es  | 31/03/19  11:31:20 | Winkelbeoordeling :
Snelle en goede service, uitgebreid assortiment. Zeer ruim ingedeeld. Alles duidelijk aangegeven. Ruime openingstijden en ruime parkeergelegenheid. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel aanbiedingen.
Ilonka  | 28/03/19  07:45:03 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt heeft altijd goede en scherpe aanbiedingen. Geregeld koop ik hier witgoed voor een aantrekkelijke prijs. Service en retourneren gaat ook heel gemakkelijk in de winkel. Echt een aanrader, ook door het ruime assortiment.
Assumar Gellis  | 26/03/19  08:15:32 | Winkelbeoordeling :
Erg tevreden over Mediamarkt! De bestellingen worden over het algemeen snel geleverd en ze hebben vaak leuke aanbiedingen. Als er iets kapot gaat word je goed geholpen en/of wordt het gerepareerd. Ze hebben ook een erg groot assortiment. Ik beveel Mediamarkt zeker aan!
Magda Loo  | 22/03/19  12:53:50 | Winkelbeoordeling :
Media Markt een uitstekende organisatie met een zeer uitgebreid assortiment op elk gebied. TV, soundbar, pc of wat dan ook, Media Markt heeft het en biedt zeer goede service en kwaliteit. wij kopen er graag en met plezier!
Angelique Abbink  | 22/03/19  07:43:41 | Winkelbeoordeling :
Snelle en goede levering netjes op tijd. En zeer tevreden met bestelde tv .Tv pakte gelijk alle zenders. Was gewoon kabels erin doen en klaar. Erg veilig verpakt. Enige mindere aan tv vind ik dat de pootjes niet erg strak aangedraaid kunnen worden dus kleine wiebel
Eduard Middelkoop  | 15/03/19  15:25:58 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier een mooie tablet gekocht die goed werkt. Goede service en alles was snel geregeld om daar alles op te zetten. Goede samenwerking met dit bedrijf. Volgende keer weer. Echt een aanrader om hier te kopen
Froukje De Rooy  | 13/03/19  09:11:38 | Winkelbeoordeling :
Ik ben lid geworden van de media markt club,je krijgt er leuke extra's door.De hieperdepiepactie is bijvoorbeeld erg leuk.Ik had er een eierkoker voor gekocht.Verder had ik nog aangeschaft,een tv en een espressoapparaat.
govers govers  | 12/03/19  13:39:29 | Winkelbeoordeling :
Mijn man is helemaal weg van deze webshop echt een winkel voor mannen allemaal leuke Electro dingen en gadgets Ik ben heel blij dat hij deze webshop gevonden heeft nu hoeven we tenminste niet meer altijd naar die fysieke winkel ;)
Burcu  | 09/03/19  20:14:04 | Winkelbeoordeling :
Ik doe al jaren mijn aankopen bij de Media Markt. Als laatst heb ik online een product besteld. De levering was snel. De punten waren ook snel bijgeschreven. Top site, heb niks aan te merken. Ben er gewoon tevreden mee!
Mies Brehm  | 08/03/19  10:27:35 | Winkelbeoordeling :
Ik kijk altijd als eerste bij deze winkel daarna niet meer verder. Het assortiment is groot, Prijzen zijn goed., duidelijke informatie online en in de winkel krijg je goede informatie van de medewerkers. Wat ik er tot nu toe heb gekocht is goede kwaliteit Voor koopjes het juiste adres om te kijken.
Maria  | 03/03/19  10:42:21 | Winkelbeoordeling :
Topwinkel, hebben een super vriendelijke klantenservice die je écht helpen. Niet alleen als je iets gaat bestellen, maar ook als er een keer iets is mis gegaan. Pas tv besteld en die werd nota bene op kerstavond bezorgd!
Priscilla Angela  | 28/02/19  16:18:38 | Winkelbeoordeling :
mediamarkt ik ben toch niet gek. Ik heb onlangs mijn wasmachine en mijn droger bij de mediamarkt gekocht, 5 jaar garantie meegekregen. perfecte producten. vriendelijk personeel ook. Ik kom hier nog terug.
Rick Kok  | 26/02/19  22:35:17 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is echt top snelle levering alles is top bij mediamarkt je moet daar echt iets kopen. Je kan ook telefoons testen daar bijvoorbeeld de Samsung galaxy s9 dan weet je meer over de telefoon hoe het werkt echt top.
Hendrik Westerhof  | 25/02/19  08:09:48 | Winkelbeoordeling :
Bij de MediaMarkt kan je leuke, voordelige artikelen scoren. Of het nu gaat om een computer, tv of wasmachine, bij de MediaMarkt ben je altijd goedkoop uit ! Ga naar de website of bezoek een winkel. Er is altijd wel een MediaMarkt in de buurt !
Kluk Kluk  | 25/02/19  10:05:11 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een perfecte (web)winkel waar je altijd wel je gewilde elektronica kunt vinden en dat voor een goed bedrag. Verder zijn ze snel met verzenden en als er toch problemen voorkomen kan je altijd de klantenservice bellen die je snel helpt je probleem op te lossen, prima!
Piet Bander  | 22/02/19  09:59:18 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is mijn meest favoriete winkel waar ik dan ook al mijn elektronica haal en nu tegenwoordig is het zelfs makkelijk gemaakt doordat je online kunt winkelen,daarom zeg ik dat de Mediamarkt een dikke aanrader is, een echte topper!
Berry Stevens  | 20/02/19  11:56:55 | Winkelbeoordeling :
De Mediamarkt heeft vaak hele goede acties, maar het blijft altijd prijzen vergelijken om zeker te weten of het om een scherpe prijs gaat. Een merk als Miele is bijvoorbeeld niet vaak in de aanbieding, daarom handig om een aankoop uit te stellen tot de 20 procent actiedagen.
Silvia Swart  | 19/02/19  21:37:55 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is echt super. Niet duur, goede garantie en gelijk geld terug bij een defect artikel of een nieuw product. Veel producten op alle gebieden en makkelijk te vinden met goede verkopers...
Marco Heurter  | 19/02/19  17:46:57 | Winkelbeoordeling :
media markt is edn veelzijdige winkel met voor elke leeftijd wel een categirie om lekker wat uitvtexzieken en op thuis mooi te gaan genietsn of onderweg in de auto fiets enzovoorts. de keuze is reuze bij de media markt
Danielle Maas  | 19/02/19  07:59:31 | Winkelbeoordeling :
Mooie winkel, veel keuze en zeker klantvriendelijk en goede hulp ca uitleg bij vragen. ook de service bij het thuis brengen en eventueel installeren is erg goed. heel erg fijn is hun club kaart waar regelmatig leuke aanbiedingen of kortingen mee zijn.
Sharon Oort  | 13/02/19  12:52:22 | Winkelbeoordeling :
top winkel allen met de prijs iets te hoog even toe maar voor de rest echt top voor veel dinne ken je bij hun te recht ken der veel over zeggen maar ik raat het mensen wel aan als ze der nog niet zijn geweest
Jelle  | 11/02/19  21:04:28 | Winkelbeoordeling :
veel keus in veel verschillende soorten merken. ik kijk altijd eerst bij mediamarkt om te kijken of het artikel hebben wat ik zoek. artikelen worden altijd netjes de volgende dag thuis afgeleverd. ooit eens een wasmachine besteld en kome hem ook bij je thuis aansluitenen en nemen het oude mee.
M.w...  | 11/02/19  20:46:31 | Winkelbeoordeling :
Dit is een topwinkel. Je hebt er veel keuze uit verschillende producten en daarnaast diverse merken en prijsklasses. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen en de verkopers in de winkel zijn er vriendelijk en helpen je snel.
Frank Trouwborst  | 08/02/19  14:19:11 | Winkelbeoordeling :
Je moet echt bij Mediamarkt bestellen want je bent altijd zeker dat het goed aankomt en het te gebruiken is. dit is een hele bekende shop en betrouwbaar. Je hebt hier enorm veel artikelen en er zit altijd wel iets voor je bij.
Danny Wassink  | 08/02/19  17:42:41 | Winkelbeoordeling :
Heb kort geleden nieuwe tv gekocht een Samsung smart. ..werd vriendelijk te woord gestaan en vervolgens heb ik mijn wensen wbt de tv op genoemd. ..toen nog geen 10 minuten later had ik een mooie tv met mooie prijs (minder dan gedacht )top ben tevreden
Bjornensharrona Brouwer  | 07/02/19  16:17:42 | Winkelbeoordeling :
Goed zaak ben blij mee ps4 top ja blij mee ja dus goed winkel
Suzy Van Nauw  | 04/02/19  13:34:42 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een absolute liefhebber van mediamarkt. Ze hebben een heel ruim assortiment en heel goede concurrerende prijzen. De levering gebeurt heel snel en verzorgd. Terugsturen is ook geen probleem. Mediamarkt scoort op alle vlakken
Ilona Van Essen  | 28/01/19  19:25:03 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel, met een zeer groot assortiment. Het personeel is erg vriendelijk, deskundig en enthousiast. Uitstekende service. Ook online is mediamarkt duidelijk in zijn aanbod en gebruiksvriendelijk, extra top, de bezorgservice!
Floor  | 29/01/19  12:40:23 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een top winkel. Veel spullen te cinden en des sercixe is enorm goed. Het personeel zoegt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten en je dus snel aan de beurt bent. Das erg prettig. Verder gaat ik deze winkel zeer zeker aan
Ferry Swinkels  | 30/01/19  20:14:44 | Winkelbeoordeling :
De webshop van Mediamarkt is aantrekkelijk en heel overzichtelijk, goed te doorzoeken en makkelijk te gebruiken, prijs-kwaliteit verhoudingen zijn ook prima en de bestellingen zijn meestal de dag erna op te halen bij het dichtstbijzijnde post lokaal of worden netjes thuis afgeleverd, super!
remond reichwein  | 28/01/19  07:20:35 | Winkelbeoordeling :
een super fijne winkel keten met de nieuwste snufjes op elektronica gebied de winkel heeft genoeg personeel die je kan helpen met alle vragen van het artikel die je zoekt goede service goede hulp bij garanties
Gio Santana  | 26/01/19  09:14:21 | Winkelbeoordeling :
De Mediamarkt is zolang hij al bestaat mijn meest favoriete winkel waar ik dan ook al mijn electronika haal en nu tegenwoordig is het zelfs makkelijk gemaakt doordat je online kunt winkelen,daarom zeg ik dat de Mediamarkt een dikke aanrader is, een echte topper!
leyla  | 26/01/19  21:57:16 | Winkelbeoordeling :
ik ben zeer tevreden over de mediamarkt ik koop er vaak telefoons, ipads of andere apparaturen. laatst kocht ik er een iphone xs max zilver 512 gb voor 1659,00 die prijs was redelijk voor iets dat nieuw is .
Mechchate Mohammed  | 26/01/19  04:15:44 | Winkelbeoordeling :
zeer goede eigenschappen zeer goede producten gecertificeerd met garanties die echt binnen ieders bereik liggen ik adviseer om te gaan kijken wat er gebeurt want er is echt iets heel heel erg goed om te doen
Fred Gasselich  | 22/01/19  19:59:55 | Winkelbeoordeling :
Webshop van Mediamarkt is leuk, duidelijk en heel overzichtelijk! makkelijk om te vinden wat je nodig hebt in elektronische artikelen. met al de pictogrammen is het fijn om de prijs en het product te zien. veel kortingen die het online shoppen extra prettig maken.
Mor Sto  | 22/01/19  19:10:41 | Winkelbeoordeling :
prima winkel . goede spullen voor bijvoorbeeld playstation of iets dergelijks . als je advies nodig hebt weten ze ook veel te vertellen je kan bij iedereen terecht. de prijs kwaliteit verhouding is ook goed . kortom prima winkel .
Bart Knorren  | 22/01/19  11:39:12 | Winkelbeoordeling :
erg overzichtelijke webshop..ideaal voor kleding en andere toebehoren te bestellen via wehkamp zo hoeft u de deur niet uit met deze kou.de volgende dag in huis gratis verzending vanaf 20euro wat een luxe
Henk ten Broeke  | 21/01/19  21:31:58 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met Mediamarkt is alleen maar positief. Ik heb er diverse producten gekocht die aan mijn verwachtingen voldeden. De meeste gebruik ik nu nog steeds. Rond kerst heb ik online een krultang gekocht die zelfs op zondag gratis werd geleverd.
Mia Verburg  | 21/01/19  15:39:57 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt is een fijne winkel, met een goede webshop. Goede service, en een snelle levering. Iets retour zenden is ook geen punt. Het personeel weet waar ze het over hebben en kunnen je goed adviseren. Ik ben fan van ze.
Gabriella Gyetvai  | 19/01/19  16:53:19 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het de beste winkel kva elektronica. ik heb ook heel veel spullen bij hun gekocht. Een televisie, laptop, speakers, dj set, navigatie en noem maar op wat allemaal. Ze doen het nog steeds uitstekend. en de medewerkers zijn ook heel behulpzaam en klantenvriendelijk.
Freddy Maertens  | 16/01/19  19:21:26 | Winkelbeoordeling :
Ik ben over het algemeen erg tevreden over Mediamarkt. De bestelling wordt over het algemeen snel geleverd en ze hebben vaak leuke aanbiedingen. Als er iets kapot gaat word je goed geholpen en/of wordt het gerepareerd. Ze hebben ook een erg groot assortiment.
Thea Yuin  | 11/01/19  13:44:05 | Winkelbeoordeling :
Media Markt is een grote elektronica warenhuis waar je van alles kan vinden voor een betaalbare prijs ze hebben ook vaak super aanbiedingen wat echt tof is en kan je het niet meenemen laat je het toch thuisbezorgen
 | 14/01/19  07:28:02 | Winkelbeoordeling :
Deze website is super goed voor als je televisie, telefoon, compiter en dat soirt dingen wil kopen. Ze hebben een hele goeie kwaliteit. Als je wat wilt bestellen is alles duidelijk en het komt super snel thuis. Je kan ook naar de winkel gaan maar ik zou beter bestellen en vooral goed de prijzen vergelijken en dat is namelijk malkelijker als je het gaat bestellen. Deze website is een goeie website en ik zou zeker daar gaan bestellen, en vooral ook even rond kijken en de prijzen vergelijken
marc sebes  | 11/01/19  16:10:01 | Winkelbeoordeling :
al meerdere keren spullen bij mediamarkt gekocht. fijne winkel met personeel die weet waar ze over praten. ook over de online winkel niks te klagen altijd alles netjes bezorgd en afgehandeld goede service !
Harry Nak  | 14/01/19  09:48:33 | Winkelbeoordeling :
De Mediamarkt heeft een leuke maar ook een hele overzichtelijke webshop! makkelijk om iets te vinden wat je nodig hebt in elektronische artikelen. met al de pictogrammen is het fijn om de prijs en het product te zien. veel kortingen die het online shoppen extra prettig maken!
trudy ree  | 10/01/19  12:21:26 | Winkelbeoordeling :
mediamarkt geef ik een hele goede beoordeling we hebben er al veel gekocht en ook online.ze hebben een prima service en snelle levering zonder verzendkosten. bevalt ons prima. we kopen daar zonder meer weer.
Marianne Jansen  | 08/01/19  12:29:48 | Winkelbeoordeling :
Zeer goed. Goede klantenservice,alles op voorraad,grote assortiment en goedkoop.Wij hebben nu ook een clubpas en gaan er graag naar toe.een aanrader.Je kunt er echt van alles kopen en het is daar heel druk.
Ben Thuis  | 06/01/19  21:45:26 | Winkelbeoordeling :
Ik ben altijd erg tevreden over Mediamarkt. De bestelling wordt over het algemeen snel geleverd en ze hebben vaak leuke aanbiedingen. Als er iets kapot gaat word je goed en snel geholpen en wordt het gerepareerd. Ze hebben ook een erg groot assortiment. Ik beveel Mediamarkt aan!
Pascal Vermeule  | 30/12/18  12:17:25 | Winkelbeoordeling :
uitstekende producten snelle levering dus van mij een dikke 10 duidelijke en vriendelijke klantenservice en bij niet goed ook zeer snel je geld terug producten die van een ander bedrijf komen houden ze je goed op de hoogte ik zou hun zeker aanraden
Marianne Hiemstra  | 01/01/19  08:14:53 | Winkelbeoordeling :
Mijn dochter wilde een bepaalde USB stick voor kerst en ik ging naar de winkel van Mediamarkt. Helaas was het daar uitverkocht. Toen zei de verkoper dat het wel online bestelbaar was. Gelijk besteld en binnen 2 dagen thuis ondanks kerstdrukte!
Jan Metaal  | 28/12/18  17:33:04 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt heeft een aantrekkelijke en overzichtelijke site ,goed te doorzoeken en makkelijk te gebruiken voor iedereen, prijs-kwaliteit verhoudingen zijn ook prima en de bestellingen zijn meestal de dag erna op te halen bij het dichtstbijzijnde post lokaal of worden netjes thuis afgeleverd, super!
Poeskin  | 02/01/19  13:23:22 | Winkelbeoordeling :
Bij Media markt kun je terecht als je op zoek bent naar elektronica, huishoudelijke artikelen enz. Ze hebben geregeld aanbiedingen en stunten met de prijzen. De bestelde artikelen online worden snel thuis bezorgd.
Gilbert Van Dongen  | 02/01/19  15:41:21 | Winkelbeoordeling :
een goede duidelijke webshop waar men de afspraken ook na komt tevens is de tijd van levering heel snel de service is tevens ook goed en het probleem wordt snel opgelost ik zou mediamarkt bij al mijn vrienden en kennissen aan raden
Peter Van Oers  | 02/01/19  21:46:40 | Winkelbeoordeling :
Doet goeie zaken ik heb daar inmiddels al veel spullen gehaald voor weinig geld,en alles is van goede kwaliteit dat is voor mij de eerste prioriteit,je krijgt helemaal geen spijt ze houden rekening met duurzaamheid!
greg weij  | 20/12/18  10:47:18 | Winkelbeoordeling :
Goeie winkel. Bestel regelmatig alles is de volgende dag in huis. En eventueel retouneren gaat ook prima geld is binnen enkele dagen terug op de rekening of het gekochte artikel word opnieuw gestuurd.
Jaylee Deinum  | 19/12/18  12:08:34 | Winkelbeoordeling :
Dinsdag in de webshop 2 items besteld ruim op tijd en op voorraad zodat ik ze de volgende dag in huis zou hebben.. helaas 2 dagen later staat de bestelling nog steeds als vertraagd.... waarom beloofd mediamarkt toch levertijden en komen ze die niet na. Jammer
lion van der wens  | 18/12/18  03:57:19 | Winkelbeoordeling :
De Media Markt is een fijne winkel waar ze van alles verkopen . Een presentje voor de kerst of verjaardag. Met de feestdagen voor de deur leuk om daar te shoppen. Ook voor de normale dagen als er wat stuk gaat in je huis
Sjaak Swart  | 14/12/18  09:53:19 | Winkelbeoordeling :
De webwinkel van Mediamarkt ziet er goed uit, is ook duidelijk en overzichtelijk! makkelijk om te vinden wat je nodig hebt in elektronische artikelen. met al de pictogrammen is het fijn om de prijs en het product te zien. veel kortingen die het online shoppen extra prettig maken.
Anne Mulder  | 15/12/18  05:53:40 | Winkelbeoordeling :
De mediamarkt is zolang hij al bestaat mijn meest favoriete winkel waar ik al mijn electronica weghaal,En nu is het zelfs makkelijker gemaakt doordat je online kunt winkelen,daarom zeg ik dat de mediamarkt een dikke aanrader is.Topshop.
Priscilla Ras  | 13/12/18  13:41:08 | Winkelbeoordeling :
De MediaMarkt heeft een fijne webshop. Wat ik zocht was makkelijk te vinden en de betaal opties zijn ook gunstig. Verder hebben ze goede klantenservice en krijg je snel een reactie op eventuele vragen
Jacks Teller  | 16/12/18  11:25:18 | Winkelbeoordeling :
De webwinkel van Mediamarkt bevalt me heel goed, ik koop er graag elektronica en ook witgoed spullen, een perfecte service, goed te vertrouwen en natuurlijk heel makkelijk, vooral voor mij, want ik ben aangewezen op het openbaar vervoer!
Vanessa Leman  | 14/12/18  00:53:34 | Winkelbeoordeling :
bij mediaMarkt bestel ik best wel graag. de levering van een bestelling bij mediaMarkt verloopt vrij snel. problemen heb ik nog niet gehad bij een bestelling bij mediaMarkt, dus daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik dan ook niet beoordeling geven. er is wel een goede communicatie via mail, waar ik wel veel belang aan hecht. ik bestel dus zeker nog terug bij mediaMarkt
Cihan Berkhout  | 11/12/18  01:28:05 | Winkelbeoordeling :
te veel man die niet weten wat team player zijn is.Mijn ervaring had ik medelijden met de filiaal leider die zich met alles en nog wat bezig moest houden omdat het personeel de benodigde steun of taken wat met een beetje IQ denkbaar is niet zag en de druk van zijn collega niet afnam..
Hennie Loriaux  | 12/12/18  17:53:22 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met MediaMarktZij zijn marktleider op gebied van consumenten elektronica.Naast fysieke winkels ook een webwinkel met cd's,witgoed telecom, computers,fotocamera's. Profiteer wekelijks van scherpe aanbiedingen
Roel Bezemer  | 13/12/18  12:12:58 | Winkelbeoordeling :
Zeer goeie winkel waar je altijd wel je gewilde electronica kunt vinden en dat voor een goed bedrag. Verder zijn ze snel met verzenden en als er toch problemen voorkomen kan je altijd de klantenservice bellen die je snel helpt je probleem op te lossen
Janny Sterling  | 10/12/18  10:25:04 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn erg tevreden over Mediamarkt. De bestelling wordt over het algemeen snel geleverd en ze hebben vaak leuke aanbiedingen. Als er iets kapot gaat word je goed geholpen en/of wordt het gerepareerd. Ze hebben ook een erg groot assortiment. Ik beveel Mediamarkt aan!
Sandra Janssen  | 06/12/18  11:07:47 | Winkelbeoordeling :
Aankoop op pre-sale bij de mediamarkt in de webshop van een psp 4 slim met extra controller en een game Spider-Man., snelle levering en korting. Aansluiting van het apparaat was ook zeer duidelijk en er zit natuurlijk garantie op.
Darleen Van Van den akker  | 05/12/18  13:40:36 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat de aanbiedingen wel wat goedkoper mag en de garantie maar ook wat langer duren. Want binnen een jaar is te kort. voor de rest zijn ee wel leuke spullen. vind het alleen jammer dat julie ver zijn
Gerry van der wens  | 05/12/18  08:50:50 | Winkelbeoordeling :
Media Markt is een winkel waar je in deze tijd leuk kunt winkelen om mooie cadeau's te kopen voor sinterklaas of kerstmis . Voor elke beurs is er wel een cadeau te vinden. Ook hebben ze altijd wel goede aanbiedingen.
M James  | 06/12/18  08:31:43 | Winkelbeoordeling :
leuke winkel maar een bar slechte site met name op je mobiel wil niks wat je aan klikt openen. erg frustrerend als je iets wil bekijken.. details enzv. verder een goede winkel ik koop er best veel. grt
Bianca van der Molen  | 03/12/18  21:22:15 | Winkelbeoordeling :
Netjes ingepakt en zeer snel in huis. Black Friday aanbieding x-box one pakket gekocht voor stiefzoon en hij is er superblij mee! Nu als verrassing ook nog elk een tablet onder de kerstboom! Dat wordt vast een leuke 1ste kerstdag!
Barbara  | 05/12/18  17:12:33 | Winkelbeoordeling :
lekker makkelijk vanuit je luie stoel bestellen Als het niet bevalt kan je het makkelijk terugsturen Ze bezorgen snel en houden je op de hoogte van je bestelling Ze hebben vaak veel aanbiedingen helaas een senseo apparaat gekocht en kreeg er niet de beloofde koffie pads bij
K J K Koopman  | 30/11/18  16:52:17 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop waar je diverse elektronische apparaten kunt kopen. De bestelling kun je meestal kosteloos thuis laten bezorgen of bij een vestiging inde buurt. De prijs kwaliteit verhouding is goed. Ook een goede service.
Joyce Tegenbosch  | 02/12/18  19:08:56 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en goede communicatie van de klantenservice. Ik werd super goed geholpen toen ik contact met de klantenservice op nam
Monique van Dinther  | 28/11/18  11:16:33 | Winkelbeoordeling :
Super goede beschermhoes aangebracht door Mediamarkt voor telefoon. Helaas paar keer gevallen maar door beschermhoes geen schade aan de telefoon. zou iedereen zo'n beschermhoes aanbevelen aan te laten brengen door Mediamarkt. Gaat je telefoon in ieder geval een stuk langer mee en geen schade
Jzwrt  | 25/11/18  10:08:31 | Winkelbeoordeling :
Wat was het druk bij de mediamarkt dit weekend met Black friday! Maar sommige aanbiedingen waren ook te leuk om te laten liggen. De rijen waren lang maar de sfeer was gemoedelijk. Verkopers namen de tijd om info te geven.
Rene Bieleman  | 23/11/18  18:00:24 | Winkelbeoordeling :
super winkel . leuke gadgets en je kan er alles testen dat is het mooie en eigenlijk altijd wel een mooie aanbieding die je niet kunt laten staan. kortom het is een top winkel als je het mij vraagt :).
Karin Gerritsen  | 13/11/18  04:32:22 | Winkelbeoordeling :
Vorige week een bestelling gedaan, stofzuiger spontaan kapot dus een nieuwe. Naar winkel lukte mij niet en dus besteld Fijne webshop om rond te neuzen, mooie aanbiedingen. Van zoeken, bestellen, afrekenen en leveren. Top service
Leroy Hartog  | 06/11/18  09:09:57 | Winkelbeoordeling :
slechte services voor een dure prijs je krijgt je geld niet terug. sta je in een eeuwen lange rij te wachten omdat je wat verkeerds heb gehaald ben je eindelijk aan de beurt krijg je geld geen eens terug
Ellen Groes Vlaar  | 05/11/18  14:50:43 | Winkelbeoordeling :
Ik koop graag bij de mediamarkt. laatst wasmachine gekocht. Binnen 2 dagen gebracht en geïnstalleerd . ze hebben een fijne helpshop om mankementen te repareren voor kleinspul. Vriendelijk personeel hier. Ik raad daarom ook iedereen aan om eerst eens te kijken bij de mediamarkt. Echt de moeite waard. Ik geef Mediamarkt een dikke 10.
Michelle  | 29/10/18  21:00:20 | Winkelbeoordeling :
Laatst was ik bij de mediamarkt om wat te halen voor me werk, helaas was het product niet meer op voorraad, maar de medewerkers in de winkel hadden me wel erg goed geholpen met eventuele andere winkels waar ik kon kijken.
Henkjan Doorn  | 23/10/18  16:28:36 | Winkelbeoordeling :
Super webshop, goeie sevice en berijkbaarheid en kan goed zoeken naar wat je nodig heb, zeer overzichtelijk
Arif Erdemir  | 24/10/18  07:47:19 | Winkelbeoordeling :
De website van mediamarkt is overzichtelijk, echter hij blijft wel vaak vriezen waardoor ik steeds de pagina opnieuw moet openen of refreshen soms best irritant, maar voor de rest wel een goede product specificatie aanweg. Erdemir
zelal Alsheghri  | 12/10/18  18:08:29 | Winkelbeoordeling :
Is de zekerste winkel voor elektrische gereedschappen in Nederland en Europese landen .. Het is de grootste elektronica winkel Electricals in Rotrda en heeft meerdere vestigingen .. Ik heb hem de beste producten gekocht en de meeste huishoudelijke producten en instrumenten mixer eten ..
Eveline Schmidt  | 14/10/18  10:18:47 | Winkelbeoordeling :
heb een oven besteld, had hem in de winkel bekeken en advies gevraagd en ivm geen vervoer hem online besteld. bestellen gaat makkelijk en word netjes geleverd. cashback is ook snel goedgekeurd dus bedrag staat snel op je account.
Annette Blok  | 08/10/18  23:45:27 | Winkelbeoordeling :
De winter en de donkere avonden komen er weer aan, wanneer u een nieuwe televisie zoekt kijk dan eens bij de mediamarkt, hier vind u werkelijk een groot assortiment HDR-TV, Smart TV o.i.d. van diverse merken! Overigens kunt u er terecht voor alles op het gebied van consumentenelectronica!
an van v  | 06/10/18  08:56:01 | Winkelbeoordeling :
nog niet zo lang geleden bij de MediaMarkt geweest. het is een grote winkel waar de drukte mee viel maar er was weinig personeel te bespeuren. nu weet ik al niet veel over techniek dus probeerde een medewerker te vinden en dat duurde mij te lang
bart vane  | 08/10/18  13:04:06 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke site en gebruiksvriendelijk! Eventuele kortingen staan goed aangegeven ook op welke producten het precies betrekking heeft. Staan ook goede recensies tussen die je helpen!
Gabriel KAMARA  | 03/10/18  12:01:15 | Winkelbeoordeling :
Very satisfied with the HP computer I bought for an excellent old friend who needed a faster computer. That one was really perfect for him: very light and small with good specifications. He was surprised by the fastness and the good graphics. I am happy for that.
Rick Ricciardo  | 02/10/18  06:11:47 | Winkelbeoordeling :
Mediamarkt heeft een leuke webshop, is ook duidelijk en overzichtelijk! makkelijk om te vinden wat je nodig hebt in elektronische artikelen. met al de pictogrammen is het fijn om de prijs en het product te zien. veel kortingen die het online shoppen extra prettig maken.
Rpj Straat  | 30/09/18  22:43:35 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke site ,goed te doorzoeken en makkelijk te gebruiken voor iedereen.prijs kwaliteit verhoudingen zijn ook prima,en bestellingen zijn fijn en altijd meestal de dag erna optehalen bij dichtstbijzijnde post lokaal of worden netjes thuis afgeleverd
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
3,00% CashCoins
10% korting op alle Lenovo Thinkpads
Code:AFNNL419
visit register click click