ONTVANG 3,50% CASHCOINS Schuurman Schoenen
Meld je aan en ontvang direct 7,50

Ritel.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Ritel.nl

GSM en abonnementen koop je met korting bij Ritel.nl

Ritel.nl is één van de goedkoopste telecomspecialisten van Nederland en erkend dealer van T-Mobile, Vodafone, Hi, KPN, Telfort, Orange en Debitel. Je vindt er de allernieuwste mobieltjes en kan kiezen uit de mooiste cadeaus. Naast GSM en abonnementen kun je bij Ritel.nl ook goed slagen voor SimOnly, losse GSM's en internet op je laptop.

Ritel.nl Beoordelingen

Threa Quevedo  | 25/06/16  22:44:52 | Winkelbeoordeling :
een hele goede website vlugge levering.En goede prijs. ben er zeer tevreden over. mijn volgende gsm abonnement haal ik zeker daar.??
Frank Davidse  | 19/12/15  08:10:39 | Winkelbeoordeling :
De laatste keer mijn mobiel op deze site besteld. Makkelijk menu, geen verborgen kosten en snelle levertijd. Erg tevreden dus.
Marco Van Den Brink  | 13/11/15  16:43:09 | Winkelbeoordeling :
Goede service. heb er nu al mijn 3e abbonnement afgesloten. Ook de aanbiedingen zijn goed. 1x leek ik een probleem met mijn nummer behoud te krijgen maar dit werd direct verholpen. Voor mij geen andere telefoonwinkel.
Antonio Miguel Silva  | 05/10/15  22:22:21 | Winkelbeoordeling :
Ik was eerst sceptisch over deze website maar het ziet ernaar uit dat het eigenlijk veilig is en er is niets geheimzinnigs aan deze website. Ik heb nog niks gekocht maar ik heb wel een aantal punten dus ik kijk ernaar uit om die te gebruiken.
Marcel Reynen  | 04/10/15  17:42:04 | Winkelbeoordeling :
Ritel.nl is een grote webshop plus 21 winkels voor telefonie en aanverwante zaken. Je kunt er lossen toestellen kopen of met een abonnement tegen zeer concurrerende prijzen. En belangrijk: vandaag voor 19:00 uur besteld in de webshop betekent morgen al in huis!
d. bhulai  | 29/09/15  14:44:53 | Winkelbeoordeling :
Op ritel.nl vindt je de allernieuwste telefoons/smartphones en verder kun je kiezen uit verschillende abonnementen zoals sim only of maandabonnement met belminuten, sms en internet. Op de site vindt je snel de producten en prijzen.
Henriet van Wieren  | 18/09/15  11:53:21 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier mijn telefoon gekocht. Hij werd snel geleverd, en ook in een prima staat. En het mooiste van alles was dat ik de telefoon ook nog voor een mooi prijsje heb gekocht hier! Ik vond dit model hier het goedkoopst.
Will van den Bulk  | 14/09/15  16:57:25 | Winkelbeoordeling :
De Ritel.nl site is er een om van te smullen. Deze is zo snel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, dat bij de eerste de beste vernieuwing van mijn abonnement ik er zeker gebruik van gaat maken. Zodoende kan ik er mijn voordeel mee doen. U ook?
Avanka Besten  | 13/09/15  13:32:40 | Winkelbeoordeling :
Deze website spreekt me aan. Met de witte achtergrond blijft de basis rustig ondanks dat er op de homepage veel informatie staat. Je ziet op de homepage meteen de beste deals. Ook leuk dat je cadeau's krijgt bij diverse abonnementen.
Christian Weber  | 27/08/15  17:19:13 | Winkelbeoordeling :
RITEL.nl heeft een van de betere websites op het internet in Nederland. Altijd met goede en goedkope verrassingen. Iedere dag de moeite waard om deze site op te roepen. Dus kijk naar Ritel.nl laat je informeren...
Johan Cruijff  | 22/08/15  19:26:45 | Winkelbeoordeling :
De site was erg duidelijk. Ik kon meteen vinden welke gsm ik wilde kopen. Snelle levering. Groot pluspunt vond ik dat ik er een passend abonnement bij kon zoeken en kon verlengen bij mijn eigen provider via Ritel.nl met nummerbehoud.
Hans V trigt  | 05/08/15  11:19:38 | Winkelbeoordeling :
Er is een mooie lijn verzorgingsproducten voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. ik kan iedereen aanraden een van de producten eens te proberen. zeker weten dat u erg tevreden zult zijn en het regelmatig gaat gebruiken
Leo Paans  | 26/07/15  06:11:35 | Winkelbeoordeling :
Bij Ritel.nl kun je met gerustheid je nieuwe abonnement uitkiezen, omdat je er zeker van bent dat je de beste en goedkoopste aanbieding krijgt. De aanvraag gaat heel snel en ik zelf heb afgelopen week ook geshopt op deze site.
Leo Paans  | 26/07/15  06:01:19 | Winkelbeoordeling :
Bij Ritel.nl kun je heel snel de aanbieding van je leven vinden. Ik heb mijn abonnement deze week ook afgesloten via deze site en ben verrast door de snelheid en goede service die deze site biedt en raad deze site iedereen aan
Leo Paans  | 26/07/15  05:41:42 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen week heb ik op de site van Ritel een nieuw abonnement afgesloten met toestel. Wat gaat dat snel en soepel en je krijgt gegarandeerd het beste en goedkoopste aanbod wat bij jou keuze past dus veel lof.
Nosa Oreavbiere  | 15/07/15  12:36:22 | Winkelbeoordeling :
mijn beoordeling over Ritel.nl valt best wel mee, en goed ook want ik vind dat ze erg goed bezig zijn met hun goed service en kwaliteit naar de mensen of toe wel naar de werld brigen dus en dat zou mij wel de moed geven om goed over ze te praten tegen mensen dus.
annie deinum  | 22/06/15  21:02:40 | Winkelbeoordeling :
Ritel.nl is dé site voor de goedkoopste gsm abonnementen! Of je nu een goedkope sim-only zoekt, een (gratis) smartphone bij je abonnement of een losse gsm, bij Ritel.nl ben je daarvoor aan het juiste adres.
Henk Brussaard  | 21/06/15  15:21:04 | Winkelbeoordeling :
mooie en overzichtelijke site. het product is in goeie staat afgeleverd, en heb er niet veel voor hoefen betalen. scherpe prijs. top!
Chester Warmerdam  | 21/06/15  11:55:05 | Winkelbeoordeling :
Bij Ritel kan je heel voordelig een telefoonabbonement afsluiten en krijg je vaak een van de nieuwste gsm s gratis erbij en ook vaak kan je kiezen uit vele welkomskado s zoals tv s, playstation, en vele andere kado s
Lena Rasker  | 21/06/15  00:51:40 | Winkelbeoordeling :
Ritel is een zeer goede telefoonwinkel. de kwaliteit is erg goed en de prijs is niet hoog. Ik word altijd erg goed geholpen door het personeel wat er zeker verstand van heeft. ik ga er graag heen en doe dat ook regelmatig
Shalini Bhulai  | 20/06/15  14:53:44 | Winkelbeoordeling :
Op ritel.nl vindt je verschillende abonnementen en toestellen. Alle informatie en prijzen vindt je gemakkelijk en snel op de site. Je kunt ook gemakkelijk een abonnement aanvragen op de site. Deze is betrouwbaar.
Wim Speelberg  | 14/06/15  16:58:15 | Winkelbeoordeling :
Leuke site waar je voor het goede doel zeker een kijkje moet nemen. Veel verschillende en aantrekkelijke aanbiedingen en voor jong en oud is er wel iets. Zeker een aanrader voor nu en in de toekomst.
Lica Steenbeek  | 10/06/15  17:45:50 | Winkelbeoordeling :
Ritel.nl is een website waarop je heel goed mobiele telefoons kunt vergelijken en abonnementen kunt vergelijken. Goede winkel met een overzichtelijke website en zeer leuke deals. Zeker het kijken waard.
Love Hartje  | 06/06/15  09:11:55 | Winkelbeoordeling :
Een goed bedrijf met een enorm goede service! er is veel verschillende electronica te koop! er is voor ieder wel wat wils! voor jong en voor oud en voor groot en voor klein! voor mensen met een groot budget en voor mensen die minder te besteden hebben!
Theo Hopmans  | 03/06/15  00:05:38 | Winkelbeoordeling :
Bij Ritel.nl kun je heel goedkoop mobiele telefoons en abonnementen afsluiten. Ook kun je kiezen uit een vast contract met een mobieltje, of een contract zonder mobieltje. Ook krijg je korting op de site en krijg je ook nog eens extra cashbacks op je account bijgeschreven.
Gerrit Vink  | 01/05/15  20:58:23 | Winkelbeoordeling :
Bij Titel.nl kan je heel goed terecht voor de aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon. Ze hebben een zeer uitgebreid pakket van diverse merken telefoons. Alle zaken zijn te regelen via de web shop. De kwaliteit en service van Ritel.nl zijn goed.
Luigi Pinna  | 27/04/15  09:30:11 | Winkelbeoordeling :
Ingegaan op een aanbieding van € 28,- per maand: Samsung met 250 belminuten en 500 Mb. Dat blijkt dus in de praktijkveel meer te zijn per maand te zijn. Vervolgens krijg je dan dat T Mobile verwijst naar Ritel en andersom.
Harm Raspe  | 26/04/15  08:33:34 | Winkelbeoordeling :
Mooie website, ziet er zeer verzorgd uit.Hier kan je een abbonement afsluiten bij diverse providers.De samenstelling van de diverse pakketten zijn redelijk betaalbaar voor iedereen en je kan een toestel naar keuze nemen.
Marco alexander Remijnse  | 23/04/15  18:58:36 | Winkelbeoordeling :
ritel is voor mij de ideaale website voor het bekijken van de laatste up to date ontwikkelingen en variatie het geeft ook duidelijk weer wat het te bieden heeft ik raad het ook al mijn vrienden aan ook vermeld ik het op facebook
Angel de Wit  | 20/04/15  20:16:26 | Winkelbeoordeling :
Ritel.nl is één van de goedkoopste telecomspecialisten van Nederland en erkend dealer van T-Mobile, Vodafone, Hi, KPN, Telfort, Orange en Debitel. Je vindt er de allernieuwste mobieltjes en kan kiezen uit de mooiste cadeaus.
Agnes Appelman  | 26/03/15  19:34:34 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ruime keuze aan toestellen bij mijn provider (KPN). Klantenservice nog niet in aanraking mee geweest, maar de status van de bestelling en de T&T code kreeg ik ruim op tijd.
Ilyas Ozbek  | 23/03/15  06:40:17 | Winkelbeoordeling :
Klantvriendelijk en goedkoop ik ben dik tevreden ik ben al 4 jaar vaste klant. ze helpen gelijk als ik problemen heb met mijn telefoon. mijn volgende telefoon ga ik binnenkort weer van Ritel aanschaffen
Jacqueline Goris  | 17/03/15  19:17:09 | Winkelbeoordeling :
Wat ik zo van Ritel.nl op de advertenties zie staan is erg goedkoop en de moeite waard. Maar helaas zit ik nog geruime tijd aan mijn huidige contract vast , dus moet ik nog afwachten. Ritel is dan zeker het overwegen waard
Alma Selimovic  | 17/03/15  09:18:54 | Winkelbeoordeling :
gewoon goed als je niet veelt belt... zelfs lekker voordelig. duidelijke mail. met toegang tot de factuur. overzicht keurig en helder.Goed bereik ook in Frankrijk ,Luxemburg, Duitsland en Belgie let wel op de extra kosten buitenland in de vakantie
Marianne Hiemstra  | 15/03/15  17:31:26 | Winkelbeoordeling :
Behalve de abonnementen en sim only kansen kan je bij Ritel.nl ook terecht voor leuke hebbedingetjes. Een leuke site, alles makkeljik te bereiken en heel duidelijk qua informatie en prijzen. Een aanrader!
bart smit  | 07/03/15  16:35:20 | Winkelbeoordeling :
Ritel is verreweg de beste aanbieder op het wereldwijde web op het gebied van mobiele abonnementen. Wij hebben als gezin voor de goedkoopste aanbiedingen gekozen en dit bevalt ons meer dan prima. Echt heel erg goed en bedankt Ritel
Michel Veninga  | 02/03/15  11:11:11 | Winkelbeoordeling :
Ken jij Ritel.nl al? Een handige site wanneer je specifiek op zoek bent naar info over de nieuwste mobiele telefoons en aanbieidingen. Een actueel overzicht van de specificaties en de huidige abonnementen.
Gijs Engels  | 25/02/15  10:10:31 | Winkelbeoordeling :
Prima aanbieder van allerhande soorten mobiele abonnementen. Lekker overzichtelijk en duidelijk. Via deze site is het voordeliger om een abonnement af te sluiten in plaats van via de telecom aanbieder.
Wilfred Verbakel  | 19/02/15  16:48:56 | Winkelbeoordeling :
Een prima webwinkel, Laatst nog een mobieltje uitgezocht op de site en vervolgens gekocht bij Ritel.nl, Het was veruit de goedkoopste volgens kieskeurig en door de supersnelle levering had ik mijn mobieltje al na 2 dagen binnen, wat wil je nog meer!, perfect dus.
Johan van de Put  | 05/01/15  11:33:54 | Winkelbeoordeling :
Koop hier wel eens, ze hebben goede aanbiedingen en een groot aanbod, ook op het gebied van inkt, de service is goed en de verzending is altijd netjes en snel, kortom de moeite waard om hier eens te bestellen.
Ben Nijp  | 05/01/15  09:21:43 | Winkelbeoordeling :
Ritel heeft een spaaractie waar je 0.50 per nieuwsbrief kunt ontvangen. Het vervelende is echter dat je nergens op de site kunt inloggen om je saldo te bekijken. Verder is het een goede webshop met snelle service.
marcel van linstee  | 27/12/14  10:24:15 | Winkelbeoordeling :
Pas geleden een telefoon besteld,een bestelling geplaatst en was binnen enkele dagen in huis de service en de klant gerichtheid spreek mij enorm aan snel en effectief geholpen naar mijn wensen zoals ik het wilde.mijn beoordeling is dus super.
Foeke Kuiper  | 04/12/14  14:09:24 | Winkelbeoordeling :
Ritel is een elektronicazaak voor de wat meer kleinere elektronica. Het is echt een heel uitgebreid assortiment. Maar vooral voor gsm's kan je er goed terecht. Voor alle soorten abonnementen en ook zakelijke.
Nel Koopmans  | 30/11/14  21:07:24 | Winkelbeoordeling :
Een zeer kleurrijke site. Vind het in eerste instantie erg druk. Vooral ook omdat er ook nog een extra stuk is wat steeds vernieuwd wordt. Het is verder wel goed zoeken kon het zo vinden wat ik zou willen kopen.
Sjef de wildt  | 23/11/14  13:40:12 | Winkelbeoordeling :
Al 8jaar klant ben met mijn vierde telefoon abonnement bezig goede service goede prijs kwaliteit verhouding zeker aan te raden j Je kunt terecht in bijna alle grote en middelgrote steden in heel Nederland Personeel is kundig en vriendelijk
Beppie Sultana  | 17/11/14  19:54:59 | Winkelbeoordeling :
Een prima webwinkel, Laatst nog een mobieltje uitgezocht op de site en vervolgens gekocht bij Ritel.nl, Het was veruit de goedkoopste volgens kieskeurig en door de supersnelle levering had ik mijn mobieltje al na 2 dagen binnen, wat wil je nog meer!, perfect dus
Martijn de Heer  | 12/11/14  13:56:09 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ruime keuze aan toestellen bij mijn provider (KPN). Klantenservice nog niet in aanraking mee geweest, maar de status van de bestelling en de T&T code kreeg ik ruim op tijd.
Harry Nak  | 30/10/14  12:15:06 | Winkelbeoordeling :
Een prima webwinkel, Laatst nog een mobieltje uitgezocht op de site en vervolgens gekocht bij Ritel.nl, Het was veruit de goedkoopste volgens kieskeurig en door de supersnelle levering had ik mijn mobieltje al na 2 dagen binnen, wat wil je nog meer!, perfect dus
Elena Vasilescu  | 28/10/14  08:35:10 | Winkelbeoordeling :
Een mobiel abonnement bij Ritel is makkelijk en voordelig af te sluiten. Via een maandelijkse betaling kunt u vooraf zelf bepalen welke eisen u stelt aan een mobiel abonnement. Zo kunt u bij een mobiel abonnement veelal kiezen uit het aantal belminuten, het aantal smsjes en veel meer.
INGEBORG Wiedeberg  | 26/10/14  14:20:45 | Winkelbeoordeling :
een nieuwe telefoon is een beetje leuk, maar ook een beetje niet leuk. Er zitten altijd andere dingen op, die voor sommige mensen onmisbaar zijn. Voor mij dus niet. Ik ben zo blij met de medewerkers van Ritel. Nooit mopperen ze als ik WEER binnen kom om iets te herstellen
Bud Spencer  | 26/10/14  09:57:35 | Winkelbeoordeling :
Een prima webwinkel, Laatst nog een mobieltje uitgezocht op de site en vervolgens gekocht bij Ritel.nl, Het was veruit de goedkoopste volgens kieskeurig en door de supersnelle levering had ik mijn mobieltje al na 2 dagen binnen, wat wil je nog meer!, perfect dus
may pike  | 16/10/14  10:28:57 | Winkelbeoordeling :
Ritel.nl deze site kon ik nog niet, maar is het kijken waard! site bied telefoons aan tegen mooie tarieven! de actie van de printer ink is ook erg goedkoop! helaas staat mijn printer er niet tussen! Ze hebben wel leuke telefoonhoesjes voor weinig dus wie weet bestel ik die nog wel.
gerard hobbelen  | 16/10/14  03:36:23 | Winkelbeoordeling :
zeer fijne shop keuze mogelijkheden behoorlijk goed en veel met bijkomens leuke kados enof goeie kortingen mijn keus heeft ritel dan ook 100 procent gekregen kijk en bestel graag bij ritel voor iedere wat wils
Joyce van der Hart  | 08/10/14  21:29:39 | Winkelbeoordeling :
Bij Ritel.nl koop je voordelige mobiele telefoons, sluit je de voordeligste abonnementen af én koop je de allergoedkoopste cartridges voor je printer. Een groot assortiment waar je altijd wel het juiste van je gading vindt.
Stephanie van der Hart  | 30/09/14  16:33:03 | Winkelbeoordeling :
Bij Ritel.nl koop je voordelige mobiele telefoons, sluit je de voordeligste abonnementen af én koop je de allergoedkoopste cartridges voor je printer. Een groot assortiment waar je altijd wel het juiste van je gading vindt.
Simone Clifton- Dekkers  | 17/09/14  10:47:03 | Winkelbeoordeling :
Goede prijzen, leuke deals, snelle levering en goede service. Twee keer een leuk cadeau bij mijn abonnement kunnen kiezen tegen een scherpe prijs. Als mijn abonnement weer afloopt zal ik zeker opnieuw bij Ritel bestellen!
Ruud  | 16/09/14  23:06:00 | Winkelbeoordeling :
Bij Ritel een abonnement met een laptop aangeschaft. Alles zeer goed afgehandeld, goede laptop, snel geleverd. Leveringsinformatie ook zeer duidelijk en compleet. Ik zou er zonder twijfelen weer bestellen.
Chantal Wolvers  | 06/09/14  15:55:17 | Winkelbeoordeling :
ooit via deze site een abonnement verkregen. snel, juist en direct. eerlijk, ik hou ervan. mocht je wat nieuws zoeken, ik raad je deze site aan met vele mogelijkheden, waaruit je kiezen kan. dat wat bij jou past!
Chris Te Lintelo  | 22/08/14  11:15:47 | Winkelbeoordeling :
Heb je binnenkort een nieuwe mobiele telefoon nodig, dan ben je bij Ritel aan het juiste adres. Op de site van Ritel staan niet alleen hele mooie telefoons in allerlei soorten en maten, maar kunt u ook een voordelige abonnement afsluiten. Snel naar Ritel....!!!
tessy van der burgt  | 14/08/14  14:15:33 | Winkelbeoordeling :
Prima site en webshop. De losse tefoons zijn er erg voordelig. (Veel voordeliger dan in gewonen Ritelshop) zondagavond besteld en woensdag geleverd. Prima service. Als je een abonoment besteld kan je zelf kiezen voor leuke kado's.
Linda VT Hoog  | 10/08/14  08:41:50 | Winkelbeoordeling :
Ritel is een overzichtelijke site waar je terecht kan voor je mobiele abonnement, mobiele telefoons, accessoires, multimedia en nog veel meer, er is voor iedereen wel wat te vinden en dit voor een mooie prijs.
dick noorlander  | 06/08/14  15:44:06 | Winkelbeoordeling :
Veel verschillende mogelijkheden om een cadeau te ontvangen bij je bestelling en ook ruime keuze uit de cadeau's die je kan ontvangen. Ook verschillende accessoiers te koop, niet alleen voor mobieltjes maar ook radio/tv (bv je cadeau). Goede leverring zonder problemen.
Patrick IJpelaar  | 05/08/14  06:59:20 | Winkelbeoordeling :
Deze site is gebruiksvriendelijk, en erg overzichtelijk. Ook de uitleg van de verschillende producten is prima. De bijproducten krijgen bij mij minder aandacht omdat je zelf toch echt voor een telefoon of abonnement gaat. Verder is alles erg verzorgd.
Joel Kolling  | 31/07/14  17:23:10 | Winkelbeoordeling :
't leukste van ritel vind ik dat je zelf je cadeau's kan uitkiezen. i.c.m. de keuzevrijheid van best veel providers en goede abonnementsprijzen vind ik dit toch wel 1 van de beste webwinkels om je GSM abonnementen aan te schaffen
dave pronk  | 13/07/14  09:57:33 | Winkelbeoordeling :
Ben jij op zoek naar een nieuwe telefoon of een nieuw abonnement? Dan raad ik je aan om even een kijkje te nemen op ritel.nl! Ze hebben hele interessante deals! Het is zeker de moeite waard om even te kijken!
Ate Tijtsma  | 29/06/14  20:22:39 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen als je een mobiel abonnement zoekt en daarbij ook altijd handig als je je inschrijft voor de nieuwsbrief waardoor je vijf euro korting krijgt. Je moet echter wel echt op zoek zijn naar een specifieke toestel, want niet alle toestellen zijn nieuw te noemen.
Bas Reuver  | 25/06/14  13:28:34 | Winkelbeoordeling :
ritel.nl is inmiddels een bekende site op internet. Ze hebben altijd scherpe aanbiedingen voor de nieuwste mobiele telefoons. Ook kun je allerlei abonnementen afsluiten en daarbij diverse cadeaus krijgen.
Christian Weber  | 22/06/14  16:56:16 | Winkelbeoordeling :
RITEL.NL is een prima webside voor iederen die een aanbieding op het gebied van telefonie zoekt . Altijd goed en goedkoop. Dus ga naar deze webside en laat je verrassen door het grote aanbod aan toestellen !!
The Fonzzz  | 17/06/14  09:22:14 | Winkelbeoordeling :
Bij Ritel.nl koop je voordelige mobiele telefoons, sluit je de voordeligste abonnementen af én koop je de allergoedkoopste cartridges voor je printer. Een groot assortiment waar je altijd wel het juiste van je gading vindt.
Wysocki Wieslaw  | 15/06/14  16:30:15 | Winkelbeoordeling :
Bij Ritel.nl afspraken, berichtgeving en afleveren perfect voor elkaar. Ben zeer tevreden en dat laat ik ook zien in de beoordeling. Super snelle afhandeling, vriendelijke medewerkers, kon iets goedkoper wat betreft mobiele telefoons, sim-abonnement is wel goedkoop. Gewoon goed bedrijf
Samantha Moerman  | 10/06/14  23:44:58 | Winkelbeoordeling :
dit is echt een hele goede webshop. Makkelijk en eenvoudig je bestelling wordt heel snel geleverd. Diverse betaalmogelijkheden en als je iets zoekt is het heel overzichtelijk. Tevens kan je je bestelling volgen
Els van Oortmerssen  | 08/06/14  13:22:13 | Winkelbeoordeling :
Ritel.nl heeft niet alleen alle abonnementen (met of zonder telefoon) maar ook een heleboel accessoires. Ik heb er pas inktcartridges gekocht tegen een veel betere prijs dan waar ik ze eerst kocht. Ze hebben ook fysieke winkels door heel Nederland.
Ilja van Bremen  | 01/06/14  19:03:44 | Winkelbeoordeling :
Ritel heeft vrijwel altijd heel erg goede aanbiedingen waar ik dan ook al een aantal keren gebruik van heb gemaakt. Zo heb ik al twee maal een telefoonabonnement bij Ritel afgesloten en dat bevalt mij nog steeds erg goed.
wil koster  | 16/05/14  10:14:32 | Winkelbeoordeling :
Bij Ritel.nl vind je alles wat met telefoons te maken heeft. Of het nu gaat over een telefoon + abonnement of over accessoires bij hun vind je het. En nu als actie ontvang je € 5 korting als je je inschrijft voor de nieuwsbrief!
frank smid  | 03/05/14  12:34:41 | Winkelbeoordeling :
Ik kan het echt bijna niet geloven, maar ik ben blij dat ik Ritel.nl heb leren kennen. Ze zijn, zo ben ik recentelijk achtergekomen gewoon de goedkoopste en de beste. Snel en supervriendelijk personeel als er al iets misgaat dan wordt dit direct en discreet opgelost.
Kitty Oostenbrink  | 29/04/14  12:36:43 | Winkelbeoordeling :
Heb hier een keer accu besteld voor mijn telefoon als extra erbij. Helaas deed de accu het totaal niet. De prijs was hartstikke redelijk, maar de kwaliteit dus niet geweldig omdat het een namaak was, waar ze van aangaven dat hij het gewoon doet in de telefoon. Wel goede afhandeling.
Nicole L'Espoir  | 17/04/14  09:51:02 | Winkelbeoordeling :
leuke site betrouwbaar heeft n snelle levering Ritel verkoopt op internet voor bedrijven maar ook voor particulieren je kunt er gratis artikelen retour sturen als ze niet bevallen je kunt online bestellen en vervolgens t bestelde artikel afhalen in een van hun winkels goede klantenservice
rita autar  | 13/04/14  16:20:23 | Winkelbeoordeling :
telecomgebied.. Ze bieden inderdaad concurrende prijzen voor allerlei abonnementen bij alle providers die bekend zijn. En leukste is sluit je zo'n abonnement via deze site krijg je nog iets extra's ook in je account
Huub Stolle  | 13/04/14  16:19:33 | Winkelbeoordeling :
telecomgebied.. Ze bieden inderdaad concurrende prijzen voor allerlei abonnementen bij alle providers die bekend zijn. En leukste is sluit je zo'n abonnement via deze site krijg je nog iets extra's ook in je account
Huub Stolle  | 13/04/14  16:18:37 | Winkelbeoordeling :
Ritel is een relatief nieuwe aanbieder op telecomgebied.. Ze bieden inderdaad concurrende prijzen voor allerlei abonnementen bij alle providers die bekend zijn. En leukste is sluit je zo'n abonnement via deze site krijg je nog iets extra's ook in je account
Didi Didi  | 13/04/14  07:40:01 | Winkelbeoordeling :
Ritel is erg goed in aanbiedingen maken en informatie verstrekken als je wat wil kopen. Ze hebben echt de beste koopjes en een fijne site. Mijn bestelling is probleemloos verlopen. Goede en snelle service.
Johan Martens  | 12/04/14  10:11:09 | Winkelbeoordeling :
Zoek je een goedkoop abonnement met een kado of gewoon een super goedkope simonly ben je bij ritel op goede adres kijk gerust via de site of een fysieke winkel en koop je smartphone en neem bijv een tv erbij ik zeg doen
Jolanda den Engelse  | 07/04/14  22:06:02 | Winkelbeoordeling :
Ritel.nl ziet er leuk uit. Het is een overzichtelijke site met veel informatie. Je kunt zelf de eigenschappen invoeren die je zoekt, dan kun je kijken welke producten er voor jou zijn. Je kunt dan meteen prijzen vergelijken. Het aanbod is breed en gevarieerd.
erik koops  | 04/04/14  21:03:34 | Winkelbeoordeling :
Voor tablet- en GSM-accessoires kun je prima terecht bij Ritel. Hun webshop heeft veel keuzemogelijkheden. Verscheidene mobiele telefoons worden aangeboden tegen concurrerende prijzen. Dus Ritel is zeker een aanrader voor koopjesjagers!
Daniel Lock  | 04/04/14  23:43:55 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende website om een nieuwe telefoon of abonnement voor je telefoon aan te schaffen! Ze hebben een uitstekende service en goede prijzen. Ik ben er al jaren klant, en ben altijd zeer tevreden over hun.
Sandra Gouw  | 05/04/14  11:40:12 | Winkelbeoordeling :
ik ben nog nooit een klant geweest bij ritel maar als ik op hun website kijk naar hun aanbiedingen dan vindt ik ze erg duur, duurder dan de rest vooral als je een abbonoment afsluit waar je een mooi cadaue bij ontvangt.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 6,00% CASHCOINS ten Cate
visit register click click